Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amit most adtak ki az már jobban van optimalizálva?
elöre is thx ^^
Gondolom a magyarországon boltokba került DVD-ken is angol hang van mindenféle felirat nélkül. Vagyis felirat gondolom nincs mert akkor más nyelvekhez is lenne, egy magyar szinkron meg túlzás lenne, de ki tudja...
Sp1 teszt alapján amúgy nem javított játékteljesítmény téren szinte semmit,viszont a rendszer sokkal gyorsabb lett..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
A VISTA AKKOR IS JOBBBBBB MUHAHAHAAAAA XD
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Annyi a trükk, hogy jobban be van csomagolva a játék, tehát a telepítés kb dupla annyi ideig tart.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://www.freetvmaci.info/
Egyetéertek.
Ez igaz és én is mondtam már sok embernek, Hogy a DX10 az egy olyan dolog, mint mondjuk a proci...csak gyorsabb...
De itt éppen ez a poén, hogy az effectek DX9-ben is futnának, csak ugye a Vista terjesztése és eladása érdekében letiltják XP-re az úgymond DX10-et.
Jah és itt szó sincsen nem megy ezen meg azon, egyszerûen ezek a DX10-es karik is ilyen etetések, csak annyi hogy erõsebbek a régebbi kártyáknál.
Az egyetlen különbség akkor lenne látványban, ha SM4.0-ba térnénk át, ami valszeg még odébb lesz.
Véleményem szerint ha valaki fogna egy XP-t meg egy erõsebb DX9-es kártyát, akkor a Very High-ot ugyanúgy menne, csak max kevessebb FPS lenne.<#whatever>#whatever>
ON
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elolvastam a FAQ-ot! Ki is próbáltam de nem mûködött.
A problémám az lenne, hogy csúszik a hang. Van meg hangos is, de elõbb hallom a hangot mint ahogy kellene.
Valakinek volt ilyen problémája? Megoldás?
Kösz!
Amit a vállalatokról mondtam, sajnos nagyon is igaz. (eleve nem egy mondat)
A Crysis kivételével, (ott se nagyon) az összes játéknál észrevehetetlen a különbség, a Crysis pedig legujabb pecs után, legujabb driverrel 22-30 FPS-t produkál nálam stabilan, idõnkét sokkal többet, Vista alatt. Oké, ritkán megröccen. A két árnyék kivételével minden Very High beálitáson van! Ami pedig az XP alatti dx10--et érinti...
Olvastam anno a topikot. Legtöbb embernek a dx10-es kártya hiányzott hozzá, nem a Vista...
Másrészt, fel kellene végre fognia sok embernek, (itt nem csak rólad beszélek) hogy a dx10 nem egy effekt-pakk. Egy másik technologiáról van szó! (nagy vonalakban; a shaderezõ és texturázó szalagok egyesítése, hogy a gép dönthesse el, mikor melyikbõl kell több, de ez csak NAGYON NAGY vonalakban fedi a dolgokat)
Harmadrészt.
Elég sok ismerõsõm akad számtech vonalon. Mikor kiderül, hogy Vista van az itthoni gépemen, szabályosan kiröhögnek. Mikor kérdezem, mi a gond, a válasz annyi, hogy a Vista szar. Mikor a részletek felöl érdeklõdöm, hogy ugyanmár, támaszd alá a véleményed, vagy a játékok lassúságával jönnek, (ami szerintem teljesen mellékes annyira csekély a különbség) vagy hatalmas csönd lessz. Valódi érvet eddig egyszer sem sikerült hallanom ellene!
Részemrõl ennyi a témáról, ne menjünk át Crysis topikba, ahol még mindig ezen megy a déta...
ON!!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2-3 éves játékok simán futnak nálad?!?
Na elárulom neked, hogy ezt nem a Vista-nak köszönheted.
És ne haragudj, de kit izgat, hogy 4-5 másodperccel hamarabb boot-ol?
Jah és mondjuk én már próbáltam a jobb játékoknál a DX10-et.
De ahogy hallom valszeg nálad másmilyen DX lehet a Vista-ban, mert én semmi eltérést nem láttam.
Élsimítás meg csak max ugy szeretné látni az ember, de U3-nál tutira nem fogsz élsimítást elérné, mert nem is támogatja!!!
Nézd csak meg ugyanolyan recés marad a játék.
Bár érdekes, hogy RBSV2-ben most van, de ahhoz meg nem kell Vista!
Én szeretném ha úgy lenne ahhogy te mondod, de ehhez nem ártana bizonyíték is...
Írja is annál a verziónál, hogy: "Teljes játék,angol nyelvre lokalizálva."
Minden benne van, csak a többi nyelv van kiszedve.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
damaskusz jeruzsálem kingdom ha meg rá megyek akkkor ki hoza hogy izé meg buera vagy mi
OFF
Jah ebbõl 1 mondat az igaz!!!!!!!!
"Én, merem álitani, hogy egy korszerû gépen, ha nem is gyorsabb (egyenlõre -CSAK 64BITES PROGIKNÁL-) a Vista, mint ugyanazon a konfigon az XP, de a különbség annyira csekély, hogy elhanyagolható!"
Játék szempontjából nem véletlenül használ a többség XP-t.
Gondold csak végig, hogy hány ember keresett rá a neten pl...a Crysis Very configra...
És nem azért, mert nem megy a gépükön a Vista...
Én is közéjük tartozom.
ON
Én, merem álitani, hogy egy korszerû gépen, ha nem is gyorsabb (egyenlõre) a Vista, mint ugyanazon a konfigon az XP, de a különbség annyira csekély, hogy elhanyagolható! A többi dologban pedig annyival jobb, stabilabb, etc, hogy csak mosolyogni tudok azokon, akik állandóan fikázzák a Vistát! Pedig a legtöbbje 2 méternél sosem volt közelebb a Vistához, esetleg egy Low-end laptopon látta, amire viszont tényleg hiba volt feltenni...
Mindegy, sorry az off-ért.
On!
Igaz, hogy akkor is gyorsabban és jobban mentek a játékok, de a proci még szépen lefogta úgy is a VGA-mat.
Én még mindig azt tanácsolom, hogy ha valaki részletekben fejleszt, akkor inkább a VGA-val kezdje......!!!!
Mindent maxra tettem és átlag 25-30 FPS-el szaladt, az Arénában pedig 8-14 FPS-el!
Betettem a Core2Duo procit. Az átlag FPS 45-65 FPS lett, az Arénában pedig 40-45 FPS.
Ennyit jelent ha egy játékhoz azt írják, hogy nem árt hozzá a Dual Core. Te tudod.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én inkább nélkülözésekre gondolnék.
Olyan mint feliratok, vagy hangok vagy tudomisén...
A Vista mögül õrült lenne a Microsoft kihátrálni ... az pedig, hogy újraindították az XPk eladását badarság.
hír
Az pedig kemény demagógia, hogy a Windows 7en azért dolgoznak, mert szar a Vista 😊. Emlékezzünk csak vissza amikor Windows 98ról kellett váltani XPre, akkor is mindenki fikázta, mert trendi volt (meg SP1-2ig egy kalap kaka is volt).
ON
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Tocika, lehet hogy kitette a pali az asztalra a tollat, de te nem vetted fel (menj hozzá közel).
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
elkell futnia mellette...
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Elvégre, pl a Crysis-nál is az volt, hogy a kijövetelkor aktuális, és a jelenlegi driver közt, ugyanazon a konfigon, akár 10-20 FPS is lehet a különbség. És ez csak a driver...