36657
-
#17257 csak előbb szoljon és odaállok az ablak alá :D -
#17256 Ehh, xar. Dobd ki az ablakon.:D -
Djemba #17255 mé ne lenne? -
#17254 Szijjjjasztok!!!azt szeretném megkérdezni h azt nem tudjátok véletlenül h mijjjjért akadozik a játék??pedig simán futnia kell elvileg!!! gépem: AMD Sthlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2Gb ram videókari:EN8500GT Silent 512Mb DDR2 -
#17253 Egy ekkora cégnél elégnek kell lenni egy évnek!
ps3-ra is elég volt és ahogy hallom az elég bonyolult!
Ez nem idő hanem akarat kérdése! De az EA ezzel is jól jár!
Ráadásul meg se erőltették magukat! Már mint a pc-s verziónál! -
#17252 ezt jóhogy feltetted, sztem nincs:( -
#17251 Materazzi benne van? -
#17250 Abba már talán, de egy jó nextgen motor kifejlesztéséhez idő kell. -
#17249 még a fifa 09-be se vszínű... -
#17248 Tuti nem lesz abban még nextgen... -
#17247 sőt 2003ban simán jobb volt ennél a mosott f*snál \: -
Djemba #17246 majd az EURO 2008 talán next-gen lesz de azt majd májúsban megtudjuk -
Djemba #17245 grafik az ami volt 2003-ban és azóta semmit nem változott csak konzolon -
Tom Tom #17244 No nekem holnap du-ra már meglesz tuti.jövő héten veszek valahol rumlipadot majd keresek olcsón és utána reszkess ronaldinho:) -
#17243 gratula,banplz -
#17241 egyébként azt hallottam,hogy a játékoskeretek jóra sikerültek,a kései igazolások is ugyanúgy benne vannak,szóval,most nem követték el azt a hibát,mint tavaly,hogy az átig.szezon lezárta előtt befejezték volna a játékoskereteket(a 07-ben azt hiszem augusztus 28-ai felállások vannak,és azért 28-a után még simán vannak sztárigazolások,sőt...) -
#17240 Jéé, tényleg:)
Azt hittem már 08, emrt annyi képpel dobálóztak itt. Nem is figyeltem, hogy milyen ismerős a graf:P -
#17239 ez még FIFA 07... -
#17238 Menegerre gondoltam, kösz...
Akkor most kétféle +menegere" van a gémnek?
Amúgy mingyá én is megtudom, 1 óra múlva már sztem első benyomásomat fogom írni:DD -
#17237 ps2 verzsön van már? link nem kell csak h vane már? -
#17236 Ahogy látom nem egy friss csapatfelállás:)
Pl. a Liverpoolban már nincsen Bellamy:)
Tényleg, a magyar srácok megtalálhatóak benne ill. az Interben?
A magyar válogatottnak mi a teljes kerete? -
#17235 2,56 GB az iso és a gépen 2,93 gb helyet foglal -
dussy #17234 Most leszedem újra egy másik linkről a patchet, remélem igazad lesz!
A 2.0 telepítő segédlete így kezdődik:
"MIELŐTT TELEPÍTENÉD EZT A KIEGÉSZÍTŐT, FELTÉTLEN TÁVOLÍTSD EL A HSP 07 VOL.1-ES VERZIÓJÁT!!!"
Szóval elméletileg ez nem lehet gond...
Viszont ez picit félreérthető számomra:
"A játéknak teljes egészében a gépeden kell lennie, vagyis az „alap” telepítési opciót kell választani amikor a FIFA 07-et felrakod."
Ha telepitem akkor egészében rajtavan.
Idézetek a FIFAHUNGARY-ról! -
#17233 az install mennyit foglal?ill. a gépen mennyihely kell. -
#17232 nem.. csak a menedzser be a pro rész fos. de nagyon
apropó, valaki időjárással találkozott? csak mert én nem. Sőt, csináltam tournamentet, ahol ugye be lehet állítani a meccs tulajdonságait. Pályából van többféle, időjárásból pedig csak a nappal és az este. Pff.. -
cucmalajmc #17231 a be a pro tényleg fosh? -
#17230 és tényleg ottvan Yonderboi :D
-
#17229 vol 2?ahhoz nem kell fent lennie a vol 1-nek is?mintha valami ilyesmiről hallottam volna.de a fifa újratelepítésével és a hsp újra leszedésével illetve feltelepítésével sem oldódna meg a probléma,akkor nem tudom mi lehet.bár,ha jól emlékszem,neked már a telepítőben vmi olyasmit írt ki,hogy nem jó egy fájl(amit éppen telepítene),tehát ez egyértelműen arra utal,hogy maga a telepítő nem jó.
szerintem még szétnézhetsz a fifahungary fórumán,ott biztos írnak róla valamit -
#17228 kösz, mezszámok megitn szarok:S
hát Julio Cesar meg Maicon arca:SSSSSSSSSSSSSS:@ -
#17227 nemtom mire gondolsz..de itt vannak a játék módok
-
#17226 a mezek tényleg szépek -
dussy #17225 Szia!
Köszi, hogy érdemben hozzámszóltál!!!!!
Én kérdeztem a HSP-t. Tanácsod elött már dupláztam a letölést,de nem jártam sikerrel!
Most újra leszedtem a játékot, nem i s telepítettem újra.Még mindig várom a lelkes FIFA rajongók segítségét a HSP 07 vol.2 telepítéséhez!
Előre is köszönöm a fáradozást!!!
-
#17224 Mu- inter:D kérésre...
-
eztmég online bajnokságban alkottam 2 gólos vezetésel 6 percel vége előtt csináltam 5-5-öt:SSS:DDDDDDDDDDddddd
6 nem számít mert csak rendes jáékidő lényeg:D -
#17222 Pff, és itt melyik a dinaszty mód vagy mi aszösz? már nem ugrik be.
tehát a fő campaign. -
#17221 be a pro az ugye az amikor egy embert irányitok? és kezdéskor kell kiválasztani hogy kivel legyek?illetve a zone play az mi? (bpcs ha irta vki csak 180 üzit irt ki :S -
#17220 itt a menü :
-
#17219 volt bizony..sztem mindenkinek :D -
#17218 én már toltam olyat hogy 90ben 4 gol esett...:) -
#17217 ez volt az első amit haverral meg akartunk nézni :D alap :D
mondom ha ez szar akkor unistall :D de amúgy bejön a game :D:D