FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most a Corinthiansnál vagyok,itt van tevez,mascherano,meg még jó pár spíler,no most az én taktikám 3-4-3(ez bombabiztos taktika -.-) és össz-vissz van 3 csatárom,sajnos õket játszatni kell.
én inkább a fizetésekre próbálok figyelni,az 50-es szintû játékosoknak kevés a fizujuk,a 80-as 90-eseknek meg marha sok,de rájuk szükségem is van,tehát nem szeretném õket eladni.azt hiszem,20 fõs a keretem,ha eladok vagy 6-7 gyenge játékost,azzal nem sokat nyerek,max kicsivel több lesz a meccsenkénti bevételem,meg az árukat megkapom,szóval nem sokat érek vele,sõt még bukhatok is,mert ha elkap vmi sérüléshullám,vagy ha a játékosaim fáradtak,akkor cumika van.
a 70-es játékosokat szintén nem akarom eladni,mert szükségem van mindre,szóval majd idõvel eladom az öregeket,és veszek helyettük 70-es szintû játékosokat :\
azt hiszem,itt lehúzok 2 évet a brazil bajnokságban
ReaL MaDRid x siempre
Viszont a Mönchengladbachnál nekem is volt egy nagyon jó üzletem ma reggel, a 87-es csatárért (persze õ a karrier elején csak 70 valahányas volt), Deluráért (az életben 700.000eurót ér) bejelentkezett a Bayern.
A 18 milliós listaár helyett 33 milliót adtak érte euróban.
Persze gondolkodás nélkül eladtam :-)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
3 milliom maradt kedvenc kis francia csapatocskámnál. Gondoltam, most bármi apró pénz jól jön, ezért átigazolási szezonnál fogtam magam, és szépen szerzödtettem majd az össszes szabadúszót (ugye õk teljesen ingyen jönnek a csapatomhoz, talán csak valami minimális jelképes összeget kell leperkálnom értük). Egy-két nagyon bénát kihagytam, és néhánynak felvittem a meccsenkénti fizetését nagyobbra. Gyorsan át a klub-átigazolásokhoz és eladni eladni eladni.
Sõt, igy ingyen szereztem egy-két egész normális, közepes játékosokat. Õket kiprobáltam a következõ meccseken. Az egyik fickó a 7gólból kapásból 3mat maga lõtt be, gondoltam meg is tartom. Bevállt, rohadt jó.
A nagy öregeket lényegében lecseréltem pár fiatalabb, közepes játékosra, és egy hónap alatt közel 14-15 játékost tudtam eladni. (A szépséghiba ott van, hogy mindig marad 1-2 olyan béna játékos, akiken nem tudsz tuladni. De 12-15 meccs után észreveszed, hogy még ha lassan is, de a pontjai kusznak feljebb és fejlebb, és egyre jobb lesz, igy a következõ szezonban sokszorosáért túl tudsz majd adni rajta!)
A 3 milliomból lett 11 millió dollár! És ami mégviccesebb, a csapatösszhang 2-3 meccs után 45 körülirõl 55-58-ra ugrott fel! Pár fiatalabb játékos még elfáradni sem tudd egyelõre. A régieket 2 meccsenként cserélnem kell, a 49 szintû 19 éves kolumbiai droidomat (hatalmas melák barom, csak a tetoválás hiányzik róla) viszont már 9. meccse futtatom ugyanazon a poszton, és még mindig zöldben van az energiája.
Szóval ez így most nagyon bejött 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Patch-t raktál fel?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Más:
A nyári átigazolási idõszakban sikeresen vettem egy klapust, egy középsõvédõt és sikeresen eladtam pár szemetet a keretembõl.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Légy jó, légy hű Magyar!
valaki föltette et a patchet? és a nyelv magyar maradt meg a kommentár? mert nekem angol lett
CEP07 for Fifa 2007
Career Expansion Patch
UPDATED LEAGUES
------------------------
French Ligue 1
French Ligue 2
English Premiership
English Championship
English League One
English League Two
Scotland Premier League
Netherlands Eredivisie
Netherlands Jupiler League
Spanish Primera Division
Spanish Segunda Division
Italian Serie A
Italian Serie B
Italian Serie C1A and C1B
Swedish Allsvenskan
German Bundesliga 1
German Bundesliga 2
Denmark Superligaen
Argentina Primera Division
Belgium Jupiler League
Austria Bundesliga
Mexican Primera Division
Mexican Primera A
Norway Tippeligaen
Portugal Bet and Win League
Australia A-League
NEW LEAGUES AND TOURNAMENTS
Argentina Primera Dision (1st div)
Chile Primera Division (1st div)
Bolivia Liga (1st div)
Colombia Copa Mustang (1st div)
Italy Serie C1A and C1B (3rd div)
Greece A Ethniki (1st div)
Venezuela Primera Division (1st div)
Mexico Primera (2nd div)
Paraguay Division Profesional (1st div)
Sweden Superettan (2nd)
Ireland Eircom Premier League (1st div)
Croatia HNL Ozujsko (1st div)
Ecuador Serie A (1st div)
Serbia Prva Liga (1st div)
Turkey Turkcell Süper Lig (1st div)
Romania Divizia A (1st div)
Russia Premier League (1st div)
Peru Primera Division (1st div)
Austria A-League (1st div)
Albania Championship (1st div)
Portugal Liga de Honra (2nd div)
Scotland Bell's league (2nd div)
Finland Veikkausliiga (1st div)
Iceland Premier League (1st div)
Brazil Serie B (2nd div)
Brazil Paulista (regional league)
Brazil Carioca (regional league)
Brazil Gaucho (regional league)
Argentina Segunda Div (2nd div)
Slovenia Si Mobil Liga (1st div)
Slovakia SuperLiga (1st div)
Hungary Borsodi Liga (1st div)
Germany Regionalliga Nord (3rd div)
Germany Regionalliga Sud (3rd div)
Germany Oberliga best of (4th div)
Lithuania A Lyga (1st div)
Uruguay Primera Division (1st div)
Israel Ligat Al (1st div)
Netherlands Jupiler League (2nd div)
Czech Gambrinus League (1st div)
Ukraine Premier League (1st div)
Hungary NB II Kelet (2nd div)
Hungary NB II Nyugat (2nd div)
Japan J-League (1st div)
Switzerland Challenge league (2nd div)
Bulgary Grup A (1st div)
Full Champions League
Full UEFA Cup
Copa Libertadores
Copa Sudamericana
Best of Uruguay
Germany 2006 World cup
Copa America
Gold CUP
African Cup of Nations
Asian Cup of Nations
Rest of Europe teams
Royal League
Euro 2008 qualifications and final stage
World Club Championship
hajrá,lilák!
Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy ne csak mérkõzésenként tudjak beleavatkozni a dolgokba?
Csak azért kérdem, mert így egy csomó igazolásról lemaradok, mert mire eljön a következõ mérkõzés addigra, ha rossz ajánlatot teszek akkor elhappolják a játékost és 2 meccs alatt lejkár az átigazolási szezon.
Ezzel csak az a baj, hogy eyszerüeen nemtudok kapust szerezni és így 54-es a kapusom (ha most fejlõdik akkor 55-ös)és átigazolási idényenként csak egy játékost tudok igazolni akármennyi is a pénzem.
Tehát, hogy lehet az átigazolási alat mondjuk naponként léptetni az idõt?
Légy jó, légy hű Magyar!
ReaL MaDRid x siempre
Kariermódban mindig szar a csapatom erönléte.
Hogy lehet ezt javítani?
Régen volt erönléti edzõ, de most nincs.
Az orvosi részlegre tartozna ez is?
Ma viszont ráérek és szívesen játszok bárkivel, bármikor.
Légy jó, légy hű Magyar!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Brankley:a-t nyomod,és utána egybõl picit a d-t,de ez csak a saját térfeledrõl megy
ReaL MaDRid x siempre
Légy jó, légy hű Magyar!
Azt szeretném kérdezni, hogy a szögleteknél és szabadrúgásoknál melyik gombbal lehet váltogatni a pontrúgást elvégzõ játékosokat?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hajrá Magyarország!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Elõször is végigolvastam, visszakerestem elég sok hozzászólást de sajnos semmi konkrét választ nem találtam a problémámra.nemrég kezdtem el játszani a játékkal-elég rég toltam már focis gémet-de sajnos vban egy rendkívül elkedvtelenítõ problémám.mégpedig az hogy hiába indítok új bajnokságot, lejátszok mondjuk egy meccset -->mentek.és amikor újra belépek hogy folytassam akkor betöltés-->kiírja hogy kész,de nem jelenik meg sehol, csak azt dobja be felül hogy új bajnokság.gondolom nagyon egyszerû a megoldás de nem lelek rá.
kérlek segítsetek.
válaszokat nagyopn köszönöm
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ReaL MaDRid x siempre
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Csak azért kérdem, mert rettentõen fárasztóak tudnak lenni és rettentõ nagy baromságokat beszélnek.
inkább átmentem a corinthiansba,ott most sokkal jobban érzem magam 😊
ReaL MaDRid x siempre
persze ezt már 4-0 után,a meccs 6-1 lett
ReaL MaDRid x siempre
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nem vagyok kezdõ FIFA-s hiszen már a FIFA99-el is játszottam.
Csak valahogy nemtudok belejönni a 2007 stílusába.
Nameg az is zavar nagyon, hogy hiába vagyok Svájci bajnok és kupagyõztes akkor is visszautasítanak a 6x-es játékosok is. Csak azt nem tudom, hogy mit csinálok rosszul.
Szóval akkor van itt olyan aki játszana velem pár meccset és azok alapján elmondaná, hogy mit csináljak másképp, hogy jobb legyek?
De ha egyedül játszol, akkor nyomasd😊
Hunbasser, az sg fifa07 bajnokságban is megkéne tiltani ennek a bugnak a használatát, de majd részletessebben a bajnokság topikjában
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
A FIFA2004-ben még arról volt szó, hogyha a kezdõkörben megnyomod a D-t, akkor gól lesz :-)
Svájci bajnok és kupagyõztes vagyok az FC Thun-al, de senki se akar jönni hozzám. <#szomoru1>#szomoru1>
ezt manager módban nem fogom használni,de jó lesz majd multiban szívatni az ellenfeleket -.-
ya,és kösz szépen! 😊
ReaL MaDRid x siempre
A saját térfeleden vagy és beállítod az irány nyílegyenesen a kapu fele mert ugye ez nagyon erõs és pontos lövés és nyomod az "A"-t és gyorsan rá egy kis "D"-t és ha jól csináltad akkor bomba gól de ha nem akkor csatárod baszott gyorsan lefordul és ott a ziccer😊
ez egy kibaszott szemét módszer fõleg ha ember ellen játszol...De legalább eredményes