FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
ÉS MOST JÖN A PROBLÉMA, az eddigi csak köret volt 😊
Szóval, vagy két napja betöltöm a mentett állást, következõ mecs, elkezdõdik az animáció, megszólalnak a kommentátorok, eccer csak megáll minden, kilép, és kiírja a szokásos hibát, hogy leállt, blablabla. Na, mondom, mindegy, elindítom még eccer. Erre kiírja ezt:
Újraindítottam a gépet, megint játék elindít, eljutok a meccs kezdetéig megint kilép. Megint hibaüzenet.
Érdekes módon tegnap viszont gond nélkül játszottam, erre ma megint ezt csinálja... Mivel lehet a hiba? (Hardver: 2.8AMD-1G DDR400-Gf7300GT)
(Minden egyébb játék gond nélkül fut, pl. nfsc, batlefield2)
Renault magnum http://kamionszim.hu
ReaL MaDRid x siempre
na így talán
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Elöször jön ez az üzenet. Mondom OK, dolgozzon csak, azt hiszem azt jelentheti hogy sok sok erõforrást fog lefoglalni.
Aztán következik ez:
Utána meg semmi. Valami olyasmit ir hogy nem található a fálj? Megnéztem, ott van. Atributom sem csak olvasható, írható is. Rejtve sincsen. Átneveztem hátha túl nehéz vagy hosszú ez neki. Úgy sem jó.
Valami ötlet?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
sõt,nekünk egyszer azért lépett ki,mert haverom megvette az õ csapata 3. mezét,én meg nem,és emiatt lett galiba,az ilyesmire nagyon érzékeny a fifa 07.
meg az is lehet,h instabil nethozzáférésetek van(valamelyikõtöknek)
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Yo, Bitch!
Tudjátok honnan lehet letölteni a Fifa07 Multiplayerhez a frissitési patchet?
figyu van valaki akinek volt olyan hogy amikor
fel akarta rakni a fifát azt írta ki a telepítésnél
hogy egy filét nem tud berakni????
ha volt vkinek ilyen az lécci szóljon hogy hogy lehet ezt megoldani
elõre is köszi
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
The Matrix has you...
Svéd II.osztályban vagyok most a 2. szezonban, de elég nehéz lesz teljesíteni a feltételeket 10 forduló után (is). -kíváncsiságként az ESMTK-val kezdtem itthon-
On:
ez a rabonna,amit ebben a videóban csinálnak a 20. másodperctõl
ReaL MaDRid x siempre
Ebben a videoban leírja mit h kell... erre gonoltál nem Hunbasser??
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Amúgy köszi.
És mi a külünbség a sima D-vel való lövés és a nyesett lövés között?
Mennyivel jobb az egyik a másiknál?
laposan akci közben meg csak úgy lehet,ha közben nyomod az e-t,de akkor sem garantált,csak általában akkor szokta
ReaL MaDRid x siempre
hát,ez van.ha nem mentetted el,akkor nagy mákod van,és akkor még idõben távolítsd el a patchet,ha meg elmentetted,akkor meg kezdhetsz újat,mert így csak úgy szerezheted vissza a pénzed,ha eladod a sztárjátékosaidat(persze ha vmi nagyon jó csapatnál vagy)
ReaL MaDRid x siempre