5187
Foci EB 2012
  • Oziris666
    spanyol:D
    VB-n is minden meccset 1gólocskával nyertek,ez most sem változott:)
  • Gabe18
    Német szurkolóként nem akarok a számmisztikában hinni most...

1988-as EB csoportmeccsek első körében volt Szovjet-Holland meccs. A döntő Szovjet-Holland.
    +8 év
    1996-as EB csoportmeccsek első körében volt Német-Cseh meccs. A döntő Német-Cseh.
    +8 év
    2004-es EB csoportmeccsek első körében volt Portugál-Görög meccs. A döntő Portugál-Görög.
    +8 év
    2012 Első csoportkörben volt Portugál-Német, és Olasz-Spanyol. Már csak az egyik jöhet össze...

• Balázs 17
    bezzeg ha meglenne...
  • LasDen #4502
    Cé mint ember megosztó személyiség, de a kvalitásait a futballban nem lehet tőle elvitatni...én neutrális vagyok vele szemben, a hibáit elítélem a jóknak meg örvendek...amit igazán csodálok benne az az eltökéltsége és munkabírása
    elhatározta, hogy ő lesz a világ legjobb játékosa és ezért bármeddig képes elmenni.
    ezt valahol irigylem is tőle...bennem nincs meg ez...
  • Balázs 17
    azért ez az olasz válogatott már nem olyan mint a régi (szerintem)
    maga a keret se olyan defenzív, persze ha kell beállnak rendesen, de vhogy élvezhetőbb a játékuk, mint eddig:)
  • Permissive
    elismerem a képességeit, de egyszerűen ellenszenves:) még ha magyar lenne és vele nyernénk vb-ét, akkor is rüleném:))))))
  • nan76
    ez tény..de ha negyed annyira értenék a labdához mint ő már meg lennék elégedve.Igen...hisztis..önimádó,talán beképzelt..de néha olyan zseniális megmozdulásai vannak,hogy öröm nézni...nagy divat mostanság leszólni cr7-et de azért tud..ezt beismerhetné bárki..csak jobb fikázni :)
  • Permissive
    hála istennek hogy cr-t nem látom többé, jászai mari díjas színész, és mint egy 3 éves úgy tud hisztizni:)))
  • nan76
    kivagyok..a Portugáloknak drukkoltam bár mélyen belűl tudtam,hogy a Spanyolok esélyesebbekk...de akkor is....reménykedtem a 2.félidőben hátha összejön..de nemm.A hosszabításnál eléggé izgultam aztán jöttek a 11-esek..na ott kivoltam...és /SPOILER/..kiesett akinek drukkoltam..az EB-n nem előszőr....Német-Spanyol lesz a döntő???...kinek drukkoljak???...drukkolok a Németeknek és akkor tutti a Spanyolok nyernek
  • dienesoft
    Az olaszokról bármit el tudok képzelni a szép, látványos futballon kívül, szóval akár még a döntőbe jutás is meg lehet nekik. Meg azért ez még is csak egy elődöntő, nem fogják magukat könnyen adni a pizzaevők.
  • DasIsFuck
    hát azért annó 2 éve argentinokat és angolokat is kitömték és akkor is ki gondolta volna?
    most is előfordulhat persze lehet szoros meccs lesz, lehet nem.
  • dienesoft
    Azért én nem könyvelném el a holnapi Német meccset. Mindenki, akivel beszélek, német tuti továbbjutás, nem kérdés...stb. Persze, ők az esélyesebbek. De a digókon kívül ki tudna még mondani egy olyan válogatottat (angliát kivéve), aki képes lehet 1000%-os védekezéssel bemakkerolni egy gólt és megölni a focit?
    Én nem írnám le az olaszoakt sem, bár kétségtelen, hogy Lahm-ék ha holnap gólt rúgnak a 90 percben, az olaszok esélyük sincs. De tényleg, akkor vége.
  • DasIsFuck
    hát azért egy így játszó spanyol csapat ellen a németek tudnának gólt rúgni...portugálok speciálisok mert ott egy spéci ronáldó kényszer van vagy ő villan vagy ez a csapat nulla.
  • DasIsFuck
    csatár nélkül nehéz:)
    sokat hibáztak a spanyolok és nem volt megfelelő befejezőjük..a portugálok meg rém pocsékok voltak támadásban..a portugáloknál könyvelhető volt előre, hogy vagy ronaldonak megy és rúg gólt, vagy meg nem de akkor a portugálok sem fognak gólt rúgni...
  • szabii98
    egyre jobban kételkedem Németország sikerében, ilyen béna focival megölik őket..
  • szucsy89
    Utolsót akarta lőni.
  • DasIsFuck
    már csak ezért is megérdemelnék...
    spanyolok ott vannak, de hogy...
    németek eddig 100%-osoak úgy h ők kerültek a torna halálcsoportjába ahonnan 9 pontal jutottak tovább...
    meccsről-meccsre javultak..nagyon remélem elverjük az olaszokat is és aztán a döntőbe visszavágunk a spanyoloknak.

ennek a spanyol csapatnak a továbbjutása a csoportból is csak a szerencsén alapult mert a horvátok is megudták volna verni őket ha nem olyan hülyén játszanak....
  • Oziris666
    Hát ezen az EB-n kevés volt a nézöbarát meccs:D
    ès még a döntöben is Tiki-takanacco lesz...
  • Fenrir
    Nem értem, hogy minek húzták az időt a tizenegyesekig. Mindenki tudja, hogy az már baromi nagy lutri ott, a spanyolok is simán kieshettek volna. 120 perc alatt illett volna eldönteni a meccset, volt rá lehetősége mindkét csapatnak.
  • dragon11
    jah, kb. lényegtelen.. vagy még a döntőben is ölnék a focit, mint a drága angol válogatott tette.. bár az Olaszok ellen nehéz, mégis sikerült..
  • DasIsFuck
    bayernesek tudhatják milyen ez 99-ből...pl:(

de ennek ellenére azért ez a portugál csapat sem érdemelt döntőt..bűn rosszak voltak
  • szucsy89
    Baszki, buzi spanyolok jutottak tovább...
  • ntex
    Németek viszik az EB-t, eddig kétségtelen hogy ők játszottak a legjobban az egész tornán...
  • Tyler1
    Ezt a cukorválogatottat simán elverik a németek, de még az olaszok is sztem.
  • dragon11
    nem baj, öröm lesz nézni spanyolok hogy kapnak egy zsákkal a németektől!!!(számomra német tj nem kérdés..)
  • Balázs 17
    nem igaz már:@@@
  • szabii98
    biztos az utolsót akarta
  • DasIsFuck
    hát ilyen játékkal már eggyáltalán nem a spanyolok lennének az esélyesek a németek elleni döntőbe..de kötelező bejutni a németeknek és visszavágni 08-ért...
  • Fabio Capello
    Azért ez annyira törvényszerű, hogyha az egyik csapatnak kifelé pattan a kapufáról, a másiknak befelé fog... :/
  • McCartman
    Ez meleg volt.
  • arsnl
    basszameg. németek remélem leszopatják ibériai barátainkat. meg előtte a digókat
  • LasDen #4474
    nah spanyolok hozták a papírformát...németeknek is sikerül???
  • desigo
    Ronaldo miért nem merte elvállalni előbb?
  • cargame
    RONALDO mi a f@sze nem vallalta el?
  • Fabio Capello
    Alves bazdmeg...
  • desigo
    ez is kapufáról BEFELé pattan
    wow
  • desigo
    kapufa
    kellemetlen...
  • lord nihilus
    Alves kinézte az egyik sajtot...
  • Fabio Capello
    Elképesztő, hogy eddig kettő kivételével az összes labdát megérezték a kapusok, merre fog menni.
  • desigo
    Nani szépen bavágta