Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vok aktív ebben a topikban, de szólok, hogy les volt a "gól" elõtt.
Persze így 2 hülyeség fél percben akkor is gáz, bár nem Kassai hibája, hanem a segítõié.
És ilyen "játékkal" az angolok megnyerik a csoportjukat.
No comment.

Na akkor az várható hogy:

A Német-Görög
B Cseh-Portugál
C Spanyol-Francia
D Angol-Olasz

Aztán meg A-D, és B-C továbbjutói az elõdöntõ.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

noname23
Szerintem elnézted a meccseket 9pontos perecíz németeknek van a legjobb esélyük amúgy is idáig papírforma szerint megy minden szinte.

+Szerintem meg inkább Portugália mint az olaszok

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

kassainak szerintem nem kell több meccset vezetnie. észre kéne vennie hogy már nem egy kibaszott vasas meccsen van, ahol mindenért szabadrúgást kell ítélni, fõleg nem egy oldalra. az, hogy nem adnak meg egy olyan gólt, hogy a labda teljes terjedelmében bent van PLUSZ még legalább 8-10 centi egyenesen felháborító. - nem ukrán szurkoló vagyok, csak a foci miatt, milyen dolog ez, mikor egy "kiscsapat" 10x jobban játszik, mennek az eredmény után és egy jogos gólt elvesznek tõlük. hát mi az isten faszáért van ott az az idióta aki ráadásul be is lépett a pályára nézni a vonalat, és látta õ is hogy bent van, és szándékosan nem fújja be? kassai is ugyan úgy ott volt 10 méterre, õ akkor mi a faszért nem fújja be? vagy a partjelzõ? hihetetlen bazdmeg

szarul játszottak , ez is tény.
hol van már az a '06-os csapat..
szerintem spanyol olasz gyõzelem esélyes.

SLICK
ja de az nem lényeg... De ami mégjobban felbasz ez a semmilyen játék...
Francia drukker vagyok, de az Eb 3 leggyengébb meccsébõl 2-t a Franciák játszottak.

Oziris666
Spanyol - Francia
Angol - Olasz

pikáns kis meccsek

Értem, bár ha megadják döntetlen lett volna (vagy nem), így viszont már nincs jelentõsége a hibának.

Svédek csak háromszor kezeztek a 16oson belül..
SLICK
idióta bíró is a francia meccsen már a 3. kezezést nézi be, 2 11-es meg egy szabadrúgás lett volna a franciák javára..

Én is pont erre gondoltam.Egy elõdöntõ,v. maga a döntõ simán meglett volna.
Kassai egyértelmûen még mindig az egyik legjobb FIFA bíró.De így sajnos szerintem sem fognak több meccset vezetni ezen az EB-n.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Zenszkij
remélem kiegyenlít Ukrajna, és akkor nem marad emlékezetes ez a hiba, ami valljuk be onnan nem lehetett kiszúrni, az angolok most visszakapták a német gólt

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Igen, és ennek következtében semmi szükség rájuk...

szabii98
Mert ennyi erõvel mondhatnád, hogy 11-est kell adni, 20 méteren szabálytalanság történt. Ha valamit kijavítasz, valamit nem, valaki utálni fog, valaki nem. ennyi.

I met God. She's black

Oziris666
Nem is az ö hibájuk,olyan gyorsak a történések h persze h nem láthatnak mindent pontosan
Ezért kéne a videó

Mondjuk oldalsó kameraállásból lassítva se lehetne könnyen megmondani, hogy gól volt. Felsõ kamerából látszott egyértelmûen.

Utólag (kb. 3 percen belül), ha meccs közben kiderül hogy egy korábbi lövés gól volt azt miért nem adják meg, mint hibás döntés javítása ?

Tyler1
Kár, hogy ez pont a magyar gárdával történik meg. Kassaiék döntõ esélyesek lehettek volna, így már nem...

Mondjuk azt nem vágom, hogy csak a saját asszisztenseit kaphatja meg a meccsekre?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zenszkij
ez a Platini egy töketlen hulladék, semmit szakmai tudása nincs

Gratulálok a szabálymódosítóknak. Látszik kell még a kapu mellé az a plusz két marha pont látnak mindent. De a videó? Hát olyat neeem...

Remélem csóringer franciák is igy akarnának egyenliteni, Platini egybõl bevezetné a videóbirót.

Zenszkij
Kassai hol tehet róla? Te látnád onnan? Még tv-ben is csak a visszajátszás után.

na mit ér a gólbíró??

rohadj meg Platini

noname23
lol amikor írtam hogy az ukránoknak radikális változtatásra lenne szükségük hát nem erre gondoltam hogy az egyetlen gólszerzõt Schevchenko cseréljék le<#nevetes1>

Amúgy ez milyen taktika volt vajon nehogy gólt szerezzenek elég lesz max egy döntetlen is a kieséshez

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Mor3llo
Grat Kassai és a kis csapata. Azt hiszem több meccset nem kell vezetniük az EB-n.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Teljes terjedelmével bent volt a labda és nem adták meg a gólt... Faszok ezek
Krisztiam
bazz ukránok gólt lõttek és nem adták meg..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

jó kérdés, ez pont gól volt....

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ReszegKoldus
Játékvezetõ asszisztens istencsászár <#taps><#worship>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

na bazdmeg az alapvonali bíró...

desigo
hát ez eléggé lol volt
senki nem látta,hogy bement...
Asszisztenst a faszért fizetik? Mi a picsának van ott az a hülye gyökér?

Gólbíró mi a faszt nézett??????????
SLICK
na cigány Zlatan -.-

SLICK
jah, aztán majd arra játszanak, hogy hosszabbítás legyen.. újabb kínlódós 30 percnyi játék :|

ez gyermeteg hiba volt

E N G E R L A N D! :P

Nem kell itt elkerülni semmit. Vannak jobb meccsek meg rosszabbak, aki nagyon unja az ne nézze.
Az angolok pl. most már biztos nem unják...

desigo
Ukrán kapussal meg mi van ma? <#banplz>
SLICK
sztem minimális szurkoló megy ki 3-szor a hazája válogatottja meccsére...
de valahol jogos amit írtál. De mondj jobb ötletet, hogy elkerülhetõek legyenek az ilyen unalmas meccsek.

[HUN]FaTaL
Úgy, hogy a csoportmeccseknél is kéne hosszabbítás meg büntetõk...

Vagy aranygól.

http://goo.gl/gd6Zi5

Zseniális lenne. Egy kisebb csapat harcol másfél évig a selejtezõkben, aztán kimegy a VB-re, ami esetleg a világ másik végén kerül megrendezésre, elutazik oda velük több ezer szurkoló, megkapják a Brazilokat, 5-0, vége, jöhetnek haza egy nap alatt...

SLICK
Ukránok betalálnának, akkor jót tenne a meccsnek. Franciák is lõhetnének egyet végre.
Egyébként sokat gondolkodtam ezen, hogy hogyan lehetne megakadályozni azt, hogy egy EB-n akár VB-n ilyen unalmas eredményreráülõs szar meccsek legyenek.
Meg kéne szüntetni a csoport meccseket és már az elejétõl egyenes kieséses szakasz lenne. Egybõl fontosabb lenne mindenkinek.

Krisztiam
de szar a meccs

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

[HUN]FaTaL
Eredmény nélkül: A francia - svéd meccs is ilyen szar?

http://goo.gl/gd6Zi5

Bohocot csinalnak az angol vedelembol :))

Egyelõre ugyan van mint tegnap a Spanyol-Horváton. "Kisebb" csapatnak menni kell, mennek is, vannak is helyzeteik, kérdés az Ukránok végül be tudnak-e egyet gyötörni, vagy úgy járnak mint tegnap a Horvátok...

desigo
Ukránok elég jól játszanak
rúghatnának pár gólt...
szabii98
Én is szurkolok Ukrajnának. Legalább 1 rendezõ legyenmár ott. Meg amúgyis, megvették az EB-t :D

I met God. She's black