Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honnan lehet tudni, hogy kinek hány lapja van? kinek kell vigyáznia? Vagy elavul?
Fákjúal!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nasri a kis huncut hogy röhög😊)))))))))
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Szerintem ebben semmi észveszejtõ dolog nincs, már lassan minden mozdulatát kritizálják azok, akik nem szeretetik."
Számomra se favourite ez a Balotelli, de igaza van. <#papakacsint>#papakacsint>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ez a Ribery egy igazi "franciaképû" házsártos öregember 😄DD ráfért egy efféle kis jóindulatú trollkodás 😊
Bazinga!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Elképesztõ adat: Joe Hart kapus minden más angol játékosnál többet passzolt az olaszok elleni meccsen. A késõbbiek folyamán a már jól megszokott részletes statisztikai elemzéssel is jelentkezünk." NSO
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Holott mindent csak szidást nem érdemeltek az után, hogy honnan tudtak továbbjutni mert ott odatették magukat és küzdöttek teljes szívbõl...
CR esete ugyan ez, ha a görögöket lehet szidni azért mert nem tetszik valakinek a játékuk és ezért nem szimpik akkor CR-t is lehet szidni ugyan ezért fõleg ne TE akard már ezt beadni mert olyan szörnyen elfogult vagy midn2 esetbe, hogy nem lehet komolyan venni ezt az érvet!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A görögök azért voltak szidva mert (már ki lett tárgyalva), te meg szidsz valakit mert számodra nem szimpatikus, azon felül hogy nem is ismered személyesen. Szerintem egy focistának a játékával kéne foglalkozni, és az elsõ mecset leszámítva CR odatette magát ezen az EB -n.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
1. félidõ még nem is, de a 2. félidõ minden pénzt megért az Angol-Svéd összecsapáson. Mindenképp pótold...
Az angol svédet nem láttam a többi ok 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
1. Angol-Svéd
2. Portugál-Dán ill. Olasz-Spanyol hasonlóan jó meccsek
3. Holland-Német
aztán ezenkívül élveztem a nyitómeccset, az Orosz-Görög, Ukrán-Svéd, Horvát-Olasz, Horvát-Ír, Német-Görög, Lengyel-Orosz és a mostani Angol-Olasz meccset is. Fent említett összecsapások voltak toppok