FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
fifánál ilyen még senkinek sem fordult elõ(legalábbis nem mondta senki a topiklakók közül) ilyesmi.sztem frissítsd a drivert,lehet,h az megoldja a gondot.ha sikerült,akkor légy szíves szóljj majd,h mi volt a probléma,és akkor bekerül a faq-ba

ReaL MaDRid x siempre

Amúgy 5:16-nál van ez a csel.
Ja a shift le volt nyomva de a videóban csinál egy kört a lábával a labda körül és aztán eltolja a másik irányba. Nekem össze-vissza csinál mindent csak azt nem ami a videóban van 😄
Sly06
köszi..a faq-ban le van írva közben megtaláltam megpróbálom majd, patch-et még nem találtam hozzá sajnos..

gumikacsa
A következõ lenne a gondom: Mint nagy rajongó, nekem is megva a fifa07, játszottam is vele, nem volt semmi gond, Gf4Ti4600-as videókarival közepes beállításokon döccenés nélkül futott. Sajna a videókari menetközben megadta magát, ezért kénytelen voltam venni egyet. Vettem egy Gf7300GT-t, és ugye minden roszban van valami jó, örültem, hogy milyen szépek lesznek a játékok. Na, a fifázásra került a sor, gond nélkül elindul, de a játék szaggat az átvezetõknél, mint állat, a játéknál is, de ott csak kicsit. Na, gondoltam, lejjebb veszem a beállításokat, erre elképedve látom, hogy ugyan azok, amivel a Gf4 simán megbirkózott. Mit volt mit tenni, mindent minimumra vettem, a videókari beállításaiban kikapcsoltam az élsimítást, meg a mittoménmilyen szûrést, majd úgy kezdtem játszani. Így okés volt minden, bár csúnyácska, de mindegy, a játék a lényeg.

ÉS MOST JÖN A PROBLÉMA, az eddigi csak köret volt 😊

Szóval, vagy két napja betöltöm a mentett állást, következõ mecs, elkezdõdik az animáció, megszólalnak a kommentátorok, eccer csak megáll minden, kilép, és kiírja a szokásos hibát, hogy leállt, blablabla. Na, mondom, mindegy, elindítom még eccer. Erre kiírja ezt:

Újraindítottam a gépet, megint játék elindít, eljutok a meccs kezdetéig megint kilép. Megint hibaüzenet.

Érdekes módon tegnap viszont gond nélkül játszottam, erre ma megint ezt csinálja... Mivel lehet a hiba? (Hardver: 2.8AMD-1G DDR400-Gf7300GT)
(Minden egyébb játék gond nélkül fut, pl. nfsc, batlefield2)

Renault magnum http://kamionszim.hu

hunbasser
szerintem ez nem lehetséges,illetve ha mégis az,akkor patchel lehet,vagy még a demonál lehetett olyan trükköt csinálni,h létrehozol egy locale.ini-t,és abba írkálsz dolgokat,próbáldd meg azt,h RESOLUTION=1440x900 vagy keress vissza a topikban,de az már nagyon régen volt,lehet,h vki leírta,illetve googleval még rákereshetsz,de sztem ezt csak patchel tudod megoldani(ha létezik ilyen patch)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
shiftet is tartsd nyomva közben

ReaL MaDRid x siempre

Császtok tegnap amit kaptam linket "http://www.youtube.com/watch?v=PjvRLeVmi_w" van egy nagyon jó csel. Álló helyzetben van a játékos. A neve "Stepover Trick" annyit ír hogy u,d vagyis up és down. De sehogy sem tudom megcsinálni C. Ronaldoval. Biztos hogy csak ezt a két bill-et kell használni?
Sly06
nem tudna nekem segiteni valaki abban hogy a fifában tudok e 1440x900-as felbontást állítani valahogyan?

A_SDD_ASD_as_asdDDD gól

zyndar
http://www.imagehosting.com/show.php/142870_nemgol.JPG.html
na így talán

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Szerintetek gól? (labda a kapus alatt - gyk.) Asszisztens szerint nem.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Kmarha
és ha ellenöriztem, minden klaffol? Kiprószáltam más videóval is de ugyanaz a szöveg. Na de majd keresek valami más programot

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gabi89
Igen az elsõ azt jelenti amit mondtál.A második pedig at,hogy nem tudja olvasni(megnyitni) a fájlt.És azt "tanácsolja,hogy ellenörizd a fájl nevét vagy ,hpgy nincs-e használatba vagy vmi ilyesmi.Nem tanulok angolt szóval nem biztos,hogy pontos a fordítás.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Kmarha
No, gondoltam itt a szünetben játszadozom picikét, és berakok pár animgifet, ugyis rég volt már ilyesmi e forumon. A Fraps tökéletesen müködik, meg is csinálta az avikat.. viszont ez az Animation Shop 3 vagy mi a szösz.. ez nem adja be a derekát.

Elöször jön ez az üzenet. Mondom OK, dolgozzon csak, azt hiszem azt jelentheti hogy sok sok erõforrást fog lefoglalni.

Aztán következik ez:

Utána meg semmi. Valami olyasmit ir hogy nem található a fálj? Megnéztem, ott van. Atributom sem csak olvasható, írható is. Rejtve sincsen. Átneveztem hátha túl nehéz vagy hosszú ez neki. Úgy sem jó.

Valami ötlet?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hunbasser
eredeti a játékod?

ReaL MaDRid x siempre

Mindkettõnk játéka minden extrától mentes. Mindkettõnknek chelloja van a barátomnak routere is de azzal nem lehet gond hamachival meg a portizé is megvolt, viszotn a 3. meztmajd megnézem. az a legfurcsább hogy néha mûködik aztán megint nem mûküdik 20x egymás után.

hunbasser
én ilyen patchrõl nem is tudok,mostanában nem nézegettem a patcheket.nézz szét
itt,vagy vagy itt,vagy a fifahungary.com-on,vagy googleval keress rá

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szóval,FIFA 07/data könyvtárban van a fifa.fat,egy klikk rá(ugye ezzel kijelölöd) és bal oldalt fent az 1. ikon:Regenerate fat/bh,és türelmesen vársz

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
fifa masterrel kikeresed a fájlt és fent a legelsõ ikonnal tudod regenerálni,bár nem biztos,h így lesz kiírva,de a re elõtag biztos,h szerepel benne

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
régebben belinkeltem,keress vissza

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szerintem a patchek okozhatják,vagy rosterek(adatbázis frissítés)
sõt,nekünk egyszer azért lépett ki,mert haverom megvette az õ csapata 3. mezét,én meg nem,és emiatt lett galiba,az ilyesmire nagyon érzékeny a fifa 07.
meg az is lehet,h instabil nethozzáférésetek van(valamelyikõtöknek)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ha még sg-s topikot linkeltél volna,akkor oké,meghagytam volna.de h weboldal,ez így kérlek,REKLÁM.

ReaL MaDRid x siempre

nagyon gáz amikor sikerül elmegy a francba a beadásom. Hogy lehet irányítani?
DjCooll
hát nekem is így van a rabonna😄

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

ForzaInter
Hogy kell regenerálni a fifa.fat-ot és hol van az a fifa.fat, a File Master 07 fenn van amúgy.

Yo, Bitch!

Sziasztok!
Tudjátok honnan lehet letölteni a Fifa07 Multiplayerhez a frissitési patchet?
Rakdd be te.

hellosztok
figyu van valaki akinek volt olyan hogy amikor
fel akarta rakni a fifát azt írta ki a telepítésnél
hogy egy filét nem tud berakni????
ha volt vkinek ilyen az lécci szóljon hogy hogy lehet ezt megoldani
elõre is köszi

sikerült a rabonna 😄😄 de nagyon nem értem hogyan kéne megcsinálni kb 15-ötikre mindig bejön XD
DjCooll
nekem ami bejön aza shift meg a le fel nyilak az az elhuzzos nem tudoma nevét😄az midnig bejön:A

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

bigapó
ja, kell gyakorolni, mert eddig gép ellen nem nagyon tudtam a cseleket használhatóan, éles helyzetben bevetni, ember ellen meg azért sikerült jóval több és többször😊) szóval a gép azért rendesen csal 😊))) nem hagy érvényesülni.

The Matrix has you...

DjCooll
Hát igen itt a gyakorláson van a hangsúly:😊aztán utána simán meglehet sztem csinálni

Köszi szépen megnéztem, világos minden nagyából. És ezeket a trükköket mecs közben szépen meglehet csinálni úgy hogy sikerülnek is? Gondolom sokat kell gyakorolni. 😊
DjCooll
és ezt honnan lehet leszedni?

Off:Az OEK Cep v3.0-ás verzió iszonyat jó. Van hozzá mellékelve korrekt (és nehéz) gameplay ini. Ja, és eszement feladatok vannak menedzser-módban (persze nem használni ticket prise patch-et! pl.). Ja, és bõvült vagy 30 ligával, többek közt magyar I. és II. osztály. Februárban meg jön ki a 3.1-es verzió. Alig várom.
Svéd II.osztályban vagyok most a 2. szezonban, de elég nehéz lesz teljesíteni a feltételeket 10 forduló után (is). -kíváncsiságként az ESMTK-val kezdtem itthon-

On:

Sziasztok! Próbáltam visszaolvasni de nem találtma megoldást arra hogy mi leheta próbléma akkor ha DIP-en játszanánk neten akár Hamachin akár simán vagy akár LAN-on midnig megszakad a kapcoslat kb 10 mp után. Nem tudnátok segítani?

Nem is kell nyomni Shift-et...

DjCooll
azta ez már ien régi azt hittem valami újabb

hunbasser
szóval
ez a rabonna,amit ebben a videóban csinálnak a 20. másodperctõl

ReaL MaDRid x siempre

DjCooll
Trükök
Ebben a videoban leírja mit h kell... erre gonoltál nem Hunbasser??

hunbasser
keress rá youtube-on,ez az,h úgy adja be,h a labda a jobb lábánál van,de a bal lábával adja be úgy,h a jobb lába mögött átteszi a bal lábát.

ReaL MaDRid x siempre

Ezt a FAQ-ban olvastam "Shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna" gyakorló módban már 500-szor megbróbáltam és nem megy. Mit kéne csinálnia a játékosnak?
Nem a csavart labda (alapjáratok a D+y asszem) Amire én gondolok az a D+C
hunbasser
nyesett lövést tudtommal a finesse shotot hívják.jobban megcsavarja a labdát,és pontosabban lõ.alányes a labdának,szép gólokat lehet így lõni

ReaL MaDRid x siempre

Csak nekem át van állítva a bill...
Amúgy köszi.
És mi a külünbség a sima D-vel való lövés és a nyesett lövés között?
Mennyivel jobb az egyik a másiknál?
hunbasser
szabadrúgásnál q+d-vel kell laposan lõni...
laposan akci közben meg csak úgy lehet,ha közben nyomod az e-t,de akkor sem garantált,csak általában akkor szokta

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok. Y+D-vel szabadrúgásnál el tudom lõni a labdát laposan. Mecs közben akcióban is el lehet lõni a lapdát laposan? Ha igen hogyan?
DjCooll
errõl a patchrõl még nem is hallotam:S:Sde jobb is😄

hunbasser
már többen is panaszkodtak rá,h ez lesz tõle.
hát,ez van.ha nem mentetted el,akkor nagy mákod van,és akkor még idõben távolítsd el a patchet,ha meg elmentetted,akkor meg kezdhetsz újat,mert így csak úgy szerezheted vissza a pénzed,ha eladod a sztárjátékosaidat(persze ha vmi nagyon jó csapatnál vagy)

ReaL MaDRid x siempre