36657
-
#17135 Nehogy kioktassál már! Egy szóval mondtam is, hogy megfogom venni?
Ha érdekel fő warezos vagyok... csak már vagyok itt annyi ideje, h tudjam mit szabad meg mit nem. -
#17134 én végre a be a pro-ról szeretnék hallani, látni.. -
Neoncsoves #17133 legalább cseleket ujitottak remélem, nem csak kommentárt -.- -
#17132 én most csak a kommentárra leszek kivi..nekem tetszett a 07 be: D
a játék az sztem nem lesz rossz..de azért.......na mindegy ezt már megszoktuk:D
de hátha :D:D -
#17131 XD -
#17130 Rem. minnél hamarabb! -
Neoncsoves #17129 eladni? :) szerintem többen töltik le mint megveszik... :) egyébként Go Download FIFA, Buy (akármi :D) -
#17128 Remélem a magyar!! Nekem csa az kell! -
#17127 ennél jobb verzió nem lesz mint ami most van, ez fifa. XD
magyar meg majd jön és csak pár fájlt kell cserélni -
#17126 #17116 szeretnék már egy reakciót, köszi -
#17125 2007-09-24 Xbox 360 FIFA '08 (c) EA Sports *PAL* *PAL* WAR3X 66x100 MB
Xbox 360 ra már van fenn...:D
sztem ma még lesz pc és is..mármint vmi normails verzió :D -
#17124 Ezért szeretem ezt az EA-t bárcsak én is ennyire "neves" lennék mert ezek évre évre eltudják adni ugyanazt.
PC-re ez a grafika nagyon lol már. -
gszp #17123 Szevasztok!
Valaki nézze már meg a betöltő képernyőn, hogy mikor zárták le az átigazolásokat.
Előre is köszi! -
tmisi #17122 Aki kipróbálta a fullt, megmondaná mennyivel jobb mint a 07? (szinkron kivételével).
Remélem ezt is majd fel lehet turbózni grafikailag mint a demót, mert full fifa 07 graf nem kell. -
#17121 Ez szörnyű ugyanaz a hiba, ennyit arról, hogy a teljesben kijavítják a dolgokat.
Itt a levegőben áll a labda? -
#17120 holnap amikor kirakják a Tesco-ban a polcra benne van az újságban mint már írtam -
#17119 Ok köszi!!! De nem tudjátok mikor jön magyarul??? -
#17118 NEM!
Az Flt, rld, hatred, razor1911 mind angol. -
tmisi #17117 Ezt hol láttad?
Az FLT (Fairligt) egyébként egész reális lenne, mivel NHL08-at is azok adták ki, nekem megvan. :) -
#17116 képeket a be a pro módról, olyan a nézet mint a nextgen videókon láttuk?
és te csinálsz focistát, vagy egy sztárral vagy?
köszi előre is :) -
#17115 FIFA 08 FLT ez MAGYAR szinkronos???? ez a verzzió???? -
#17114 Nállam így néz ki 1024-ben high-on, és szaggat mint az atom:D Mondjuk valszeg a Vista miatt:/ -
#17113 Bár úgy lenne, sztem nem az... Fairlight -
#17112 Pfff... ez nem igaz, h ennyire...?!!
Az Uefa 2007 még jobb is volt az újítások terén az alap 07-hez képest. Csak nem lehetett végtelen szezont.
Én is kipróbálom hamarosan, még másfél g van hátra... a 128-as kb/seccal. -
#17111 FIFA 08 FLT Ez magyar szink. waress? -
#17110 Manager mód teljes egészében ugyan az. Ugyanaz az ifista semmi menedzs.. ugyanaz a finance képernyő, taktikai képernyő, átutalás, játékos képernyő.. minden ugyanaz. Egy változás, hogy minden új évad kezdetén, kiválaszthatsz 4 csapatot, akiket eloszt első hétre barátságos meccsre, meg hogy lehet bármelyik napra edzést betenni (ez utóbbi csak felesleges nehezítés eddig, de majd megláttjuk)
Szóval az egyetlen ami megmentheti a 08-at, az a játékmenet. Az esélyt megkapja. -
#17109 ja-ja... csak én az s helyett, a w-ét szoktam használni passzolásként az esetek 80%-ban. -
#17108 lehet. ez egy uj jatekmod lesz, hogy 1 jatekossal vagy, es azt kell iranyitanod, egesz "eleteden" at. ez egy uj "manager" mod lesz. kivancsi vagyok. pillaantok belul lejon, a gamma.
s pedig szerinted mire jo? hát passzolasra. -.- -
#17107 Én személyszerint nem voltam elégedetlen a 07 grafikájával sem, legalább szépen elfutott a gépemen.
Én azért voltam kénytelen abbahagyni, mert már a world class is nevetségesen könnyű volt, pedig nem Fifázom olyan sokat.
Ha ezt orvosolták, és még a manager is megújult (ha megújult), akkor én már megvenném szívesen, addig viszont nem. -
BIZ0906 #17106 Milyen egyszerre XD -
BIZ0906 #17105 az ugyan úgy kispassz -
#17104 Gondolom az S a sima passz, ahogy eddig is. -
#17103 Akkor az S mire jó?
Jah és azt olvastam, h lehet közvetlenül egy játékost írányítani. ez igaz lenne? -
kene84 #17102 Q billenytűvel,de úgy tudom eddig is lehett változtani ezen... -
#17101 q -
Djemba #17100 eddig a S billentyűvel kellett játékost váltani ost melyikik billel kell? -
RPG Killer #17099 Adjatok neki még időt, mármint a fifának, a demot orákig játszottam és Legend fokozaton elég könnyü nekem, igaz 94-ota fifázom. De ettöl fuggetlanül minél többet játszom vele annál jobban tetszik. Valahogy még élethübb és jobb a játékmenet. Szoval én nem adnék más szavára csak 1-2 hét mulva olvasnék tapasztalt véleményeket. -
#17098 csak nekem van meg meg a fifa 08? -
ens75 #17097 jaja,köszi.ezért nem találtam -
#17096 de hogy még a managerek arcképei is tök ugyanazok.. azért lol. Ezért nem lenne pofám pénzt elkérni, ez eddig csak egy nagyobb patch-nek tünik nem új játéknak. No mindegy.
Be a pro: dög unalom.