180
-
strogg #20 Equ: már vártalak ;)
Nem akadok fennt rajta:))) Meglepett volna, ha támogatják az én rendszeremet:)))
A 80% helyett meg van más program ami fut.
egyébként nem értetted meg a logikámat:))
Mivel nő a linuxosok száma, csökken a win vásárlók száma. Kíváncsi vagyok, hogy ezt te mikor fogadod el, és arra is, hogy az m$ mikor kezdi komolyan venni a "az ők vannak értem, és nem fordítva" elvet.:))
Megnyilakozásom erről szólt.
Mellesleg thx, de tényleg remekül elvagyok az OOo-val. -
p1gr1 #19 OO es az O2007 azert nezd mar meg mennyit zabal? Igen fizesunk tobb szar ezrest egy office amikor ott az ingyenes azert nem sokkal van le maradva O2007 mogott.Egyenlore jobb de nem sokaig. -
Equ #18 a te "oprendszeren" a programok 80% nem fut, nem tudom miért pont az office 2007-en akadsz fent... Cserébe használhatod az erőforrászabáló, 0 tudású oo-t. Sok sikert hozzá. Aaz értlmesebbek inkább fizetnek érte, csak használható programokat kapjanak... -
p1gr1 #17 Az M$ beepitett tuzfala az csak kifele szur befele nem szep meg jol nezki de semmire se jo mint altalaban az M$ termekek.A Vista is szep is jo de hasznalhatatlan csilivili es atomeromu kell neki.One Live is csak arra jo hogy meg1 bort le huzzanak az emberol ami tenyleg jol sikerult oprendszer az a Windows2000 Pro az legalabb stabil ami az XProl nem mondhato el es persze a frissiteset meg befejezik sajnos :S.Kulso cegnek inkabb hiszek mint az M$nek.Mondjuk ujra elojonek az Alternativ dolgok Unix-like rendszerek BSD,LINUX...stb. -
Morden23 #16 Nekem az van fenn, mindent egyből megtaláltam rajta, és jól is működik. Nem utolsósorban gyorsan. -
strogg #15 Egyetértek.Pl: az én gépemen nem is fut. Mivel linuxra nicsen.:))
Lehet dobálózni a technológiai vakítással, de ha meg sem nyikkan az Os-en, akkor hiába a sok marketing, meg technológiai dömping.
Magyarán lehet szélmalomharc, de ők vannak értem. És nem fordítva... -
Keldor #14 Az Office 2007 nagyon gagyi lett. Olyan csicsás hogy nem is találok meg benne semmit. -
Keldor #13 Nekem NOD32, Kerio 4.4, Spyware Doctor és már több mint 1 éve stabil az XP-m. 1db Virus vagy kémprogi nincs a gépemen és a tűzfallal is nagyon elégedett vok+router. -
strogg #12 Valahol ez nem túl meglepő.
Az ok, hogy az utóbbi pár évben a felhsználók is elkezdték pedzeni a témát, hogy vajon mi dorombo la színes-szagos külső mögött. Erre nagyon választn em tud adni az m$, mert mint már többen is kfejtették, minőségben erősen a kiló trágya szintjét produkálják, szinte folyamatosan a fennálásuk óta.
Ezért nagyon keményen gyúrnak a csicsára. Ha megnézite ka folyamat az XP-vel kezdődött. A sor közben folytatódik az office2007, vista, Live szoftverek... stb...
Magyarán a minőségi hiányosságokat akarják elfedni a külsővel.
Ezen jót mulatok. Sőt, külön szociológiai tanulmány lesz figyelgetni, hogy meddig tudnak elmenni ezügyben... -
roliika #11 Az SP2 tűzfalát meg nyugodtan kikapcsolhatod ha a Kerio-t felteszed, mert úgysem jó semmire csak a gépet eszi, és ha szoktál esetleg C-ban vagy Delphiben...stb néha programozgatni, akkorsem túl egészséges az SP2...igazából nem csinál semmi rosszat, csak idegesít és feleslegesen gátol. -
wOlFbYTe #10 Kivéve, ha összesz@rja magát a rendszer, lévén hogy tökéletes védelem nincs :-D -
wOlFbYTe #9 Kidobhatod a rendszered, hogyha csak annyi védelemmel rendelkezik a géped és netalántán fontos (értsd: eladható) információ is van a gépeden. Egy képzett szakember biztonsági audit során a legtöbb Windows alapú otthoni felhasználói környezetbe képes néhány óra, ha nem perc alatt behatolni.
Mellesleg nézegettem az újraprogramozott ipstacket Vista alatt, valamivel stabilabb az előző NT-kernelek hálózati kódjához képest. Mellesleg igen jó alap csomagfilterezési képességekkel ruházták fel, amelyet jól kiegészíthetne egy saját készítésű tűzfal :) -
roliika #8 Mit mondjak? Ami MS az szar? Na de ez már elcsépelt. Lehet hogy a fejlesztők kaptak 1 idő keretet és a grafikára ment el a nagy része az időnek.
Athlon! Avast tényleg nagyon jó /10 éves tapasztalatuk van szóval nem is csoda/, de tegyél mellé még 1 Kerio Personal Firewall-t és egy Spy Emergency progit! Így se fog lelassulni a géped, de jelentősebben erősebb lesz a védelme! :)) 4 hónapja se vírusom se kémprogim nem volt, így 3 év XP használat és fejlesztgetés után már kezdek rájönni, hogy lehet stabilan tartani az XP-t...az MS programjaival lehetetlen. -
Athlon64 #7 Nekem most az outpost firewall van fen a gépemen, de eddig nem sokminden pluszt tapasztaltam a SP2 tűzfalhoz képest!
Na majd meglátjuk!
A kémprogram figyelő része a winyomon csak a sütiket találta meg.
Eddig nekem a winxp sp2 tűzfal és az avast! free antivirus progi volt, de szerintem ez az összeállítás is megfelelő.
Egyébként az avast! neha-néha beszol nekem, hogy kémprogit észlet és nem engedi megnyitni az oldalt, szóval az avast! tuti és free :)
-
#6 ott van a legjobbak között, lol, hisz egy OP rendszer készítői rakták bele, persze, hogy ott van vazze :D -
gakoska #5 csak nehogy az egész windóz ilyen legyen mint ez, hogy szép, de szar :D (előre látom mekkora MS-fikázás fog jönni, és most igazuk is lesz) inkább azzal foglalkoznának a MS-nál, hogy ne legyenek biztonsági rések (vagy minél kevesebb), az ilyen progikat majd megcsinálja az, aki ért is hozzá... :) -
#4 azért ezt el kell ismerni hogy a Windows Defender kémprogramkereső igencsak ottvan a legjobbak között...
Én mindig azt mondom az ilyen all in one programok nem igazán hatákonyak, sokkal jobb hatásfokú a külön tűzfal, vírusírtó...stb -
#3 hát az ilyen vizsgálatokkal kapcsolatba mindig szkeptikus vagyok, de az Agnitum szavára adni lehet!
Bár hozzáteszem mivel konkurencia, dicséretet se nagyon várhattunk őszintén szólva...
-
intrex #2 Szép lenne ha az autókhoz is külön kéne beszerezni a biztonsági övet, amelyik ráadásul még a motor hatásfokát is rontaná. Beszarás ez a windows. :) -
intrex #1 yihhháááááááá