1124

• BEAST #682
    Lenyegeben minden kuldetes "fo" kuldetes amit bazisokon vehetsz fel, mert a tortenetben visznek elore. Ezeken kivul vannak a lerombolasra varo celpontok es a HVT-k, ezek "csak" bonus kuldetesek felszerelesert es penzert.
  • Prince23
    A térkép szélén felbukkanó ikonokról.

Majd keresek Bunker bustert akkor.
  • BEAST #680
    Ooo, akkor nezz korul a kornyeken, mert valahol arrafele kell lennie par darabnak :)
  • grebber
    #670-re valaki?
  • Prince23
    Hát én nem vettem észre a listáim közt, de meglesem újra. Amúgy illyennel még nem taliztam: bunker buster.
  • BEAST #677
    Van egy olyan legicsapas tipus hogy 'Bunker Buster', ha jol emlekszem kapsz is egyet ingyen, csak iranyitsd a celra es kesz.
  • Prince23
    Mit kell itt csináni?

Már tucatnyi légibombázást küldtem köre, és az ajtaja elé vmint a tetejére összesen:S
    Nem értem. + még vagy 6 rpgt is belelőttem, plusz még a tannkkal is beleeresztettem vagy 15-öt.
    Nem értem.
  • Prince23
    Nem igaz h ennyire nem jött be...
    Csináld/csinálhattadvolna a küldetéseket inkább :D
  • BEAST #674
    A gyalogosok meghalnak ha megsebzed oket. A soforoket ki lehet loni a jarmuvekbol. Arcade jatek, hulyeseg valo eletbeli dolgokat varni tole.

Csak gratulalni tudok az eszreveteleidhez.
  • XuChi
    Ja még annyi hogy a sofőröket már a GTA Vice City-ben is ki lehetett lőni a volán mögűl. Itt ez sem lehetséges. Hajrá 2008 van de mintha még mindig 1990 lenne.
  • XuChi
    Hát akkor alkotok egy magánvéleményt erről a förtelmes ócskaságról:

Leszögezem előre hogy ez a játék az év bukása számomra. 10-es skálán 1 pontot adok az áldott jó szívemnek kösztönhetően.

A játékban annyi bug van, hogy csodálkozom, hogy nem alpha verziónak van kiadva!!!

Fizika 0. A motorral a hegyre úgy lehet felmenni hogy semmi nem állítja meg(jöhet bármi. Szikla, fa, doboz). A fáknak nekihajtva azok szépen 3 részre törnek), és ezt egy kismotorral adom elő!!!!. Hát ez mi ha nem borzalom? A motor miért vált a levegőben, mintha a talajon mennék??? Miért nem dölnek el a motorok sohasem (bármit próbáltam csinálni vele sosem borult el)?? A gyalogosok miért nem döglenek meg sosem(ak47-el adok neki egy teljes tárat és akkor is felkelnek). Lelövöm majd szépen ismét felkel és mintha semmi nem történ volna tovább megy. Ha elütök egy motorost kamionnal az meg sem kotyan neki, csak más irányba próbál tovább menni. Az ellenségnek semmi esze nincs. Csak lövöldöznek össze vissza. A terep unalmas, egyhangú, gusztustalan. A hangok borzalmasak. A grafika kb ps2 szinten mozog, de még ott is gyengének számít. Itt meg egyenesen undoritóan gagyi, ócska, szar. Ehhez társul egy eszeveszett gépigény amit nem értek. Eggyetlen eggy pozitiv dolgot tudok elmonda az egész fostalicskáról.

!!!Rombolható épületek!!!

Enyi, és ezen kivül az, hogy kurva hamar le lehet törölni, és a lemezt kiba**ni az ablakon.

Ha a tisztelt EA továbra is folytatja a fos/trágya/ocskaságok kiadását, akkor nem csodálom ha szépen csődbemennek.

Már csak a Need For Speed új részében tudok bízni bár már felkészültem a legrosszabbakra. Remélem nem lessz igazam.

Üdvözletem mindenkinek, és leszögezném mégegyszer, hogy ez egy saját vélemény a gémről. Ha nektek tetszik hajrá. Tiszteletem amiért kibirjátok.
  • _xT
    Nalam igy megy 1680x945-os (wide) felbontason maximum grafikaval 8x elsimitassal: Vista ill XP alatt (elso kuldetest mertem le).
  • grebber
    Hol látom hogy egy küldetés fő vagy mellékküldi? Mi jelöli?
  • NeBby
    Hehhh

• Leky
    Bocs a Water effect off-on volt. Tulajdonképen ez mit jelent mert azon kívül, hogy 10fps alatt volt azon kívül semmi különbséget nem vettem észre. Water effecten kivűl minden maxon 1152*867 -ban átlag 45fps.
  • zakariás
    Misha, megadta az első küldetést. Először meg kellett szereznem a 3 bunker duster-t, vagyis valami ágyúfélét. Ezután, a mellette levő szigeten a bunkert le kell rombolni. Kinyírtam mindenkit, de ezek után nem tudom lerombolni a bunkert. Valaki könyörgöm segítsen. Mit csináljak, és hogyan. Légi támogatás, és egyebek nem segítettek.
  • _xT
    Nagyon szepen koszonom a segitseget mukodik a leirasod es vegre van mar normalisabb (1680x945) felbontasom XP es Vista alatt is (kiprobaltam)
  • Prince23
    Hívod a Szállítás opciót, ami 20 literbe/gallonba kerül. És a legközelebbi bázist választod ki, amelyik közel esik "B"-hez. onnatól vezetés dolga.
  • grebber
    Lehet balfasz kérdés de ha gyorsan akarok A pontból a B-be jutni hogy kell?? Nincs valami fast travel szerűség?
  • a.carkey
    Problem:
    Native Res Widescreen Support

Solution: (thanks to AstreaEdge)
    If using an Nvidia card, you can create a custom resolution in the Nvidia control panel (under Display \ Manage custom resolutions). For 1680x1050 native res, create a 1680x945 (59hz) resolution to have it selectable in game. This will add thin black bars to the top and bottom of the screen, but the pixels will be 1:1.
    Also, select Display \ Change Flat Panel Scaling \ Use Nvidia scaling with fixed-aspect ratio.
  • a.carkey
    Problem:
    Shader Level Forced to Low

Solution:
    Unknown
    Confirmed to affect both ATI and Nvidia cards.

Possibly check Mercenaries 2 World in Flames \ d3d.log -
    In the first section it will state your GPUs Pixel Shader Instruction Limit, which needs to be above 512.
    Example:

...
    Created Depth GR32F(true)
    Pixel Shader Instruction Limit: 4096 (must be > 512)
    OnScreenResize(): 1680 x 945
    ...
  • a.carkey
    Nem tudjátok mikor jön a patch? Ígértek benne grafikai updateet, bugjavítást, miegyebet. Elvileg kijavítják a mentés baromságát, és valahogy optimálisabb lesz az egész.
  • mikiking
    Water effect kikapcs... 35-50 fps megvan mindenhol,és a hangulat odabasz. a rombolhatoság über jo
  • Viktorr
    Hát oké,de mi az angol neve?
  • _xT
    Ma feldobtam a gepemre egy Windows XP SP2-ot es ezzel van mar nalam is vegre 1600x900 as felbontas.Vista SP1 alatt ezt nemtudtam elohozni barmit csinaltam vele es ott a max 1280x720 volt csak valaszthato Wide opcio alatt...
  • predator0
    A szőnyegbombázás pont olyan :)
  • Viktorr
    Az az airstrike? A játék elején lehetett kérni egy fajin térkép alapú bombázást is,nekünk kellett meghatározni a bombázás helyét.Olyat lehet venni?
  • moralosan
    Egy szőnyegbombázás egész elfogadható segítséget tud nyújtani :).
  • manutdzoli
    Nekem 16:10-es monitorom van(samsung 226cw),de nem sikerül 1600-as felbontásra állítanom a játékot
  • norbi2fraktal
    Nekem nem nagy a gépem de maxonmegy!!! PC::: P4-2.8Ghz(1 magos),,1.28G RAM,,ATI X1650 Pro,,Sound Max Digital Audio ,,és Water effectel kicsit lassul de nem használom..lehet hogy a legújjab driver, és a catalyst miatt,,, de igy vok az Alone in the Dark 5-nél max graffon megy,,ja meg a GRID-nél is:D:D
  • Viktorr
    Lehet valahogy segítséget hívni pl egy sziget bevételéhez?Mert egyedül kevés vagyok ahoz:)
  • mikiking
    na akkor azt kikapcsolom.---
  • Lowosan
    nekem is 4850en van és minden maxon megy 50 fps-el kivéve a water effect van kikpacsolva mert azt valahogy elrontották a készítők 40 FPSt is levesz
  • mikiking
    hát 2 szer ugy kéne menni neki... és leveteem a 1024x 768 felbontásra ( kb igy ) AA off , Vsync off,és max 7 fps amit elér..... ez mindenkinél igy van radeon 4850 el ? :s
  • n3whous3
    Pedig a te géped jobban odabasz :)
  • mikiking
    azt megnézném.... minde fullon ? 8 x AA és view distance is maxon ?
  • n3whous3
    Ahá, de emlékszem rá, jah.
  • predator0
    Szerintem azt akkor kapod meg, ha sikerül beépíteni a csapatba az autószerelő csajszit.
  • Shep
    ly
  • Shep
    Hol tudok szerezni csákjázót, amivel fel tudok kapaszkodni a helire?