5187
Foci EB 2012
-
#2785 -
Gabe18 #2784 BBC statisztikája alapján az eddigi két meccsen Gomeznél 22 másodpercet volt a labda, és ebből összehozott 3 gól...
-
#2783 ha több mint 2 csapatnál van pontegyenlőség akkor az egymás elleni gólkülönbségek döntenek -
zsotesz #2782 nem, mert akkor hármas holtverseny alakul ki, ilyenkor a gólkülönbség dönt -
#2781 "Hollandia számára ráadásul kötelező a kétgólos vagy nagyobb győzelem, hiszen csak így előzhetik meg a portugálokat, akik a dánok ellen 3–2-vel zártak."
Nem azt mondta tegnap a Gundi, hogy az egymás közötti gólkülönbség dönt? Szóval ha legyőzik a Portugálokat (mindegy mennyivel) és a Dánok nem szereznek pontot akkor Hollandia továbbjutó. Nem? -
#2780 na itt van:
A legkönnyebb helyzetben Németország van: amennyiben a Nationalelf pontot szerez az utolsó körben, továbbjut. Vereség esetén azonban Joachim Löw válogatottja is könnyen kipottyanhat, amennyiben a másik mérkőzésen Portugália nyer: ez esetben a három csapat külön minitabellája döntene a továbbjutásról. Ez esetben Portugália biztosan 3–3-as gólkülönbséggel fog állni, ami azt jelenti, hogy Németország 0–1-gyel és 1–2-vel is kiesne, mert Portugália ellen csak 1–0-ra nyert, ugyanakkor ennél több gólt hozó minimális vereség esetén továbbjut (azaz legalább a 2–3-at kell „becélozniuk”).
Dánia és Portugália sorsa ugyancsak a saját kezében van. Amennyiben előbbi nyer, biztosan továbbjut, amennyiben utóbbi, szinte biztosan (lásd az eshetőségeket egy bekezdéssel feljebb). Ha mindkét csapat döntetlent játszik, akkor az egymás elleni eredmény következtében a portugálok örülhetnek.
A legnehezebb helyzetben értelemszerűen Hollandia van: az oranjének nem elég a három pont megszerzése Portugália ellen, szüksége van a németek győzelmére is. Ha ez fennáll, Hollandia számára ráadásul kötelező a kétgólos vagy nagyobb győzelem, hiszen csak így előzhetik meg a portugálokat, akik a dánok ellen 3–2-vel zártak. -
Gabe18 #2779 A Dánok jól elrontották hogy nem bírták kihúzni tegnap x-re. Akkor a Német-Dán lehetett volna egy békés kis lötyögéses 0-0 ahol mindkettő továbbmegy, még ha a másik kettő a feje tetejére is áll. De igy már nem. A Dánoknak menni kell mert az x lehet semmire se elég, a Németek meg nyilván nem akarnak kikapni hogy esetleg 6 ponttal kiessenek. És hát nagyon remélem hogy azért a Németek nem kapnak ki a Dánoktól, miután a két "nagyot" leverték. -
#2778 a német-dán meccs szerintem egy baszott nagy döntetlen lesz,a hollandok meg megfogják verni a portugálokat :) és így továbbmennek a dánok :) -
#2777 hát nem örülnék neki az tény :D -
Zenszkij #2776 fájna mi ha a Chelsea bunkerfocival Európa Bajnokok lennének az angolok -
#2775 Gundel-Takács Gábor mondta is tegnap, hogy viszonylag sok fejes gól volt már ezen az EB -n
írni is akartam valamelyik nap, hogy már herótom volt ettől a fantáziátlan játéktól amit műveltek a csapatok... az összes gól ugyanúgy született kb... oldalt felvitték a labdát, magasan beívelték, és belerakta valaki a fejét, hátha gól lesz :) utálom az ilyen gólokat
a tegnap esti meccse ezért is volt jó, mert másféle és sokkal szebb gólok voltak -
#2774 csak a hollandokat meg angolokat nem csípem,angolokat a játékuk miatt,pontosabban hogy NINCS játékuk,és én a kreatív,szép focit szeretem,a hollandokat meg azért,mert nekem már sok volt ez a túlhypeolás meg túlzott magabiztosság a részükről,meg a média részéről is amit az elmúlt 1 évben csináltak velük. -
#2773 Nagyon lesújtó véleménnyel vagy sok válogatottról. :D -
#2772 dánokat meg rettentően sajnálom hogy legalább 1 pontot nem tudtak megtartani...ezt a 3 pontot megköszönheti Ronaldo a táraainak,mert ha rajta múlt volna,akkor portugália is 0 ponttal kiesik már a 2. meccs után...de természetesen Varela góljánál esze ágában nem volt gratulálni a srácnak... -
#2771 nagypofájú hollandoknak hamar véget ért ez az EB,aminek mondjuk örülök,nagyon elhitték,hogy ők idén nyerni fognak,hát tévedtek. mehetnek utánuk az angolok is,nekem nem hiányoznak. -
#2770 fél szemmel néztem a tv-t, lol ez a Lőv is azé.. :D -
#2769 nem láttad tegnap? :)
amúgy nincs végig a gif, utána orrbányász-Lőv elmosolyodik, ahogy a srác is, jelezvén hogy csak hülyülök kölyök, semmi komoly :) -
#2768 wtf? :D -
#2767 én nemtom ki ez a holland szövetségi kapitány...
de ebből a névsorból amivel a holland csapat rendelkezik egy nem csak EB -t de VB -t megnyerő csapatot lehetne kreálni
erre még a dánok is leverték őket, 30 kapura rúgásból 0 gól... iszonyat szarul vannak összepakolva
meg az is kár, hogy Van Nistelrooy már nem játszik :|
a németek viszont jók, annak ellenére, hogy nem szeretem a német focit... de egy összeszokott csapat, jó játékosokkal
meg van az esélyük a végső győzelemre, de én Angliának, Portugáliának vagy a Spanyoloknak drukkolok :)
tényleg, Lampard hova lett az angoloknál? azt tudom, hogy Rooney eltiltás miatt nem játszott... -
#2766 -
#2765 na a tegnapi meccsel újra 0-án vagyok, ma esti tippmix tippek? :) -
#2764 ez is foci volt, de vágod, most minek erőltesse Löw a csapatot?:D
majd később :D -
#2763 az nem drámai hanem szörnyű volt...
-
#2762 Vicces hogy még így is továbbjuthat hollandia. -
#2761 Marhára nem tuti.
Ha utsó meccsükön kikapnak, és a portugálok kettővel nyernek a hollandok ellen akkor reszeltek nekik. -
#2760 Azért a holland-portugál még kemény meccs lesz, remélem lesz olyan drámai, mint 2006-ban. -
Interstate 95 #2759 Hát akkor eddig Görögország és Hollandia a kiesők, az előbbinek 100%, utóbbinak adok egy 60 -at de lehet hogy kevés. -
#2758 A németek tuti továbbmentek szvsz.
Gomeznek pedig nagyon nagy gratula a mai teljesítményéhez, lassan mindenki számára kétségtelen lesz, hogy bizony a világ egyik legjobb, leghatékonyabb támadója! -
#2757 szép volt:) -
#2756 -
#2755 húz vissza a lukba ahonnan kijöttél akkor te meg:) -
SzocsA #2754 hát a mai focira ez jellemző! 2 gól volt egyet bekaptak és így is megvan a 3 pont minek erőlködjenek feleslegesen? -
Wking #2753 Csalódtam a hollandokban, az elején még nekik drukkoltam bevallom, de így is örülök, király meccs volt. -
#2752 Szép meccs volt megint a Németektől. Bitang erős ez a csapat. -
#2751 csak nem akartak már focizni...Hollandok nem voltak jók, németek se különösebben..ráültek az eredméynre és sikeresen kaptak 1 gólt belőle... -
#2750 szép volt ! Előre a kieséses szakaszba :)))) -
#2749 Hollandok nulla ponttal, szép :D -
#2748 Hollandia pont nélkül
OMG -
IXEMGabeo #2747 6 pontosak a németek, szép volt! -
Chris Lowe #2746 Egyértelműen a németek voltak a jobbak.