FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
és a manager sokszor kint sincs az edzéseken.arra van a pályaedzõ,a manager jobb keze,meg még van külön kapusedzõ,védõ-,kp- és csatáredzõ,erõnléti edzõ stb,stb.
a manager a tulajdonosok és az elnök jobb keze,fogja össze az egészet,õ dolgozza ki a taktikát,meg megmondja,h kit kell igazolni
ReaL MaDRid x siempre
egyik az biztos az lenne hogy a manager módban legyen gyakrolás rész is hisz tegyük fel hogy egy új felállásal próbálkozol és tesztelni szeretnéd hogy ki hol játszik jól akkor azt megtudd tenni.Szóval az edzést is én csináljam ne csak a meccseket.Ez szerintem azért kénne bele mert végülis ez is manager feladata nem?😄
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Gaba323
1xû a megoldás tegyél bele egy lemezt akkor nem kerreg csak halkan zizeg kicsit és nem akad be a játék😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
vagy nálad csak fifánál csinálja?
ReaL MaDRid x siempre
A problémám a következõ .: elinditom a játékot és onnantól kezdve idõnként (fõleg meccsek közti betöltéseknél) keres a flopymeghajtón vmit ami egyrészt zavar mert ne kerregjen másrészt meg belassul a játék, igen igen húzzam le a meghajtót .. megtettem de úgy meg még jobban belassult a game .. van valakinek ötlete ?? eddig soha nem csinált ilyet nálam!! ötlet vkitõl ??
Gaba323
2 gondom van,megköszönném ha vki tudna segíteni...
1:a boot centerrel beraktam a játékba v 6-7 cipõt,de ezek közül csak 1 van benne a gameben,a többivel nem tom mi lett,ja és szinte minden játékosnak az a cipõ van a lábán.
2:a legend patchet bemásoltam abba amappába ahova írta a fifahungary,de a játékban nem tom elérni a legerõsebb szintet,csak a worl class-t...
Elõre is köszi a segítséget...
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Eme patch-hez hol találok törést??
★ 汤姆 李
ha nem oldja meg a gondodat,akkor windows reinstall a következõ fokozat,ha utána sem jó,akkor vmi még mindig ütközik,próbálj drivereket frissíteni,de lehet,h hardverproblémád van.
én viszont a patchekre gyanakszom,ha lehet,távolítsd el õket
ReaL MaDRid x siempre
totti10-tõl kérdeztem meg,neki mûködik,persze a manager módos mentései elvesztek,eltávolítani meg nem lehet
írj egy privit totti10-nek,h õ h csinálta,mert neki mûködött rendesen,meg még páran felrakták itt is,de õk nem állandó látogatók
ReaL MaDRid x siempre
ha valaki tud segíteni akkor azt jó néven veszem, htx
maradt minden ugyanaz...
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Utoljara haver 06javal probaltam, kiirta, hogy egyszer mar reggelve volt, szar menjek a branerba, de azert masodikra mar elfogadta a beirt felhasznalonevet meg jelszavat... Lehet hogy csak abban volt bug nemtudom, de siman el birom kepzelni, hogy itt is mukodik.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
<#szomoru1>#szomoru1>
Mind1 a játék jó,majd megpróbálok mindig akkor menteni ha lecseréltem a fáradt játékosokat<#heureka>#heureka>
Mennyi kihagyás(meccs)kell ahoz kb,hogy újból kipihentek legyenek?
★ 汤姆 李
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
★ 汤姆 李
eltartana egy darabig -.-
ReaL MaDRid x siempre
Msn cimem:[email protected]
ReaL MaDRid x siempre
és ha egyszer vki regel vele,akkor azt a kódot nem tudod te már használni,és aki megveszi a játékot,az fõleg ezért veszi meg.
majd szted lesz vki,aki megveszi,aztán neked adja a kódját?
ReaL MaDRid x siempre
A videokártyának nincsen baja.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Kellene 1 kis segítség!!!
Interaktív ligában szeretnék gamelni de a regisztrációhoz szükségem lenne eredeti játék kódra. Ha van valakinek és el is küldené nekem azt naon megköszönném.
videókárya és forceware ugyanaz! 😞
nekem néha játék közben is megakad
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
És boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek😊