1124

• Shep
    Na a templomvédős pályára mit vittetek magatokkal, mert engem kb fél perc alatt szétszedtek. Ja igen életerőt nem lehet valamivel növelni, vagy mellényt felvenni, valami? (sec perc alatt szarrá lőnek mindig)
  • csoola
    mentésekre megoldás? nem volt neki elég a felhasználonév átirása :S
  • BaLeeX
    GTA3 sorozat óta nem szórakoztam ilyen jót hasonló stílusú játékkal. És nem hiszem, hogy igénytelen lennék.
    Szóval köszönjük a véleményedet, részemről ez egy qrva jó játék. :)

És én nem akadok fent azon ha egy doboz nem törik szét vagy egy villanyoszlop nem akar kidőlni én inkább játszok. :)
  • moralosan
    De most mire számított az, aki szerint ennyire szar játék? Komolyan kérdezem. Lehetett már előre tudni, hogy nem lesz technológiai forradalom, de nagy baj nincs vele szvsz...
  • zitababa
    Borzalmasan gyenge játék csak gyerekeknek....élvezhető esetleg...
    ...hihetetlen gyenge az idei akció játék felhozatal...mi van veled pc?
  • moralosan
    Nem vagy te egy picit sznob?
  • moralosan
    A küldetés első szakaszában azt a bizonyos 3 darab Bunker Buster-t szerzed meg a szomszédos szigeten .
  • moralosan
    Angolul folyamatosan jelez a koordinátor csajszid, ha elakadtál keresd fel és ő elmondja mi a következő feladat.
  • IgH
    Előjött már valakinél az a probléma,h a játéktól kikapcsol a gép? Ma raktam fel,de nálam folyamatosan csinálja,szóval játszani nem igazán tudok vele. Ha vki orvosolta már ezt a dolgot,plz írja be,kösz.
  • predator0
    Igen, meg kell csinálni egy monster truckos-ugrálós küldetést és utána.
  • Viktorr
    Ja azt meg a térképen gondolom a sárga csavar kulcs jelzi?Na már bánom,hogy eddig nem mentem el oda:)
  • predator0
    Azután kapod meg szerintem, ahogy beszervezted a csapatba a szerelőcsajszit.
  • Viktorr
    Hali!
    A Mechanick képességet hol lehet megtanulni?Ezzel a képességel lehetne a helikre felugrani.
  • Sephi
    THX
  • BEAST #708

Most nezem, Boldog szuletesnapot ;p
  • Sephi
    Az baj, hogy en mar regen a szakmaban dolgozom, es nalam szakmai artalom, hogy akaratlnul is olyan doklgokat veszek eszre, amiket regebben nem.

De akkoris a jatekmenet kurva jo es nekem fav a jatek.

Azert huztak le mert nem kesz alapotban lett kiadva.
  • predator0
    Mindig van rá lehetőség, hogy lepénzeled az adott frakciót.
  • BaLeeX
    Ez a helire felhúzás hogy is működik?
    Amúgy én is már rengeteget játszottam vele és olyan nagyon zavaró bug nem nagyon volt.
    Olyan előfordult többször is, hogy hívtam egy helit, aztán nem jött vagy éppen odajött és mielőtt beszálltam volna eltűnt de ilyenkor hívtam újat (telik rá :D). Ami igazán furcsa és konzolos, az a célzás rásegítés. Ezt ki lehetett volna hagyni teljesen mert inkább zavaró. Konzolon elhiszem, hogy nehéz célozni de pc-n egérrel azért nem. :)
    Ja meg a tankok ellopása is elég konzolos megoldás de megszokható.

Legjobb dolog helikkel lopkodni a kocsikat (lehetőleg ellenségeset, benne a katonákkal) majd a célpont fölé érve szépen ledobni rá. Jobban tarol mint egy bomba. :D

Annyira jó a game, hogy a kínai főküldetés előtt (le kell bombázni a hidakat meg stb.) úgy döntöttem, hogy inkább megcsinálom az amcsi oldalnak is a küldetéseit így fizettem a békéért nekik 14millát, nem akarok kihagyni semmit és az amcsiknak is jó cuccaik vannak. :)

Aki esetleg végigvitte azt le tudná írni spoiler-el, hogy melyik az a küldi amikor már nincs visszaút az oldalválasztásnál? Vagy ez a legutolsó küldetésig kitolható?
  • predator0
    Már vagy 10-15 órát játszottam vele, de olyan iszonyatosan hatalmas bugokat nem láttam. Néha becsúszik pár ember a házfalba, hasonlók persze vannak, de ezek inkább viccesek nekem, mint idegesítőek :) Nagyjából azt kaptam a pénzemért cserébe, amit vártam. Kicsit többet, mert nem számítottam rá, hogy ennyi jármű stb. van benne.
    Ami kicsit idegesít, hogy van járgány, amit sehogyse lehet lenyúlni :)
  • Sephi
    Kurva jo lett a jatek, velemenyem szerint melto folytatas...

Viszont az a bug halmaz ammi benne van az borzalmas... a legdurvabb a Grapling ability... ami ugye nincs :DDDD Eleg benan huzza fel magat a helire :P

Amugy en imadom... kar, hogy ilyen felelotlenul hamar adtak ki es nem voltak kepesek oket kijavitani.
  • a.carkey
    Legalább el tudtad tüntetni a fegyvered. Akkora hülyeség, hogy mindig látszik, hogy van nálad ...
  • a.carkey
    Nsz.
  • n3whous3
    (vga 512-es)
  • n3whous3
    Na nálam is fel lett rakva a játék, nem sokat mentem eddig benne, de úgy látom elég a gépem neki, amin nagyot is csodálkoztam.

1024x768 medium beállítások és jól megy

A gépem meg Athlon 64 3000+ , Radeon HD2600XT és 2x1 GB DDR. Remélem később se lesz gond :)
  • csoola
    nah akkor hátha kapok segitséget
    szoval mikor tegnap harmadszorra álltam neki a játéknak (!) átirtam a felhasználonevem h ne legyen ékezetes, erre belépek a játékba, és mi fogad? egy sor korruptálodott savegame... kicsit pipa vagyok mert már kezdem unni az elsö-második küldit...
  • manutdzoli
    Komolyan nem értem hogy lehet egy ilyen játékot kiadni 2008-ban
    Ha valaki tudja hogy kell wide-on 1611-as felbontást csinálni az írja le please!
  • grebber
    tudom hogy néz ki a küldetésikon de most bárhova bárkihez megyek csak foglald el ezt a részt meg azt semmi más :(
    A csaj a sárga jelzésnél meg nem ad semmit jelenleg.
  • Prince23
    grebber!
    Ezt úgy értettem, amit írtam: ami a 669. kommentben van, a legelső kép. Köríven elhelyezkedő küldetésikonok. remélem most már érthető.
    Meg ha F1-et nyomsz, akkor nézz körül a világtérképen, és amelyik küldetésikon villog, oda menjél.
  • Kindred Blades
    Azért egy közeli lövés egy M107-es Barrett-ből lehet, hogy megviccelne. :)
    A fejlesztők beleölhettek volna még vagy 2 hónap munkát, hogy ne legyen ilyen nevetséges ez a játék itt-ott.
  • BEAST #693
    A villaban Fionanal van lehetoseged a frakciok penzbeli kiengesztelesere. UP, a lazadok es a kalozok is kotelezoek bizonyos szintig. Igazabol ott dol el melyik oldal melle allsz hogy kinek csinalsz meg tobb bonus kuldetest a felszereleseikert. Az UP Rogue helikopterek nagyon gyorsak es hatekonyak, a lazadok es a kalozok tragacsait nem szerettem. AN es Kina kozott nem hiszem hogy tul nagy kulonbseg lenne, bar eddig csak AN oldalon vittem vegig.
  • gabo91
    Melyik oldal mellé érdemes állni?
    A kis rambó harcosok, még ha haverok is olykor olykor kedvük szottyan hozzá akkor lőnek mint a mérgezett egerek...:S
    azt hiszem rossz oldalra álltam...

ha valaki már barát a másik meg (szvsz ellenség) akkor lehet még valamit változtatni ezen? petrol-tól csak egy bázist és kb 50 katonát vettem el :D
  • grebber
    Mert elég uncsi már a sok foglald el az ellenség bázisát :(
  • BEAST #690
    Most neztem, a civilek tenyleg furcsan viselkednek neha, lelotem egyet, es valoban felkelt, lelotem megint es eltunt. Eddig max veletlenul csaptam el civilt amikor nagyon kellett sietni valamiert, de akkor nem kelnek fel. Igazabol a jatek hangulatabol ez semmit sem vesz el. Ha valaki azzal akar szorakozni hogy a jatek tortenete helyett inkabb civileket utlegel, akkor tenyleg menjen inkabb GTAzni.
  • BEAST #689
    Menj GTAzni. En jol elvagyok a jatekkal a nyilvanvalo hibai ellenere is, ennyi...
  • XuChi
    Na jó békén hagylak titket. Ez nem az én játékom az a lényeg. Borzalom és késsz.

Jó játszást nektek vele.

Én azt a fél órát is sajnálom amit ezzel töltöttem. Nem mondom a rekesz izmom megfájdult a röhögéstől, meg rám is orditott a szomszéd hogy ne vihorásszak már ilyen hangosan. :DDD.

Üdv mindenkinek.
  • XuChi
    És a motorral mentél már a hegyekbe felfele? Fának mentél már neki?? A dobozok niért nem törnek széjjel ha nekik megyek?? Kivétel ezalól a löszeres meg pénzes doboz.

Ja és akkor a végére az apszolút poén. Fogtam a kis punk emberkémet, mondom megpüfölök egy autót. Hát ebben a játékban semmi tömege nincs az autóknak mert ugy lengedezett a kocsi mintja jáccótéri rugós hinta volna. Szánalmasan ócska. Legalább behorpadna a kocsi mint a gta-ban. De ne lengedezzen.
  • Gerbill
    "Ráadásul elvileg el kellene szálnia 1-2 méteert a lövedékek irány/sebessége miatt. DE NEM"
    Még jó, hogy nem. Hisz a valóságban sem repülnek el egy sőrétestől, legfeljebb a medal of honorban:D. Valami műsorban foglalkoztak ezzel és semmilyen fegyver nem "repíti" el az embert.
  • Prince23
    Az enyém is :D
    Mondjuk én nem bóklászok összevissza, nem időzök ilyenekkel. Irány a küldetések, és persze, ha utba esik valami HVT vagy ilyenek, végzek velük.

Eddig nálam bugmentes a játék. A hangok eszméletlenek a rombolásoknál pl.
  • BEAST #684
    En ilyennel nem talalkoztam, akit egyszer meglotem az nem ment utana sehova... biztos az en peldanyom valamiben mas.
  • XuChi
    Ha beleeresztek egy sorozatot ak47-el az szerinted nem sebesíti meg??

Igen meghal, úgy hogy ha 5x felkelt és 5x lelőttem valóban ELTÜNIK! Ez nem meghalás. Ha fejbe durrantom akkor essen el vagy valami ilyesmi és maradjon is fekve, DE NE KELJEN MÁR FEL!!!!!

Ráadásul ha sörétessel hátbalövöm miért felém dől el a szerencsétlen???

Ráadásul elvileg el kellene szálnia 1-2 méteert a lövedékek irány/sebessége miatt. DE NEM.

Nem várok való életbeli dolgokat, de ez 2008-ban már minimumn dologok lennének.