FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ReaL MaDRid x siempre
Azt hittem már 08, emrt annyi képpel dobálóztak itt. Nem is figyeltem, hogy milyen ismerõs a graf😛
Akkor most kétféle +menegere" van a gémnek?
Amúgy mingyá én is megtudom, 1 óra múlva már sztem elsõ benyomásomat fogom írni😄D
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Pl. a Liverpoolban már nincsen Bellamy😊
Tényleg, a magyar srácok megtalálhatóak benne ill. az Interben?
A magyar válogatottnak mi a teljes kerete?
A 2.0 telepítõ segédlete így kezdõdik:
"MIELÕTT TELEPÍTENÉD EZT A KIEGÉSZÍTÕT, FELTÉTLEN TÁVOLÍTSD EL A HSP 07 VOL.1-ES VERZIÓJÁT!!!"
Szóval elméletileg ez nem lehet gond...
Viszont ez picit félreérthetõ számomra:
"A játéknak teljes egészében a gépeden kell lennie, vagyis az „alap” telepítési opciót kell választani amikor a FIFA 07-et felrakod."
Ha telepitem akkor egészében rajtavan. <#vigyor2>#vigyor2>
Idézetek a FIFAHUNGARY-ról!
apropó, valaki idõjárással találkozott? csak mert én nem. Sõt, csináltam tournamentet, ahol ugye be lehet állítani a meccs tulajdonságait. Pályából van többféle, idõjárásból pedig csak a nappal és az este. Pff..
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
szerintem még szétnézhetsz a fifahungary fórumán,ott biztos írnak róla valamit
ReaL MaDRid x siempre
Köszi, hogy érdemben hozzámszóltál!!!!! <#worship>#worship>
Én kérdeztem a HSP-t. Tanácsod elött már dupláztam a letölést,de nem jártam sikerrel!
Most újra leszedtem a játékot, nem i s telepítettem újra.Még mindig várom a lelkes FIFA rajongók segítségét a HSP 07 vol.2 telepítéséhez!
Elõre is köszönöm a fáradozást!!!
eztmég online bajnokságban alkottam 2 gólos vezetésel 6 percel vége elõtt csináltam 5-5-öt:SSS😄DDDDDDDDDddddd
6 nem számít mert csak rendes jáékidõ lényeg😄
Yo, Bitch!
24 - Exile -Nov.23
mondom ha ez szar akkor unistall 😄 de amúgy bejön a game 😄😄
GGMU
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
nem laggol a netes játék 😄😄😄 semmit sem 😄 most nyomtam haverral😄 kurva jó 😄😄
GGMU
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
24 - Exile -Nov.23
A magyar feliratozást meg lehet oldani benne pár fájl átírásával?
És nem fog jelentõsen változni ugye a magyar játék a magyar kommentáron kívûl?
linket ne várj senkitõl,oldja meg mindenki saját maga a warezes problémáit
ReaL MaDRid x siempre
valaki kérdezett vmit a hsp 07-rõl.nos,én sajnos nem tudok segíteni,mert nem tettem fel a hsp-t,de aki feltette,az segítsen már neki legyen szíves!
mindenesetre én annyit tudok tanácsolni,hogy szedje le mégegyszer a hsp-t,az egyik haverom sem tudta feltelepíteni,leszedte mégegyszer és utána már jó lett neki.
ReaL MaDRid x siempre
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Mert ez így nagyon csúnya és nagyon szar.😄