Mercenaries 2: World In Flames
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezért fogtam magam, és világot láttam, elmentem egy autószerelõcsajhoz, és már azóta a nyavalyás bányás pályánál tartok😞( Semmire sem jutok
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Next PC upgrade: 2022
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
De legalább a robbanásak egészen pofásak!!! És ettõl ilyen jó ez a játék, legalábbis ellehet rajta szórakozni.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A motoros irányítással egyetértek, azt én is csak gamepaddal...
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
driver? melyikkel probálkozzak? GF7600 GT, amd 3800x2 +1 gb ram
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ennél szerintem jobb a Just Cause is :S
A csík valami olyasmi, hogy ha beszállsz pl. egy ellenséges tankba de az ellenség nem lát és közel mész akkor amig nem lövöd õket azt hiszik, hogy haver vagy. De még nem tudtam rájönni 100%osan én sem.
Lenne egy kérdésem is. A legelején mikor mentünk a szigeten a bombázást ilyen mûholdképrõl tudtuk megvalósítani de akkor a csaj rá volt kapcsolódva a mûholdra. A rendes játékban csak oda lehet kérni a bombázást ahova dobot a jelzõfényt?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mikor beszállok egy kocsiba akkor bal lent elkezd valami csík töltõdni, az mi és mire jó? Valamint 1x sikerült dudálással felvenni egy fazont a jármûbe, de mi kell ahhoz, hogy odajöjjön? Találtam nagy halom pénzt, meg üzemanyagot, de azt írja ,hogy az elviteléhez helikopter pilóta kell, de azt honnan szerezzek? Lehet, valahogy az életerõt növelni, mert rohadt gyorsan lelõnek?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
HELP!
Lehet benne helikopáterezni is?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
íme:
E-VGA 8800 kártya, legújabb 177.92_geforce_winxp_32bit_english_beta.exe driverrel, legújabb directx_aug2008_redist.exe feltelepítve... a kép mégis olyan mint a mellékelt ábra mutatja, mi lehet a baj??? Néha más játékoknál is "kockás" a kép, de ez viszi a prímet :-S
Valakinek valami 5lete hogy mi lehet a megoldás???
Elõre is köszi!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO