9242
-
#6794 A movie 2. van népközti járkálás. -
Adam69852 #6793 az elsö videód télleg hű de klassz lett, csak a másodikban a zene nem tetszett.. valahogy nem illett össze.
legközelebb majd tegyél bele egykis népközti járkálást mert az úgy jól mutatna :D
csak igy tovább -
#6792 Amugy meg én nem azért vágtam össze videót, h vitázzunk, jó, nem jó, hanem csak mert megtetszett ez a dolog, nem arra törekedtem, h mindenkitől bezsebeljem a hú de klassz lett mondatot...
-
#6791 Mások szerint meg jó lett, de a másik videómat is megnézted?
hm? -
#6790 A videó része tetszik, van pár nagyon jól elkapott részlet!
Szvsz írtó rossz zenét választottál hozzá. A zene egy cseppet sem fokozza a hangulatot, inkább azt érzem, hogy elvonja a figyelmem a videóról. Nincs összhangban a kettő ... -
#6789 Ennyire nem lehetsz nyomi, hogy beírod spoiler tagek nélkül a játék végét ... -
hitch #6788 Blöff XD -
Cat 02 #6787 Ravasz v Blöff ? :D -
hitch #6786
hoppá elrontottam. :D:D -
#6784 Damaszkusz:). -
Cat 02 #6782 LOOOL :D -
#6781 én kb ennyit tudok SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kísérletet vezető professzor beszámol a feletteseinek az eredményről, ha Lucy nem lépne közbe Desmondot (mivel hogy már nincs rá szükség) még ott kivégezték volna. Végül is megmarad, de egy furcsa változást vesz magán észre, képes Altair "látó" képességét használni. Mikor így körbenéz, látja, hogy a szobája falát valaki teleírta szövegel, számokkal, szimbólumokkal, melyek láthatóan vérrel vannak írva. -
#6780 -
#6779 Elkészült a második mozim :)
Ha vkit érdekel..katt ide -
#6778 -
#6777 Én akkor venném meg, ha magyar lenne + szinkron... -----> ESTLEG -
#6776 ehhh, és ha újra akarja játszani akkor mivan??
se az eredetinek se a multinak nem csúszik a hangja, az pedig tény hogy nincs multi sokész kapitány
am énis megfogom venni hamarosan
szvsz -
#6775 Én csak jót akartam neki, spórolás ügy miatt:DD Ha már meg van neki és HA már a 6-os blocknál tart, ha már ennyire a végénél, akkor mi a fenének ad ki érte pénzt? adja nekem inkább xd na mindegy... és ugyanazt tudja a másolt, mint az eredeti... az eredetinek is csúszik-mászik a hangja... szal... ja és nincs is neki multija sem:D
szvsz -
Miskolc88 #6774 Van ehhez valami god mod csalás?
mert nem birom legyőzni a kopaszt.
-
#6773 Valaki leirhatná már Spoilerbe miért rajzolta valaki azokat az ábrákat a falra a legeslegvégén amiket látunk!!!!!!!!!! -
#6772 Jó kis videó de érdekes szerintem ugyanúgy kell vele harcolni mint a többi fegyverrel. Harcközben válts rejtett tőrre, és amikor az ellenség támad inkább te támagy. próbálgassad hátha sikerül -
#6771 Kiválasztod.Kijelölsz egy ellenfelet azt nyomkodod az egeret. -
#6770 asszem 2:39 -
#6769 nézdd csak végig 1-2 killnél ki is áll belőle a kés -
#6768 azaz ökle -
#6767 OK értem -
#6766 Ha lehet akk hogyan -
#6765 http://www.youtube.com/watch?v=Hh5PSubD3wk
Csak mert ebben a videóban 1:59nél rejtettőrrel harcol... -
#6764 A rejtett tőrrel is lehet verekedni????
Tehát vannak harc közbeni kombók mert én eddig csak a nagykarddal meg a kis karddal tudtam de a rejtett tőrrel nem
Lehet egyáltalán? -
#6763 Hogyan hozhatom át a mentéseket a "demó" verzióból a véglegesbe?
Először töröld le a régi verziót, de figyelj oda, hogy a save gameket ne töröld! (biztos ami biztos alapon érdemes biztonsági másolatot készíteni róluk).
Installáld az új verziót, indítsd el, majd hozz létre egy profilt és lépj ki.
Új verzió ugyanoda teszi a mentéseket: pl. 1207688815.sav néven találod a mentés fájlt.
Nevezd át a régi .sav fájlt erre és cseréld ki, de csak ezt a fájlt!
Mentések helye: C:/Documents and Settings/USERNÉV/Application Data/Ubisoft/Assassin's Creed/Saved Games
(Vista alatt: C:/Users/USERNÉV/AppData/Roaming/Ubisoft/Assassin's Creed/Saved Games)
Ezen mi nem érthető?? Másnak is volt ezzel a leírással problémája?? Mert ha igen átfogalmazom, habár egyszerűbben nemtom hogy lehetne! -
#6760 kezdd újra... -
#6758 hát ugy nem lesz jó -
Miskolc88 #6757 Ajj elakadtam
most ott járok hogy körbe állnak lovagok és legyőzöm őket nagy nehezen de a kopasz akin sisak van xD mindig megöl mit csináljak?
és hogy lehet legyőzni a normális lovagokat könnyen:, -
#6756 az lesza lg1szerübb mindent kimásolok és majd mindnet bemásolok ujra ennyi -
moon21 #6755 Köszi az infót, végülis visszamásoltam egy mentést, és így előről kezdtem azt a várost, és így megvan ott minden :)
De egyébként ha azt a memory block-ot újrakezdenénk, akkor is meglehetne csinálni, ugye? -
#6754 csak azt a sav fájlt kell ami abból a sok számból áll, de sztem elég érthetően van leírva :) -
#6753 Figy kicsit érthetőbben akkor most tehát az Assassin Creed mapában egy Assassin egy DARE fálj és egy Saved games mappa
ott van egy csomo fálj de csaka .sav fáljt kel átnevezni ésa többivel mi van? most akkor nm értem XD -
#6752 -
#6751 És ettől miért ne vehetné meg?? Nem kell elvenni mások kedvét attól mert neked nem teccik a játék vagy mert nem tudsz angolul... -
#6750 FAQ-ba nézz be, le van írva!