1124
-
#642 akkor Te nem olvastál figyelmesen mert támogatja a WIDE -ot ... csak nem a 16:9 hanem a 16:10 et ... -
n3whous3 #641 Pár sorral lejjebb írták azt, hogy már 10x írták a topikban, hogy NEM TÁMOGATJA A WIDEOT A JÁTÉK. -
#640 Valaki mondja már meg hogy lehet 1600-as felbontást wide-ra???Átrakom wide-ra és nem tudom változtatni a felbontást,1280-ason marad -
#639 feladtam :D ... majd pár nap múlva megpróbálom újra pedig már 2000 az olaj tárhelyem ... de igysem sikerült ... annyian vannak azon a kibaszott hidon, és mindég jönnek a hülye helikopterek is ... szóval egyenlőre lehetetlen számomra ez a küldetés :D -
#638 Szerintem valamit rosszul csináltál. Én ugyanott járok, mint te de kb 2x annyi pénzem van. Végigcsináltál minden küldetést? A térképen kékkel jelölt HVT-ket és megsemmisítendő dolgokhoz kapcsolódó küldiket is megcsináltad.
Mert amit te keresel az PMF fuel upgrade néven lesz különböző shopokban de csak akkor tudsz venni ha megcsináltál az adott félnek sok küldetést. -
#637 Ja, és érdemes szétnézni az összes szövetségesnél, mert mindegyiknél van ilyen opció, sok esetben egy shopon belül többször is. Az is fontos, hogy a térkép résznél menj rá az utolsó fülre, Info vagy mi. Itt nézd meg, hogy ahova menni akarsz az friendly legyen. Ha nem az, akkor irány a fóbázis, menj a csajszihoz, aki mindig a gépnél ül, válaszd a Bribe menüt és pénzeld le az adott Fraction-t. -
#636 köszi -
#635 De hogy kell irja? mit kell megvegyek? -
#634 Bemész egy zsoldosvezérhez, és SHOP-olsz. Fuel Upgrade írja majd. -
#633 Térképen nézz szét. A szövetségeseidnek vannak ugye bázisai, menj be valamelyikbe és válaszd a shop menüt. Nézz szét a választható lehetőségek közül, valahol a legalján kell lennie. Nekem már 4000 egység körül van a max. -
#632 mindég 300/300 olajam van ..., hogy lehet ezt a tárhelyet nagyobbra varázsolni? mert már van vagy 15 millió dollárom és semmire sem költöm ... arra lennék kiváncsi, hogy ezt az olaj tárhelyet, hogy tudom fejleszteni ...??? -
#631 Segítség: Mennyi olajad van. Látogass el a boltokba, lehet upgradelni. Ha pedig lelkiismeretesen megcsináltada a többi küldetést is, akkor van már annyi összegyűjtött anyagod, hogy kb. 10-15 légitámadás körül válogathatsz. Ha pedig a fuel-t is felnyomod, akkor a legköltségesebből is lenyomhatsz akár 10-et. -
#630 hát lehetetlen megcsinálni az egyik küldetést, olyan kurva nehéz már 2 napja azon szarozok, annyira felhúzott ma neki se fogok állni majd holnap megpróbálom nyugodtan ... arról a küldetésről van szó mikor a Kinai tábornok megbiz, hogy a Petroleum céget zúzzam szét ... lőjem szét a hidat és minden kis hülye bázisát a Petroleum cégnek romboljam szét ... lehetetlenség ... nincs elég olajam légitámadás hivásra, helikopterrel megyek lezúznak, tankal megyek, talán az a legjobb megoldás ... de, hogy a fenébe zúzam szét a hidat ha nincs elég olajam, és ha van is olajam akkor is csak 2x hivhatom de a hidat 3 részről kell meggyengiteni ... :(( kikészülök ... valami segitség?? aki már ezt átvitte??? :D -
#629 A játék első fele elég könnyűnek tűnhet de a 2. felében lesznek már nagyon szopatós küldetések.
A kalózoknak a különböző cuccok szállítása platós kocsin nem tudom kinek az ötlete volt de qrva jó. :)
Lényeg, hogy egy platós kocsiban vannak a cuccok aminek bizonyos részét (álltalában ellenséges területen át) el kell juttatni egy helyre de nem potyoghat ki csak megengedett százaléka. Ha ütközöl meg hirtelen kanyarodsz akkor potyognak ki a cuccok rendesen.
Volt amivel órákon át szívtam. :)
Ja és az Anaconda heli nagyon über. :D -
Leky #628 Ja és XP. -
Leky #627 Nekem játszható a sebességgel fut. 1152*867 és minden fullon. -
#626 Haveromnak is ez volt a baj.Nemgondolnak az ékezetesekre -
csoola #625 köszi megprobálom de szétbasz az ideg egy kicsit idegesitö nem? -
#624 Ékezet van a windows usernevedben csinálj másikat / nevezd át! -
#623 Amúgy valakinek sikerült már coopzni a warezzal? -
csoola #622 a kurva életbe megint elölröl kezdhetem, már 2x végigtoltam az elsö küldit meg minden és megint korrupt a mentés... MIÉRT? MIT CSINÁLJAK HOGY JO LEGYEN??? -
#621 ne is mond. Volt olyan hogy a kocsi kb 2m szállt a nagy büdös semmitől. AZ egyenes úton mentem, semmi nem volt előttem, a kocsi meg 1xcsak szaltó
..és ez nem 1x fordult elő. -
#620 Az az alone in the darkban van :D Ebben jó:D és itt nem botlik meg a kocis kis kavicsban meg félcentis patkában mint abban :D -
Hellsing47 #619 hát szerintem az is bőven tűrhető, igaz motort én is gamepaddal szoktam irányítani, de csak azért mert billen nehezebb az egykerekezés :D
-
#618 ok, thx a válaszokat :)
Én valami olyasmit olvastam hogy elsősorban a járművek irányíthatósága kritikán aluli. -
Hellsing47 #617 igen támogatja
és valóban nincsen baja az irányításnak, az hogy valaki nem birja irányítani az egyéni hiba -
#616 és ha kell valami game torrent szívesen megosztom veletek!!! -
#615 Én nemtudom akik írnak az irányításról mikkel játszottak eddig életükben de ugyanolyan az irányítása mind bármelyik más tps-nek!
Egyedül annyiban tér el hogy itt ha be akarsz szállni tankba vagy küldetésbnél járműbe van pár gomb amit kell nyomni hogy meglegyen de ezenkivül tucat tps irányitás szal nemértem a sírokat! -
#614 köszi a helpet!!! igen a water effectel bugos megminden, de anélkül használjátok! töltsétek nyugodtan a torrentet,mer rengeteg a szerveres feltöltő.----http://rs219.rapidshare.com/files/143410204/Merc_2.rar -
#613 Egyébként a játék legalább támogatja a kontorllert? Mert ahogy itt olvasom vannak bajok az irányíthatósággal nem kicsit.
Kedvencem mikor 1 játéknak elszabják a PC-s kezelhetőégét és akkor kiveszik belőle a kontrollert támogatást
A Just Cause is iylen volt
Majd ha lesz valami javítás ehhez az izéhez, én is jobban szemügyre fogom venni, de asszem alapból x360 kontorlerrel kéne nekiesnem :) -
#612 1.Use- alapból E
2.Melee atack- alapbol F
3.Jump - alapbol space -
Lowosan #611 NE kapcsoljátok be a water effectet és máris lazán fog szaladgálni 50 FPS-el -
#610 ja és amikor a tankból kell kiszedni az embert akkor milyen gombokat kell nyomni??? -
#609 innen lehet letölteni (torrent file)---PC-verzió 7Giga körül van és a seed az nagyon ott van :::: http://rs219.rapidshare.com/files/143410204/Merc_2.rar és szedjétek bátran mer müxik, a crackot ne a játék telepítőjéből másoljátok hanem a tömörített file-k mellet levőt!! tömöritve van a torrent -
#608 Ha ehhez sürgősen nem adnak ki valami patchet, akkor bukta lesz mint a ház. -
#607 Azért az ennyire nem volt gázos ATin mint ez :D (igaz patch nélkül fagyott ahogy kell, node nem 1.5 fps-el ment :D) -
#606 Lehet valamit én nézek el nagyon de ha mitől töltődik újra az életünk ha fedezékbe megyünk?
Meg azért van egy lol dolog hogy helikopterből kiugrok kibaszott magasról és nem halok meg. -
#605 Az ingame videókon mintha szebb lenne a játék, de itt most "élőben" másabb. Valahol pocsék max grafon, valahol szép. -
mikiking #604 De az érdekees,hogy itt senkit nem látok,aki Atival jáccik ( 4850 előnyben) , csakis nvidiásokat látok -
#603 hát nagyon tetszik a játék ... csak most nagyon bedurvult igy 43% fele ... a kinaiaknak melózok már ... most csináltam meg a felhőkarcoló tetejéről kimenekitős túszos feladatot :D piszoknehéz volt ...