FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - Exile -Nov.23
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
újabb még nincsen,majd gondolom õsszel csinálnak majd újat,ha lezárult már az átig.szezon,addig meg te is megcsinálhatod a nagyobb igazolásokat a játékban.
ReaL MaDRid x siempre
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Yo, Bitch!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A Fifa 07-ben hogy tudom frissíteni a csapat adatbázist?? Mert még a 2006-08 van 😞
ReaL MaDRid x siempre
Miért szaggat a játék amikor közelrõl mutatja a játékosokat? Amit a F.A.Q. ban írtak az ATi-soknak való de nekem Nvidia karim van! Minden más jó csak ez a gond!
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Egyébként a ilág 11-et hogy lehet megszerezni? THX
nem egy fair play játékos lehet, de az egyik legjobb védõ...aki még sok gólt is szerezz...
Yo, Bitch!
Milyen érzés lehet egy támadónak az olaszok ellen, mikor robog az ember felé egy Gattuso, hátrébb meg egy Materazzi vár mosolyogva😄DDD😄D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A válasz
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
ReaL MaDRid x siempre
letöltöttem a hamchit azt remélve hogy tok rajta fifázni ezen a hálózaton:
név: www.gportal.hu/fifa2007
jelszó: fifa2007
de amikkor belépnék akkor ezt írja:
Hiba! Ez a hálózat telítettnek tünik!
Mi lehhet gond és hogy tom orvosolni? pls segitsetek
Köszi még egyszer a segítséget.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
Elindítani eltudom de, lefagy. Lehet, hogy már semmi hasznát nem tudom venni a dvd-nek?
Van egy olyan problémám, hogy megvettem a játékot még megjelenéskor eredetibe minden rendben ment máig. Nem akarja, a meghajtom beolvasni a dvd-t. Néha sikerül beolvasnia akkor minden rendben megy. De ha kilépek a játékból és kikapcsolom a gépet, akkor a következõ indításkor már nem olvassa be.
A dvd-n van egy kisebb karcolás de, szerintem ez nem lehet neki baj, mert eddig vitte így is.
Ha tudnátok segíteni, akkor azt nagyon megköszönném, mert így nem tudom elindítani a játékot, vagy ha újra telepíteném a gépem, akkor nem tudnám feltenni a játékot.
Köszönöm elõre is.
24 - Exile -Nov.23
demajd ha lesz kedvem Lokival folytatom, benfikát kivertem asszem 10-1-el arsenalt kaptam negyeddöntõben:_
Yo, Bitch!
fifával h állsz?játszol még? 😄
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Állítólag úgy lehet megszerezni, hogy a Fifa 07 próbák közül két térséget teljes mértékben teljesítesz. Nekem ez még nem sikerült, bár a Közép-Európa megvan, és a Kitartás próbákból is csak egy hiányzik, ami pont a "nyerj meg 100 meccset". Mondanom sem kell, hogy 14 szezon alatt már ennek a többszörösét is megnyertem, mégsem adja meg azt a próbát.
Most a Dél-Európát próbálom, de egyrészt nagyon sok idényt kell kiscsapatoknál tölteni, másrészt unalmas így, hogy veretlen idények sorát játszom, a meccseken csak a gólkülönbségért kell küzdeni.
ReaL MaDRid x siempre
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit