325
Volvo
-
#245 -
#244 Törpéből szerintem elfér kettő is egy ülésen.
Rájuk úgy sem vonatkoznak az előírások. -
#243 :)
-
runner 125 #242 Sziasztok,
A kérdésem a következő volna; tervezünk vásárolni 2005-6 körüli S40 1.6 diesel motorral szerelt Volvo-t. Első sorban nem is a teljesítménye érdekel, mert tisztában vagyunk vele, h alul gyenge, de nem is a száguldozás a célunk.
Ami viszont fontos volna; mennyire megbízható ez a francia fejlesztésű diesel, illetve mennyire költséges a szervizelése? ( Nem feltétlen Volvo-nál lesz szervizelve, inkább úgy kérdezem, h az alkatrész árak milyen árban mennek? )
Illetve meghallgatok bármiféle véleményt az autóról, esetleg más alternatívákat.
Köszönöm.
Üdv.M -
#241 Ha mindenképpen keménytetős kabriót szeretnél, akkor ennél nincs jobb. -
tarus21 #240 Én csak jótolvastam róla. Megbízható, nagy, ha van család, akkor mindenki elfér benne. Szerintem. -
fann #239 Sziasztok!
Új autó vásárlása előtt állok, Autópulton olvastam egy cikket a Volvo C70-esről. Érdekelne a véleményetek. -
#238 Nem tudom miről van szó, ez kinek a véleményét tükrözi? -
mogyi33 #237 Sziasztok, mikor került le a volvo "fejéről" a legjobb családi autóért járó korona??? A 2009-es éve családi autói közé a Mazda, a Honda, a Toyota is bekerült, de a Volvoról egyáltalán nem tesz említést az autopult:( Én le vagyok maradva... -
#236 Napot
Ha már volvo:
-
zika69 #235 Sziasztok,
A kézikönyvben valóban nincs benne, megnéztem az Autodata-ba és ott van a 6-os bizti ami ABS, ESP, biztije is.
Ezt nézd meg! -
#234 Én sem találtam a kézikönyvben tolatólámpára vonatkozó biztosítékot. A beltéri négyes viszont valóban az ABS biztije. -
kovacspityu #233 Sziasztok, tud-e valaki segíteni: 2001-es S40-esemnek kihúnytak tolatólámpái. Izzók jók, keresem a biztosítékot. A füzetben egyik dobozban(egy az utastérben, egy a motortérben) sem említi a tolatólámpák biztosítékát. A HAYNES-könyvben az utastéri 4-es biztosítékot mondja(Reversing lights), az autóban, a biztosíték doboz fedelén viszont a 4-es bizti az ABS. Most akkor mi van? Tud valaki segíteni? Legalább odáig szeretnék eljutni, hogy nem a kapcsoló romlott-e el...Előre is köszönöm. -
gabica12 #232 Volvo 340 Dízelhez van egy eladó adagolóm,felújított állapotban. Ha valakit érdekel akkor [email protected] vagy a 06305182278-as telefonszámon érdeklődhet! -
#231 Hát ez a baj. -
madmanic #230 Szerelő... Nemigen látsz különbséget.
Muszáj volt kicserélni, teljesen vakok voltak már, a gyári 60/55w meg eleve egy vicc... Olcsó volt, láttam vele. Csak fordítva világít. -
madmanic #229 Fene sem figyelte mikor kicseréltem másfél éve... Nemigen látsz különbséget.
A gyári 60/55w os fényszóró amúgy is vicc volt, ráadásul teljesen vakok voltak már.. -
#228 Ki volt az a kókánymester, aki beletette? -
madmanic #227 Hali!
Zalaegerszeg környékén keresnék 97 es v40 első fényszórókat emberi áron, vagy kölcsön egy műszaki erejéig sok sörért..
Angol autóból való az enyém mint kiderült.. -
Joannee #226 Sziasztok!
Nyílt hétvége lesz a Duna Autónál, november 21-22-én (szombat, vasárnap)!
Lesz Off-road és SUV akció is!
14 autómárka egy helyen!
www.autovaros.hu -
madmanic #225 #195 -
fodytomy #224 Sziasztok.
A szerelő szerint a fékrásegítő ment tönkre! A vákumcső levételével megszűnik a szorító erő.
Valami ötletetek, hol lehet beszerezni, bontoból?
Köszi.
Mind a 4 kerék befogott, mert a tárcsákon látszott. :) -
madmanic #223 nézd meg a tárcsákat, ha szivárványos valamelyik (megégett) az fog be..
-
madmanic #222 régebbi típusoknál hajlamosak a dugattyúk berohadni, én is jártam így ( '97 es v40 ) nem ment és füstölt a jobb első.
féknyereg csere volt sajnos, teljesen megrágta a rozsda a dugattyút.
javító készlet felejtős!
szerelő..
ha mind a 4 egyszerre ( honnan tudod? )én folyadék van benne, nem ereszti akkor nincs ötletem..
-
#221 Szerintem irány a szakszerviz.
AZONNAL! -
#220 A fékolaj milyen hőmérsékletű ilyenkor? -
fodytomy #219 Szisztok.
Van esetleg valakinek tapasztalata Volvo s40-essel kapcsolatban?
A probléma a következő:
A fékrendszer bemelegedése után, a fékek elkezdenek befogni, mind a 4!
Tud valaki erre valamilyen megoldást?
A főfékmunkahenger Jó!
Segítségeteket előre is köszönöm. -
afrenky #218 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Volvo340 GL öt ajtós 1.4-es motorral.A kardántengelye oda van.Viszont van egy Volvo 340 három ajtós,ugyan úgy 1.4-es motorral de jó kardántengellyel.
Össze lehet a kettőt hozni?
Vagy esetleg valaki szerelési kézikönyvet,robbantott ábrást.Esetleg Cd,vagy letölthetőség.
köszönettel Frenky -
#217 -
Hopi69 #216 Sziasztok!
CASKA autóspecifikus multimédia állomások most bevezető áron!!! Érdemes megnézni, tényleg itt a legolcsóbb:
www.zselehifi.hu -
#215 Voltam :) -
inside69 #214 Volt Volvo találkozó Tökölön!
Volvo találkozó
-
#213 Igen, arra gondoltam. -
#212 Az országos? Az a XII. volt :) Meg van a matrica (nem ragasztottam ki a gépre). -
#211 Olyan nagyszabású találkozó nem tudom mikor lesz legközelebb, pedig a tavalyi már sokadik volt. -
#210 Ja, országos találkozókra gondoltam.
Kisebb összejövetelek random előfordulnak, az index.hu Volvós topikja, vagy a volvo4xx.hu szerveződésében. -
#209 Még nincs hír a szervezéséről sem.
Tavaly feloszlott a Volvo Baráti Társaság (asszem Bt.), és így most nincs aki hivatalosan elindítson egy ilyen talit... -
#208 Az idén már volt valami. -
#207 Heló!
Nem tudtok lessz magyarországon Volvo-s találkozó? Mert mennék a Volvo 460 SE-mmel:D -
madmanic #206 #195