Csicsás, de kiábrándító az OneCare Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z5oTtu
idiota!! nem vagyok linuxos szakember, csak te hiszed ezt a csolatasodtol. Azt hiszed csak windows meg linux letezik. Szerintem a Realtime oprendszerekrol nem is halottal. Kicsit szelesitsd ki a latokorod.

butasagot irtal !! felfogtad ?????????????
"Vistánál nincs hasonlitási alap, nincs másik oprendszer, ami összemérhetõ tudással rendelkezne."

de felesleges vitazni veled, mert ugysem latsz korbe, csak az M$-t latod.
Nyomkodom tovabb az egygonbos egeremet.(ezt ugye meg erted, mert nem lehet ennyire tudatlan)
"kinemszarjale"

azok akik nem csak butaságokat fröcsögnek össze-vissza rendszerekrõl, hanem akik értenek is hozzá, hogy mégis milyen rendszerek szolgálják ki a világ legnagyobb és leglátogatottabb site-jait...

"alátolnak 2Terra ramot persze h simán elfut"

igen? nem véletlen mondom, hogy a linux skálázhatósága sehol sincs a winhez képest. Ez aztán komoly erõforrás kihasználás...

"Mivel és spec nem üzemeltettem nagyvállalati webkiszolgálókat, sem x86-64 Intel alapú Windows Serverrel,sem IBM POWER Processzoron futó UNIX vagy AIX Serverrel,nem tudok összehasonlító tapasztalatot szolgáltatni."

Akkor lehet, hogy nem kéne nyilatkozni a témában...

"Meg is látszik a sok butaságon amit összehordtál. Ha majd a titkárnõ-szintnél jobban ismered akkor térjünk vissza erre, addig inkább kérdezzél vagy húzzál el tanfolyamra..."

Ki akarja a windowst ismerni? <#nyes>
Használtam jópár évig de elegem lett belõle mert egyszerûen nem nekem való.
Desktopra Suse, komoly feladatokra Debian.
Kinek kell a win? <#conf>
Fejet kell hajtanom a csolatasod elott<#worship>,de a myspace elleneben(mint laikus) bedobnam a google-t(azt szerintem meg tobben hasznaljak mint a myspacet es linuxos)
Persze en csak egy aluliskolazott laikus vagyok.......
"Majd akkor javasolj nekem bármilyen alapszinû tanfolyamot ha megtudsz szólalni egy X nélküli debian elõtt és nem a windows telepítõ cd-d után rohansz!"

üzemeltetek azt is, mint tûzfal... De itthon is van tucatnyi disztribem vm-ben. Bármit megcsinálok linux alatt is, csak mivel winen a feladatok 99%-a negyed annyi idõ alatt jóval profibban megoldható, ezért inkább azt használom. Cégnél meg mégjobban érvényesül az idõ=pénz törvény, igy ott is inkább win van...

"Mellesleg soha nem állatam neki windows szervert beconfigolni. "

Meg is látszik a sok butaságon amit összehordtál. Ha majd a titkárnõ-szintnél jobban ismered akkor térjünk vissza erre, addig inkább kérdezzél vagy húzzál el tanfolyamra...

Warpcore
..hmm nemt tudom még mindig h iért említjük egy lapon a több évtizede fejlesztett szntén igencsak commercial server oprendszereket egy windows serverrel.. és mielõtt megint elõjön a myspace.com... kinemszarjale?[#nevetes1alátolnak 2Terra ramot persze h simán elfut.. el is kell,mint mondtam,arra találták ki. Mivel és spec nem üzemeltettem nagyvállalati webkiszolgálókat, sem x86-64 Intel alapú Windows Serverrel,sem IBM POWER Processzoron futó UNIX vagy AIX Serverrel,nem tudok összehasonlító tapasztalatot szolgáltatni.

/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/

"Ja, hogy te tökláma voltál hozzá hogy beállitsd? tudok javasolni alapszintû windows tanfolyamokat, ahol ezt elmagyarázzák neked és akkor majd neked is menni fog."

Te csak ne javasoljál nekem semmiféle windowstanfolyamot! Majd akkor javasolj nekem bármilyen alapszinû tanfolyamot ha megtudsz szólalni egy X nélküli debian elõtt és nem a windows telepítõ cd-d után rohansz!

Mellesleg soha nem állatam neki windows szervert beconfigolni. Szerverknél nálam csak linux jöhet szóba, (azon belül is leginkább debian) játékszerekkel mint win server 2003 nem szórakozok.
"ezeket nem tartanam komoly szerveres szolgaltatasoknak. "

mégegyszer leirom te szerencsétlen. A vista nem szerver oprendszer! Felfogtad? ha, nem akkor addig olvasgasd amig meg nincs.

"Szerintem egy Aix-el akkor sem osszehasonlithato"

Tényleg nem. Ha legközelebb kissebbet akarsz égni, akkor javaslom a win95-el való összehasonlitást dobd be, bár ott is érhetnek kellemetlen meglepetések.

"sajnallak hogy ennyi tudassal kell elned"

köszi az együttérzést. <#taps>

(imádom ezeket a nagy linuxos "szakembereket" <#vigyor2>)

"Ok hasonlítsuk össze aztán megnézheted mit nyújt az egekig magasztalt de valójában szart nem érõ microsoft rendszered mikor ha véletlenül nem szarik be naponta akkor azért kell újraindítanod mert szétlassult és teleszemetelte a ramot."

Mint mondottam volt a világ egyik legnagyobb portálját is ugyanez a windows szolgálja ki. Ott miért nem szemeteli teli a ramot, miért nem kell naponta újrainditani? Ja, hogy te tökláma voltál hozzá hogy beállitsd? tudok javasolni alapszintû windows tanfolyamokat, ahol ezt elmagyarázzák neked és akkor majd neked is menni fog.

"Kb a te szakmai tudásod is annyit ér mint a ms termékei."

Ezt a myspace világsikere kapcsán a legnagyobb bóknak veszem. Köszi. <#vigyor2><#integet2>

z5oTtu
"mindenre kiterjedõ group policy-t, mobile sync-et, laptop-ra kihegyezett power managementet, sleep és hibernation összehangolását, network projectiont, meeting space-t, sharepoint collaborationt, központositott efs"
mondjuk a sharepoint collaboration-rol nem tudok semmit.
ezeket nem tartanam komoly szerveres szolgaltatasoknak. A group policy az meg alap. Szerintem egy Aix-el akkor sem osszehasonlithato.
Dehat te vagy az okos, sajnallak hogy ennyi tudassal kell elned. <#worship>
Warpcore
nemigaz.. ismerek pár vérszívó Linux fant,vagy elég bekapcsolnotok FixTV-t ott is láthattok eleget.. ezeket össze kéne ereszteni pár foggal körömmel kapálóddzó windows megszállottal (most nem utalok senkire <#eplus2>).. Jobb lenne mint az Orbán-Gyurcsány vita,komoyan<#hamm>

/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/

"Ha úgy jobban tetszik, tekintsd úgy, hogy van egy open source-os elemekbõl összerakott rendszerünk (benne a linux, lighttpd, mysql stb) szemben egy ms-os elemekbõl összerakott rendszerünk (windows server, iis 6, mssql) aztán hasonlitsuk össze milyen minõségû szolgáltatást nyújtanak."

Ok hasonlítsuk össze aztán megnézheted mit nyújt az egekig magasztalt de valójában szart nem érõ microsoft rendszered mikor ha véletlenül nem szarik be naponta akkor azért kell újraindítanod mert szétlassult és teleszemetelte a ramot. Kb a te szakmai tudásod is annyit ér mint a ms termékei.

Kívánom neked, hogy legyél boldog és sikeres a számodra oly kedves microsoft termékeiddel de én nem kérek belõlük.

Távoztam, viszlát!
és hasonló röhögés fogja el a többi linuxos "alternativa" kapcsán az adott téma szakértõit, legyen szó levelezõrendszerrõl, adatbázisról, adatbányászatról, csoportmunkáról, rendszerfelügyeletrõl stb-stb.

"GIMP"

Bruhahaha na itt fordulnak le a röhögéstõl székrõl a grafikusok, nyomdászok a székrõl... <#vigyor2>

Na látod ezért nem veszik komolyan a linuxot és a hittéritõit és ezért toporog 10 éve egyhelyben...

"Honnan tudod, hogy milyen a stabilítása az iwiw szerverén futó linuxnak?"

Tényleg magyarázzam el a rendszer és az oprendszer közötti különbséget? Ugye nem kell... Olvasd el mégegyszer az idézett mondatot. Ha úgy jobban tetszik, tekintsd úgy, hogy van egy open source-os elemekbõl összerakott rendszerünk (benne a linux, lighttpd, mysql stb) szemben egy ms-os elemekbõl összerakott rendszerünk (windows server, iis 6, mssql) aztán hasonlitsuk össze milyen minõségû szolgáltatást nyújtanak. (ráadásul a wines-nek 100x akkora a terhelése)

"Hallottam olyan win 2003as szerverrõl ami naponta 'omlott össze' a terheléstõl"

Mivel valószinûleg a myspace terhelésének az ezredét sem kapta, ismét bebizonyosodik, hogy érteni kéne hozzá...

""Photoshop? mióta kiszolgálófeladat?"

Az éppen a kliens oldalhoz tartozott, pontosabban, hogy open source-al minden megoldasz ingyen, amit a drága wines programokkal..."

GIMP
Warpcore
Nosza elvtársak.. summasummárum..mindent amire való, hogy mi mire arra rájön aki használja <#vigyor2>
Mek megnézek még 1 Andromeda részt a Windows 2003 Server Sp1 egy os-emen <#bee1> aztán beállítom letöltéseket éjjelre a Xubuntu linuxos P1es szervernek csufolt masinán (tizedannyit fogyaszt,passzivan hûthetõ egész,ue nemkell magyarázni tovább?<#ravasz1>)
Jóccakát, holnap lesem a fejleményeket <#worship>

"asszem a csoportmunkaszoftvert is kilõttük.."

Hát ki, némi mosoly kiséretében... De hol is van akkor az exchange+owa kiváltása? (most akkor az outlook-ot ne is keverjük ide) és a többi?

"Photoshop? mióta kiszolgálófeladat?"

Az éppen a kliens oldalhoz tartozott, pontosabban, hogy open source-al minden megoldasz ingyen, amit a drága wines programokkal...

"Kiszolgálóügyileg a windows messze nem egyeduralkodó"

Kétségtelen. Mindössze piacvezetõ. Ahogy a desktop piacán. Vagy a pda-k piacán. Az office-ok piacán. A collaboration piacán. A fejlesztõeszközök piacán. És még sokhelyen. Választani lehet. OO-t is lehet választani ms office helyett. Olyan is. Ettõl még persze a választás szabadsága megvan.

"Van egy linuxos rendszerünk szánalmas stabilitással és sebességgel"
Honnan tudod, hogy milyen a stabilítása az iwiw szerverén futó linuxnak?
Ha kiszolsz 1 portált ami nem éppen a legjobban van megírva és hatalmasra duzzadt mysql adatbázisa van és emiatt (meg persze a rengeteg user miatt) lassú, akkor abból az következik, hogy az oprendszered ami kiszolgálja instabil? Gratulálok!
Iwiwnél nem az oprendszerrel van a baj hanem a terheltséggel és az adatbázissal.

(Hallottam olyan win 2003as szerverrõl ami naponta 'omlott össze' a terheléstõl, míg a mi linuxos szerverünk vígan futott restart nélkül.)
Warpcore
Az i5/OS egy IBM Server arhitecturára készült oprendszer, beépített DB2 Universal Database ,beépített HTTP Server,vmint Lotus és Websphere vmit Workspace programcsalád..TeamWorkplace meg haspnló..asszem a csoportmunkaszoftvert is kilõttük..node nem akarok IBM piáros lenni.A Lényeg h Windows Server családot nem kell agyondícsérni. Természetes h ezeket valóban fejleszteni kell és ezekbe ölik a pénzt mivel versenyképesnek kell lenniük más alternatívákkal szemen.Mert vannak.Kiszolgálóügyileg a windows messze nem egyeduralkodó.Van választék.És az úr Látá hogy ez jó <#eplus2>
Photoshop? <#vigyor2> mióta kiszolgálófeladat? <#alien> Elõttem már itt leírták páran..

"Sorry nem tudtam hogy te kimondottan USER geprol beszelsz. en azt hittem Szerver szinten erted, mert azert ez nagyon meredek kijelentes "

ja télleg, hogy neked mennyire igazad van, elvégre a vista az egy szerver oprendszer... <#taps>

z5oTtu
"De talán az is elég, ha a hardver elátottságot megnézzük vagy keressünk benne mindenre kiterjedõ group policy-t, mobile sync-et, laptop-ra kihegyezett power managementet, sleep és hibernation összehangolását, network projectiont, meeting space-t, sharepoint collaborationt, központositott efs-t stb-stb a sor végtelen..."

Sorry nem tudtam hogy te kimondottan USER geprol beszelsz. en azt hittem Szerver szinten erted, mert azert ez nagyon meredek kijelentes 😊😊😊😊😊 vagy inkabb nevetseges.
" Vistánál nincs hasonlitási alap, nincs másik oprendszer, ami összemérhetõ tudással rendelkezne."
" wiw mogott tudtommal Java ketyereg"

jsp van mögötte linux-os lighttpd-n...

"De szerintem egy Java-ban megirt alkalmazas jobban fog menni Sun gepeken, mint valami Windows-os (stabilnak becezett) rendszeren."

Lúzungnak elmegy, de sajnos errõl nincs információnk. Van egy linuxos rendszerünk szánalmas stabilitással és sebességgel és van egy 100x akkora windows-os portálunk ami kiváló sebességgel és stabilitással fut jópár éve, olyan skálázhatósággal, hogy idõközben a világ 5 leglátogatottabb oldalává vált...

pedig már azt hittem végre sikerül leirni az elsõ szakmailag értelmezhetõ konkrétumodat a topicban. Sebaj. Kivárjuk. <#vigyor2>

z5oTtu
"jaja, lásd iwiw. aztán nézd meg a myspace-t 100x annyi userrel, jóval komolyabb szolgáltatásokkal, windows server farmon milyen teljesitményt és rendelkezésre állást nyújt..."

a wiw mogott tudtommal Java ketyereg, ami platformfuggetlen (mas kerdes hogy lassu vagy sem) . De szerintem egy Java-ban megirt alkalmazas jobban fog menni Sun gepeken, mint valami Windows-os (stabilnak becezett) rendszeren.
"Na akkor kinek is van csõlátása? "

Annak aki 1 cég termékérõl tudja csak fújni a sok hülyeséget és senki más véleményét nem fogadja el. Nembeszélve róla hogy más rendszert szerintem életedben nem láttál winen kívül.
"Az égvilágon MINDENT "

Jaj már megint ez a sok konkrétum... Konkrét technológiákat, termékeket irtam, te is irj konkrét termékeket. Azaz exchange+owa-t te kiváltod XY termékkel. Photoshopp-ot Z termékkel. Lássuk.

"Hasznlatal mar AIX-et"

LOL, aix vs vista... <#vigyor2>
Kliens oldali dolgokba talán a win95-el kéne hasonlitgatni nemhogy vista-val... De talán az is elég, ha a hardver elátottságot megnézzük vagy keressünk benne mindenre kiterjedõ group policy-t, mobile sync-et, laptop-ra kihegyezett power managementet, sleep és hibernation összehangolását, network projectiont, meeting space-t, sharepoint collaborationt, központositott efs-t stb-stb a sor végtelen...

Na akkor kinek is van csõlátása? <#vigyor2>

z5oTtu
Jah Maya-ra visszaterve: nem WinFosra irtak, csak atportoltak. IRIX rendszereken futott. Onnan nem volt nehez Linux-ra portolni hiszen az IRIX is POSIX szabvany. <#wave>

Equ: M$-hez ertesz szakmailag? De mashoz is ertesz, mert szerintem nem irnal ilyen butasagokat a Vista-rol. ( hat rad a Marketing )
Warpcore
"
Nocsak, ez melyik általam felsorolt windows server szolgáltatást tudja kiváltani? Szerintem egyiket se..." Azzal az OP-rendszerrrel? (Direkt nem ismétlem magam..<#vigyor2>) Az égvilágon MINDENT <#vigyor> (Mondjuk igaz ára is egészmás kategória,so ez már nem windows-opensource vita)

Jajj ne gyere már megint a szakmai alapokon dumáddal baz+!
Te aztán nagyon jó szakmai érveket tudsz felhozni... Isteníted a microsoftot orrbaszájba közbe nem nyitod ki a szemedet.

A láma szmájli meg inkább rád illik úgyérzem.
z5oTtu
" Vistánál nincs hasonlitási alap, nincs másik oprendszer, ami összemérhetõ tudással rendelkezne."
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor> Hasznlatal mar AIX-et. Kicsit csolatasod van, vagy az M$ penzel.
kiscsillag, próbálj már meg valamit beidézni tõlem és szakmai alapon megcáfolni, mert megint csak egy halom semmit fröcsögtél össze konkrétumok nélkül...<#lama><#taps>

z5oTtu
En hasznalok Maya-t Linux alatt. Jah meg AppleShake-et is (Apple Shake egyalltalan van Windowsra ??)
Meg a Blender versenykepes lehet az ara miatt, foleg hogy ingyenes 😄
Azt senki nem veszi észre hogy ezek profi célalkalmazások amiknek a kifejlesztése rengetek pénzbe és idõbe került? Ebbõl adódóan természetes, hogy pénzt akarnak csinálni belõle. Melyik open source fejlesztõnek van ideje és motivációja arra hogy ilyen van ezeknél jobbat írjon este otthon munka után?
El kéne gondolkodni melyiket ki és miért fejleszti és persze az opensource alapelvén.

A másik meg hogy teljesen felesleges a 2 rendszert összehasonlítgatni, mert egyszerûen nem lehet.
A windows az átlagfelhasználók számára készült, könnyen kezelhetõ rendszer aminek a használatát bárki meg tudja a tanulni, a linuxot pedig a hozzáértõ szakemberek fejlesztették ki saját céljaikra és nem a hozzá nem értõ tömegnek készült rendszer.

Itt sok ember figyelmébe ajánlom a Linux NEM Windows címû leírást. (fõleg Equ-nak kellene elolvasnia!)

Equ: Neked annyit, hogy igazán észrevehetnéd már, hogy a levegõbe beszélsz és te vagy az aki teljesen értelmetlen baromságokat beszél és akin mindenki röhög!

Nembaj néha kell 1 ilyen topic jókat röhögök a hozzád hasonló barmokon! <#mf1>
"Gyak hozod azt a szinvonalat, ami ellen lázadsz"

Én nem a stilus ellen lázadok, ha nem tûnt volna még fel. Magasról leszarom, hogy kinek milyen stilusa van, ha szakmailag megáll a lábán az amit mondd... Ha meg nem, akkor tõlem nyalhat napestig, akkor is egy nulla marad egy szakmai forumon...

"hogy humorosnak tartom, hogy az openoffice esetén mekkroa problémát jelent a gépigény...ennek fényében hogyan nyilatkoznál a Vistáról?"

Ad1 a vista még beta. (habár tökéletesen fut most is 1 gigás gépen is, ha van elég ram)
Ad2 programok gépigényét úgy kell hasonlitgatni, hogy a tudásukat is figyelembe vesszük. Office-ok esetén adott egy nulla tudású erõforráspazarló program szemben egy nagytudású, gyors, erõforrásokat nem pazarló programmal szemben. Vistánál nincs hasonlitási alap, nincs másik oprendszer, ami összemérhetõ tudással rendelkezne. Ha majd lesz (open source fejlõdési ütemét figyelembe véve majd olyan 10 év múlva) akkor majd összemérhetjük az erõforrásigényüket, hasonlóan az office-okhoz.

"Vagy netán éppen azért zavaró az oo mem igénye, mert az Aero mellett erre nem marad majd erõforrás? 😊"

Ha valamihez nem értesz, akkor inkább kérdezz... Az aero a vkártyát dolgoztatja, ha van megfelelõ vkártyád, akkor 1%-os proci terhelést sem okoz, hameg nincs megfelelõ, akkor nem engedi bekapcsolni... Az officetól - amig nem állnak át 3d-s office-ra <#vigyor> semmilyen erõforrást nem vesz el.

(bár még mindig szivesebben adnám az erõforrásokat az aeronak, mint egy office97 tudását 10x akkora erõforrásigénnyel elõadó open source tákolmánynak)

Ugyan nem tartom magam kifejezetten linuxosnak, de pl a Maya for Linux megteszi amíg nincs más?

Az elsõ postod ennek megfelelõen visszafröcsögés, oo szarozás. Gyak hozod azt a szinvonalat, ami ellen lázadsz.

Igazából nem izgat különösebben hogy ki mennyire utálja az oo-t(igen, nálam oo van fent, lévén 2-3 havonta egyszer kapok egy sima xls táblát esetleg doc fájlt. Ezek megtekintésére elegendõ funkcionalitássla rendelkezik), felõlem akár MS/Linux logót is varrathat a seggére aki igényli.

Azért azt még megjegyezném mielõtt elhúzok a bánatba, hogy humorosnak tartom, hogy az openoffice esetén mekkroa problémát jelent a gépigény...ennek fényében hogyan nyilatkoznál a Vistáról? Vagy netán éppen azért zavaró az oo mem igénye, mert az Aero mellett erre nem marad majd erõforrás? 😊

Darth Sith
én csak annyit kérdeznák a linux fanoktól, hogy melyik azaz opensource program amely vetekszik a Maya-val vagy a 3Dsmax-al illetve az AutoCAD-el?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Cikkíró nem speaking english: "Az OneCare Live" - ilyet nem írunk... Olyat se hogy "A HBO". Mert úgy ejtjük ki helyesn, hogy "A ván ker lájv" és "Az éjcsbíó". Tehát helyesen, _magyarul_: "A OneCare Live" és "Az HBO"...
z5oTtu
Mindig ez a windows/linux problemazas. <#violent>
Minden oprendszert arra kell hasznalni amire valo.
Az en valasztasom:
Windowst, jatszasra, zenet hallgatni, officeolni.

Szolgaltatashoz POSIX-os rendszert.

Alkotashoz Mac-et. (itt is folleg POSIX-os rendszer megy)

Nem veszi senki sem eszre hogy az M$ is csak uzletet akar csinalni, ahogy a tobbiek. Csak az M$ abszolut mas rendszert csinalt mint a tobbi regi rendszer.
"A cikk pedog errõl szól, szóval igazából Te nem errõl beszélsz "

én? nézd már meg mirõl szólt az elsõ postom! Valami szerencsétlen azon fröcsögöt, hogy az õ remek linuxán nem fut az office 2007, bezzeg az oo...

"Ahogy vannak pocsék ms termékek is... Csak most nem ezekrõl beszélünk."

A cikk pedog errõl szól, szóval igazából Te nem errõl beszélsz 😊

"vesz egy nagy tellejsítményû szerver arra egy Linuxot+Apatche (esetleg lighttpd) servert és készvan"

jaja, lásd iwiw. aztán nézd meg a myspace-t 100x annyi userrel, jóval komolyabb szolgáltatásokkal, windows server farmon milyen teljesitményt és rendelkezésre állást nyújt...

"És ha szerinted pl ez egy komoytalan homeuser tákolmány..."

Nocsak, ez melyik általam felsorolt windows server szolgáltatást tudja kiváltani? Szerintem egyiket se...

Warpcore
Nyugi,mi sulink is =) Egyszer este egy próba után rárontottunk infotanárunkra véletle..kiderült h sunyiba konfigolja az UHU Linuxát <#eplus2>

Warpcore
VAgy IBM AS/400 másnéven i5/OS.. több ezer programozó kb az arhitektúra megjelenése óta (10 év itt javíts ki ha tévedek..) kizárólag egy serveroprendszert fejleszt..jah,natív támogatja Linux,Unix,Windows alkalmazások futtatását,jah,virtuális partíción párhuzamosan fuuthat Windows Server is ha ne'adj isten arról kell vmi.. szval ennyi erõvel mivel eggyiket sem arra találták ki amire használják akkor mind2 szar? <#vigyor2>

Ja, Suselinuxot használnak rá.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Az én sulimnak is van egy linuxos webszervere, minden diák kapott is egy mailcímet (korlátlan tárhely és nincs levélkapacitáslimit), csak én elfelejtettem a jelszavam <#miaz>.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Egyébbként miféle mûvelet nemvégezhetõ el az OO-val mint a Office 97-tel?
Kicsit máshogy néz ki, és nincs Gémgéza (uh, vagy mivolt a neve, már régen találkoztam vele).
Az OO 2.0x-es sorozat már sokkal többet tud mit a korábbi 1.x-es szériák.
Mindenki mondja, hogy a 97 tudását neméri el, de mit nemtud amit az megtud csinálni?

Egyébbként valóba eléggé pazarló program, de rendkívûl rövid idelye létezik a konkurencia termékéhez képest, és igen nagy lemaradást próbál behozni, és szerintem nagyon is jólhalad vele (a forrás meg idõvel szépen, lassan letisztul).

Egyébbként szerintem mostanában a MS Officejai is egyre jobban összevannak, legalábbis számomra ha a MS officájáról van szó még mindig a 2000res a legkényelmesebb, az azutáni verziókban lévõ oldalmenüs vacaktól (brrrr..) az õrület kerget <#falbav> (nah, nagyából az a menü mit ez a fal: IDEGESÍTÕ).
A 2007 es bétája sem tetszik, fõleg ez az új elrendezés. Nemszerettem, hogy semmi sem úgyvolt ahogyan megszoktam, persze átlehetett állítani, de hamar megváltam tõle, mert nekem nemkell, és a suliban egy régebbi verziót használunk, én nemakarok újabbat mit ami a suliban van (valójában ez sem kellene nekem, eléglenne minden feladatomra az OO, csak hát ez a nyavajás kompatibilitás, meg a prezentációimat is csak ProwerPoint-tal tudom ott lejátszani (bah..), bár nemfogom megvenni eredetiben, mert nincs rá pénzem, és ha vége a sulinak, én felsem teszem a gépemre újból, csak ha valami miatt komolyan szükséglenne rá.
Najó, nincs nekem komolyabb bajom az officokkal, csak az áruk, én nemtudom magamnak megengedni. Ennyi...<#nemtudom>

Warpcore
Jesszom <#vigyor2>
Mindent amire való..igazad van, Linuxot sosem több petabytos vállalati adatbázisok kezelésére találták ki percenként 100000 lekérdezéssel.. (Arra ott az UNIX vagy a Solaris <#eplus2>)egész egyszerûen minek más ha egy cégnek nincs másra szügsége mint egy nagy tellejsítményû webserverrre..mitcsinál? vesz egy nagy tellejsítményû szerver arra egy Linuxot+Apatche (esetleg lighttpd) servert és készvan..miért? mert arra való... És ha szerinted pl ez egy komoytalan homeuser tákolmány...