513
Assassin\'s Creed
-
#313 Mér ne adnék 10-est?:) 10-est azért adok rá, mert a mostani játékokhoz viszonyítva 10-est ér. nem igazán láttam ennél szebb "táj grafot". A kidolgozottság is eléggé páratlan. -
#312 Alapszábály már bocsi de 10-est soha soha nem adunk de tényleg soha... a 10-es csak ugy van a semmiben mert mindig jöhet egy jobb játék és biztos is, hogy fog jönni egy jobb mint az Assassin's ez 1000 %! Kérdés, hogy akkor annak mit adnál hisz nincs 11-es 1-10-es skálán?! -
#311 egyébként csak engem zavar, hogy folyamatosan nappal van?:) Assassinok vagyunk, éjjel kéne öldösni, nem nappal:) -
#310 áhá. :) akkor jó értem már:) -
el bruja #309 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt olvstam vhol, hogy sose jönnek vissza, és az a végén csak arra "jo", hogy újrajátszhasd a pályákat az Animusban. -
#308 Na végigtoltam a kicskét, és értékelném. :)
Grafika: 10/10 fényviszonyok, részletesség, abszolút nagyon üt.
Hang: 10/10 zene nagyon jol lett hangolva, amikor üldöznek begyorsul, valamint mikor nyugivan, laza nyugodt. Ofc komolyzene. .)
Irányítás: 9/10 néha egy kicsit zavart, hogy mindenbe bele nyulni Altair, nem mindig akartam mászni, és felkezdett mászni. :)
Story: 10/10 Nagyon jol összerakott story, várom hogyan folytatják :))
Egyéb: 7/10 itt arra gondolok, hogy csak a fő küldetés volt normálisan megcsinálva, van pár mentcs meg civilt, meg rabolj ki ez+azt, és folyamatosan csak ezek vannak, kicsit unalmas... :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra lennék kiváncsi, hogy a végén amikor a doki, és a csaj elmennek aztán már látjuk a falakon a szöveget, lemegy a credits, és utánna még tudok mászkálni, meg ujra játszani az adott memorya blockot, nem lehet semmit sem csinálni, hogy folytatódjon?:) Mert a Doki azt mondja vissza fognak jönni... -
el bruja #307 jah de 1ébk amikor időre gyilkolsz, és észreveszik az őrök, akkor automatikusan kezdheted előlröl, mert a feladat szrint észrevétlennek kellett volna lenned. Nekem mondjuk tetszik ez a rész, meg aa zászlókeresés is... -
el bruja #306 nekem csak 1 kisebb problémám volt: nagyon sok embernek u.a. a hangja. Pl. Malic (a félkarú pasas) hangját minden 'sarkon' hallom, szal ezt kibővíthették volna... -
Rena11 #305 teljes mértékbenm igazad szép a játék de valahogy eröltetnem kellett nekem is a játékot nem igazán élveztem -
vili 27 #304 Hogy azért ne csak mindig dicsérjem a játékot, akadt 1-2 próblámám. Szóval sajnos feltűnt néhány dolog ami kissé unalmassá, és idegesítévő teszi a játékot. Az időre mért zászlócska gyűjtés abszolut kiábrándító, és az időre mért gyilkolás meg rohadtul idegesítő. Főleg amikor pl. már likvidáltam a 4 célpontot, és már csak visszakéne mennem a fickóhoz, az utcákon nagy számban létező mozgássérült degenerált faszik, akik állandóan ütnek, mindig elcseszik az egészet. Persze a katonák mindjárt megtámadnak ,és a menekülés veszi az időmet. A másik dolog meg annyira ugyanaz a játék, pár óra játékidő múltával is sajnos. Csalódott vagyok kicsit. Véleményetek ??? -
#303 maguktól cselekszenek -
zs0ltee17 #302 hello! nincs vége a játéknak! olyan kilátót keress ami nincs rajta a térképen! szoval azt akarja elérni a játék hogy magadd jöjj rá hol vannak és hogy mi a küldetés! üdv.: zsolti -
Grizzly4x4 #301 ja és az összes kilátót megmásztam már a városokon kívül ugyhogy most teljesen tanácstalan vagyok
-
Grizzly4x4 #300 Sziasztok lenne egy kérdésem én már jártam minden nagy városban és kinyirtam mind a három vagy négy helyen a fő gonoszt akkor most ilyenkor mi van vége a játéknak vagy mi mert nem jelenik meg sehol sem új küldetés! -
#299 és hogy lehet öket "aktiválni"?:D vagy maguktol cselekszenek? -
#298 a játékban nyílpuska található e vagy csak a renderben volt látható ez? -
el bruja #297 sztem azokra a civilekre gondolsz... ha menekülsz az őrök elől, ők viszsatartják őket, hogy eltudj futni előlük, ha meg üldözöl valakit, megfogják, hogy meg tudd ölni. -
#296 Sziasztok!
Lehet, hogy már olt leirva, amit kérdezni szeretnék, de nincs kedvem visszaolvasni 300 hozzászolást...
Szoval az a kérdésem, hogy kik azok a fekete csuhás emberek? Mindig mikor megmentek egy civilt, rájuk megy a kamera, viszont semmi infot nem mond a játék, hogy kik ök, hogyan lehet velük spanolni, stb... (a térképen is külön jelzést kapnak)... -
#295 sajátod?
-
Ragnar360 #294 Assassin's Creed elado 360-ra 11,5k hibátlan , karcmentes , kézikönyvel! -
#293 Hat sajnos az uncharted sem izgalmasabb. Es az rövid. -
#292 Én is ezt a gamét vártam piszkosul,de látom az Uncharted jobban le fog kötni,valszeg abban nem lesznek ilyen holtrészek,pergős lesz,és állítólag a grafika is penge. -
levy668 #291 Jaja, öregember, nem gyorsvonat:))
-
#290 én ugyan még nem vagyok a legvégén,aszem inkább közel a végéhez,de véleményem a kövi:
Gabe koléga a megmondhatója,hogy már ezért a játékért remegett a seggem hónapok óta,mert hát ubi féle pop-ok mind királyságosak voltak,nálam amúgy is az ubi a numero 1 kiadó,szal hatalmas bizakodással néztem elébe
na belekzdtem, hát már a legeleje is szép volt,de ahogy beindult a story hát le is fosikáltam a zoknim,hogy milyen szép a grafika
csinálgattam az első memory blockot, és már akkor olvasgattam rivjúkban,hogy fasza meg minden,de unalmas-há mondom ezek nem normálisak
sajnos így a vége felé azt kell mondjam egy 10-es játékból az ismételgetések miatt nálam levonódik 1.5 pont, mert az 1 kevés levonás lenne szvsz,amiért a játékos kedvét elveszik attól,amiért odaül:a JÁTÉKtól
ezt leszámítva egy tökéletes produktummal van dolgunk,de sajna pont ez a hiba igen fájó egy gémernek,ennél engem sokkal kevésbé izgat,ha a grafika nem 2007-es egy játékban
ui:
bizakodva várom az új next gen pop szériát(koncept artok már voltak róla) -
amdrula #289 Még mindig, mi ez a 10 leütés dolog? -
levy668 #288 Noss igen szóval a végszó:A játék gyönyörű, az irányítás jó, azoknak akik hozzászoknak az időnként másodpercenkénti 10 leütéshez:)
A feladatok tényleg lehettek volna változatosabbak( a mellékfeladatok)
Szerencsére gyors utazást csináltak, nem kell mindig átlovagolni a városok közt.
Egyszóóval akinek tetszik az ügyességet igénylő tps (third person sworder:)) az fogyassza egészséggel. Akinek meg nem, mert másra számított az ne.
Remélem így senkit sem sértettem meg.
-
Gabe18 #287 Sikerült pár napja nekem is a végére érni.Érdekes játék volt,de szerintem nagyon igaza van azoknak a teszteknek,amikben megemlitik hogy néha erős unalomba csap át.
Ezek a kihallgatós,meg lopkodós feladatok újra meg újra rettentő kiábránditóak,a zászlókeresgetés meg csak időhúzásnak jó.
Ha már egyszer valamiféle bérgyilkost alakitunk,mért nem erre mentek rá rendessen?Még az informátoroknak történő bérgyilkolás is igen gagyin van megoldva hogy ha kettő,ha öt áldozatot kell leölni,az mind ott mászkál a környező utcákon,ráadásul persze rohanni kell mint állat mert időre megy.Legalább ezektől kapnánk normális feladatokat,hogy ölj meg egy kereskedőt,szerzetest, vagy mit tudom én.
Hát az őrök viselkedése meg aztán teljessen irreális legtöbbször.Meglát,2 centit visszahúzodom,már nem is érdekli,és ehhez hasonlók.Persze ha túl élethűre csinálják,akkor meg túl nehéz lehetett volna...
Na persze a látvány sokmindenért kárpótol,és igen izgalmas pergő szituációk is ki tudnak alakulni.Szóval jó volt,szép volt,de egy kis változatosság a feladatokban nagyot dobott volna rajta. -
#286 Ez király volt! -
amdrula #285 Nyova kell tartani freerunhoz...
BTW a játék messze nem tökéletes, de nagyon jó. -
#284 Köszönöm!! -
levy668 #283 Sajna hobbijátékos vagyok.Nincs géppuskakezem:)
Lehet, hogy ezért van néhány problémám....az ugrálós játékokkal.
-
Ragnar360 #282 levy , nagyon érdekes gondokkal küzködsz ahogy elnézem , az ugribugrihoz használ RT+A akkor automatikusan ugrál mindenhol , sztem neked még ez is baj lesz , sztem TÖKÉLETES! -
levy668 #281 A játékkal önmagában nincs gond.Egyszerűen a bemutatókból, és az előzetes hírekből más stílusúra számítottam.Ennyi.
De most már kezd érdekesebb lenni a dolog... most már nem múlok ki egy őrnek a baráti vállonveregetésétől.
Egyébként az ugribugriban, az nem tetszett ha üldözöl valakit, és átugrasz egy 20 cm-s kerítést, időnként kedves assasinunk megpihen a tetején, és nem átugorja.
-
vili 27 #280 A játék szinte tökéletes. Tegnap levy668 azt írta, hogy csalódott a játékban. Az az igazság, hogy ha olyan dolgot kritizálunk az assasin's creed-ben, mint például a hibátlan ugri-bugri az épületek tetején, akkor az összes játékot kritizálni lehetne, mert egyik sem felel meg tökéletesen a valóságnak. Lehet hogy túl sokat vártál tőle. Az az igazság, hogy amikor elkezdtem a játékot, csalódott voltam a jövőben játszódó dolgok belekeverése végett. Azt hittem csak a régi időkben játszódik a sztori. Végül ha belegondolunk így is szuper a történet, csak lehetne magyar nyelven. Ez az egyetlen amiért 10ből, csak 9 pontot adok a játéknak. JÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK! -
vili 27 #279 Szevasz! Szerintem ott lehetsz elakadva ahol én. Jeruzsálem, Damascus, és még egy város. Mindent megcsináltam és semmi. Ma azt tudtam meg, hogy Jeruzsálemben a térkép aljánnál valahol, átlehet jutni a lezértnak látszó részen. Én csak este tudom meg hogy működik-e a dolog. Próbáld meg! -
#278 mivel taktikusabb is a mikor már megnyílik a városok harmadik része is. Ölj embert időre, tömegben, őrök között. mondjuk 4-et :-) és időre érj vissza. Nem mondom hogy most aztán lefosom a bokám, de azért másabb:D:D a játék meg isten. Ennyi. -
levy668 #277 Jaja, valahogy úgy műxik..
ez a baj, mert nem kell taktikázni a végefelé szerintem sajna, hanem berongyolsz és meggyilkolsz mindenkit.
Mi az utolsó pálya? írtsd ki egész jeruzsálemet?:))))) -
#276 Az elején engem két őr is elvert szabajosan. A vége fele mar 20-at voltam képes megolni , úgy , hogy közben 7-8-an voltak körülöttem. -
levy668 #275 Felül kell egy kicsit bírálnom a #258-as hozzászólásom. Azóta foglalkoztam egy kicsit a játékkal, éés mivel kezdi a mesterbácsi visszaadni a spéci mozdulatokat, így már nem is olyan bénakacsa az assassin, és egészen le lehet gyilkolászni benne dolgokat.
Azért kaptam fel a vizet, mert taktikusabb lopakodósabb játékra
számítottam.
De azt az állításomat fenntartom, hogy az őrők ugrálnak tetőről tetőre is.(Én pl csilláron is láttam egyet átugrani:)
-
Foxhound1980 #274 Üzleti partnerek voltunk Kaplan kollegával annó, megörökölte az akkori Gamertagomat...:D
Ami az aláirásomban van az meg a mostani aktuális persze. :)