FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mivel nekem munkább része nap mint nap ilyenek javítgatása nagyon zavar az ilyen igénytelenség.
Szerencsére ez valószínû kis patchel orvosolható lesz
EA szerint ez a világos
Szerintem meg kb ez
Ezt a demóban nagyon szépen megoldotta a lighting patch, de akinek a felsõ tökéletes hát sajnálom........
ha ez neked tökéletes akkor vagy nagyon alacsonyak az igényeid vagy nem jártál még nagy stadionban este mikor ki van világítva
Mikor mutatták a Delle Alpi-t körbe olyan sötét volt a haréj hogy alig látszódtak a feliratok.
Deha neked ez tökéletes akkor minek beszélünk konzolról meg jobb grafikáról........
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A magyar szinkront és a feliratot fel tudja valaki tenni?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
hogy lehet multiznia fifa2008-al? mert nem tudok
a fifa hugery.com rol letöltötem azt a feilot ami kel a multihoz de nem jó,azt irjaki hogy elevult a játékom és frisicsem
segitsetek légyszi fontos.
elöre is kösz
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
hogy lehet multizni? mert nem tudok
a fifa hugery.com rol letöltötem azt a filot ami kel a multihoz de nem jó,azt irjaki hogy elevult a játékom és frisicsem
segitsetek légyszi fontos.
elöre is kösz
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Tényleg off topik? Van lesz?
24 - Exile -Nov.23
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Egyébként évente max 4-5 játék van, amire pénzt adok ki. A többi nem is érdekel.
Így mondjuk valóban könnyebb. Engem nem zavar, ha valaki warezol, de ha kérdez valamit, és az a válasz rá, hogy azért nem megy mert nem eredeti, akkor már én vagyok a szemét, álszent gazdag ember 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
szal marad a spoiler használata!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
24 - Exile -Nov.23
de neked nem rumplepad 2-es van?
Azzal simán kéne mennie
pesben is külön gombon van a pasz meg az emberváltás ha jól emléxem P
www.gportal.hu/bioshock
2 van (5k+ mindkettõ), amik a pes 2008al tökéletesen mûködnek, de ez némelyik gombot nem is érzékeli, nameg nem engedi gamepadnál, hogy az s legyen a passz meg az emberváltás, csak külön gombokra engedi...
Warez ide jöhet.
én sem mindent netrõl szerzek be
www.gportal.hu/bioshock
na áll az üzlet?
akkkor ha vkinek lejött és tolja a menedzser módot akor irjn már hogy anank si e ien hibába ütközik😄
vagy legalább szimulalja vég hogy mükõdni fog-.e a game.
24 - Exile -Nov.23