5187
Foci EB 2012
-
#4065 Én pihentetést olvastam, mindenesetre érdekes... -
#4064 Végre Poldi kikerült...de Müller és Gomez? -
#4063 GERMANIA: Neuer, Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm, Schweinsteiger, Khedira, Schurrle, Ozil, Reus, Klose. Ct: Loew
GRECIA: Sifakis, Torosidis, K.Papadopoulos, Papastathopoulos, Tzavellas, Maniatis, Katsouranis, Makos, Salpingidis, Ninis, Samaras. Ct: Fernando Santos -
#4062 Nem azt mondtam, hogy nem lehet több stadionban rendezni, hanem nem feltétlen szükséges, menetrend kérdése.
Egyébként országonként 6 stadion azért nem olyan vészes. Vagy majd három ország rendezi közösen, nem kettő, nagy kaland. -
#4061 Most 8 stadionban rendezik, 2016-ban már 12-ben fogják. -
#4060 Ha ide sem jutunk ki az szégyen. -
#4059 Miért kéne kétszer annyi stadion? Egy csoport meccsei majd két napig fognak tartani, nem egy, mint most és kész. Meg lehet rendezni ugyanannyi stadionban is. -
#4058 Nem. Első kettő + a legjobb 4 harmadik. -
wednes #4057 Végül is eddig nem azért akartunk rendezni, hogy kijussunk? :D
Azért így olcsóbb lesz, mint 10-12 stadiont felhúzni. XD -
#4056 Ma németek simán továbbjutnak. -
#4055 ja értem,köszi a felvilágosítást :) végülis így nő a kijutási esélyünk,de a rendezésre viszont nagyon csökken... -
wednes #4054 Nem úgy lesz.
"Az euró 2016-on hat négyes csoport lesz, az első kettő automatikusan továbbjut a nyolcaddöntőbe, hozzájuk csatlakozik a négy legjobb harmadik, azaz a vébéken 1986 és 94 között használt rendszert emelik át. Ez 52 meccset jelent a mostani 31 helyett."
Sok meccs lesz, egyértelműen gazdasági döntés. Jó hosszú EB, sok turista, rengeteg sör, nagy bevétel. Viszont ez azt is jelenti, hogy csak nagy ország tud EB-t rendezni, ehhez majdnem 2x annyi stadion kell, mint a mostaniakhoz. Nem is véletlen, hogy franciák rendezik. -
#4053 Első kettő + négy 3-ik = 16, aztán 8, 4, 2 -
#4052 6 csoportelső és a két legjobb csoportmásodik fog továbbmenni a csoportkörből,szerintem,és onnantól normál negyeddöntő-elődöntő-döntő rendszer -
lord nihilus #4051 Közben rájöttem hogy 6-os csoportokkal működik, de annak nem sok értelmét látom...olyan, mint egy plusz selejtezőkör. -
lord nihilus #4050 de ott akkor hogy lesz a továbbjutás? hatoddöntő? harmaddöntő? és aztán 3an játszák a döntőt? -
wednes #4049 Nahát, nem is tudtam, hogy 2016-os francia EB-n már 24 fős lesz a keret nem 16. Majdnem minden második ország kint lesz Európából. -
#4048 Persze, hogy lesz...örömkönnyek az EB győzelemkor -
#4047 Jah, ő pont arról híres :D -
#4046 Tegnap is többször bevágta a hisztis fejét :D -
#4045 Nem lesz, méltósággal viseli a vereséget ha lesz egyáltalán. ;) -
#4044 na csak tovább mentek a portugálok,vagyis inkább Ronaldo meg a többiek. Spanyol-Portugál elődöntőben(ha összejön természetesen),kikapcsolják Ronaldot,és 3 gombóccal mehetnek haza. -
#4043 Lesz még ilyen is:
-
#4042 Tök kiakadtak, amikor mi csináltuk ellenük az EB előtt, csak eredményesebb formában. :) -
#4041 Hagyjátok már abba ez mióta tartozik az EB focihoz
Az se érdekel hogy ti hogy tudtok-e focizni R.C ről valami vélemény? -
#4040 Te fogalomzavarban élsz, nem tudod mit jelent a személyeskedés. Senki nem támadott senkit, butaságokat írogatsz, amit ha valaki észrevételez, akkor támadásnak veszel, pedig aki itt támad az egyedül te vagy(#4038). -
#4039 Te személyeskedsz, nem ő :) -
#4038 Több accal érzed magad keménynek vagy csak ennyire nem vagy következetes és értelmi problémáid vannak hogy nem tudod felfogni mit jelent a személyeskedés?
Személyeskedés mikor nem a témával hanem az egyénnel E1 első szám első személlyel foglalkozol támadod és kelted a flémwart amire ilyeneket lehet vissza írni körülbelül
pl: "hogy te meg egy kis pöcsű dagadt otthon ülős kis kötekedő senkiházi nethuszár vagy aki még életében nem hogy nagy foci páylát nem látott de még a téri beton pályára se járt életében mert otthon játszott a joystickján és nem a fifát." -
#4037 Kinek a pap, kinek a paplan :) -
#4036 Szerintem nem vicces, inkább szánalmas. Sokkal közelebb áll egy bohóchoz, mint egy komoly riporterhez / kommentátorhoz. -
#4035 Semmilyen személyeskedés nem volt, állj már le. -
#4034 -
#4033 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=bsIQs63734c&feature=related]azért ez viccesebb mint egy "száraz·közvetítés[/URL] -
#4032 Személyeskedésednek semmi köze a témához nagyon nehéz felfogni úgy látom ezért ment a moderátoroknak. -
Interstate 95 #4031 Egy angol újság főcímlapján: Balotelli vs. England -
#4030 Egyetértek! Horti Gabi a legnagyobb! -
#4029 Az nagyon kell, a legszarabb kommentátor az összes közül. -
#4028 Nézed, de még nem játszottad(ezek szerint)... -
#4027 Horti Gabi..ő kell ide..nem a női 11-es lövöldözéshez..Jó meccs volt és nyert Portugália..ez a lényeg :D -
#4026 Ő is a Sport TV-n van.