FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊))
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Nem értem,mi ez?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Én Liverpoollal is nyomtatm és ott is keményen meg kellett szenvedni.
Érdekes volt hogy havrom Angliával nyomult én meg Kínával bajnokságban egymás ellen és mindig kivertem, sima meccsen meg mindig õ nyert. WTF?
Brazil Santa Cruz csapattal.
Már a 2. évadomat csinálom.
Az elsõ évadban a tabella élépn végeztem,tehát most vár rám a kupa és a BL is.
Kiváncsi vagyok kiket sorsol a BL-be a gép ellenfélnek.
Megállíthatatlan vagyok.😊)
Azért csinálom kis csapattal mert ebben legalább van kihívás.
Egy Reallal,vagy egy Barcaval ez sétagalopp lenne...na de egy Santa Cruz-al.
Hasonlóan fejlõdnek nálam is. Épp most sikerült a stadionigazgatót 6osra fejlesztenem, több azt hiszem nem lesz, mert az már 15 milla. Ha eladnám az egész csapatot, se jönne be annyi <#rolleyes>#rolleyes>.
Egyébként azt figyeltem meg így a pl-ban, hogy a nagy csapatok többnyire nem akarnak megszakadni a kis Nottingham ellen, jönnek is a meglepetések (pl. Stamford Bridge-en 2:0 <#eplus2>#eplus2>), ám a tabella hátsó részében szereplõk ellen (Rovers, Everton, Shampton, Pompy...) vért izzadunk az 1 pontért is, hajtanak, mint barom.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
okés, a játékosaim nagy része 92-98-as születésû. Átlaguk 59-70 között mozog, a tulajdonságaikkal együtt. Kivéve a Futási sebességet, gyorsulást, állóképességet, ugyanis mindnek 80 ill. afelett van. A 2 fõcsatárt kivéve, azok meg már lassan öregek.
Egyébként már nemtom hány BL trófeám van, meg az összes többi kupát sorra nyertem. Szóval kicsit gáz, hogy ilyen szutyok. Jó, ne legyen olyan szponzoro mint a Madridnak (meccsenként 800e euró), de azért legalább egy 100-300 közötti fizetés jól jönne, plusszokkal együtt. Nem ilyen kis fika 45e euró/meccs.
am 2 csillagos csapattól h lehetne elvárni az EFA-s helyezést?
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Egyébként ez a FIFA elég egy érthetetlen játék.
2015-ben járok, 2 idényt kivéve mindet egy csapatnál az Arezzonál játszottam és most kezd el ilyeneket követelni, hogy EFA helyezés😞
Ráadásul a szponzorok se fizetnek 45-50e Eurónál többet és a többi díj is nevetséges.
Sikerült a 2 csillagos csapatot 3 csillagossá tennem, de ilyen fizetések mellet hogyan tovább? Nevetséges.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Úgy látom nemigen vannak eleresztve jó játékosokkal. Azt hittem hogy olyan 60-70-es átlagúak, de ezek szerint nem.
Látopm még nem húztál el oylan nagyon az évek számával😊
Ha tudod benyomnál nekem egy csapatlistát az Arezzótól, kíváncsi vagyok rá.
Meg más is nyomhat aki mondjuk nem ott játszik, de olan 2015 környékén van😊
Legalább látnám kiket kellene bevásárolnom.
Bajnokság állása 1
bajnokság 2
bajnokság 3
góllövõlista
gólpasszok
utolsó hazai meccs😊 csak azért hogy lássátok valoban egész évben minden meccset megnyertem hazai pályán.Nos nekem ez nagy eredmény,igaz másnak nemnagy vmi.😊Amugy world class és 2*4 perces félidõvel nyomom.
hazai pálya mérlege
vendégként a mérleg
Játékos statisztika 1
Játékos statisztika 2
Játékos statisztika 3
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Yo, Bitch!
"-Akkor nem is játszhatok a neten? - De.Úgy játszhatsz,ha megbeszéled valakivel.
Lehet helyi hálózaton(Network) vagy közvetlen IP-n(Direct IP).
A helyi hálózat(vagy LAN) az,amikor közvetlenül kapcsolódik több számítógép egy szerverhez.LAN-t lehet létrehozni routerrel,switchel,hubbal,az a lényeg,hogy a gépek látják egymást,és tudnak egymással kommunikálni.A játékban ez úgy valósul meg,hogy Játékmódok(Game modes)->Többszemélyes(Multiplayer),és az egyik fél az Indítás gombra kattint,és vár.A másik játékos ha megérkezik ugyanide,látni fogja,hogy lehet kapcsolódni,egyszer rákattint a játékosra(ezzel kijelöli) és Kapcsolódás gomb.
Direct IP-n keresztül úgy lehet játszani,hogy van a Gazda(aki hostol),és van,aki csatlakozik hozzá(joinol).A gazda ip címét és nevét beírja a csatlakozó fél,és Kapcsolódás(Connect) gomb.Az ip címet az alábbi módon lehet megtekinteni:XP esetén,Start menü->Futtatás-beírod:cmd->itt beírod:ipconfig.Itt kiírja az ip címet.
Ha 192.168-al kezõdik,akkor egy helyi hálózatnak a része vagy,ilyenkor portforwardolni kell,azaz portot átirányítani.A FIFA 07 valószínüleg ugyanazt a portot használja,amit a FIFA 06 is.A FIFA 06 portforwardolásáról bõvebben itt.
A másik megoldás a Hamachival való játék. A Hamachit innen töltheted le.
Feltelepíted,elindítod,találsz a bal alsó sarokban egy gombot(Power on),klikk rá.Utána egy Hamachi azonosítót akar csináltatni veled,írd be a használni kívánt nickneved és Create.
Aztán bejön egy ablak,itt Master Passwordot hozhatsz létre,ez nem kötelezõ.
Jobb oldalt van 2 gomb:a bal oldalt lévõvel hálózatokhoz csatlakozhat,vagy hálózatot hozhatsz létre.A jobb oldalt lévõvel pedig beállíthatod a Hamachit.
Létrehozol egy hálózatot,beírod a nevét,a jelszavat(amit másnak is meg kell adnod),másnak szólsz,hogy csatlakozzon a hálózatodhoz,és máris játszhattok a FIFÁval hálózaton,ugyanis a Hamachi virtuális helyi hálózatot hoz létre.Direct IP-n is tudtok játszani,akkor viszont a gazda hamachis ip-re kell majd csatlakozni a játékban. Ha a Hamachiban az egyik illetõ mellett sárga pötty van,az azt jelenti,hogy passzív,ez azért van,mert a tûzfal blokkolja a kapcsolatot.
Vagy ki kell kapcsolni a tûzfalat,vagy engedélyeztetni kell itt a Hamachit, vagy a Hamachiban->Preferences->System és Magic option->pipa.
A TÛZFALAT ÉRDEMES KIKAPCSOLNI MULTIPLAYERNÉL,VAGY ENGEDÉLYEZTETNI A TÛZFALLAL A FIFA 07-ET(TALÁN 3658-AS PORT) VAGY A HAMACHIT.
HA HAMACHIT HASZNÁLSZ,NEM KELL PORTFORWARDOLNI.
HA DIRECT IP-N VAGY NETWORKÖN JÁTSZOTOK,ÁLLÍTSA MINDKÉT FÉL A FELBONTÁST 640X480-RA,ÉS A RÉSZLETESSÉGET ALACSONYRA(LOW) A JÁTÉKBAN,ÍGY ELKERÜLHETÕ,HOGY LAGGOLNI(KÉSNI,SZAGGATNI) FOG A JÁTÉK."
ReaL MaDRid x siempre
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
feltettem a magyar patchet a fifához meg a szurkolói hangokat de nem hallom õket!
telepítés végén ezt irja ki:
vki segitsen
hajrá,lilák!
ha irtam akkor megemlitem hogy lassan vége a Juveval az elsõ évemnek.majd rakok be képet.annyit mondok hogy eddig otthon 17 mecs 17 gyõzelem.Idegenben sajna van 6 döntetlen és 3 vereségem.(mind 1 góllal).(wc ben nyomom),azaz World Class)
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
Ezek a videók lan játék alatt készültek és ott sajna nincs késõbbi visszajátszási lehetõség.
Kapus felett átemelés
Szögletbõ becsavarás
Félpályás gól =)
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Yo, Bitch!
ReaL MaDRid x siempre
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Én Lothar Matthaus néven a Dortmunddal vagyok a 2011/2012-es szezonban.
Az elsõ szezonomban kicsit erõsítettem fiatalokkal( Németh, Vass, Balogh Béla,Hrepka) és sikerült 4. helyet elcsípnem ami UEFA kupás hely.
A kapusom Weidenfeller volt de télen megvettem Didát 16 milláért aki aztán hibát hibára halmozott (hasa alatt becsúszó labda, rossz helyre kidobás) xal kénytelen voltam volta eladni 6 milláért a Feyenoordnak...
A következõ szezonban vettem Nakamurát a celticbõl, a vége 3. hely BL kvali.
Itt egészen a 1/4 döntõig jutottam (Milan ellen 1-1,1-1 ti:3-4) A bajnokság simán megvolt 13 pont elõnnyel és másodszor is megnyertem a kupát (az elsõt az elsõ szezonomban nyertem). Itt úgy éreztem mindent elértem, xal eladtam Némethet 35milláért a Lyonnak, Hrepkát 15 milláért a HSV-nek és elmentem a Rangershez.( azóta Németh 50 milláért a Milanhoz, Hrepka 45 ért a Bayernhez igazolt)
Skóciában kupagyõzelem bajnokság BL elõdöntõ volt a mérlegem mégis visszamentem a BVB-hez.
Nem indultunk nemzetközi kupában így csak a bajnokságot és a kupát tudtam megnyerni...
A mostani csapatom:
Roman WEIDENFELLER 83
Béla BALOGH 80
Christoph METZELDER 90
Jorge ANDRADE 79
Marcell JANSEN 81
Ádám VASS 97
Nuri SAHIN 93
Marc-André KRUSKA 88
Lee CHUN-SOO 82
Ivan KLASNIC 82
Alex FREI 79
Hát mondom ez nem semmi. Csak nemtudta leigazolni, mert a csapat ahol játszott kevés játékossal rendelkezett!
Az összbevétel jó 3/4-ét a játékosok viszik el. Fiatal játékost egyet-kettõt tartotam meg. Vagy eladom jövõ szezon kezdetekor vagy megvárom hogy mi lesz belõle. A többit folyamatosan adom elfele. Igaz legtöbbje az ellenfélnél köt ki. De hol érdekel😊
a stadionokról nem tudom,h százalékosan emelkedik-e a bevétel,vagy fix pénz van.
engem az idegesít,h nem jöttek év végén új szponzorok,és sztem nem is fognak jönni...pedig feljebb ugrottam egy szezont.tehát ebbõl az következik,h a PL-ben is szaros 50-es,60-as pléyákkal kell majd küzdenem,h ne bukjak akkorát idegenben.bár,ha felfejleszteném a stadion igazgatót vmi brutáljóra(mondjuk 10-esre -.-),akkor otthon a többszörösét is visszahoznám az idegenben elveszített pénznek.persze itt most 70-es,80-as overallú pléyákra gondoltam az elõbb.
ReaL MaDRid x siempre
A csapatom mostmár 2 helyett 3 csillagos lett, megint minden gyõztes, de megint csak oylan elvárások vannak, hogy végezzek a tabella elején meg hosszabítsak egy játékossal szerzõdést.
Maximum a szponzoroknál egészül ki EFA helyezési jutalommal.
Könyörgöm, hány évadot kell még lejátszanom, hogy ne 55e euró legyen a fizetés és komolyabb elvárások legyenek? vagy váltsak szintet mondjuk world classra?
Mégvalami ha fejlesztem a tehetségkutatót, akkor mennyivel jobb tehetségeket találok?
Most asszem 5-ös volt és így szereztem olyan játékosokat akiknek mind a futás, állókép, gyorsulása 80 körüli volt. Az overálljuk mondjuk 59-62 környéki.