5187
Foci EB 2012
  • Steve Downie
    Én pihentetést olvastam, mindenesetre érdekes...
  • Mor3llo
    Végre Poldi kikerült...de Müller és Gomez?
  • Steve Downie
    GERMANIA: Neuer, Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm, Schweinsteiger, Khedira, Schurrle, Ozil, Reus, Klose. Ct: Loew

GRECIA: Sifakis, Torosidis, K.Papadopoulos, Papastathopoulos, Tzavellas, Maniatis, Katsouranis, Makos, Salpingidis, Ninis, Samaras. Ct: Fernando Santos
  • [HUN]FaTaL
    Nem azt mondtam, hogy nem lehet több stadionban rendezni, hanem nem feltétlen szükséges, menetrend kérdése.

Egyébként országonként 6 stadion azért nem olyan vészes. Vagy majd három ország rendezi közösen, nem kettő, nagy kaland.
  • ressy14
    Most 8 stadionban rendezik, 2016-ban már 12-ben fogják.
  • [HUN]FaTaL
    Ha ide sem jutunk ki az szégyen.
  • [HUN]FaTaL
    Miért kéne kétszer annyi stadion? Egy csoport meccsei majd két napig fognak tartani, nem egy, mint most és kész. Meg lehet rendezni ugyanannyi stadionban is.
  • [HUN]FaTaL
    Nem. Első kettő + a legjobb 4 harmadik.
  • wednes
    Végül is eddig nem azért akartunk rendezni, hogy kijussunk? :D
    Azért így olcsóbb lesz, mint 10-12 stadiont felhúzni. XD
  • banok
    Ma németek simán továbbjutnak.
  • bakkerman
    ja értem,köszi a felvilágosítást :) végülis így nő a kijutási esélyünk,de a rendezésre viszont nagyon csökken...
  • wednes
    Nem úgy lesz.

"Az euró 2016-on hat négyes csoport lesz, az első kettő automatikusan továbbjut a nyolcaddöntőbe, hozzájuk csatlakozik a négy legjobb harmadik, azaz a vébéken 1986 és 94 között használt rendszert emelik át. Ez 52 meccset jelent a mostani 31 helyett."

Sok meccs lesz, egyértelműen gazdasági döntés. Jó hosszú EB, sok turista, rengeteg sör, nagy bevétel. Viszont ez azt is jelenti, hogy csak nagy ország tud EB-t rendezni, ehhez majdnem 2x annyi stadion kell, mint a mostaniakhoz. Nem is véletlen, hogy franciák rendezik.
  • ProGabe #4053
    Első kettő + négy 3-ik = 16, aztán 8, 4, 2
  • bakkerman
    6 csoportelső és a két legjobb csoportmásodik fog továbbmenni a csoportkörből,szerintem,és onnantól normál negyeddöntő-elődöntő-döntő rendszer
  • lord nihilus
    Közben rájöttem hogy 6-os csoportokkal működik, de annak nem sok értelmét látom...olyan, mint egy plusz selejtezőkör.
  • lord nihilus
    de ott akkor hogy lesz a továbbjutás? hatoddöntő? harmaddöntő? és aztán 3an játszák a döntőt?
  • wednes
    Nahát, nem is tudtam, hogy 2016-os francia EB-n már 24 fős lesz a keret nem 16. Majdnem minden második ország kint lesz Európából.
  • Tyler1
    Persze, hogy lesz...örömkönnyek az EB győzelemkor
  • Fenrir
    Jah, ő pont arról híres :D
  • ressy14
    Tegnap is többször bevágta a hisztis fejét :D
  • Narxis
    Nem lesz, méltósággal viseli a vereséget ha lesz egyáltalán. ;)
  • bakkerman
    na csak tovább mentek a portugálok,vagyis inkább Ronaldo meg a többiek. Spanyol-Portugál elődöntőben(ha összejön természetesen),kikapcsolják Ronaldot,és 3 gombóccal mehetnek haza.
  • Fenrir
    Lesz még ilyen is:

• AnuluWork #4042
    Tök kiakadtak, amikor mi csináltuk ellenük az EB előtt, csak eredményesebb formában. :)
  • MatchDiabolo
    Hagyjátok már abba ez mióta tartozik az EB focihoz
    Az se érdekel hogy ti hogy tudtok-e focizni R.C ről valami vélemény?
  • Tyler1
    Te fogalomzavarban élsz, nem tudod mit jelent a személyeskedés. Senki nem támadott senkit, butaságokat írogatsz, amit ha valaki észrevételez, akkor támadásnak veszel, pedig aki itt támad az egyedül te vagy(#4038).
  • [HUN]FaTaL
    Te személyeskedsz, nem ő :)
  • noname23
    Több accal érzed magad keménynek vagy csak ennyire nem vagy következetes és értelmi problémáid vannak hogy nem tudod felfogni mit jelent a személyeskedés?

Személyeskedés mikor nem a témával hanem az egyénnel E1 első szám első személlyel foglalkozol támadod és kelted a flémwart amire ilyeneket lehet vissza írni körülbelül
    pl: "hogy te meg egy kis pöcsű dagadt otthon ülős kis kötekedő senkiházi nethuszár vagy aki még életében nem hogy nagy foci páylát nem látott de még a téri beton pályára se járt életében mert otthon játszott a joystickján és nem a fifát."
  • Mor3llo
    Kinek a pap, kinek a paplan :)
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem nem vicces, inkább szánalmas. Sokkal közelebb áll egy bohóchoz, mint egy komoly riporterhez / kommentátorhoz.
  • [HUN]FaTaL
    Semmilyen személyeskedés nem volt, állj már le.
  • arsnl
  • nan76
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=bsIQs63734c&feature=related]azért ez viccesebb mint egy "száraz·közvetítés[/URL]
  • noname23
    Személyeskedésednek semmi köze a témához nagyon nehéz felfogni úgy látom ezért ment a moderátoroknak.
  • Interstate 95
    Egy angol újság főcímlapján: Balotelli vs. England
  • The Sopranos
    Egyetértek! Horti Gabi a legnagyobb!
  • [HUN]FaTaL
    Az nagyon kell, a legszarabb kommentátor az összes közül.
  • Tyler1
    Nézed, de még nem játszottad(ezek szerint)...
  • nan76
    Horti Gabi..ő kell ide..nem a női 11-es lövöldözéshez..Jó meccs volt és nyert Portugália..ez a lényeg :D
  • [HUN]FaTaL
    Ő is a Sport TV-n van.