Megjelent az Opera 9

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis javítás a cikkhez: ha az International változatot töltitek le, akkor felismeri a rendszer beállításait (ha nem, akkor listából kiválasztható) és automatikusan magyarul települ.
nekem a firefox is eszi a procit bizonyos oldalaknál, ha 2-3-nál több van megnyitva (index, totalcar)
Nem lehet, hogy a füles böngészéssel és a macromedia flash motorjával van valami zûr?

DjDano
bõvitmények helyett kiterjesztéseket akartam írni 😉

DjDano
Hát a Firefox sokkal jobb... ez tele van tök fölösleges dolgokkal, ugyanakkor a bõvítmények és a témák hiányoznak illetve elég szegényesek. Szerintem pont emiatt nem igazán népszerû a progi.

Legjobb böngészõ 😊)

the world is mine

Dying Soul
Najólvan, elég volt belõle. Csak a hecc kedvéért blokkol le csomó blogoldalt és másfajtákat is. Ez így nem kell, maradok a bétánál. Köszipuszi.

bertino
akkor nem valószínûbb, hogy nálad a gond, ugye ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

dtk1985
Haat en szivesen hasznalnam tartosabban is de nekem is megette a procimat. Eloszor nemertettem hogy miert szaggat a tv kepe, vegul mar az oldalak se moccantak meg. Remelem lesz ra valami megoldas a nagyon kozeli jovoben.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Nálam 50 mb memóriát eszik, a proci meg normális (felugrik 20-30-ra az oldal újratöltésekor, egyébként 2-3% körül van).

Gmail nálam okés (végre!) Most már csak a portable verzió esne nagyon jól 😊

És kitünõen megy SUSE-n is!
Hát nekem a béta jobban ment 😞
Ez telepítés után 100%-on pörgeti a procit és el se indul, a béta simán megy...
3P
Már nagyon régóta az alapértelmezett böngészõm az Opera különbözõ részei. Többnyire meg is vagyok vele elégedve. A levelezõjét is sokáig használtam, de arról bõ 1 hete váltottam.
Örülök, hogy megmaradt az Opera rendületlen fejlesztése, s remélem a kisebb hibáit, pl. fagyások javították....

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Dying Soul
Lehet másoknak is kell? 😄

Error!
Could not connect. FTP server may be too busy.

Dying Soul
Blogot nem tudok írni vele, ill. a bétával nem tudtam, mert nem észlelte a karaktereket az oldal. Na majd kiderül.

ááááááááááááááááááá

Szinte naponta néztem mostanában, végre itt is van!

← ElőzőOldal 2 / 2