FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvastam valami patchrõl itt kicsit lejebb amitõl Nehezebb lesz a game, az mi is!Mert WC-on 4 perces meccsel is agyon verek mindenkit akár Chasterrel vagyok akár Leedsel, ha meg erõsebb csapattal akkor meg pláne!
Létezik valami nehézség patch ?
ReaL MaDRid x siempre
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
The Matrix has you...
fejbõl nem emlékszem, hogy hogy tudod elérni, asszem fifa07 próbák a neve vagy ilyesmit keress. 10 vagy 12 sor van, azon belül is sok próba, összesen 100 körül.
sok sikert😊
The Matrix has you...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
*Waberer\'s* --- ? BMW-POWER ? ---
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Yo, Bitch!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
hamachi programmal jáccani akarunk osz 1 perc után szétkapcsol
miért???????,
Jó a Chelsea?? Hát persze!!!!!
Hajrá Magyarország!
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Hertha - Bayern 1:0
Stuttgart - Hertha 0:1
Mind2 gólt van Burik szerezte mind2 esetben az utolsó percekben 11esbõl
😄
ha meg jó kapust akarsz, akkor keresés és ott beállitod, hogy pl. minimum skillje 75 legyen, kapus pozició és kidobja az összes jó kapust 😊
Légy jó, légy hű Magyar!
Nemrég vettem egy uj vidikártyát (alant láthatjátok is) és gáz van a játékkal. Anno a régi kártyával futott a game rendesen (ati 9550) de a mostani ujal egyszerûen nem akar. Porbaltam az alap nvidia dirverrel, amit kaptam a videokartyahoz. Porbaltam a legujabb nvidia driverrel, nem nyert. Innestõl fogva nem tudom mi lehet. A hiba menete:
Elindítom a játékot, erre elkezdkattogni a képernyõ majd hibát észlelt és leáll dumával kidob. Plz help, nem tudok már semmi se kitalálni! Elõre is köszönöm!
de az benne az érdekes,h változik a nagysága,mondjuk attól is függ,h milyen kameraállásból nézed
ReaL MaDRid x siempre
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.