Megjelent az Opera 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kérdéseitek vannak, inkább az Opera topikban, mert nem hiszem, hogy sokan olvassák még ezt a hírt.
ém felrakta és kapokmindig egy ilyen hibaüzenetet:
"Another user is running this copy of Opera.
You should install Opere with individual profiles to allow multiple users to run the same copy independently."
ötlet? /az operát innen töltöttem/
tapasztalatok alapján inkább +várom a 9,01-t vagy ,02-t 😉
________ `_~_\" noss
Starcraft + Diablo III - esemve
Nem tudom, miért nem lehet megérteni, hogy egy Opera-õrültet nem lehet meggyõzni arról, hogy a FF-ot használjon.
Én nem mondom, hogy az Opera jobb, de amíg van O, addig nem kell FF 😊
Egyébként az adblock csak egy, ami nélkül nem nagyon tudok böngészni. Van még pár dolog (BetterShopper, TabMixPlus (többsoros végre 😊), Gspace, Translation Panel (popup-ba fordít, nem ablakba, bár oda is tud, szerintem a popup effektívebb))
Amúgy jóval azelõtt használtamm ezt a nevet mielõtt megalakult volna az a mocskos banda.
Eszközök -> Beállítások -> Haladó -> Letöltések
Operához rendelt fájltípusok elrejtése elõl vedd ki a pipát, keresd meg az application/x-bittorrent-et, Szerkesztés és válaszd ki a megfelelõ opciót.
Lehet, hogy érdemesebb lenne átvinni ezt a témát az Opera topikba.
Amúgy én EZT a blokklistát használom és jól mûködik.
zSeKo
#47: A probléma nálad van, mert nálam minden bétában és most is tökéletesen fut, nagyon hasznos kis kiegészítés.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy adblock van már 8 óta de nezavarjon 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
zSeKo
zSeKo
[merlinw.org]
9.00
Build
344
Platform
Linux
System
i686, 2.6.15-25-386
Qt library
3.3.6
Java
Java Runtime Environment installed
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Nekem fut vagy tucatnyi alalmazás (vírusirtó, meg sok egyébb), és 15-27% a CPU használat csak. Ráadásul olyan szépen átvette automatice a könyvjelzõket a többi böngészõbõl, hogy öröm volt nézni.
nekem a build 344 van fent.
vagy esetleg lehet valahol látni a kiadási dátumot?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Nálam FF 1.5 : 19 fül (nagyrészt SG), 55 mega.
Nyílván függ az oldalak komplexitásától is.
rengeteg programnak kell egyszerre futnia, azért van benne sok ram (nem játék)
shit happens
Sajnos az extension-ökkel való felruházás _nagyon_ hiányzik belõle, kezdve mondjuk az adblock-al, és itt abba is hagyom mert kezdõdne a hosszú sor, amit hiányolok és mindig arra jutok, hogy FF nélkül nemtok böngészni... Fogyasszon akármennyi memóriát is 😞.
Reszemrol maradok a FF-nall.
És már az XML+XSLT párost is jobban használja.
A Firefox-szerû kiterjesztések (bár vannak, de még nem elég sokan) garmadáját, én is hiányolom, de egyébként így elsõ látásra tetszik.
Sztem ehhez képest sehol sincs az ff (azt is használtam fél évig), az inkább egy befoltozott ie... mert semmi különlegeset nem tud.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Eszköztárak fül -> a panel gombsoron (ha nálad ez jelenti a sallangokat, amin a könyvjelzõk, letöltések, jegyzetek, stb gombok vannak) kattintasz, hogy jelölje ki (körülötte sárga vonallal jelzi) és ezt kikapcsolod.
Ezután F4-gyel is csak az fog feljönni.
Amúgy Opera topik #90.
#22: más kérdés, hogy a hivatalos Mozilla fórumon is elismerték, hogy gyakran hatástalan az a beállítás 😊
#16: a beviteli mezõk is skinezve vannak, nem láttam olyan lehetõséget, hogy a skin egyes részeit ki lehetne kapcsolni benne
Keress egy olyan skint, ami megfelel neked vagy szerkeszd át az Opera standard skint, átmásolod a skin/standard_skin.zip-et a profilodban lévõ skin könyvtárba és ebbõl megnyitod egy egyszerû szövegszerkesztõvel a skin.ini-t.
Ha jól emlékszem elég, ha csak a skin.ini-bõl kiveszed a felesleges részeket: checkbox, radiobutton, scrollbar, stb.
#28: béta 1-re telepítve a widget gomb nem mûködött, a már fentlévõket viszont tudta futtatni, másik gépen béta 2-vel ilyen gond nem volt, mert a két bétában teljesen eltérõ a widgetek kezelése a végleges pedig a béta 2-re hasonlít ebbõl a szempontból
és elõ lehet csalni a hagyományos jobb oldali búkmarkot mindenféle sallang nélkül, klasszikus ie/mozilla módon? mert én próbálkoztam a 8-assal, de sikertelenül, úgyhogy dühömben hagytam is a fenébe...
>> 50 mega.
igaz fut 2 mem optimalizáló progi.
amúgy valahogy be is lehet lõni, h mennyi legyen a maximum memhasználata a ff-nek (asszem registry-ben).
Miért? 1,5GB csak dísznek van?
Kenyer
A kiterjesztések viszont szerintem is hiányoznak.
ki lehet valahogy kapcsolni az operában hogy ne alakítsa át a gombokat, formokat? van benne pár funkció alapból, ami a firefoxban csak bõvítményként, de alapnak kéne lennie (ilyen pl. a session saver)
shit happens