5187
Foci EB 2012
-
#4505 spanyol:D
VB-n is minden meccset 1gólocskával nyertek,ez most sem változott:) -
Gabe18 #4504 Német szurkolóként nem akarok a számmisztikában hinni most...
1988-as EB csoportmeccsek első körében volt Szovjet-Holland meccs. A döntő Szovjet-Holland.
+8 év
1996-as EB csoportmeccsek első körében volt Német-Cseh meccs. A döntő Német-Cseh.
+8 év
2004-es EB csoportmeccsek első körében volt Portugál-Görög meccs. A döntő Portugál-Görög.
+8 év
2012 Első csoportkörben volt Portugál-Német, és Olasz-Spanyol. Már csak az egyik jöhet össze...
-
Balázs 17 #4503 bezzeg ha meglenne... -
#4502 Cé mint ember megosztó személyiség, de a kvalitásait a futballban nem lehet tőle elvitatni...én neutrális vagyok vele szemben, a hibáit elítélem a jóknak meg örvendek...amit igazán csodálok benne az az eltökéltsége és munkabírása
elhatározta, hogy ő lesz a világ legjobb játékosa és ezért bármeddig képes elmenni.
ezt valahol irigylem is tőle...bennem nincs meg ez... -
Balázs 17 #4501 azért ez az olasz válogatott már nem olyan mint a régi (szerintem)
maga a keret se olyan defenzív, persze ha kell beállnak rendesen, de vhogy élvezhetőbb a játékuk, mint eddig:) -
Permissive #4500 elismerem a képességeit, de egyszerűen ellenszenves:) még ha magyar lenne és vele nyernénk vb-ét, akkor is rüleném:))))))
-
#4499 ez tény..de ha negyed annyira értenék a labdához mint ő már meg lennék elégedve.Igen...hisztis..önimádó,talán beképzelt..de néha olyan zseniális megmozdulásai vannak,hogy öröm nézni...nagy divat mostanság leszólni cr7-et de azért tud..ezt beismerhetné bárki..csak jobb fikázni :) -
Permissive #4498 hála istennek hogy cr-t nem látom többé, jászai mari díjas színész, és mint egy 3 éves úgy tud hisztizni:))) -
#4497 kivagyok..a Portugáloknak drukkoltam bár mélyen belűl tudtam,hogy a Spanyolok esélyesebbekk...de akkor is....reménykedtem a 2.félidőben hátha összejön..de nemm.A hosszabításnál eléggé izgultam aztán jöttek a 11-esek..na ott kivoltam...és /SPOILER/..kiesett akinek drukkoltam..az EB-n nem előszőr....Német-Spanyol lesz a döntő???...kinek drukkoljak???...drukkolok a Németeknek és akkor tutti a Spanyolok nyernek -
#4496 Az olaszokról bármit el tudok képzelni a szép, látványos futballon kívül, szóval akár még a döntőbe jutás is meg lehet nekik. Meg azért ez még is csak egy elődöntő, nem fogják magukat könnyen adni a pizzaevők. -
#4495 hát azért annó 2 éve argentinokat és angolokat is kitömték és akkor is ki gondolta volna?
most is előfordulhat persze lehet szoros meccs lesz, lehet nem. -
#4494 Azért én nem könyvelném el a holnapi Német meccset. Mindenki, akivel beszélek, német tuti továbbjutás, nem kérdés...stb. Persze, ők az esélyesebbek. De a digókon kívül ki tudna még mondani egy olyan válogatottat (angliát kivéve), aki képes lehet 1000%-os védekezéssel bemakkerolni egy gólt és megölni a focit?
Én nem írnám le az olaszoakt sem, bár kétségtelen, hogy Lahm-ék ha holnap gólt rúgnak a 90 percben, az olaszok esélyük sincs. De tényleg, akkor vége. -
#4493 hát azért egy így játszó spanyol csapat ellen a németek tudnának gólt rúgni...portugálok speciálisok mert ott egy spéci ronáldó kényszer van vagy ő villan vagy ez a csapat nulla.
-
#4492 csatár nélkül nehéz:)
sokat hibáztak a spanyolok és nem volt megfelelő befejezőjük..a portugálok meg rém pocsékok voltak támadásban..a portugáloknál könyvelhető volt előre, hogy vagy ronaldonak megy és rúg gólt, vagy meg nem de akkor a portugálok sem fognak gólt rúgni... -
#4491 egyre jobban kételkedem Németország sikerében, ilyen béna focival megölik őket.. -
#4490 Utolsót akarta lőni. -
#4489 már csak ezért is megérdemelnék...
spanyolok ott vannak, de hogy...
németek eddig 100%-osoak úgy h ők kerültek a torna halálcsoportjába ahonnan 9 pontal jutottak tovább...
meccsről-meccsre javultak..nagyon remélem elverjük az olaszokat is és aztán a döntőbe visszavágunk a spanyoloknak.
ennek a spanyol csapatnak a továbbjutása a csoportból is csak a szerencsén alapult mert a horvátok is megudták volna verni őket ha nem olyan hülyén játszanak....
-
#4488 Hát ezen az EB-n kevés volt a nézöbarát meccs:D
ès még a döntöben is Tiki-takanacco lesz... -
#4487 Nem értem, hogy minek húzták az időt a tizenegyesekig. Mindenki tudja, hogy az már baromi nagy lutri ott, a spanyolok is simán kieshettek volna. 120 perc alatt illett volna eldönteni a meccset, volt rá lehetősége mindkét csapatnak. -
#4486 jah, kb. lényegtelen.. vagy még a döntőben is ölnék a focit, mint a drága angol válogatott tette.. bár az Olaszok ellen nehéz, mégis sikerült.. -
#4485 bayernesek tudhatják milyen ez 99-ből...pl:(
de ennek ellenére azért ez a portugál csapat sem érdemelt döntőt..bűn rosszak voltak -
#4484 Baszki, buzi spanyolok jutottak tovább... -
ntex #4483 Németek viszik az EB-t, eddig kétségtelen hogy ők játszottak a legjobban az egész tornán... -
#4482 Ezt a cukorválogatottat simán elverik a németek, de még az olaszok is sztem. -
#4481 nem baj, öröm lesz nézni spanyolok hogy kapnak egy zsákkal a németektől!!!(számomra német tj nem kérdés..) -
Balázs 17 #4480 nem igaz már:@@@ -
#4479 biztos az utolsót akarta -
#4478 hát ilyen játékkal már eggyáltalán nem a spanyolok lennének az esélyesek a németek elleni döntőbe..de kötelező bejutni a németeknek és visszavágni 08-ért... -
#4477 Azért ez annyira törvényszerű, hogyha az egyik csapatnak kifelé pattan a kapufáról, a másiknak befelé fog... :/ -
McCartman #4476 Ez meleg volt. -
#4475 basszameg. németek remélem leszopatják ibériai barátainkat. meg előtte a digókat -
#4474 nah spanyolok hozták a papírformát...németeknek is sikerül??? -
#4473 Ronaldo miért nem merte elvállalni előbb? -
cargame #4472 RONALDO mi a f@sze nem vallalta el? -
#4471 Alves bazdmeg... -
#4470 ez is kapufáról BEFELé pattan
wow -
#4469 kapufa
kellemetlen... -
lord nihilus #4468 Alves kinézte az egyik sajtot... -
#4467 Elképesztő, hogy eddig kettő kivételével az összes labdát megérezték a kapusok, merre fog menni. -
#4466 Nani szépen bavágta