36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• zeus89
    na fenébe egy mecsem oda lett mert Henry meg Casillas egymásal szembe voltak, kijött Casillas és nyomtam volna a megszokot átemelést (Q + D) és nem csinálta meg az átemelést. Bementem PRACTICE be is és észrevettem h nem megy.... megmondaná valaki, hogy mostmár, hogy kell átemelni????
  • mekszp
    játszik itt vki 'saitek p2500 rumble' gamepaddal? persze rajtam kivül :)
  • cucmalajmc
    szerintem még ma lesz magyar.
  • Djemba
    MÉG CSAK AZ FLT VAN KINT A HÉTEN LESZ MAGYAR IS
  • Prince23
    Ezt mi is szeretnénk tudni...
  • tibe0309
    Hello!

Meg van a ffifa 08 angolul. Vki nem tudná elküldeni a magyar fájlokat vagy megmondani honnan lehet letölteni.... email:[email protected]

köszi
  • Count Adyn
    (Én eddig a D többszöri nyomkodásával szereltem a 07 be pl)

Röcög?Nekem oylan, hogy elindul az első félidő 30 fps el, és csökken ahogy telik az idő és a meccs végére már csak ien 15 fps marad:D Pedig már feltúrtam a fél Vistat hogy mit lehet még lekapcsolni...
  • Jay15
    Tesco 4ever!:D
  • Szili08
    Óóó a franc pedig nagyon jó lenne!!! Prob. meg ha tudod!
  • Jay15
    Hellósztok!!Neem is már megvan eredetibe,csak az a baj,hogy nemtudom nektek feltölteni a magyar fájlait mert koliba vagyo és szar a net:S ha tudtok várni péntekig akokr felteszek!De sztem már akorra fentlesz mindenhol!!
  • Forrest Gump
    Másnál is röcög, ugrabugrál a játék? Rendesen fárasztja a szemem.
    Esetleg a driverem nem jó?(nvidia)
  • kas123
    nyomsz egy c-t és betod állítani a támadó taktikánál levő mozgást, nyomsz mgé 1 c-t és akk a védekezőt tudod :)
  • Djemba
    ha fölteszik
  • Breki33
    én csak a demoval játszottam, de nem first touchal veszitek át a labdát?

én ilyesmit nem tapasztaltam
  • dalackraul
    Németh Krisztián benne van a gamébe?????
  • ffxi
    Hát ez minden fifában így kell csinálni. Amúgy télleg bosszantó, hogy 2méterre elpattan a laszti. Ki lehet kapcsolni vhogy ezt a szimulációt és bakapcsolni az árkádot? :D
  • Jim Kirk
    Emberek, hamacsin nem hozunk létre valamilyen szobát? Oszt játszhatnánk valamikor multiban. Mégiscsak jobb mással játszani, mint gép ellen. :)
  • Count Adyn
    Én ugy vetetm észra hogy a legjobb nyova tartani a D-t amikor el akarja az ember venni a labdát a géptől, mert amugy hajtépős.
  • Shevchenko
    Milánnal játszottam és mindenkitöl 2 méterre elpattan szerintem ez valami beállítás hiba lehet,kizárt dolog hogy 1 játékos sem tudja átvenni a labdát.
  • Shevchenko
    életszerübb,ne viccelj 2 méterre elpattan
  • A tumi
    Csak a magyar játékosoktól pattan el a labda.
    Egy Nuno Gomez-től nem fog az biztos.
    :DDD
  • A tumi
    Magyar szinkronnal adják ki,de ha pl nem magyar torrentoldalról szeded akkor szertem csak az angol verziót tod szedni.Bár elképzelhető h oda is felkerül.
  • piamania
    Nem beállítási hiba!Élőben is elpattan a játékosoktóül a labda,ezzel is életszerűbb lett egy kicsit a játék.
  • Shevchenko
    Amikor passzolok valakinek,miért pattan el a labda tölle 2 méterre mindig?Valami beállítás hiba?
  • ffxi
    Fifa 08 is full magyar lesz mint a 07-be? Függetlenül, hogy warez vagy original.
  • piamania
    Nem tudnád feltölteni torrentre?
  • Prince23
    Lehet velem van a baj, de mondom, h lehet, h szokni kell az írányítást, ill. ráhangolódni az újitásra.
    Itt a 08-ban vettem észre, h az E+D gomb használatával már nem is oly könnyű megszerezni a lasztit, ez +.
    És abban igazad van, h 0-0 játszottam a real ellen... de nagyon félek, h a megszokásból majd lesznek sok gólözönök.
    Ez télleg nagyon igaz, h pont ez volt a baj a 07-tel.
    Pl. Ajax ellen 1-1-et játszottam, nem volt egy olyan meccs, ahol összesen 5 gól esett volna. Eddig, legalábbis.
    Az első meccsemet World classicban játszottam a Sporting lisboa ellen, amit megnyertem nagy mázlival, 11-essel, amúgy ez barátságos meccs volt a managerben. Nekem eddig semmi bajom nincs a fifával, csak az írányítását kell szokni, meg amit mondtál, h újítottak, amit nem vettem észre.

Ui: a magyar nyelvi filokat +feliratokat vhogy meglehet oldani?? van rá vmi lehetőség? mert angolul van nekem, meg gondolom a fele társaságnak is.
  • Balyy
    Na nekem is "beszerzés" alatt van a gém!
    Mondjuk én ps2-n fogom nyomni!
    Kíváncsi leszek h szebb lesze a pc-s verziónál!
    Nem fogok meglepődni ha igen! :s
    Ha jól emlékszem a 07 is szebb volt!
  • Breki33
    Elvileg ha jól emléxem kapusváltás R3 és utánna a kapus irányítható

Lehet nem pontosan így van, de emléxem demóban működött

Volt erre korábban egy jó tutorial video
  • Duby
    Ezt közben megtaláltam: Saját formáció beállítás
    Edzéses kérdésről valaki?
  • Kmarha
    sajnálom, de a hiba, magávval van

tökéletes passzokat tudok adni, kikapcsoltam az automata irányzékot, de már az ivelésekkel is piszok jól elboldogulok. Az hogy külön gombbal lehet játékosok között változni, az meg egy hatalmas nagy piros pont. Egy baj van, hogy a kapusra én nem tudok átváltani sehogy sem.

Az meg hogy még külön lehet állítani a kapusok ügyességét, még jobbá teszi a játékot. Sajnálom hogy nincs sok változás, hogy a BaP menedzser módja szart sem ér, hogy a sima menedzser mód hibáit nem javították ki, de ami a játék mellett szól, az pont az irányítás, a megváltozott játékmenet, és a nehezítés. Szabadot nekem pl még normálisat nem sikerült lőnöm.
    Az hogy a 07-ben 7-1re verhettem valakit, itt meg csak 0-0 jön össze, azt meg végkép nem értem miért baj. Pont ez volt a szar a 07ben, hogy egy mezei csapattal lealázhattam a legnagyobb szinten is a legnagyobb csapatokat. Kell a nehezítés.
  • Prince23
    Levetted a fifa08-at??
    Pedig olyan mint a 07. csak tettek bele egy új módot. Meg elcsöszték az irányítást (bár biztos meglehet szokni, ha a 07-et is meglehetett)

Közlöm, h a W-s passzolásra szinte semmire sem megyek, annyira elcseszték, indítani, vagy is támadó jellegű passzokat alig tudok.
    Közben visszafejlődtem semipro-ra, mert nehéznek találom (pedig nagy fifás vagyok) az irányítást.
    Az első fifa 08-as gólomat (ami nem 11-es volt) azt Chevantónnal rúgtam, de úgy, h Danival a 11-esen belül valahogy sikerült megkaparíntanom az egyik védőtől (A'-nyomtam és pont Chevihez passzolta és berúgta, úgyhogy a kapufáról pattant be az is. Szal nem volt egy tiszta gól, éppen. Ja és a Porto ellen. Lejátszottam tegnap a Szuperkupát a Real ellen, és képzeljétek: 0-0. Szal valahogy én nem vagyok kibékülve. A régi játékkal 07-tel már 7-1-re vertem volna a Madridot ezzel a csapattal.
  • Neoncsoves
    képzeld, felraktam max-ra ujrainditottam a gamet... még mindig b*szta a szemem... bocs de ez a grafika hányadék
  • Kmarha
    talán az optionsban az átvezetők, vég és kezdet videóknak a minőségét fel lehetne rakni maximumra!
  • Neoncsoves
    PFFFFFFFFFFFFFFFF..... felraktam... bedobásnál: beraktak a labdahelyére egy BMP low minőségű képet. o_O alt+f4 + uninstall!!! a legjobb érzés...

[szerk: ja és elég szar a grafika... hiába, a PES grafója jobb lett... pedig én jobban szeretem a FIFA-t mint a PES-t... de szerintem a PES 2008 jobb... Mind grafikailag mint realisztikában. Egyedül a PES konzolos menüje meg irányitása nem tetszik... Mindegy, meg lehet szokni! Csak a nagy fifa megszállottak töltsék le, akik olyan szinten játszanak vele, hogy na unatkozok, játszani kell valamivel, az ne töltse le... megláttam a játékot elhánytam magam...]
  • Neoncsoves
    majd kitudod bányászni nekünk a magyar kommentárt? :) meg a magyar nyelvet? :) előre is kössz :D
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Nemtudjátok véletlenül miért pattan el a labda töllük 2 méterre mikor passzolok?Valami rosszul van beállítva?
  • DJ BP
    próbáld ki, sokat dolgoztak vele, next-gen benne van :)
  • RPG Killer
    A fő gond hogy akármilyen lehet a grafika és a manager mod vagy a be a pro, nem számít ha szar a játékmenet.
  • RPG Killer
    PES2008 at azt hiszem most kiprobálom, nagyon ugy néz ki ez az évad a 08 nak nem lesz szerencsés, katasztrofálisan szar. Nem csináltak szinte semmit a készitők. Unalmasabb a játékmenet max fokozaton is könnyü nem kell csel szinte semmi elég a megfelelö időben 20 méternél jol alkalmazni a W gombot és target shot az eredmény, persze helyzetet teremteni nehéz mert gyorsan feláll a védelem (ez néha tul gyors is szerintem , irreális, robotoknak tunnek néha. A grafika hanyag munka. Most hogy a next gen éli évét és van dx10, S 4.0 és, soft shadow, sokan mások igy ez nem fifa 08 hanem egy 8 honapig nem csinálk semmit címü történet és az utolsó 4 honapban na most mit ujitsunk cimszoval megcsinálják. A Be a pro pedig azt hittem profi lesz, nagyopn vártam, de unalmas!!!!!!!!! nagyon!!!!!!!!! mit élvezzek azon hogy néha olyan szerencsétlen a gép hogy osszevisza paszolgat 2 percig és még utol se érem + néha a taktika nem megvalosithato mert valamelyik játékosom Ai e ugy dönt nem vagyok elég jó helyzetben hogy labdát kapjak. Összeségében nálam, jóindulatbol kap egy 45% ot :( Nagyon sírok most :(