FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Kérem kapcsolja ki!
Szerintem érdekes!!!
PC Demo Details Announced *Updated*
--------------------------------------------------------------------------------
PC Demo for FIFA 09 will be available to download from September 11th and will feature the following:
6 teams to choose from:
1. Marseille
2. Schalke
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. AC Milan
6. Toronto FC
Exhibition match, 2 x 2 minute halves
Kick-off Team and Kick-off Be A Pro flows are accessible
Adidas Live Season info and tips & hints screens
PC controls video/Intro video
1. Minimum System Requirements
================================================== ========
CPU with 2.4 GHz (single-core)
512 Megabytes of RAM (1 GB required for Windows Vista™😉
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent
(must support Shader Model 2.0 or above - see supported chipsets in section 11)
DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
Please note that 16 bit colour is not supported
For Disc-based Demo Users:
1.63 GB free hard disk space for DVD format
And additional space required for DirectX® 9.0c installation
8x or faster DVD-ROM drive
For Downloadable Demo Users:
4.4 GB free hard disk space for downloadable format
And additional space required for DirectX® 9.0c installation
Required Operating Systems:
Windows XP SP2 or Windows Vista™
Note that Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows ME and Windows NT 4.0 are not supported.
Required Software:
DirectX® 9.0c
Örüljünk neki hogy a fifa fejlõdik, és nekünk is kell haladni a korral ha már játszani akarunk, de nem muszáj! Most lehet hogy valaki azt gondolja hogy itt könnyen osztom az észt, mert teli vagyok gubával! DE nem igaz mert nem vagyok gazdag!CSak kb. 3 évente veszek egy gépet amivel ellehet döcögni ezen az idõszakon és általában kicsit bõvítem és ehhez nem kellenek milliók! Aki a gépigény miatt bõg ,annak meg azt üzenem hogy : NEM muszáj játszani!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
orosz kell (ZENIT)<#nevetes1>#nevetes1>
"Tudni már hogy lesz -e magyar liga a 09 -ben? "
nem tehetek róla,hogy õ irt visza nekem.....
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Kérem kapcsolja ki!
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
majd meglátjuk, mit talált ki idén az EA...
nah jó 1 kicsit magasabb...de akkor is 😊
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Minimalne wymagania gry FIFA 09 !
* System operacyjny: Windows XP (SP2) / Vista
* Procesor: 2.4 GHz lub szybszy (jednordzeniowy)
* Pamiêæ RAM: XP:512 MB/Vista:1 GB
* Dysk twardy: 6.1 GB
* Napêd DVD: 8x
* Karta graficzna: 128 MB*
* Karta d¼wiêkowa: kompatybilna z DirectX 9.0 c
* £±czê internetowe: 512 Kbps lub szybsze
* Sterowanie: klawiatura, mysz, analogowy gamepad
*Rodzaje kart graficznych: NVIDIA GeForce 6600 lub nowsze, ATI Radeon 9800 Pro lub nowsze.
Én inkább az SP2-tõl félek, mert nekem nincs fennt, és nem is terveztem felrakni...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ráadásul azok a mezek:SS olyan kicsik a címerek hogy nagyítóval se látod, ezt kijavíthantá fifa másik meg hogy mezszámokat jó lenne ha olyan lenne mint igazából mert csak angol bajnokságé van jól megcsinálva, ugy látszik idén is maradok PES-nél azok legalább tudnak normálisan optimizálna... sokkal szebb graf és megy fullon, fifa fél nextgen grafjával jóha mediumon, tanulhatna már ea vmit konamitól, ugyis szeretnek lopkodni...
Yo, Bitch!