FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
folder\data\cmn\cfg_pc_h.ini like these:
PLAYER_LOD_HIGH_NEAR = -1
PLAYER_LOD_HIGH_FAR = 0
PLAYER_LOD_MED_NEAR = 0
PLAYER_LOD_MED_FAR = 0
PLAYER_LOD_LOW_NEAR = 0
PLAYER_LOD_LOW_FAR = 0
PLAYER_LOD_SLOW_NEAR = 0
PLAYER_LOD_SLOW_FAR = 0
PLAYERHEAD_LOD_HIGH_NEAR = -1
PLAYERHEAD_LOD_HIGH_FAR = 0
PLAYERHEAD_LOD_MED_NEAR = 0
PLAYERHEAD_LOD_MED_FAR = 0
PLAYERHEAD_LOD_LOW_NEAR = 0
PLAYERHEAD_LOD_LOW_FAR = 0
Yo, Bitch!
ááááá
vki nyomhatna egy képet hogy hogyan is néz ki a rendes beállítás mármint melyik helyre melyik gombocska kell mert ez igy most nem jo 😄
vki mondta hogy a man. módban lehet több évet is tolni ha a netkábel kivan húzva -->hát köszi a tanácsot és jóhogy szóltál hogy van ilyen lehetõség is!
majd elválik mükszik-e vagy sem 😊
24 - Exile -Nov.23
háttérbe felállást jelzõ tábla: gottardi, muzzi, lopez, favalli, albertini...
hány éve volt is ez??? szerény becslésem szerint min 4... azért ezt már lehetett volna frissíteni...
Steam Nick: adakiller
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Annyi lenne csak, hogy a Real Madriddal játszon egy meccset. Nem kell végig, meg nem is a meccsen van a hangsúly, hanem amikor bejön a csapat felállást jelzõ képernyõ akkor be kellene rakni vki helyére a Higuaín nevû játékost, majd meccs közben meg kellene nézni, hogy zöld-piros foltos a bõrszíne vagy kijavították a demóban levõ hibát és végre rendes bõrszíne van-e?
Elõre is köszi!
Ja és még egy két dolog: a beállításoknál a shader levelt növelték vagy maradt a 2? És a játékmeneten finomítottak e a demóhoz képest, van e vmi változás?
24 - Exile -Nov.23
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Valaki nem tudja véletlen esetleg a Corában van-e már?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-pc/338064-solution-all-who-have-proplems-gamepad-control.html
lehet hogy már volt róla szó, de nekem a controllert nem akarja felismerni és igy nem is tudom beállitani rendesen !! létezik valami megoldás?
elõre is thx.
Gondoltam megosztom... hátha mûködik is 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
#22657 nem tudtam h kijött, akk nem kérdeztem volna^^
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Igazából a közönségnek még jobban kéne látszódnia a gyepnek nem
érdemes megnézni eredeti képeket
pl
http://www.flickr.com/photos/zcay/131746737/
vajon mennyi idõbe telne ezeknek az EA-s arcoknak egy RENDES kispadot csinálni???? 5 éve ugyanaz a két arc ül a padon. Mi ez, ha nem igénytelenség?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Bár kipróbáltam a 09Demot,és azt kell h mondjam alakul a dolog!
Dehogy még mindig nem támogatja a jobb analog kart a noname gamepadokon
az igazán sziven tud ütni!Persze a 11 ezer forintos Chillstream-mel nincs baj!<#rolleyes>#rolleyes> Utóljára a Fifa 2005-el élvesztem a játékot!Aztán
valaki rávett h próbáljam ki a PES-t!<#worship>#worship>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller