FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Válaszoljatok lécci köszi hello!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Az én csapatom vezet, mondjuk 1-0ra, és az ellenfél meg tök nyugodtan passzolgat hátul még a 90. percben is, mintha jó lenne nekik a vereség.
Még jó hogy nincs így sok gól, ha a meccs felében az ellenfél védõinél van a labda.
Más:
Ha csinálok egy saját formációt, azt tudom használni akkor is, ha neten keresztül játszok valaki ellen?
Köszi a választ elõre is!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Meg van a ffifa 08 angolul. Vki nem tudná elküldeni a magyar fájlokat vagy megmondani honnan lehet letölteni.... email:[email protected]
köszi
Röcög?Nekem oylan, hogy elindul az elsõ félidõ 30 fps el, és csökken ahogy telik az idõ és a meccs végére már csak ien 15 fps marad😄 Pedig már feltúrtam a fél Vistat hogy mit lehet még lekapcsolni...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Esetleg a driverem nem jó?(nvidia)
én ilyesmit nem tapasztaltam
Fákjúal!
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FORZA MILAN!!!
Egy Nuno Gomez-tõl nem fog az biztos.
😄DD
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
FORZA MILAN!!!
Itt a 08-ban vettem észre, h az E+D gomb használatával már nem is oly könnyû megszerezni a lasztit, ez +.
És abban igazad van, h 0-0 játszottam a real ellen... de nagyon félek, h a megszokásból majd lesznek sok gólözönök.
Ez télleg nagyon igaz, h pont ez volt a baj a 07-tel.
Pl. Ajax ellen 1-1-et játszottam, nem volt egy olyan meccs, ahol összesen 5 gól esett volna. Eddig, legalábbis.
Az elsõ meccsemet World classicban játszottam a Sporting lisboa ellen, amit megnyertem nagy mázlival, 11-essel, amúgy ez barátságos meccs volt a managerben. Nekem eddig semmi bajom nincs a fifával, csak az írányítását kell szokni, meg amit mondtál, h újítottak, amit nem vettem észre.
Ui: a magyar nyelvi filokat +feliratokat vhogy meglehet oldani?? van rá vmi lehetõség? mert angolul van nekem, meg gondolom a fele társaságnak is.
Mondjuk én ps2-n fogom nyomni!
Kíváncsi leszek h szebb lesze a pc-s verziónál!
Nem fogok meglepõdni ha igen! :s
Ha jól emlékszem a 07 is szebb volt!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Lehet nem pontosan így van, de emléxem demóban mûködött
Volt erre korábban egy jó tutorial video
Edzéses kérdésrõl valaki?
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
tökéletes passzokat tudok adni, kikapcsoltam az automata irányzékot, de már az ivelésekkel is piszok jól elboldogulok. Az hogy külön gombbal lehet játékosok között változni, az meg egy hatalmas nagy piros pont. Egy baj van, hogy a kapusra én nem tudok átváltani sehogy sem.
Az meg hogy még külön lehet állítani a kapusok ügyességét, még jobbá teszi a játékot. Sajnálom hogy nincs sok változás, hogy a BaP menedzser módja szart sem ér, hogy a sima menedzser mód hibáit nem javították ki, de ami a játék mellett szól, az pont az irányítás, a megváltozott játékmenet, és a nehezítés. Szabadot nekem pl még normálisat nem sikerült lõnöm.
Az hogy a 07-ben 7-1re verhettem valakit, itt meg csak 0-0 jön össze, azt meg végkép nem értem miért baj. Pont ez volt a szar a 07ben, hogy egy mezei csapattal lealázhattam a legnagyobb szinten is a legnagyobb csapatokat. Kell a nehezítés.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Pedig olyan mint a 07. csak tettek bele egy új módot. Meg elcsöszték az irányítást (bár biztos meglehet szokni, ha a 07-et is meglehetett)
Közlöm, h a W-s passzolásra szinte semmire sem megyek, annyira elcseszték, indítani, vagy is támadó jellegû passzokat alig tudok.
Közben visszafejlõdtem semipro-ra, mert nehéznek találom (pedig nagy fifás vagyok) az irányítást.
Az elsõ fifa 08-as gólomat (ami nem 11-es volt) azt Chevantónnal rúgtam, de úgy, h Danival a 11-esen belül valahogy sikerült megkaparíntanom az egyik védõtõl (A'-nyomtam és pont Chevihez passzolta és berúgta, úgyhogy a kapufáról pattant be az is. Szal nem volt egy tiszta gól, éppen. Ja és a Porto ellen. Lejátszottam tegnap a Szuperkupát a Real ellen, és képzeljétek: 0-0. Szal valahogy én nem vagyok kibékülve. A régi játékkal 07-tel már 7-1-re vertem volna a Madridot ezzel a csapattal.
Nemtudjátok véletlenül miért pattan el a labda töllük 2 méterre mikor passzolok?Valami rosszul van beállítva?
FORZA MILAN!!!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack