36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Count Adyn
    Viszont a 11 est már jobb százalékban adja meg a játékosnak:DDD
  • dussy
    Sziasztok!

Tegnap érdeklődtem,hogy mit csinálok rosszul a HSP 07 csomag telepítésekor,de nem kaptam választ.
    Leszedtem a FIFÁ-t és újra föltettem 'alap' helyre (C:Program Files...),de a hsp07vol2.exe inditására az alábbi üzit kapom:
    'This file contains invalid data.'

Mit csinálok rosszul???
    Segítséget,infót hálásan köszönöm!
  • Breki33
    hát pl azt sem, hogy ismétlésnél a saját kapusod mutatja a partjelző no textures stb....
  • Fyrex
    azért vicc hogy egy ilyen szembetűnő hibát 1 év alatt nem javítottak...
  • Breki33
    Azért is jó tudni ilyeneket, hogy kell berakni mert a teljesben nem fogok 2-300 megás zdata-kat feltölteni

• Breki33
    oldalról ilyen, sajnos a hibás éles elválasztás ittis látszik

• hunbasser
    értem :)
  • hunbasser
    warezért általában pontokat szoktak osztogatni
  • Tom Tom
    Aki warezolni vagy torrentezni akar az csinálja maga esetleg majd valaki beírhatja hogy honnan szedte ingyen a jófifáját.de sztem, aki nem akarja megvenni és mégis magáénak akarja tudni a játékot az biztos tudja magától is hogy honnan szerezhető be:)Hunbasser sztem majd azokat a hszeket töröld vagy nemtom micsinálj velük amelyek "honnan lehet letölteni" kaliberűek.az a baj hogy külföldi torrenten sok a fake dolog így sztem én magyarról szedem majd le amiben bízok.
  • Breki33
    ez szemből olyan, ha jól értem amit mondasz

csak ahogy forgatod a kamerát változik

De volt már sima csíkos ís
  • hunbasser
    uhh,ez nagyon szép :) ilyen tudsz csinálni sima csíkozással? olyanra gondolok,hogy párhuzamos legyen a fű csíkozása a felezővonallal.
  • Breki33
    Az új Tesco katalógusban vmi országjáró road show-ról írnak.
  • hunbasser
    előre szólok,hogy ne lesz itt warez a topikban szerdán.a demo kijövetelekor sem szerettem volna warezt,csak azt már nem tudtam kivédeni,túl későn értem akkor haza...

nem tudom,kiírjam-e,hogy szerdán jön a játék,tecsó szerint szerda,egyébként meg 28-a a hivatalos dátum,ha emlékeim nem csalnak
  • Breki33
    hát szerintem is, nem hittem volna hogy egyster a fifával kapcsolatban egyetértünk P
  • Breki33
    2*Tom

engem érdekel, hogy mi van benne és ha az egészet megnézem ami még nem biztos akkor tudom mit hogy kell berakni és hogy néz ki

az se lesz más esetleg másik zdata lesz.

Tavaly is így volt nemis foglalkoztam a Fifával míg a PcDome-sok nem szóltak, hogy használhatják-e a dolgaim a nagy patchben.
  • hunbasser
    igaza van
  • Fyrex
    mostmár megvárjuk a teljest, bár abban is ugyanígy kell, szóval...
  • Tom Tom
    nagybével Breki figyuzz sztem már felesleges 2 nap aztán jön a full.sztem már nem érdemes itt szórakázni vele.
    Szerintem...
  • Breki33
    igen raptor nélkül az jön be mert nem az összest cseréltem, ha gondolod elmondom , hogy kell az összeset kicserélni

nem bonyolult csak időigényes

egyszerűbb teszteléskor 8-12 fsh-t felulírni mint mindig 42-öt
  • zeus89
    szerdán ha jól sejtem, de lehet előtte warez ... bár megvárom már a magyar kommentáral, legalább ennyi élményt nyújtson az új FIFA, remelem fejlődött a kommentár ....
  • Tom Tom
    héten...holnapután ha valaki buzgolkodik feltenni és nem fake akkor már nyomathatod akár már csütörtökön is.jujj az a blur nagyon zsírul nézett ki 07ben is kár hogy szaggatott vele a gépem asszem...
  • Breki33
    Mielőtt elfelejtem kijött egy úgynevezett

Fifa 08: ESCLUSIVA MONDIALE: Demo Improve Patch 2.0!!!

E dopo la parentesi Imbogames (approfittatene!), torno online per regalarvi una grandiosa patch per la demo di FIFA 08. E' una patch davvero unica nel suo genere e lo si può capire anche dal nome stesso: Improve Patch 2.0. Ma ecco la descrizione precisa redatta dallo stesso autore, il grande "fifaccitiu":

La patch ottimizza la qualità grafica, adattandola ai PC più potenti
    -Risoluzione gioco settata a 1280x1024 e qualità alta, difficoltà settata a Leggenda.
    -Illuminazione migliorata
    -Cambiato il pallone
    -Migliorata la fisica del pallone (e altre modifiche all' IA)
    -Migliorati i movimenti del giocatore
    -Migliorati i modelli dei giocatori

Vi assicuro che è una patch autoinstallante da provare e gustare, perciò buon download!

Restate con noi, alla prossima...

klikk
  • Djemba
    héten jön
  • Fyrex
    pl ha beraktam labdát, előkerült a régi gyep :/

mostmeg ha raptor nélkül indítom megint régi gyep
  • rooney8
    mármint a #17028 ^^
  • rooney8
    Ez szép volt :D
  • Breki33
    hogy érted, hogy milyen sorrendben?

kicsit olyan mintha bent lenne a blur effect
  • báttyó02
    szép(y)
  • Fyrex
    nah ilyen egy vérbeli finesse shot :D

[fű nincs bent mert nézegettem milyen sorrendben mit írnak felül a kiegek :P]
  • Tom Tom
    ÁÁ bazz te most szivatsz?:DD
    ez csak irónia volt hogy kb milyen bonyolultak lesznek majd az új cselek hogy hány száz gombot kell gyorsan nyomni egymásután.
    rabonnát akit érdekli így próbálja meg:
    mész jobra majd hirtelen rányomod a balrát majd felfele nyíl és "A".Mindezt elképesztő szélsebesen.deco messi ronaldinho c.ronaldo j cole és még kaka tudja megcsinálni...
  • báttyó02
    nah következőt kell tenni:

a dvd-t cakk pakk ráhúzod a vinyódra
    direct x mappából törölsz mindent
    ami neked felvan téve direct x,azt teszed be a régi helyére
    indithatod a telepitőt,a VINYorol
  • PuMaa
    Sziasztok nekem lenne egy nagy problémám múlthéten letöröltem a fifát és azóta nem tudom vissza tenni mert azt írja hogy nem megfelelő a Directx verzió pedig a legújabb van fent
    http://pumaa.atw.hu/fifa1.JPG
    http://pumaa.atw.hu/fifa2.JPG
    már próbáltam feltelepíteni a cdröl a Directxt de nem engedi, mert frissebb van fent , próbáltam úgy hogy felmásolom a gépre, de úgy se ment itt fórumba rákerestem, hogy Directx de csak azokat a hozzászólásokat találtam meg akinek ugyan ez a problémája.
    Ha lenne valaki olyan kedves hogy leírná ilyenkor mi a tendö nagyon megköszönném
    Előre is köszönöm a válaszokat !
    Üdv PuMaa akinek nagyon nagyon Fifa hiánya van !!! :D

• BIZ0906
    "pc-n.shift+fel+le+jobra balra oldalra majd elnged és rányom d-t..." Ez milyen csel? Az amikor balra akar menni aztán hirtelen elmegy jobbra vagy melyik?
  • Dexantreal
    Esszéidet sajnálom leginkább.
    Fifáért nem nagy kár.
    Rumblepadban én nem vagyok szakértő, sry, várd meg a többiek válaszát.
  • Tom Tom
    enyje bekaptam cirka 2 óra alatt vagy félezer vírust majd a windows nem engedett be és megint újra kellett formáznom a c-t...ment vele a fifa is meg az esszéim szal gondolhatjátok mennyire örültem...akkor a rabonnás dolgot jól sejtettem mert egy ideje már énse nyomom rá a shiftet de akkor is nehezen jön össze.majd veszek én is egy olyan rumblepadot csak majd áruljátok el hol olcsó.kivi vagyok hogy ezeket az új cseleket hogy kell majd kivitelezni pc-n.shift+fel+le+jobra balra oldalra majd elnged és rányom d-t...
  • zeus89
    ennyi kib"szás után az EA nem add Xbox 360-at a FIFA 08 hoz ????? :))))
  • Breki33
    kicsiben rakom ki nehogy megbántsak vkit vele
  • Breki33
    Ilyesmi lett a kockás

• Breki33
    ja és A nálam nem a lövésgomb
  • Breki33
    tévedés

A-val lőttem

egy ugyanolyan méretű textura megjelenítéséhez nem kell jobb gép
    akárhogy néz ki a textúra ha a képméret azonos nem lesz nagyobb

és mint írtam csak színcsere volt amúgy is