65
-
HuHa #25 Már hogy jobb oldalt legyen egy lista a könyvjelzőkkel? -
Stormreaver #24 Én Opera 8.54-ről váltottam most át a 9-es verzióra és közvetlenül az install után ugyanezt csinálta nálam is (100% CPU usage..) Ezek után nyomtam egy uninstallt, majd manuálisan kipucoltam az Opera könyvtárban hagyott fájlokat. Újratelepítettem utána ismét az Opera 9-et és azóta tökéletesen működik. Az a gyanúm, hogy a Plugins könyvtár alatt lévő dolgok kavarhattak be neki előbb, de ez csak egy tipp. -
avman #23 "Simply the best Internet experience."
és elő lehet csalni a hagyományos jobb oldali búkmarkot mindenféle sallang nélkül, klasszikus ie/mozilla módon? mert én próbálkoztam a 8-assal, de sikertelenül, úgyhogy dühömben hagytam is a fenébe... -
avman #22 akkor vmit nagyon elszartál :) nekem 6 tab, abból egy proharver fórum 100 db hozzászólással, sg+sage, sg cikk + hwsw fórum (direkt megnézni h mennyit eszik)
>> 50 mega.
igaz fut 2 mem optimalizáló progi.
amúgy valahogy be is lehet lőni, h mennyi legyen a maximum memhasználata a ff-nek (asszem registry-ben). -
HuHa #21 1 fül nyitva 40 MB, 6 fül nyitva 40 MB, Procihasználat töltés közben (egyszerre 3 oldal) max 23%, nyugalomban 0%...sosem láttam még 50 MB felett Operát. Akinél gondot okoz, nézzen körbe a saját rendszerében (tűzfal, vírusírtó, spyware, stb.) Nekem egy kicsit jobban menedzselhető letöltéskezelő kellene, és teljes lenne a kép. A contet block még nem az igazi, Index kicsit szétesett miután blokkoltam minden reklámot. Az összes oldal működik, amire szükségem van, iwiw is tökéletes (visszavonom eddig az oldal készítőit szidtam:). Gyorsabb mint a 8-as széria, és szerintem kevesebb erőforrás is kell neki. Widgetek kérdésében tartozkodom, nekem nem kellenek, de nem csak nekem fejlesztik. Összességében csak gratulálni tudok, hű maradt a mottójához: "Simply the best Internet experience." -
tehen_m #20 "FFx-el 2 fül most 140mega, Operával 3 fül (ebből kettő az előző operás + sg) 79mega. (mondjuk van 1.5 giga a gépben, de ha nem muszáj, nem pazarlom) .)"
Miért? 1,5GB csak dísznek van? -
kenyer79 #19 ööö...no comment:P -
#18 Habár mondjuk az is igaz, hogy ezek a dolgok igazából nem profik, tehát tényleg az olyan júzereknek van benne, akiknek csak ezek a szolgáltatások alapvetően kellenek... -
#17 Csak azoknak tök felesleges, akik szeretnek egyszerre 20 programot futtatni azért, hogy ha átjön a Pistike, akkor tudjanak menőzni, hogy az ő gépük olyan sok dolgot bír. Ezzel szemben az Opera tartalmazza azokat a dolgokat alapból, amire a legtöbb netezőnek valaha azért szüksége volt már, vagy lesz (mail kliens, RSS reader, torrent kliens).
A kiterjesztések viszont szerintem is hiányoznak. -
#16 FFx-el 2 fül most 140mega, Operával 3 fül (ebből kettő az előző operás + sg) 79mega. (mondjuk van 1.5 giga a gépben, de ha nem muszáj, nem pazarlom) .)
ki lehet valahogy kapcsolni az operában hogy ne alakítsa át a gombokat, formokat? van benne pár funkció alapból, ami a firefoxban csak bővítményként, de alapnak kéne lennie (ilyen pl. a session saver) -
pbes #15 Kis javítás a cikkhez: ha az International változatot töltitek le, akkor felismeri a rendszer beállításait (ha nem, akkor listából kiválasztható) és automatikusan magyarul települ. -
LowEnd #14 nekem a firefox is eszi a procit bizonyos oldalaknál, ha 2-3-nál több van megnyitva (index, totalcar)
Nem lehet, hogy a füles böngészéssel és a macromedia flash motorjával van valami zűr? -
#13 bővitmények helyett kiterjesztéseket akartam írni ;) -
#12 Hát a Firefox sokkal jobb... ez tele van tök fölösleges dolgokkal, ugyanakkor a bővítmények és a témák hiányoznak illetve elég szegényesek. Szerintem pont emiatt nem igazán népszerű a progi. -
Midas #11 Legjobb böngésző :)) -
#10 Najólvan, elég volt belőle. Csak a hecc kedvéért blokkol le csomó blogoldalt és másfajtákat is. Ez így nem kell, maradok a bétánál. Köszipuszi. -
#9 akkor nem valószínűbb, hogy nálad a gond, ugye ? -
#8 Haat en szivesen hasznalnam tartosabban is de nekem is megette a procimat. Eloszor nemertettem hogy miert szaggat a tv kepe, vegul mar az oldalak se moccantak meg. Remelem lesz ra valami megoldas a nagyon kozeli jovoben. -
tproli #7 Nálam 50 mb memóriát eszik, a proci meg normális (felugrik 20-30-ra az oldal újratöltésekor, egyébként 2-3% körül van).
Gmail nálam okés (végre!) Most már csak a portable verzió esne nagyon jól :) -
wmatyi #6 És kitünően megy SUSE-n is! -
Braindead #5 Hát nekem a béta jobban ment :(
Ez telepítés után 100%-on pörgeti a procit és el se indul, a béta simán megy... -
#4 Már nagyon régóta az alapértelmezett böngészőm az Opera különböző részei. Többnyire meg is vagyok vele elégedve. A levelezőjét is sokáig használtam, de arról bő 1 hete váltottam.
Örülök, hogy megmaradt az Opera rendületlen fejlesztése, s remélem a kisebb hibáit, pl. fagyások javították.... -
#3 Lehet másoknak is kell? :D
Error!
Could not connect. FTP server may be too busy. -
#2 Blogot nem tudok írni vele, ill. a bétával nem tudtam, mert nem észlelte a karaktereket az oldal. Na majd kiderül. -
tproli #1 ááááááááááááááááááá
Szinte naponta néztem mostanában, végre itt is van!