FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Debilke13
császtok!!!
Azt szeretném kérdezni hogy a 07 menedzser módjában nincs olyan hogy ha egy létrehozott játékosunknak is lehet majd márkás cipõje??
Vagy van olyan hogy év legjobb játékosa??ha van akkor kapunk érte valamit???
Nem lenne rossz ha a létrehozott játékosomnak is lehetne esetleg Nike total 90 III!!!vagy Adidas +13!!!meg ilyesmi!!!
Segítsetek!!!

Ki tud jokis kiegészítõt??
BRÓBÁLTAD ÚJAR TENNIA JÁTÉKOT MERT RÉGEBBEN EZ NEKEMIS VOLT ÉS ÚJRA TETTEM ÉS JÓVÓLT HA ÚJRA TETTED ÉS NEMN JÓ AKKOR A BILENTYÛZET!annyira éns e tudom
hello. Az lenne a kérdésem ,hogy amikor játszok a játékkal ,akkor lassan reagál a billentyûzetre (ha megnyomom pl. a paszt akkor fél perc múlva passzol) mit tudok csinálni vagy mi lehet a baj ,mert joystickkal simán megy. Elõre is kössz! u.i:nemrég még simán ment.
Zizou5
vkinek van kedve fifázni?

hunbasser
!Feliz ano nuevo! 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hali 1ismerõsõmmel játszanánk.... sokat jácottam neten hamachi fennvan minden müxi (van routerünk) elindul a játék de pár mp után kivágja.. és nem simán connection lostot ír hanem a hosszabb üzit h a másik játékossal megszakadt a kapcs... ez mitõl lehet? PLS HELP
B.Ú.É.K ALL!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Forza Italia
Helló! Valaki letudná írni, hogy mûködik a savegame patch?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kmarha
meé ne lnene!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bigapó
te már 4-kor be vagy baszva? 😊))

The Matrix has you...

f
hunbasser
gondolom arra a profilra gondolsz,amikor legelõször elindítod a játékot,és kiválasztasz egy csapatot.
a statisztikába a manager módos játékok nem tartoznak bele,mert az megint más mentés,a statisztikába meg azok a meccsek számítanak bele,amiket a kiválasztott csapatoddal nyomsz "play now"-ban,meg gondolom a próbák is beleszámítanak

ReaL MaDRid x siempre

hali 1ismerõsõmmel játszanánk.... sokat jácottam neten hamachi fennvan minden müxi (van routerünk) elindul a játék de pár mp után kivágja.. és nem simán connection lostot ír hanem a hosszabb üzit h a másik játékossal megszakadt a kapcs... ez mitõl lehet? PLS HELP
hi! a profilba milyen meccsek statisztikái mentõdnek el? mert sima bajnokságot játszom, de nekem úgy tûnik az nem. valaki tudja?

Count Adyn
enyém is vezeték nélküli, még nem tapasztaltam iet, pedig álalában nyomok 1-2 iránygombot+e+shift et egyszerre. Ha fájna hogy sok gombot nyomsz akkor csippogna a bill, inkább valami más lehet a para, de nemtom mi sajna:/

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hali 1ismerõsõmmel játszanánk.... sokat jácottam neten hamachi fennvan minden müxi (van routerünk) elindul a játék de pár mp után kivágja.. és nem simán connection lostot ír hanem a hosszabb üzit h a másik játékossal megszakadt a kapcs... ez mitõl lehet?
hi!!
én billentyûzettel nyomom a játékot és az a problémám hogy ha három gombot lenyomok egyszerre ( vezeték nélküli billentyûzetem van) akk megáll az emberke és unokatesómnál meg nem csinálja ezt (neki vezetékes a billentyûzete)
úgy hogy ha valaki tud nekem segíteni akk segítsen pls!!
hunbasser
maguktól csinálják,ha a d-t nyomod.meg lehte úgy is,ha nagyon háttal állsz a kapunak,és jön feléd a labda,akkor y+d

ReaL MaDRid x siempre

Forza Italia
Hello! Tudja valaki, hogyan lehet olózni a játékba?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

megnyugodtam 😊

Gaba9
én voltam az a csávó és reinstall lett .. most jó

Gaba323

CEP OAK féle patch, azt hajrá. Nem fogtok (offline) nyafogni. Nagyon bejön. Változatos az egész.

Count Adyn
np, nekem is véletlen tünt fel, bnõm bennehagyott egy lemezt a gépemben, és akkor azt szép halkan beolvasgatja néhe, de azt alig hallani, ellentétben a kerregéssel😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Fyrex
uhh nah akkor keresni kell egyet 😊) köszi

Avanti Crociati!

Count Adyn
Mint az elõzõnek is mondtam: tegyél bele egy lemezt és kussba lesz<#vigyor2>

tsss, volt egy csávó nemrég akinek ugyanez volt a baja, asszem nem született megoldás :SSSS

Fyrex
Szevasztok!

Tudtok adni olyan cracket v esetleg mini image-t hogy ne berregjen ez a szar floppy meghajtó? Ne haragudjatok h nem olvasok vissza 12 ezer hsz-t! Csak a biztonsági másolathoz kéne 😛P

Elõre is köszönöm!

Avanti Crociati!

Count Adyn
Ha a bajnokságban az elsõ vagy a második helyen végzel indulhatsz a bl-ben a következõ szezonban, pont mint a valóságban😊

értem és ha kariert megyek akkor mikor lessz bl?

Count Adyn
BK-nak hívják a magyar verzióban, és benne van<#idiota>

bocs de nem 😊

szia te se tudod hogy hogy lehet berakni a bajnokok ligáját?😄

bocs a hülye kérdésért, the rabonna cselnél az van irva a faq-ba hogy shift+ visza na én ezt nem tom értelmezni vallaki segitene ? 😊

üdv all az a kérdésem hogy a játékba valahogy belehet tenni a bajnokok ligáját? köszi elõre is a válaszokat

gumikacsa
(megvolt) Egyébként tegnap este elindítottam, és játszottam is, tökéletesen mûködött, pedig délelõtt nem ment. Nem csináltam közben semmit.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Lehet nem ártana újratenni a rendszert mivel vga csere volt.Ez csak tipp de én ezt tenném.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

gumikacsa
Sajnos nem segített a dolog,a legfrissebb driver van fent. Még megpróbálkozok a direktx-el, bár azért érdekes a dolog, mert eddig nem csinálta.

Renault magnum http://kamionszim.hu

dragon11
A numerikus bellintyûk a számok,és a billenytûzet jobb oldalán van.

Balazs15
bocs h hülyeségeket kérdezek te még kezdö vok...azok mik azok a numerikus billneytük??azokkal miket lehet csinálni???

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Balazs15
tudom h melyik gomb melyik...de hiába nyomogatom a testcsel gombot semmi nem történik

Balazs15
és nem si a baj hanem hogy NEM REAGÁL RÁ

Balazs15
Jo de nekem máshogy vannak beállitva a nilllenytük..😊

hunbasser
megindulás taktika módosító az 5-ös gomb a numerikus billentyûzeten,mégse-testcsel meg c,iramvezérlés meg az y,de sétálni meg a c-vel kell

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nyomdd meg a w-t,úgy leteszi a labdát

ReaL MaDRid x siempre

Balazs15
nemtom hogy ti észre vettétek már de én igen:: "mégse-testcsel" erre a gombra nem is reagál mikntha nem is lenne és szintén nemtudom hogy mi az értelme ennek: "iramvezérlés/sétálo" védelem meg a "megindulás taktikai modositó"pls vki mondja meg..<#gonosz2>

A kézikönyvben találtam egy érdekes dolgot a kapussal. Mégpedig "Labda ledobása és kirúgása" A/D. Ezt a kapus kézbõl leteszi és kirúgja? Mert nekem nagyon nem ment hogyan kell megnyomni a gombokat? Itt is le kell nyomni a shift-et?