36657
-
#17095 No, első prósza alatt nem mentem még a manager módban, az majd most jön. Csak gyakoroltam vagy barátságos meccset játszottam. Aki játszott a demoval, azt sok meglepetés nem érhet. Aki nem, az meg készüljön fel, hogy egy kicsit felpatchelt 07-et kap kézhez. Ugyanaz a grafika, ugyanazon stadionok. Még a bírók is ugyanazok. Mozgás finomodott picit, az átvezető animációk ugyanazok. A játékmenet viszont jobb lett. Nehezebb. Sőt, ki lehet kapcsolni az ivelésnél hogy automatikusan játékos felé lője, igy sokkal élvezetesebb.
Viszont az istenért sem akar müködni a gomb, mellyel a kapusra válthatnék. A 07-hez hasonlóval van kapus kifutás, de teljesen az irányításom alá nem sikerült vonnom, akárhogy is nyomogatom a megfelelő GK gombot. :(
Ja, és még idegesit, hgoy külön gombon van a játékosok váltása. De csak meg kell szokni, mert viszont ez egy okos újítás volt.
A zene a szokásos minőség, tökéletesen elfér a játék mellett. Most meg majd jön a Manager és a Be a pro mod tesztelésre. -
#17094 http://www.fifavictormarcao.hu/fvm/modules/news/
google! -
#17093 Victor Marcao sztem rá gondolsz
-
ens75 #17092 victor marco pontos honlap cime érdekelne!köszi elöre is -
#17091 A manager módról mesélhetnétek egy kicsit. -
piamania #17090 Állítólag a Tescoban holnap már meg lehet venni magyarul!!! -
#17089 A magyar mikor jön? Mert gondolom először meg kell jelenjen, aztán töltik fel a warezra a magyart, nem? Vagy fordítva? előbb lesz magyarul a warezeknél, és aztán boltieredeti? Tavaly h is volt ez?
Vagy egy biztos magyar megjelenésin data kellene nekem. -
Djemba #17088 aha a manager mód sokat változott? -
kene84 #17087 Kicsomagolva 2.7 giga,telepítve 3 giga
Nekem a Demo nagyon nem tetszett,de a teljes felüdülés ahhoz képest.
Lehet külön állítani a kapus nehézségi szintjét,ami nekem tetszik,demo-ban nem sikerült szinte gólt rúgnom,itt már jobban el vannak találva a szintek így 1 meccs alapján.
Semi pro-n nyomtam ugyan,de a gép már itt jobban játszik,mint a 07-ben World Class-on.Egyelőre tetszik...
-
Djemba #17086 remélem a magyar az fönt lesz este vagy holnap tavaly is így volt -
#17085 ugy nézem ez kicsomagolva is 2.6 giga.. mindjárt kiprószáljuk -
#17084 Örülj neki, bár abból lesz vagy 4.2 giga, sztem -
#17083 be van csomagolva -
Djemba #17082 2.56 gb az kevés nem? -
Djemba #17081 JAJ DE JÓ MÁR JÖN -
#17080 Ja bocs elfelejtettem ezt a warezos szabályt! -
DJ BP #17079 csak torrent van gondolom -
#17078 A magyart fel fogják tenni? És sztetek mikorra várható, ha igen? -
#17077 csá, ez nem az.. de sajnos még nem a magyar.. az még kb2-4 nap. -
dalackraul #17076 csá ez nem fake?:D -
#17075 fuuj.. warezolsz.. fuuuj (nyomja és közben lélegzet visszafolytva lesi a utorrentet) -
#17074 HELLLLLLLLLÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Most jött az FLT, már látom töltitek is
Magyar tesznek föl???? sztetek? -
#17073 Ja én is töltöm az FLT-set! Reménykedem, hogy majd megint lesz ilyen fájlcserés izé! -
DJ BP #17072 A magyar majd később fog jönni
De az utólag is megoldható, egyszerű fájlcsere nem? -
#17071 Ahogy a drága miniszterelnökünk mondta: "Ha nem tetszik, ellehet menni!!" -
#17070 van FIFA 08-AiTB is
tudnám mi a különbség -
#17069 Köszi működik ! ja megjelent a FIFA 08 (FIFA 08-FLT , nfo )
A magyar majd később fog jönni
-
piamania #17068 HAHAO!!MEgjelent!Az egyik torrent oldalról le lehet szedni!!CSak állítólag az angol verzsön egyenlőre!!! -
#17067 .. majdnem mondtam valamit...
De akkor kulturáltan: Nézd meg az SG forum szabályzatát! Mert egyértelműen kimondja, hogy ezen forumon, nincs warez!
Ennyi. -
#17066 bakker mien warezellenesvagyte ... mert te meg is fogod venni ezt a ..art, inkább hírdetnéd az igét honnan szedhetje le más is ezt a rakás xart, min. ennyit:P ha már így elcseszték ezt a játékot. Ezt a játékot vegyétek unalomüzőnek míg nem jön az új PES -
#17065 azt ne is várd... -
BIZ0906 #17064 Már nemazért de mi a reklám? Egy fórumon ahol egésznap erről eszélnek? A torrent trackerre gondolsz akkor vágom. -
#17063 amint beteszik ide a linket, azonnal ki is törlik. Mivel warez, meg reklám is :| -
#17062 na skacok Xbox360-ra már kint van akkor valszeg hamarosan lesz PC-re is:D
-
campy #17061 aznap amikor kijön a FIFA 08 szept 28-án valaki nyomjon majd ide egy linket köszi:D->(magyar torrent oldal)->magyar kommentár! előre is -
#17060 mérete bazinagy 722 kbyte -
#17059 Tudom, hogy alapcsel és nincs benne rabona, de nekem tetszik, hogy utánna jön bokából egy löbbölés Messinek aztán már ajtó.........
-
#17058 BÚÚÚ meg ilyedtél?:D -
romi8 #17057 Van bent valaki? -
#17056 Viszont a 11 est már jobb százalékban adja meg a játékosnak:DDD