FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoltan93

Ezt szögletböl löttem és nem adták meg!! :@ Szerintetek bentvan?

II Rocky II
gif eket tehetnétek be megint...KAS majd msnre pls.ha lennél.Hubasser majd te is.egy kérdésem lenne majd csak.köszi.😊

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
mindgey annak ha hazavágja, én tegnap raktam 13-ra ujra a fifát😄DDDDDDDdddddddddddd

Yo, Bitch!

Taranov
Nekem sem ment a legendás szint patch, de nem vágta haza a játékot szerencsére.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hollandok Szinte minden FIFÁBAN kivétel: a FIFA World cup 2006 , mindben eddig vagy nélkül vagy benne se voltak! nekem az a tippem hogy a csapat szponzoraik nem engedték vagy a pénz kitudja!....csak tipp

Nem ugy csak ujrakellett telepitenem

eddig errõl az oldalról amit letölttem mindig hazavágta a FIFÁmat fujj szar patchek ezek!

hunbasser
februári átigazolási patch

újabb még nincsen,majd gondolom õsszel csinálnak majd újat,ha lezárult már az átig.szezon,addig meg te is megcsinálhatod a nagyobb igazolásokat a játékban.

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Számomra is, azon kívül, hogy pár éve a holland válogatott név nélkül jelent meg (az Euro 2004-ben talán), nem tudtam, hogy van más ilyen "hiányosság" is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Köszi, ez tényleg új információ volt számomra 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ForzaInter
benne van csak másnévne Valerio Bernado:SS de minden adat stimmel de ha fleteszel bármilyen peccset azonnal átírja Materazzi-ra mert minden adta stimmel... Mutu-nál is ígyvan asszem õ meg vmilyen Petrovici:S vszníû enm járultak hozzá hogy benne legyenek a játékba, de játékjos szerkesztésben áítrod és kész.

Yo, Bitch!

Ez nekem új, tényleg nincs Materazzi a fifában? Érdekes..

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

LSSAHPAUL
ezért a szaros kérdésért nézem minden nap a fifa fórumot én is 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Helló

A Fifa 07-ben hogy tudom frissíteni a csapat adatbázist?? Mert még a 2006-08 van 😞
hunbasser
hát gondolom meg lehet venni...csak össze kell szedni egy bizonyos pontszámot.

ReaL MaDRid x siempre

SD456
Hy all!

Miért szaggat a játék amikor közelrõl mutatja a játékosokat? Amit a F.A.Q. ban írtak az ATi-soknak való de nekem Nvidia karim van! Minden más jó csak ez a gond!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Taranov
Köszönöm, megpróbáltam a patch-et is, de így nem ment, szóval viszem még szépen. A második karrier eleje felé meglesz talán a legendás szint.

zoltan93
a világ 11-et hogy lehet megszerezni? THX

ForzaInter
de focizni tud😛

Yo, Bitch!

Duby
Én mindig jobban szerettem az olyan védõket, aki egy pillanat alatt elegánsan ellopja a labdát, a támadó, meg csak néz, hogy hol van, de hozzá se érnek.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

zoltan93
Materazzi egy provokativ játékos aki csak focizn "tud", de egy senki! Bocsánat kifejezésért de egy szarember mégha focizni tud is.

Egyébként a ilág 11-et hogy lehet megszerezni? THX

ForzaInter
eza video most hogyjön ide szted?

nem egy fair play játékos lehet, de az egyik legjobb védõ...aki még sok gólt is szerezz...

Yo, Bitch!

Count Adyn
Nagy mészáros, az biztos, manapság már egész normális lett😄
Milyen érzés lehet egy támadónak az olaszok ellen, mikor robog az ember felé egy Gattuso, hátrébb meg egy Materazzi vár mosolyogva😄DDD😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hunbasser
hát,nem egy fair play-díjas játékos...

ReaL MaDRid x siempre

jedimarsi
Egy kis OFF: Ha valaki eddig nem tudta h miért maradt ki Materazzi a Fifa részeibõl az most megtudhatja:
A válasz

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

hunbasser
egy hamachis hálózaton max 16-an lehetnek.kérd meg a hálózat tulajdonosát,h töröljön vki olyat,aki csak feleslegesen van fent.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
az hogy a szoba megtelt.igy már nem férsz rá.😊

24 - Exile -Nov.23

zoltan93
Cásztok!
letöltöttem a hamchit azt remélve hogy tok rajta fifázni ezen a hálózaton:

név: www.gportal.hu/fifa2007
jelszó: fifa2007

de amikkor belépnék akkor ezt írja:
Hiba! Ez a hálózat telítettnek tünik!

Mi lehhet gond és hogy tom orvosolni? pls segitsetek

DjCooll
Oké köszi megpróbálom. remélem sikerül.
Köszi még egyszer a segítséget.

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

hunbasser
egy próbát mindenképp megér,csak azt mondd,amit leírtam.

ReaL MaDRid x siempre

DjCooll
Hát az 576 ba rendeltem elõ😊 Bár én is gondoltam hogy kicserélni de akkor most vigyem ide a helyi 576-ba? Mert itt nem biztos, hogy kicserélnék. De köszi a segítséget.

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

II Rocky II
kérdés mikor vette meg.nem szivják be ugyse hogy akkor eddig miért nem vitted vissza......:S😄 sztem nem cserélnék ki.nem olyanok az emberek.😄bár fene tudja.😄<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
vidd vissza a játékot oda,ahová vetted.mondd azt,h a karcolás már akkor is ott volt,mikor kibontottad a játékot,szóval,nem ez a baja.ha rendesek,akkor kicserélik.

ReaL MaDRid x siempre

DjCooll
Már megvolt. De amióta megcrakeltem a programok hozzáadásában nem találom a játékot.
Elindítani eltudom de, lefagy. Lehet, hogy már semmi hasznát nem tudom venni a dvd-nek?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

II Rocky II
crackeld meg és nem kell dvd.

24 - Exile -Nov.23

DjCooll
Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy megvettem a játékot még megjelenéskor eredetibe minden rendben ment máig. Nem akarja, a meghajtom beolvasni a dvd-t. Néha sikerül beolvasnia akkor minden rendben megy. De ha kilépek a játékból és kikapcsolom a gépet, akkor a következõ indításkor már nem olvassa be.

A dvd-n van egy kisebb karcolás de, szerintem ez nem lehet neki baj, mert eddig vitte így is.
Ha tudnátok segíteni, akkor azt nagyon megköszönném, mert így nem tudom elindítani a játékot, vagy ha újra telepíteném a gépem, akkor nem tudnám feltenni a játékot.

Köszönöm elõre is.

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

hunbasser
ezt direkt nem akartam neki mondani,mert ez végülis cheat...

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
vagy van hozzá pecs az fh rol leszeded és kész is.megis van a legend szint.😊

24 - Exile -Nov.23

Taranov
Köszi 😊

ForzaInter
nemjáccotam vagy 2 hete mer meguntam ahogy az efemet is SS:

demajd ha lesz kedvem Lokival folytatom, benfikát kivertem asszem 10-1-el arsenalt kaptam negyeddöntõben:_

Yo, Bitch!

hunbasser
hatemondod tomika,akkor biztos így van -.-

fifával h állsz?játszol még? 😄

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
dávidbéjbe ezígyvan:}

Yo, Bitch!

hunbasser
jovan tomcsi -.-

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
nem, én:|

Yo, Bitch!

hunbasser
úristen,ezt én mondtam? -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
sztem a kitartás nem számít bele :S mivel nem térség.úgyhogy,próbáld meg azt a térséget teljesíteni,amibõl a legtöbb teljesítve van.vannak ilyenek,h nyerd meg ezt meg azt a bajnokságot,meg kupát.nos,ha nincs kedved és idõd lejátszani egy egész bajnokságot,akkor válaszd ki a legjobb csapatot,és szimuláld végig 😄

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Nekem is ez a problémám.
Állítólag úgy lehet megszerezni, hogy a Fifa 07 próbák közül két térséget teljes mértékben teljesítesz. Nekem ez még nem sikerült, bár a Közép-Európa megvan, és a Kitartás próbákból is csak egy hiányzik, ami pont a "nyerj meg 100 meccset". Mondanom sem kell, hogy 14 szezon alatt már ennek a többszörösét is megnyertem, mégsem adja meg azt a próbát.
Most a Dél-Európát próbálom, de egyrészt nagyon sok idényt kell kiscsapatoknál tölteni, másrészt unalmas így, hogy veretlen idények sorát játszom, a meccseken csak a gólkülönbségért kell küzdeni.

ForzaInter
menõ

Yo, Bitch!

hunbasser
próbák közül ha teljesítesz 2 zónát,akkor megkapod a legend szintet.sok sikert a próbákhoz!

ReaL MaDRid x siempre

Helo.Vmit nem tudtok ,h van -e ennél nehezebb fokozat a fifában,mint a világklasszis,mert elég durva világklaszis szinten 12 : 0 -ra nyerni,és minden meccs könnyen bejön....ha van nehezebb mennyivel nehezebb az ? és hoglehet megszerezni ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit