5187
Foci EB 2012
  • Tyler1
    Rég? Tavaly. Amúgy meg minden 16-18 évnél idősebb futballrajongónak tudnia kell, ki a brazil Ronaldo. Csak az ő csillagát nagyban beárnyékolta a betegsége és a drasztikus elhízása.
    CR pedig jelenleg a világ egyik legjobbja, már most a Man Utd és a Real Madrid legendája, millióan szeretik, millióan utálják, de a Ronaldo név hallatán mindenki a portugálra gondol először, legyen 15 éves, vagy 40. Nem kell tudásban a brazilhoz hasonlítgatni, Puskáshoz se hasonlítja senki, mindegyik a saját generációjának kiválósága. Kész.
  • Takezó
    C. Ronaldo és Messi klasszisok. Ronaldo (Luís Nazário de Lima) meg egy korszakos zseni.
  • szucsy89
    Ez azért van, mert az "igazi" már rég visszavonult, a mai kiskölykök nagy része nem is ismeri... CR visszavonulása után 20 évvel lesz aktuális majd ez a kérdés.
  • noname23
    Nem nagyon akart vele sietni így le is maradt xD
  • precision
    És ez annak köszönhető mert jobb focista mint R9 Ronaldo? :) nem kell válaszolnod :)
  • artschi
  • McCartman
  • Coolfire
    Ha Shakirát adná ide egy napra,még játszanék is..
  • Grenzjager
    törölni fogják szinte tuti ..de az is addig még idő :))))
  • McCartman
    Piqué jegyeket ad a jól totózónak

A spanyol védő tippversenyt hirdetett a facebookon, aki eltalálja az olasz-német elődöntő eredményét, az két jegyet kap Piquétől a döntőre. Tippelni az első félidő végéig lehet, és a tizenegyes rúgásokra is gondolni kell. A helyes tippelők közül Piqué véletlenszerűen választja majd a jegynyertest.

link
  • Interstate 95
    Nem láttam a tegnapi meccset de már igazából nem is érdekel, sajnálom hogy kiestek a portugálok, meg igazából az összes csapat akiknek kicsit is szurkoltam. De végül is a foci ilyen, nem biztos hogy a legszimpatikusabb csapatok játsszák a döntőt.

A 11 -es párbajról tud valaki egy videót linkelni ?
  • Tyler1
    Szerintem ez MÁR bekövetkezett. Biztos vagyok benne, hogy jelenleg a világ akármely pontján, ha megkérdeznék ki az a Ronaldo, 10-ből 9 a portugált mondaná.
  • Béccy
    Jaja Allee-ban nem rossz ez a foci terasz, megyünk ki mi is ma német olaszra. :))
  • Grenzjager
  • Grenzjager
  • Tompabodza
    Nekem is a brazil Ronaldo volt a nagy kedvenc, de azért C. Ronaldo sem játszik nagyon rosszul.. Tegnap drukkoltam is nekik az Allee-ban serényen, de sajnos ez most nem jött össze..
  • precision
    mind1... :)

ő mondta a saját szájával, hogy azt akarja, hogy a "Ronaldo" név hallatán ő jusson az emberek eszébe és ne (a brazil) Ronaldo

ez az ami (szerintem) soha nem fog bekövetkezni (nálam legalábbis), hiába az a neve neki is... :)
  • karajjj
    értem, de attól hogy neked ki Ronaldo, attól még neki ugyanúgy az a neve :D
  • precision
    hát, soha nem mondtam volna én sem ilyet... de hajrá Németek! inkább mint ezek a bunkerfocis spanyolok, komolyan mondom

én szeretem azt, amikor rövid passzokkal eldugja egy csapat a labdát, és ebben a spanyolok verhetetlenek... nade, hogy ne merjenek belőle megindulni támadni? már korábban is leírtam, de most is... ezek a mai focisták a pénzért játszanak, és ha be kell futni 2-3 védő közé a dzsindzsába akkor inkább nem mennek, mert féltik a szaros seggüket kb. :D el kell indulni azzal a tetves labdával a kapu irányába és ha felrúgnak akkor fájni fog, és elmúlik, de legalább szabadrúgás lesz... vagy ne adj isten be is lehet menni 2-3 ember között és már is megvan a gólhelyzet

szóval, szeretem a Spanyolokat, de a focinak most az tenne jót ha a Németek győznének... az ő focijuk nagyon rendben van... mondom ezt úgy, hogy régebben (értsd. 5-6 évvel ezelőtt és régebben) egyáltalán nem szerettem a német focit
  • precision
    tényleg nem érted miről van szó? :)
  • karajjj
    most ezt úgy írod, mintha őt nem Ronaldonak hívnák... :D
  • Narxis
    Ha van igazság akkor ez a mocskos mákos spanyol briganti nem nyeri meg az EB-t. Hajrá németek vagy olaszok!
  • precision
    nagyon jó játékos C. Ronaldo, nem arról van szó... ott van a mostani élvonalban

de _SOHA_ nem fogja az elérni, hogy a Ronaldo név hallatán inkább ő jusson eszembe mint Ronaldo :)

persze ma már lehet elérte a célját, hisz ha valahol kiejtik, hogy Ronaldo a csajok úgy is rá fognak gondolni... amivel nincs is baj amúgy

én amellett, hogy elismerem C. Ronaldo tudását, azért nem tartozik a kedvenceim közé, mert tényleg nagyon sokszor feldobja magát indokolatlanul, többször mint az összes többi focista, akik előszeretettel mutatnak be műesést... és van egy olyan érzésem amikor látom a pályán a viselkedését, mintha felsőbbrendűnek érezné magát, hogy "én vagyok C. Ronaldo, jobb vagyok nálatok... és mivan spori, hozzáértek a híres-nevezetes C. Ronaldo -hoz, tessék lapot adni"... és tényleg állandóan "sír", néha rossz nézni amit művel
    az engem nem érdekel, hogy milyen a haja, meg hogy félidőkben van ideje új sérót csinálni ahelyett hogy az edzőre figyelne :)

de mondom, ennek ellenére ott van az élmezőnyben, csak mentalitásra nálam pl. sosem lesz olyan mint Messi... akit tényleg ütnek vágnak a pályán, lassan már arra a szintre jutunk, hogy fektében is rugdossák a földön... de őt soha nem látod sírni... feláll, és megy tovább... ha ő már elesik és "sír" akkor komoly fájdalmai vannak
  • Voyager5
    Mondjál már párat.
  • Magnum PI
    "Nem tűnt még fel, hogy a legjobbakat utálják mindig?". Nem igazán. Én úgy látom hogy fociban a legjobbakat általában szeretik.
  • Fenrir
    Kicsit agyon van sztárolva, vannak nála sokkal jobb játékosok is.
  • szucsy89
    Nem tűnt még fel, hogy a legjobbakat utálják mindig? Egyébként azért, mert erős, megosztó személyiség.

Emlékszem még mikor Manchesterben játszott, azt mondta, hogy az az álma, ha kimondja valaki a Ronaldo nevet ne a brazil, hanem ő jusson eszébe az embereknek... mondjuk ez nálam sose fog bekövetkezni, a brazilhoz képest sehol sincs, de idén pl. szerintem ő fogja megkapni az aranylabdát, teljesen megérdemelten.
  • McCartman
    lol
  • Steve Downie
  • ReszegKoldus
    Most? Én már lassan 9 éve nem csípem :)
  • Bercy #4515
    Ha a számmisztika igaz lenne akkor idén a münchen nyerte volna a BL-t. Szóval német - spanyol döntő lesz ;)
  • Takezó
    A fészbúkon is ez ment. Ronaldo egy klasszis, akiről elterjedt, hogy dobálja magát, hogy túl sokat törődik a hajával és hogy a nagy meccseken nem képes kiemelkedő nyújtani. Azok a szurkolók, akik nem szeretik őt/csak az EB-t nézik, hajlamosak csak ezt tudni róla, és belelátni mindenbe azt, hogy hozzá se értek, máris feldobja magát, stb.
  • Voyager5
    Divat őt utálni, és divat lehordani mindennek.
  • Fabio Capello
    EB-n 1984 óta nincs bronzmeccs.
  • Magnum PI
    Mi most ez a Ronaldo utálat? Miért utálja őt most mindenki? Ez most a divat vagy mi? Az egész fórum ezzel van tele.

Tegnap az egész meccs arról szólt hogy mindenki dobálta fel magát. Mindenki csak legyintett rá, de bezzeg mikor Ronaldo dobta fel magát akkor ment a nagy "ú mekkora köcsög" "ripacs" stb. Valaki magyarázza már el mi a baj ezzel a gyerekkel?
  • Voyager5
    Sok agysebész van ebben a fórumban :D

amúgy:

„Én lőttem volna az ötödiket, de már korábban kettőt is kihagytunk – mondta Cristiano Ronaldo a meccs után. Egyszerűen ebben állapodtunk meg. Az edző kérdezte, hogy rúgom-e az ötödiket, én pedig igennel feleltem.
  • precision
    persze az nem esett le neki hogy a legjobb esetben is X -re tudják kihozni 5-5 rúgás után
  • precision
    nem az hogy nem merte, hanem 5. ként akart rúgni, hogy rajta múljon az egész és esetlegesen ő juttassa tovább a csapatot
    nem kicsit egoista... :)
  • Krisztiam #4507
    amúgy most bronzmérkőzés az nem lesz?
  • McCartman
    Durva. :D