36657
-
ricsa008 #17309 összintén ez azért negy szemétség hogy ezt a EA vagy tudom is én ki még elmeri adni Teljes árú játék ként -
DJ BP #17308 kkor szépek a mezek a visszajátszás elmosódott
Ja EA eszköz, nem csinálunk semmit, rátoljuk a blur effektet had örüljön a nép, álá NFS... Szégyen -
ricsa008 #17307 te erre kiadtál Pénz-t?? Pff -
dalackraul #17306 Na most rakom fel a magyar verziót majd mondom hogy milyen lett!!! -
#17305 mikori a csapatok játékoskerete? az átigazolási időszakból látható valami, vagy mókszerolni kell megint? köszönöm.
-
ricsa008 #17304 a tavalyi komment az egy nagy szar volt -
Djemba #17303 Demót nagyon rossz volt de a teljes sokkal jobb a grafika kapott egy kis újítást pl ha gólt rugsz akkor szépek a mezek a visszajátszás elmosódott hehe összeségében jó lett 10/7 szentem.
Magyar kommentár tuti a tavalyi lesz benne úgy tudom. -
#17302 Felesleges 101-edszerre nekem is leírnom, hogy régi fifásként ez az évad nagy csalódás, pedig így van. De legalább a megvegyem-nevegyem dilemma végleg eldőlt.
Nem nagyon volt időm eddig belemélyedni, 4-5 meccset játszottam, Be a pro-t még nem próbáltam. (...de hogy a menü, s még a menedzserek arcai is tök ugyanazok...).
Az első rövidke átigazolási szezon alkalmával mintha úgy tűnne, hogy könnyebb igazolni, könnyebben beadja a derekát az eladó klub és a játékos is. De félek tőle, hogy a szponzoros részt ugyanúgy hagyták, mert eddig az is tökugyanolyan, mint a 07-ben.
Két kérdésem van: nem találtam hol lehet állítani saját formációt, meg ez az edzéses dolog sem világos. Hol lehet ezt kezelni? -
cucmalajmc #17301 nagyon remélem, hogy mamár lesz magyar. -
legolas66 #17299 X8MM-RWM9-FIFA-KFLT-FIFA
Valki erre valami? #17297 -
legolas66 #17297 Hy!
Nem ugy volt hogy a be a proban a játékosunkat háttal látjuk?
Mert én nem ugy látom pedig a be a pro-ra van állitva a nézet.
Vagy én nem jó tudom?
-
#17294 na felraktam...feladtam a gamet jó 10p után...szánalmas mást nemtudok rá mondani...nemértem minek a sok csel ha nincs értelme kihasználni.könnyebben futkosok WCon át az emberek között mint hogy cselezgetnék...áááááá ezis kuka game... -
#17293 Most ez komoly?:O -
bojtgergo #17292 És még a Santiago Bernabeu is hiányzik belőle!!! -
#17291 na ja...remélem jövőre jön a nextgen fifába,nba liveba,nhl be,nfl be és a a többi ea sports játéknál is. -
#17290 FIFA fanatikus vagyok, de ki kell jelentenem, hogy ez az eddigi málypont a játék történetében. FIFA 08 szinte semmi újítást nem tartalmaz . A grafika is évekkel ezelőtti színvonalú.
A realitás is szerintem visszaesett azzal, hogy a gép irányította védők szinte tökéletesen játszanak. Mindig beleállnak a labdába. 20 esetből 20szor. Utána már nem számoltam tovább. -
#17289 gyuri:inkább köszönd meg,hogy kitöröltem a hozzászólásaidat,még mielőtt észrevette volna egy modi...annak nem lett volna túl jó vége.emberek,kis színvonalat is vigyünk már a topikba -
#17288 Lehet kultúráltan is válaszolni! Ez itt a probléma! -
gyuri00 #17287 de szeritem egy topiknak az lenne a lényege hogy megbeszéljük a dolgokat netán SEGITSÜNK egymásnak nem beszólogatni inkább akkor legközelebb ne válaszolj ha az iylen mnodatokat nem tudod mellőznmi "miért kell leszedned ha nemértessz hozzá? " meg hasonló dolgok kösszi -
#17286 Hát az új driver sajna nem segített!:( most megpróbálom a vírusírtót! -
BIZ0906 #17285 Szegény gyerek. Nem tudsz értelmesen fórumozni nem kell kockaként gépelé ülni, és kérdezgetni körültekintés nélkül. Ha nemtetszik verheted azt amivel egyidősvagy. Már ha érett vagy ahoz egyáltalán. -
#17284 ennek nem lesz jó vége de a te dolgod! -
#17281 fléééém. HUNBASSER MENTSD MEG A TOPICOT!! :D -
#17280 Akkor legalább a helyesírást tanulmányozhatnád, ha már nem a gép előtt ülsz egész nap. -
#17274 első fájlt társítsd a winrarhoz, is jó lesz. -.-' de most már ne warezoljunk sztem -
BIZ0906 #17272 WinRaR vagy Total Commander de miért kell leszedned ha nemértessz hozzá? -
gyuri00 #17271 valki meg mnodaná hogy tudom ezekt a fájlokat kicsmagonli milyen progival??? -
Tom Tom #17270 majd teszel bele.07nél se volt valami wasistdas.faqban benne is volt anno nemtom most ottvane még de elég egyszerű volt. -
#17269 No lejátszottam a managerben az első meccsemet a Rosenborg ellen. A sevillával vaok:DD,de csak 1-0-ra, és ez is 11-esből volt. Jelenleg igen jó az AI ellenfél, professionalba nyomom.
Első benyomás:
A grafika: sztem szebb lett az elsőhöz képest (07)... na de hogy Puerta még mindig itt legyen??!! (RIP)
A hangoksokkal jobbak, eddig. egy meccs után:DD
hát még mint írjak... ennyi, majd írok még, ha jól megízleltem, jah és várom a magyart!!!!! -
#17268 innen a legcélszerűbb! -
#17267 És tudnál adni 1 linket h honnan szerezzek új drivert?ha igen azt nagyon megköszönném -
#17266 nincs -
dApRo #17265 ebbe az FLT releasebe is van magyar kommentátor? -
((Jöjjön má kia release a warezba))
KIJÖTT -
#17263 hát mivel nemvagyok egy gépzseni plusz 1millió 6százezer oka lehet annak hogy szaggat ezért segiteni nemtudok ,viszont nemgondolom h amit irtam az kritika lett volna :) inkább csak irigység :$ :D próbálj új videókártya drivert vagy a feladatkezelőbe nézd meg mi eszi a memóriát vagy a procit, esetleg virusirtás stb...stb... -
#17262 De ugyanúgy szaggat a fifa 07 is meg a 08is ugyanazt csinálja mind2! -
#17261 Nem tudom te hol látsz kritizálást!
Sztem nem a géppel van a gond hanem vmi szoftveres probléma lehet!
-
#17260 a grafikát nem lehetne beállitani úgy ahogy a replaybe néz ki?? -
#17259 Látom ti csak kritizálni tudjátok a másikat de segítséget nem tudtok adni!!! -
#17258 ugyanezt akartam írni! :D