FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja EA eszköz, nem csinálunk semmit, rátoljuk a blur effektet had örüljön a nép, álá NFS... Szégyen
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
No one can stop Death!
Magyar kommentár tuti a tavalyi lesz benne úgy tudom.
Nem nagyon volt idõm eddig belemélyedni, 4-5 meccset játszottam, Be a pro-t még nem próbáltam. (...de hogy a menü, s még a menedzserek arcai is tök ugyanazok...).
Az elsõ rövidke átigazolási szezon alkalmával mintha úgy tûnne, hogy könnyebb igazolni, könnyebben beadja a derekát az eladó klub és a játékos is. De félek tõle, hogy a szponzoros részt ugyanúgy hagyták, mert eddig az is tökugyanolyan, mint a 07-ben.
Két kérdésem van: nem találtam hol lehet állítani saját formációt, meg ez az edzéses dolog sem világos. Hol lehet ezt kezelni?
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Valki erre valami? #17297
Nem ugy volt hogy a be a proban a játékosunkat háttal látjuk?
Mert én nem ugy látom pedig a be a pro-ra van állitva a nézet.
Vagy én nem jó tudom?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
A realitás is szerintem visszaesett azzal, hogy a gép irányította védõk szinte tökéletesen játszanak. Mindig beleállnak a labdába. 20 esetbõl 20szor. Utána már nem számoltam tovább.
www.gportal.hu/bioshock
ReaL MaDRid x siempre
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Elsõ benyomás:
A grafika: sztem szebb lett az elsõhöz képest (07)... na de hogy Puerta még mindig itt legyen??!! (RIP)
A hangoksokkal jobbak, eddig. egy meccs után😄D
hát még mint írjak... ennyi, majd írok még, ha jól megízleltem, jah és várom a magyart!!!!!
Gépem ati X1900 4200
Sztem nem a géppel van a gond hanem vmi szoftveres probléma lehet!
ps3-ra is elég volt és ahogy hallom az elég bonyolult!
Ez nem idõ hanem akarat kérdése! De az EA ezzel is jól jár!
Ráadásul meg se erõltették magukat! Már mint a pc-s verziónál!