Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra nem emlékszem. <#nevetes1>
Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

ffxi
Hellósztok!

Honnan lehet tudni, hogy kinek hány lapja van? kinek kell vigyáznia? Vagy elavul?

Fákjúal!

<#gonosz1>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ReszegKoldus
A spanyol gólt? <#vigyor1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Álmodtam a mai spanyol-portugál meccsrõl , lemaradtam az elsõ negyed óráról és bosszankodtam miatta mert addigra már 2 gól is esett , 1-1 volt az állás és az egyiket cRonaldo rúgta. <#nevetes1>
Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Narxis
Ez a videó már nem érhetõ el, mert a feltöltõ megszüntette a YouTube-fiókját.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

akinek kimaradt a Bayernes jelenet az ukrán-francia elõtt 😊

Nasri a kis huncut hogy röhög😊)))))))))

Effe88
😄😄D:
hülyék😄

én nem kritizálom, vicces figura a gyerek😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lent a hozzászólások közt >>>

"Szerintem ebben semmi észveszejtõ dolog nincs, már lassan minden mozdulatát kritizálják azok, akik nem szeretetik."

Számomra se favourite ez a Balotelli, de igaza van. <#papakacsint>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gabber_saviola
:ASDasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

precision
😄DDD

ez a Ribery egy igazi "franciaképû" házsártos öregember 😄DD ráfért egy efféle kis jóindulatú trollkodás 😊

Bazinga!

Pluskast
<#idiota>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mor3llo
igazi buta p*cs

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Arcára volt írva hogy mit gondolt az elõadásról... <#hehe>

bakkerman
ott elcsattant egy csók a bimbire ASD:ASASF:aSSDG

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

noname23
Na ezek nem családban nevelkedtek látszik is még mindig szükségük van a figyelemre<#nevetes1>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Tyler1
Ezeknek a securityseknek is többször van kapcsolatuk nõi mellekkel, mint egy nõgyógyásznak 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
Legalább élvezi a csaj is! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

AnuluWork
Ez se semmi: Security 3193 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

<#levele>

bakkerman
vagy inkább alkohol 😄D

bakkerman
ehhez kell arc

ProGabe
Pf! Parasztok a köbön és még a csapatuk is szar! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
Dicséretes, hogy az angol szurkolók mindent megpróbáltak

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szucsy89
Mondjuk pont Gerrardot sajnálom, utolsó tornája volt vszínûleg, õ azért hajtott rendesen...
bakkerman
ez azért is különösen szomorú,meg egyben undorító is,hogy van nekik egy Gerrarduk...

szucsy89
Mindent elmond Angliáról:

"Elképesztõ adat: Joe Hart kapus minden más angol játékosnál többet passzolt az olaszok elleni meccsen. A késõbbiek folyamán a már jól megszokott részletes statisztikai elemzéssel is jelentkezünk." NSO
Oziris666
Hát ha ilyen falábú Liverpooliak lesznek a keretben akkor nem valószinü😄

noname23
Portugálok még a jövõ zenéje majd elválik roni számomra is haszontalannak tûnt leszámítva az utóbbi meccsét de majd kiderül.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

ez nem eltérõ eset...ne magyarázd meg! Amúgy már lezártuk...

DasIsFuck
azért lettek szidva mert némely embernek nem volt szimpatikus a játékuk...
Holott mindent csak szidást nem érdemeltek az után, hogy honnan tudtak továbbjutni mert ott odatették magukat és küzdöttek teljes szívbõl...

CR esete ugyan ez, ha a görögöket lehet szidni azért mert nem tetszik valakinek a játékuk és ezért nem szimpik akkor CR-t is lehet szidni ugyan ezért fõleg ne TE akard már ezt beadni mert olyan szörnyen elfogult vagy midn2 esetbe, hogy nem lehet komolyan venni ezt az érvet!

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Azért a szezont a fazonnal nem kéne összekeverni.

A görögök azért voltak szidva mert (már ki lett tárgyalva), te meg szidsz valakit mert számodra nem szimpatikus, azon felül hogy nem is ismered személyesen. Szerintem egy focistának a játékával kéne foglalkozni, és az elsõ mecset leszámítva CR odatette magát ezen az EB -n.

Ki az az állat aki ilyeneket kitalál ? (Amúgy tényleg jó a sérója, ha túl megnõ és nincs kedvem elmenni fodrászhoz én is cigányosra veszem !) <#hehe> <#eljen>

gduck
<#nyes><#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
Ronaldo bemelegít:

😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Az úgy jogos 😄

gduck
Tudom, de úgy focizott mint egy 40 éves 😄

[HUN]FaTaL
Te mi a halálról beszélsz? Rooney 26 éves.

gduck
Na egész jó meccs volt, csak féltem az Angolok továbblövik magukat, pedig nem érdemelték meg a játékuk alapján. De szerencsére az Olaszok nyertek, teljesen jogosan 😄 Wayne Rooney meg picit vén már, olyan öregfiúk meccsen jó lett volna valamire XD

Nem tudod mit hagytál ki😊

1. félidõ még nem is, de a 2. félidõ minden pénzt megért az Angol-Svéd összecsapáson. Mindenképp pótold...

Hát most ez esetben az angolok ölték meg a focit, nem az olaszok 😊
[HUN]FaTaL
Ez a meccs szerintem nem volt valami jó, az elsõ félidõ fasza volt utána viszont dögunalom.

Az angol svédet nem láttam a többi ok 😊

úgy általánosságban nálam toppok közt:

1. Angol-Svéd
2. Portugál-Dán ill. Olasz-Spanyol hasonlóan jó meccsek
3. Holland-Német

aztán ezenkívül élveztem a nyitómeccset, az Orosz-Görög, Ukrán-Svéd, Horvát-Olasz, Horvát-Ír, Német-Görög, Lengyel-Orosz és a mostani Angol-Olasz meccset is. Fent említett összecsapások voltak toppok