1124
-
#762 ja hát ez hihetetlen gyenge játék lett. de néztem a boltban az árát és 40 font. nagyon durva. soha nem ér annyit -
szapor #761 Hello!Tudna nekem vki segiteni?Mindig amikor játszok egyidő után kidob csak annyit hallok hogy ilyen hiba ablak jön be és ha entert nyomok akkor kilép az egész. :S -
#760 Konzolátiratok egy részénél szarnak arra, hogy milyen lesz a PC-s játék végeredménye, sajnos... -
#759 köszi! egyébként sosem olvasom el a használati utasítást. de ez az első aminé kéne! de ilyen hülyén megoldani..... -
#758 Feltételezem, hogy a játékhoz tartozó használati utasításban ezek a jelölések benne vannak. -
#757 cipő (nyilakkal az alján)=jump
ököl=melee attack
lőszer=reload
... és ilyenkor mindig az a gomb, amit erre beállítottál. -
#756 Megtaláltam a megoldást a mentéses problémára. Először is, ha fel van installálva a játék törölni kell, majd egy új windows felhasználói fiókot létrehozni, ékezet nélkül. Ezután már elég egyértelmű, belépés az új felhasználónévvel, telepítés és mehet a játék. Én az új dokumentumok mappába átmásoltam a régi mentéseket, de nem tudta használni őket viszont amiket újonnan kreált már tökéletesen működnek. -
#755 ez mekkora egy rakás sz*r. annyi bugot egy játékban rég láttam. na meg a másik. amiko el ki kell valaki szabadítani egy piros furgonból. hátulról kell rámászni és a megfelelő időben a megfelelő gombot megnyomni ugye. de csak egy k*rva jelet rak ki. honnan kéne tudnom h az mejik gomb??? ezt a ratyit. ha lenne más akko tolnám mással de unalom ellen csak ez maradt. léci segíccsetek. -
#754 Mi az értelme az első gyakorló helis küldninek? 5m re tartsan a dobozt x ideig? Nem igazán fogtam fel ... -
#753 Ja, bal klikkel. Ot tén is ledekkoltam az elején...nem tudtam melyik gomb az, de írták... -
Konaboy #752 Mit kell kezdeni a szerelő csajszinál kapott autóval a bányában,talán valamelyik gombbal ugrik,vagy mi a szösz? -
#751 R or F and Space tunkolása -
PunkZoli #750 tankot hogyan kell megszerezni? mert az ok hogy megütöm, de utána mi van?
-
Konaboy #749 Leereszkedsz az R gombal,majd a V -vel kijön a heli aljából egy kampó majd ha elég alacsonyan vagy akkor ráakad. -
n3whous3 #748 Nem biztos, de a jump. -
#747 A helikopterrel nem jöttem rá, hogyan lehet tárgyakat felemelni, fölötte körözök, megjelenik egy ikon, de arra, hogy milyen gombot kéne nyomni nem jöttem rá. Biztos volt már kérdés, de írjátok le légyszi. -
#746 Itt megtalálod -
PunkZoli #745 tudom nincs helye a wareznak , ezért másképp teszem fel a kérdést
ha az eredeti werzióhoz cracket szeretnék feltenni, hogy ne kérjen cd-t van aki privátban tud adni egyet?:) -
csoola #744 nekem is nagyon tetszik de mentés nélkül halott dolog:S -
moralosan #743 Nah szvsz várok egy picit az origivel, de idővel megveszem mert imádom a játékot ! -
#742 Stalker egy halom fos lett csak hibákról olvasni másról nem! -
#741 Hoppá, egy kis javitás: Stalker CS, Crysis W.
Mercenaries 2: top 5-be pár hétig tuti bennt lesz:D -
#740 Ezen nem lepődök meg!
Pár hétig toppon is lesz...sztem -
Hellsing47 #739 mért?
coopban nagyon is élvezetes lehet, sőőt -
#738 Élre tör a Mercenaries 2: World in Flames
Újabb hét, újabb éllovas az Egyesült Királyságban - legutóbb a Mercenaries 2: World in Flames vette át a vezetést a brit, összesített toplistán.
Tiger Woods nem sokáig bírta, egy hét után visszaszorult a második helyre, helyét a Mercenaries 2: World in Flames vette át, aki megjelenése után azonnal az élre tört. Mint említettük, ezüstérmesünk a golfszimulátor, mögötte pedig szorosan a Spore következik. Íme a teljes lista:
1. Mercenaries 2 (EA)
2. Tiger Wood PGA Tour 09 (EA)
3. Spore (EA)
4. Wii Fit (Nintendo)
5. Mario Kart Wii (Nintendo)
6. Wii Play (Nintendo)
7. Carnival: Funfair Games (Take-Two)
8. Mario & Sonic at the Olympic Games (Sega)
9. Big Beach Sports (THQ)
10. WALL-E (THQ)
info: Gamekapocs
lol kiváncsi vagyok meddig lesz a listás. -
Hellsing47 #737 egy hangkártya frissítést próbálj még meg
nálam régen valami játéknál ez megoldotta a problémát, igaz akkor "csak" újraindult a gép -
#736 féle ... -
#735 Meddig kell vinni azt a nyomorult EVE fél ugrándozós autót. A tököm tele, hogy vagy leesek a mélybe, vagy elfogy az idő. Roppant idegesítő.
Viszont feltettem low felbontásba, minden kütyüt kikapcsoltam, és szebb lett ... :) -
IgH #734 Igen,erre én is gondoltam,de csak ennél a programnál jelentkezik. -
#733 Én meg azt nem értem ,hogy miért vannak mindig olyanok akik ezen csodálkoznak, egy ilyen világban ahol a pénz áll a középpontban. -
Hellsing47 #732 nem melegszik túl a gép?
vagy csak ennél a játéknál csinálja ezt mostanában? -
Hellsing47 #731 c-vel asszem...vagy jobb egérgomb -
#730 A helikopternél melyik gombbal tudom lejjebb vinni a gépet? -
#729 Nem értem 2008-ban hogy lehet egy ilyen játékot kiadni ennyi hibával?Hihetetlen -
#728 Szerintem tedd újra a windowst! -
#727 Hát hátha lesz valami patch ami orvosolja a problémát. -
IgH #726 Nekem kiírja,aztán nincs is semmi load variáció,csak new game. Mivel írtam h a gépet is totál leveri mindig,elképzelheted ez így együtt milyen lehet,már vagy 10x csináltam meg a tutorial-t,de a legelső villás küldetésnél előbb-utóbb mindig kikapcsol a gép,legtöbbször vmilyen robbanásnál. Azt meg kétlem h a gépem ne bírná,a crysist is majdnem maxon futtattam rajta,meg ez sem szaggat,csak egyszercsak puff,shut down. -
#725 Nekem is kiírja, hogy korrupt néhány mentés, de mégis visszatölti az állást, szóval a fene se érti ezt. -
IgH #724 Mi az isten van ezzel a játékkal? Hiába nevezem át a felhasználónevem,nekem is ugyanúgy korrupt,és mivel folyamatosan le is bassza az egész gépet,kezdhetem mindig legelölről. Ez így nem fog menni..másnak nem csinált ilyen géplebaszásos kreténséget? -
csoola #723 nah megvn a mappa a savegameekkel de ha átnevezem ékezet nélkülire akkor száx van mert csinál másik mappát ugynaolyan névvel és ugyanugy korrupt a mentés
nem lehet rendesen átnevezni a fö mappámat? mert azt irja ki h a winfos rendszerlofasz és nem enged