5187
Foci EB 2012
-
Permissive #4585 semmi gond, 3-1-et mondtam, most 3 német gól jön:))) -
#4584 gondoltam,hogy nem lesz sima német győzelem... -
#4583 badstuber mit szerencsétlenkedet???:D:D:D
-
Permissive #4582 wazze:( -
#4581 BALOOOO!!! ÚÚÚÚ BAZZEEEEE -
#4580 azt a rohadt vezetnek az olaszok :dDD -
#4579 lol bammeg:( -
#4578 eddig sokkal jobb meccs, mint a tegnapi :D -
Permissive #4577 uhhhhhh -
#4576 uhh pirlo mentett :DD -
#4575 nah de bocs az offolásért :DD -
#4574 jaja mint smith pálnak is.. -
#4573 Nyilván ÉLETE végéig mindent mindig a mi adónkból fizetnek neki.
Mint ahogy a külföldi országokban is... -
#4572 jah bocs áder jános :DDD -
Permissive #4571 képes vagy nagy betűvel írni a nevét?:) -
#4570 malévval utazott... -
#4569 kint van Áder János.. remélem közpénzen ment ki...pff -
Permissive #4568 oda pofátlankodott áder?:)
-
#4567 nah...megint lehet panaszkodni, hogy a sok nem teljesen német nem énekli a himnuszt...gonoszak.... -
Permissive #4566 über alles.... 3-1:))) vagy nem:) -
#4565 hát ez nagy meccs lesz :DD -
Permissive #4564 nah, végre nem knézy közvetít:) -
#4563 Balotelli Cassano csatárok elől.. -
#4562 bagi nacsának mi köze az eb-hez??:DD -
#4561 mikor galambok köröztek az égen a stadion felett, akkor játékos nem turházott a pályára... -
#4560 lehet ez is 0-0 lesz.. csak ne így legyen :DD
amúgy még nagy tornán soha nem győzte le a német csapat az olaszt :DDDD -
#4559 Mindenki sima német győzelmet vár mint a tegnapi meccs előtt sima spanyolt.
Lehet még itt ma este meglepetés is. -
#4558 Szerintem a pihenős Cassano-Balotelli páros lesz a döntő ma. Míg ők fönt b.ssz.k a rezet, addig a német középpálya szét szedi a maradék 8 védekező olaszt. -
#4557 ma Balotelli megint majd karatézik :DDDD -
#4556 ...a túró rudiban rudi volt,nem 70% levegő egy kis csoki darabbal -
#4555 persze...mivel régen minden jobb volt... -
Interstate 95 #4554 Zeusz legyintett egyet. -
#4553 höhö
-
#4552 Ma német továbbjutást várok. -
#4551 Az életkornak ehhez semmi köze. Én pontosan tudom ki a brazil Ronaldo, itthon focit még csak az m1 híradó összefoglalójában lehetett nézni, mikor Ronaldonak már hatalmas kultusza volt. Ő volt az első focista akit ismertem, és akkor a mostani Messi-CR láz négyzetével rajongtak érte az emberek. -
#4550 mostmár abszolút két "tábor" létezik Ronaldonál...vannak akiket csak a futball tudása érdekel,és ezért imádják,és vannak akiknek a személyisége nem jön be,ezért utálják. én elismerem a tudását,a sikereit nem vitatom tőle,megérdemelten nyert BL-t,aranylabdát,2 országban bajnokságot,ezek tiszteletre méltó eredmények,de mint embert,én nem tartom sokra,a viselkedését,a hivalkodását,a (szerinte) felsőbbrendüségét ahogy próbálja ezt kihangsúlyozni. nem köpködöm semmilyen fórumon őt,se a való életben haverok között,egész egyszerűen próbálok nem odafigyelni rá,ennyi. Nálam az a number one futballista,akit a tudása mellett az "emberségessége" miatt is tudok csodálni,nálam ebbe a kategóriába tartozik Leo,Xavi,Iniesta. Ezekről a srácokról sugárzik az,hogy KÖZÜLÜNK valóak. Főleg a kis Bolháról. CR-t elismerem a tudása miatt,világ egyik legjobbja,de nekem sose volt,és nem is lesz kedvencem. :) -
#4549 az a kurva vízjel -
Permissive #4548 csak tapasztalathoz. egy bizonyos kor után az ember nem akarja mindenáron leszopni a kedvencét:)
és azért cr elég sokat köszönhet a ps-nek is, a népszerűség terén, amivel meg nem hiszem hogy a többség 30 év felett játszon:) -
Interstate 95 #4547 Nagy hiba ha te az értelmi szintet életkorhoz kötöd. -
Permissive #4546 eme kijelentésed kicsit nevetséges, és érződik, hogy a 30 évet még nem nagyon töltötted be:)