5187
Foci EB 2012
-
#2745 ez meg mi volt?
lol -
#2744 lol pufölik a németeket xD
-
IXEMGabeo #2743 Huntelaar lecsapta a szúnyogot Schweini nyakáról:D -
IXEMGabeo #2742 várható volt h a góltól megtáltosodnak, de nem jobbak a németeknél továbbra sem. Most vált kiegyenlített, küzdelmes meccsé -
Chris Lowe #2741 Mondjuk hollandok elkezdtek focizni. -
Tomy Lee #2740 szűk 20 perc az még bíztató lehet Hollandoknak -
Interstate 95 #2739 -
Chris Lowe #2738 Most jön a német alibifoci, időhúzás a köbön. -
#2737 kevés idő van sajnos már hátra :( -
#2736 na naa mégse hótak meg
szép gól volt xD -
#2735 RvP mekkora gólt lőtt :D -
Wking #2734 -
IXEMGabeo #2733 de szép gólok vannak ezek is -
Chris Lowe #2732 Vp villant. Gól -
IXEMGabeo #2731 2-1 -
Chris Lowe #2730 :-D :-D :-D
Német spanyol döntő kinéz de most veszíteni fognak a spanyolok. Pedig nem ez a foci hanem amit a spanyolok művelnek. -
#2729 a fikából nyeri a manát és minden tudását.... -
IXEMGabeo #2728 -
#2727 Hihetetlen tényleg, mennyire meg tudja szervezni Bányász Löw ezt a csapatot. Ilyen játék mellett valóban mindenki tesz rá, hogy állandóan fikát eszik.
-
Wking #2726 Robben mindent belead de itt már ez kevésnek tűnik -
#2725 Istenem, tűnj már el innen! -
IXEMGabeo #2724 ez foci, amit a németek csinálnak. Nem is láttam még ekkora dominanciát ezen az EB-n -
Chris Lowe #2723 Lol akkor már 6:0 lenne a németeknek. :-) -
Chris Lowe #2722 Hát a hollandok is ebben bizhatnak, meg hogy megverik a portugálokat.
Kommentár : sok baracklekvárnak öltözött szurkolói... :-) -
#2721 5 db támadó szellemiségű játékos
így kellett volna kezdeni... -
#2720 Németek ütni fogják a dánokat szvsz, ha nem is sok góllal.. -
Chris Lowe #2719 Fúú de nagy meccs lesz a holland portugál!
Német dán döntetlenszagú nekem. -
#2718 Ez a holland csapat úgy esik szét mint a VB-n a franciák. :/ -
Tomy Lee #2717 Na VDV és Hunt be -
Tomy Lee #2716 Úgylátszik ez a játék is bőven elég Németeknek:-)
Persze van még egy félidő de ha nem változtatnak Hollandok akkor esélytelen -
#2715 nem az eredmény érdekel...
a játék ami nem jó...nézd emg sokszor ahelyett, hogy előre játszanák csak ötlettelenül járatják hátul a labdát..rengeteg felesleges ívelés és még sorolhatnám...
az, hogy hollandoknál kik vannak elől nem igazán kéne befolyásolnia azt, hogy sokszor előjön az ötlettelenség meg a hiba...
POortugálok ellen nagyon szörnyű volt, de itt se sokkal jobb..bár már vannak felvillanások de ez egy olyan csapattól aki a spanyolokat szeretné kiütni az eb cím elől kevés...
és félek megitn az lesz mint 08 vagy 10-be.
Jelenelg elég ez a játék, jelenleg... -
#2714 nem értem, miért nem kezd eleve vdv meg hunti...
huntelaart kellett volna már az előző meccsen is nem csak a végére behozni pár percre...
viszont amúgy a németek se vmi túl jók eddig az eb-n portugálok ellen katasztrófa volt a játék és itt is előjönnek a hibák és ötlettelenségek...
azért nem ezt szoktam meg a németektől..picit többet várnék..mondjuk ok h ez még csak csoportkör nem itt kell sziporkázni főleg egy ilyen csoportba... -
Gabe18 #2713 Neked mégis mi lenne jó? 8-0 a szünetbe elég lenne a világ egyik legjobb támadóival felálló csapat ellen?
2-0, plusz még helyzetek, az ellenfél 1-2 elrontott lesreállításból adódó helyzete kívül teljesen megfojtva. Ez mi ha nem jó játék? És mindez úgy hogy egyértelmű hogy a németek még több fokozatot tudnának rátenni, ha kellene... -
#2712 de a 3. fordulóba én nem bánnám ha a dánok nyernének(persze csak akkor ha msot a hollandok kikapnak a németektől:D)
Dánok a legszimpatikusabbak nekem az eb-ről..és ugye német drukker vagyok szóval ez a 2 csapat a favorit:)
-
Tomy Lee #2711 Áhh felejtős ez a Holland csapat sok mindent ne várjunk tőlük,esetleg a csodát.
Szerintem Németek adnak még nekik 2 gólt is ha így megy tovább a meccs -
#2710 hát jól ma se játszik a német csapat, de legalább vannak gólok...
Gomeznél külön öröm, hogy kivételesen 2 olyan gólt lőtt amibe azért volt szép mozzanat és át tudta venni a labdát:D -
#2709 Vb döntős tüdő rúgás óta nem szimpik a narik, és most is csak a rúgdosás megy, bár amit Müller csinált az is megért volna egy lapot. -
IXEMGabeo #2708 ha így marad tömeges váltások lehetnek itt és sztem Marwijcket el is küldhetik -
cargame #2707 Szepen megkerem ne rugjanak :D Ennyit megtehetnek a szoomszed orszagnak :P -
#2706 hát úgy tűnik a holladokban már nincs sok ez a vég mikor egy csapat csak felrugdossa az ellenfelét