FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Amúgy neki nem sikerült betöltenie, meg nekem se azt, amit õ küldött próbaként. Mámint jedimarsinak.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Egy kellemetlen hibával kapcsolatban szeretném a tanácsotokat kérni.
Amikor az EA Sports Online-ra bejelentkezem, 777-es hibakódot ír ki, és nem enged tovább. Természetesen eredeti a játék.
Tudnátok segíteni?
Köszönettel:
Taranov
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szal minél többen nézitek, annál nagyobb az esély rá, hogy rájöttök majd a hibára, amit én nem vettem észre.
Mert lehet, hogy mégse bug és vmi fasságot elnéztem a géjmben, nemtom :S.
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Msn-n egyszerûbb átküldeni. Feljöhetnél majd ma vmikor és, akkor átdobom.
Legalább láthatod majd, hogy nem rajtam múlik.
Orvos 10, tárgyaló 10, stadion 8, csatárok és ilyen bizbazok 6-7, de hát mondtad és mások is, hogy az nem fontos.
De a Fifa azé is baszakodik velem.
Vkinek had küldjem má el a mentésem és az igazoljon nekem, mert nekem baszottul nem megy!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Még azt a fiatal kapust se sikerült a rohadt életbe.... pedig neki vmi 48 900 lett volna a fizetése lol már.
Elegem van az egész fasz Fifa átigazolási rendszerbõl.
10-es tárgyaló baszki és semmi!
Találtam viszont az Orlando Pirates-nál egy 1991-es születésû kapust loál.
Nemtom hányas az overálja :S, de leszerzõdtetem.
Csak, mert sokan a 3 éves szerzõdéseket hangsúlyoztátok, azért tettem én is így.
Tárgyalóm 10-es szinten, de ez mit érdekli Cuortielt, vagy kicsodát :S.
Azért nemtom hogy egy kiscsapattal el lehet-e ezt érni😞
Átigazolási idõszak van F.A. Premier league-ben és Manchaster Cityvel vagyok, aztán cikkeztek arról, hogy megfizethetõ e B. Courtiel, vagy Cuortiel :S, ilyen 16 millás piaci értékkel rendelkezõ védõ.
Mondom ja, rányomok 17 millát és 400 000-t még, a meccsenkénti fizetését úgy hagyom és három évre próbáltam, de nem jött össze és ment a Schalkeéhoz... velem direkt kicseszik a Fifa<#falbav>#falbav><#rolleyes>#rolleyes>.
tényleg,én sem tudom,mi kell ahhoz,h jöjjenek a szponzorok.a 06-ban jöttek legalább
ReaL MaDRid x siempre
A szponzor emg még mindig csak 70e-t fizet.
Mit kell ahhoz csinálni, hogy minél jobb jöjjön?
Neves játékosokat kell venni vagy nagyon jókat vagy mi? Azon kívül hogy mindent megnyerek, mert ez eddig is megvolt.
ReaL MaDRid x siempre
Így nem tudom még jobban felfejleszteni a csapatom.
De sebaj, valszeg legközelebb is neki esek, csak okosabban😊
Megkaptam a 4 és fél csillagos státuszt, de amint leigazoltam 2 ember egybõl el is tûnt.
Azért szabadúszók között is van jó játékos amiért jó lóvét lehet kapni.
Azt meg netmom miért van, hogy megnézem a játékos adatait, kb. 70-es futás meg ilyenek, leigazolom, aztán megnézem és már 91-es.
Mondjuk jó lenne megtartani, de úgyis eladom mert már most 19e a fizuja neki.
A másik is hasonló volt, azt úgy 2 milláért adtam el. Még vagy pár ilyen egy ádigazolási idõszakban és lesz lóvém😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A szomszédomnak kellene feltegyem a fifa 07-et, de ha már felteszem akkor normálisan. Magyar a fifája, természetesen warez 😊
A HSP-07 et akarnám feltenni ( azt tudom hogy szép sorban kell feltenni, mert már van vagy 3 update,a legfrissebb vol2 v2.1 mivel összevont új peccset nem csináltak a készítõk) , de sehol nem találtam infot hogy ehez milyen fifa 07 verzio kell.. alap, vagy peccselt.. Illetve kellene egy komoly link a játékos vándorlásokra is.
Elolvastam (2.5 órán át) faq-ut,voltam a fh oldalon ott is nézegettem,meg hivatalos oldalakat is, egyenlõre úgy néz ki fölöslegesen. please valami help 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ReaL MaDRid x siempre
Eddig még semmire nem adtam ki pénzt mióta az új csapatomnál vagyok.
Tehát mondjuk egy meccsért kapsz 50e eurót.
Minden játékosod fizetése legyen 7000 euró.
Az otthon játszott meccsekért a stadion fizet 200e eurót.
Egy szezonban legyen 40 meccsed.
Számoljunk.
40*50e = +2 millió eurót
11*7000*40= -3,08 millió euró.
20*200e= +4 millió
Namost én azt nem tudom, hogy a meccseken csak azoknak a játékosoknak fiezt akik benne vannak a keretben, vagy keret+kispad, avgy az összesnek?
Mert látod ennek függvényében változik a dolog.
Plusz még ha átigazolásokat ill. fejlesztéseket csinálsz, akkor is változik az egyenleg.
A pénzügyi elõrejelzés meg nem teljesen tökéletes, a végére általában pozitívba fordul hacsak nem költekezel túl.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Elõre is köszi a válaszokat!!<#eljen>#eljen>
ReaL MaDRid x siempre
Én azt bírom mikor gyors szimulációban kiverem az intert/Juvet/Milant, aztán ilyen Torine, lecce, meg anyámkínja kis fika csapatok szimulációban kivernek.
De ez komoly. Nekem múltkor csak 5-0ra sikerült megvernem. Lestem is hogy WTF😄
9-0 lett volna, csak Adriano vezette a labdát a 16 oson belül fentröl lefele, én meg jöttem oldalrol, becsusztam, elfordult, és a lábát kentem el 😞. De aztán kiengeszteltek egy öngóllal <#idiota>#idiota>. Jó kis meccs volt, eléggé megszégyenlítõ vereség az Internek 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"