5187
Foci EB 2012
-
Wking #2825 b...meg,mintha ronaldot látnám...... -
#2824 kapcsold be a monitort :P -
#2823 Olaszok elég sok helyzetet elpuskáznak :/ -
Tomy Lee #2822 Első félidőbe jó lesz még gól is összejöhet neki. -
#2821 BUTA BALOTELLI MINEK JÁTSZATJÁK!???!?! Istenem. -
IXEMGabeo #2820 szépen játszanak az Olaszok, Prandellinek minden elismerésem, mert a vb-ről csúnya égéssel távoztak. Ettől még itt is kieshetnek, de tetszik a látott játék -
Wking #2819 B. mire várhatott? -
#2818 négerelli megint le van lassulva
-
IXEMGabeo #2817 Marchisio majdnem bevágta -
IXEMGabeo #2816 olaszok egyik nagy mumusa a horvát válogatott. Amióta nem Jugoszlávia tagja azóta még egyszer nem sikerült megverniük őket -
#2815 Caak 1 kérdésem lenne: a hirado.hun nézném a meccset, de tök fekete a kép, mit kellene tennem? -
Odacsap77 #2814 streamet tud valaki adni? -
Wking #2813 kezdésnek nem rossz -
IXEMGabeo #2812 megvan Balotelli 1. helyzete. Remélem betalál:) -
IXEMGabeo #2811 meg a dán Poulsent se:) -
IXEMGabeo #2810 Sir Bobby Robson volt még nagy mester őt és még Trapattonit tartottam (mert ugye Robson meghalt már) és tartom a világ egyik legjobb edzőjének. Lippit is tisztelem ők tényleg szakmailag tudnak...
Mai generációk közül pedig Mourinho, Guardiola és mostmár Di Matteo a legjobbak -
Interstate 95 #2809 Nem tudom mennyi esély van rá, de horvát győzelemnek örülnék. -
Grenzjager #2808 -1 huhogáS:P -
Grenzjager #2807 a spanyolok huhogtak már huhogtak, szerintem borítékolható a horvátok mai viselkedése
(+érdekes hogy a cseh néger srácot még nem huhogták sehol, Balo tudja hogy a negatív reklám is reklám...)
:) -
#2806 Trapattoni nagy mágus egy legenda annak idején nekünk kellett volna szerződtetnünk a buzi kummanto(koeman) helyett:) -
IXEMGabeo #2805 Íreket annyiból sajnálom h Trapattoni mester szimpatikus és csodát csinált, mert ez egy aggok háza válogatott, akikből 5-en még a vb-s 2002-es válogatottban is ott voltak. Ez az utolsó esélye annak a generációnak és ilyen szar csoportba kerültek:( Ráadásul a bírók se velük vannak -
Interstate 95 #2804 A második fordulóban nem figyeltem, de az első fordulóban is tolt egy kis mannát. -
Wking #2803 izgalmas napnak nézünk elébe :D -
#2802 ma hajrá olaszo. meg íro. ;) -
IXEMGabeo #2801 na ma Forza Italia!!
Kíváncsi leszek Balo miket fog csinálni:D -
#2800 döntetlenbe és egy holland győzelembe bízok és akkor a továbbmenneka dánok is a németek mellett:) -
Grenzjager #2799 ő már tuti megy a meccsre :)
-
#2798 fújjj bazzeeeD:D::D
ez már gusztustalan geccS:S:S:S::DD:S:S::S
hajrá németek de ez már sok:D:D:D -
#2797 hát én nem bánnám..szívesen nézném végre götzét és reust is:) -
#2796 Várjál:
Az első se semmi! :D -
#2795 Ha a németek ezek után kiesnek, nos, akkor tényleg nincs igazság, és Merkel blokádot von Dánia vagy Hollandia köré, vagy csak simán gazdaságilag kicsinálja Portugáliát, attól függően, hogy éppen melyik is előzi majd meg a 2. helyen. :) -
#2794 -
IXEMGabeo #2793 :D:D:D ezt nem is láttam -
#2792 Hááát. Szerintem a németeknél most esélyes, hogy a "tartalék" csapattal állnak ki a dánok ellen, mondván, hogy had pihenjenek a játékosaik. Így még akár nyerhetnek is a dánok:) -
#2791 micsoda? csak 22mp-t volt nála a labda 2 meccs alatt? Ez nem túl reális. ez biztos? -
#2790 Bőven elég.
Profin fejezze be amit a csapattagok eléraknak... -
Chris Lowe #2789 Remélem a horvátok megverik az olaszokat, de legalábbis nem kapnak ki. Spanyol győzelem tipp kis kockázat. -
Interstate 95 #2788 Az ok hogy matematikailag még teljesen nyílt a csoport, de szerintem gyakorlatilag már minden eldőlt. Esetleg ott van a kérdőjel hogy Portugália, vagy Dánia jut-e tovább, felesleges ennyire túl komplikálni. -
Tomy Lee #2787 Szerintem ma sima Olasz és Spanyol győzelem lesz.Hajrá Olaszok!! -
#2786 egy vérbeli csatárnak többet nem is kell szarakodnia a labdával