513
Assassin\'s Creed
  • Sephi
    MGS :P
  • Ragnar360
    OFF mi ez a sok foxhound te ?
    KAPLAN aláirásába a gamertag :foxhound1980 , neked hunfoxhound , de van ps3 as foxhound is meg mindenfajta már :D a gamer365ön is ,h van ez?
  • Foxhound1980
    Figyelmetlenségből baromi könnyen....:)
  • Foxhound1980
    Na ugyan igy szoptam, dettó! Nézd át a városokat mégegyszer mert meg kellett nyilni valamelyik városban valamelyik résznek ami eddig le volt zárva. Ha ez nem megy, (szinte kizárt) akkor baktass el a faludba a mesteredhez.
  • Sephi
    Nem mindenki olyan ügyes mint te. Lehet mások nem úgy fogjak fel a játékmenetet mint mi.

• Ragnar360
    ebbe a játékba ,h lehet elakadni , nem értem ?:D
    menj abba a városrészbe ahol még nem voltál , mássz fel egy toronyra(nem jelzi a térképen,neked kell találnod 1et az uj keruletben , nem nehéz!) és Y-al nézz körbe és már meg is van , kiad mindent!
  • tomtrial
    de megvan minden ... nincs több paraszt, nincs több kilátó és semmi ...
  • Sephi
    Ments meg minden parasztot , maszal fel mindehova es menyel a bazisra ami a mgadott vrosban vala.
  • tomtrial
    ziasztok

elakadtam ... elvileg mindent megcsináltam és mégis vannak olyan városrészek amik levannak zárva, és már nincs több kilátó amivel feltudnám térképezni a lezárt részeket ...

mit tegyek?
  • Ragnar360
    Ok , rendben!
  • levy668
    Te figyuzz emléxel hogy kezdtem a mondanivalómat?

" ez magánvéleményem, nem akarok megsérteni vele senkit, akinek tetszik"

Erre te meg élből lehülyézel...Gratula..
    Arról meg annyit hogy az egyik őrt speciel kb fél órája láttam átugrani egyik tetőről a másikra, ééés nem lassan ugrott vagy lassan mászott a levegőben, hanem ugrott.
  • Sephi
    De, az összes őr pokember. Csak lassabban :D

én nekem sincs túl jó véleményem a játékról és mégis ezt vártam a legjobban. Izlesek és pofonok.
  • Ragnar360
    Nem tudsz játzani , csak a hibákat látod a játékban , amiket leirtál az mind nevetséges...csak idegesit a butaság!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A rabszolga kereskedö az egyik legjobb rész ...
    SOHA NEM AKATTAM FEL SEMMIBE , SOHA NEM VOLT GOND ,H ROSSZAT FOGTAM BE!!! AZ ŐRÖK SE PÓKEMBEREK ,LASSAN MÁSZNAK ,SIMÁN LETUDOM RÁZNI ŐKET!
    sry caps , de igen ezt kiabálnom kellett :D , lehet ugytunik , h elfogult vagyok a játékkal kapcsolatban , de nem ...csak ha a hülyeség fájna ordítanál!
  • levy668
    Jah meg azon egy picit elmosolyodtam, hogy bárki üldözi kedvenc főhősünket az a pókember képességeivel rendelkezik....

Ezek úúgytudnak tetőkön ugrálni:)))

Hát meg nem tudom egy assassinos játékban ugyebár a bérgyilkos választja a helyet meg az időt...

Itt speciel a gép.... és mindig fasza zsúfolt:)
  • Sephi
    Majdnem egyetértünk.
  • levy668
    Hát emberek hozzám került a játék, belevetettem magam, a nagy várakozások után...
    Hogy ez mekkora egy kalap szar lett, azt el nem tudom mondani(ez magánvéleményem, nem akarok megsérteni vele senkit, akinek tetszik.)
    Ahogy beharangozták, hogy szabad játékmód, meg nagy szabadság, meg becserkészés....ahha persze...
    Jeruzsálemben(olyan 2., vagy 3. gyiloknál) az emberünket szabad üldözni a fél városon át és utána marha gyorsan szabad megdögleni mert vagy 20 rendőrnek kinéző dühös ember kaszabol le....

na ennyit a szabad játékból...
    Jah és eme üldözés közben persze kedves bérgyilkosunk mindenbe belekapaszkodik amibe nem kellene(pl megreked a egy 20-cm-s kerítésen, nehogy már utolérjem az emberünket....), meg természetesen elveszti a célpontot, és amikor rányomok LT-vel persze hogy nem azt fogja be amit kell...

Noss összegezve az IGN-nek igaza volt szerintem.

Mint mondom, ez magánvéleményem, lehet hogy csak nekem nem jön be a játék, de én mást vártam...

Valami Thief szerűséget...
  • el bruja
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sztem Lucy is a klán tagja lehet, mert ő tolja mindig odébb, hogy turkáljanak az agyadban, meg a végén, hogy ne öljenek meg. Ja meg neki is levan vágva a bal kezén a gyűrűsujja,mint Altairnek, szal sztem ő is Assassin.
  • Ragnar360
    Huh , köszi szépen
    Ez eszméletlen sztori :)
    SPOILER!
    Lucy emailjeiböl kivehetö ,h az 1ik barátja is meghalt a project alatt 5 évvel ezelött , de ö nemtudja ,h miben s kérdezi a doktort meg a cégtöl vkit , az a vki elhajtja kb. már pontosan nem elékszem ,h mivel , aztán a doki üzenetei közt megtaláljuk ,h ez a vki mondja neki ,h Lucy kérdezte tőle ezt ... apropó az milyen durva volt már mikor riadó volt , mert vmi bérgyilkos kiakart szabaditani ?:O Desmond ,h került erre a helyre és miket beszél sokszor a dokival mikor ébreszti a doki ...azok érdekelnének nagyon m ert sajna felirat nuku :((( és akkor rengeteg érdekes infó hangozik el annyira rájöttem :D
    Lucy-nak mi a sztorija? Titokban ismét beszélget vkivel ott az emailekben ...mitnha Lucy egy másik szervezet tagja lenne ! Lucy kérdezi is tőle ,h mikor jön a rescue , megmentés v vmi ilyesmi , aztán REJTVE válaszol az illető az emailben ,oly módon ,h van a szöveg ugye és bizonyos betűk a szavakban NAGY -al vannak irva , ha ezeket összeolvassuk akkor asszem ezt kapjuk :" BE THE SOON " ,- a soon a lényeg tehát hamarosan ...ja és az illetö kérdezi ,h "Desmond tud -e rólunk?" ...erre Lucy válasza :"NO." Hát nem semmi ami itt megy :) , ez kész :P Ja és a végén ,h válnak el miket mondanak azok az emberek az üvegfal mögött ? Én vmi olyasmit értettem ,h öljenek meg engem , aztán Lucy magyaráz ott vmit ,h ne mert még szükség van rá v vmi ilyesmi,aztán elmegí a 3 ürge és lucy meg a doki is elmegy de még mondanak vmit...hogy is volt ez a rész itt ?

Ma elkezdem a zászlókat összeszedni!
  • Scotty99
    Köszönöm, ezzel sok minden világosabbá vált számomra.
  • Jissi
    SPOILER:

1.) Egy másik templomos volt Robert helyett, hogy ő addig megléphessen

2.) Robert azt mondta, hogy nem 9 templomos találta meg a kincset hanem 10, és a 10. Al Mualim aki azért ölette meg őket, hogy megtartsa magának

3.) Nem lényeges mit mondott a király

4.) Lásd 2.

5.) Meg akarja tartani magának a kincset (Piece of Eden #3), aminek a segítségévél uralni akarja a világot. A kincs képes illúziókat kelteni az emberekben (az összes bibliai csodát is ennek tulajdonítja), illetve mentálisan befolyásolni őket.

6.) Lásd 5. Feltehetőleg egy jövőből vagy a világűrből érkezett tárgy, amiből több is szét van szóródva a világon.

7.)Lásd 5. Valóban ezt használta Altair "megölésénél" is. Mondta is utána, hogy azt látod amit én akarom hogy láss.

8.)Az artifact illúzióját használta, de a végén őt is elkapta Altair a hasonmások között.

9.)A pontok a többi artifact helyét jelölték a földön. Ezért keresték annyira a jelenben a templomosok, mert a segítségével megtalálhatják mindet.

10.)Az írásokat a falon az Altair előtt fogva tartott assassin leszármazottak írták vérrel - Altair volt a 17. tesztalany. Mindegyikük ősei más-más korban éltek, ezért volt maja és japán írás is. Altair azért tudta elolvasni őket, mert a gép hatására előjött nála egy ún. Bleeding Effect, amikor konkrétan előjönnek benne az ősei képességei/személyiségjegyei.

A két nagy írást jobbról-balra, lentről felfelé tudod összeolvasni. Háromszög: "They drained my soul and made it theirs. I drained my body to show you where I saw it." - ez az előző alanyokkal folytatott kísérletekre utal.

Négyzet: "Artefacts sent to the skies to control all nation, to make us obey a hidden crusade. Do not help them." Ez pedig arra, hogy a cég fel akar lőni egy műholdat a Piece of Eden #3-mal, hogy ezzel uralma alá hajtsa a világot.

12212012: Ez a dátuma a műhold tervezett fellövésének, egyébként a maja civilizáció szerint a világ vége napja. Az állatképek a Nazca fennsíkról, Quetzalcoatl említése a hálóban és a maja piramisok is ezt a vonalat erősítik.

Yonaguni: a japán mitológia Atlantisza, ehhez kapcsolódnak a távol keleti írásjelek és a kínai császár neve is.

22:13: Jelenések könyve - "Én vagyok az Alfa és az Omega, az Első és az Utolsó, a Kezdet és a Vég".

Még valami? :)

A glitch achievementet állítólag megkaphatod ha újrajátszod bármelyik küldetést többször, mert nem a 85%-ot számolja, hanem a darabszámokat amiknél nyomtad a gombot.
  • Ragnar360
    LOOOL:D
  • Ragnar360
    Gyakrabban feljöhetnél livera :P Sephi barátom :)))
    Érdekes , mindenkinek megvan a Lucy-s acsi!(és nem szették a zászlókat)De most végigpörgethetem majd ujra :S kérdés ,h a memory glitchek meglesznek e az elején mert ott hagyhattam el egy párat ... na mind1. Egyébként elég gáz ,h nincs normális free roam :@@@@@ meg a reload memory is mien már áááá kiválasztom ,h meik küldinél töltse be és erre mindig odaad Al mualimhoz és azt a fejezetet kell ujra...ez már kurva nagy free roam :P
    Valszeg visszatöltöm az uccsóhoz és összeszedem mindet.
    Egyébként meg kérlek válaszolj a kérdéseimre, hamár én vettem a fáradságot és irtam ennyit...érted? Angolból meg nem vagyok egy sik analfabéta , de beszédet kevésbé értem mint az irott szöveget...
  • Jissi
    Na megvan 1000/1000-re, ha jól látom először az országban... :)

Zseniális játék, orbitális fasz lehetett, aki az IGN-en 6.5-öt adott neki. Mindent összeszedtem és minden emailt elolvastam, szerencsére az angollal sincs gondom, úgyhogy nyugodtan állíthatom hogy a története is bőven veri a nagy átlagot.

Nagyon kíváncsian várom a folytatásokat, vajon a jelenben játszódik majd, vagy valamelyik másik assassin vagy templomos emlékeit éljük majd át?
  • el bruja
    tényleg nem ad meg maileket, ha nem szedem össze az összes zászlót?
  • Sephi
    SPOILER

Egy ceg megepit egy masinat ami elo tud hozni emlekeket. A Keresztes lovag rend meg mindig letezik. Levezetik egy ember, ez esetben Desmond-et, emlekeit a multba hogy megtalaljak a "szent graalt", ami ez esetben mint kiderul a vegen, egy terkep a tobbi szent graal-hoz. (mondja is hogy nem csak egy van). A mult nem szamit. Ami a multba tortenik az teljesen mas mese. Ott egy arulasrol van szo es semmi tobbrol. Semmi koze a jovonek, de ott is a graalt kersi mindenki.A vegen amikor kinyilik a szent golyo akkor ott a terkep amit a corp keres es lementik a terkepet. A csavo aki meg Desmond elott ott volt, ugyanezt csinalta de o elobrol indult, az egyiptomi dolgokbol eredoen. Lenne mit meg irni de kb errol szol az egesz.

• Grizzly4x4
    egyébként nagyon bejövös a játék nekem eddig ezt tetszik a legjobban
  • Grizzly4x4
    köszönöm szépen csak sima tv-n játszom és 72cm-es thomson 100 HZ. tehát nem ratyi egy tv de mégis annyira kicsivel írja ki hogy kurva nehéz elolvasni meg az angoltudásom hagy némi kivetni valót maga után
  • amdrula
    Tréningben írja mit kell csinálni...
    Amúgy a counter attack, az az általad leírt RT+X.
    Combo kill pedig X és mégegyszer X amikor a kardok összeérnek, ha jól emléxem.
  • Grizzly4x4
    Valaki irja le nekem légyszi hogy hogyan is kell a counter attackos támadást meg a combo kill-t csinálni technikailag vagyis hogy mit kell nyomni mert én mindig probálom a tréningen de nem megy sehogy sem. Egyedül azt tudom hogy amikr rámtámadnak én meg nyomom az RT-t + x-et akkor kitérek a támadás elől és látványosan levágom őket! Ja és hogy jeruzsálem után még mennyi van a játékból? előre is köszi a segítséget.
  • testerlnx
    Már régebben is gondoltam, hogy jó lenne egysite (mondjuk a gamefaqs) ami leírja a játékok story-jait emészthető formában (háttértörténetestűl, spoilerekkel)... Mert egy walkthrought azért olvasni, hogymegértsd a story-t elég gáz :( Amúgy ha vmihez nincs rendes angol felirat at én se értem, sőt néh még a felirattal sem :( Persze az igazi magyarul lenne, novella szerűen, de álmodik a nyomor...
  • Sephi
    Az Assassin's Creed storijat egy francia ironak a mesejebol nyaltak le csak kicsit atirtak a cselekmenyt.

Csinaltak egy szep vilagot hozza.

Valoban SEMMI nem jott le neked a sztoribol. Sajnos nem vok enciklodpedia hogy valaszoljak neked mindenre. Viszont elarulom hogy az nem Lucy es hogy a sztorinak nincs vege.

Naon igaz. Ha nem csinalod meg az egesz jatekot rendesen + a zaszlokat akkor nem kapod meg az osszes emailt.

• el bruja
    ja és voltak még a falon számok, az 1ik ilyen asszem a 22:13 volt. Az a vidiben nem volt, de a Biblia ugrott be: neten +néztem, ott a 22. fejezet 13. pontban vmi olyasmit mond, hogy élvezd ki a napot, mert holnap meghalsz, szal még az is stimmelne.
  • el bruja
    1ébk azoknak a szimbólumoknak utánanéztem...
    van az ágy fölött, jópár szám, szöveg stb. aza 13.0.0.0.0 vmi maja kalendárium, asszem 2012 dec. valahányadikát jelöli, és kint az Animusnál az a sok szám is vmi kalendáriumféleség...ebből meg kiderült, hogy valaki volt ott előtted.
    youtube-on volt 1vidi ami ezt mondta, de ő se jutott ennél tovább.
  • Ragnar360
    VÉGIVITTEM!!!
    Á ez hihetetlen ááá , eszméletlen , ennek a játéknak olyan szorija van ,h amit már én évek óta nem láttam egy játékban sem...pedig ennek is csak kis részét értem :'(
    Megpróbálom most azért összeszedni magam , h tudjak ide irni vmit ,h meg is értsétek igazából még most jönne a sok kérdés , amire remélem tudja itt vki a választ

Spoiler veszély!
    Szóval ,h is van az mikor Jerusalemben kell kiiktatni Robertet ?( Én odamentem , látom megy a diskura , közelebb mentem ,csak elöször pont egy sérkö tetejére estem rá aztán jött is az in-game movie és nem tudtam leugrani , a faltol meg szinte semmit nem láttam!) Szal ujrabetöltöttem, bementem a tömegig ,elhangzott egy-két ismerös szöveg :" these creatures .........in the shadow ..... but not today" és akkor rám mutatnak , a tömeg megfordul , én is fordultam , nehogy lebukjak , de késö mert direkt igy volt tervezve -elvileg-aztán egyből harc következett , levágtam mindet majd a végére az állitolagos Robertot hagytam ...jol bes*opattam szegényt : megkapta a counter attackos 1 ütés 1 halált a hidden blade jovoltabol ...jön a video , kiderul ugye ,h ez csapda kb ennyit értettem , meg haverom mondta ,aki mar végigvitte ,h az Lucy volt!!! ..."nem jöttél rá ,h ki az ?" Hát nem , pedig néztem is , ráadásul a haja szine se olyan volt , madj végigviszem ugyis még...
    Na mind1 , inkabb tényleg fleteszem ömlesztve a kérdéseimet, mert egyszeruen nem hagy nyugodni , érzelmileg hatott rám ez a játék is ami már egy jo pont szamomra

1.Robert helyett ki volt akkor az a nő ? és miért ?
    2.Robert(kopasz) megölése után , elég fontos dolgokat mondott a vizióba , mik ezek pontosan , részeket értettem csak ...,h ez a 9 ember tudta csak a "treasure" (kincs) titkát ...pontosan miket mondott ?
    3.King Richard miket mondott szintén itt a végén ?
    4.Ha tudnám az elözö (sokakra) a választ nem tenném fel ezt , de igy azért megemlitem , Altair ,miért akarja (meg is teszi/ük) megölni Al Mualim-et)
    5.Mi Al Mualim célja ?
    6.Mi az amit a kezében tart ?(gondolom a kincs , a lényeg az egészben , de miért várt akkor eddig , már korábban is ott volt az asztalán , csa Altair-t használta volna fel ,de mire , miért ? )
    7.Mire képes az a "ereklye" !? (manipulálás ? , de hogyan értelmezve !!? a játék elején mikor Altair-t megszúrja a tőrrel, akkor is kérdezi ,h mi történt vele stb ...állitolag , csak el akarta vele hitetni , de hát hogy? kaja megszurta! , ...Altair , you're reborn! - feleli Mualim az elején , többre nem emlékszem)
    8.Mualim mit csinál a végső harcban mikor el el tünedezik és vmit csinál a kezében , de odamegyek akkor harcol velem , aztán ismét eltünt egy másik helyre
    9.A kis gömb kivetiti a Föld hologrammját ... WTF egy térkép , de mik azok a pontok rajta , mit jelolhetnek ?
    10.Eszméletlen dolgokat lehet megtudni az e-mailekböl amik a laptopon olvashatoak... pedig az szöveg , nagyrészüket alig értem , nem olyan 1xeru angol .de ááá eszméletlen mennyire aprolékos , milyen mesteri Érdekes ,h rengeteg ilyen project van...ez az egyik a sok közül... bejutottam abba a terembe , ahova csak eddig az üvegfalon keresztul nézhettunk... ott volt asszem ez a laptom...nem akarok már 11. kérdést is feltenni igy is sok , de a végét még belefoglalnám akkor ebbe: mik azok a szimbólumok a földön mindenhol ÁÁÁÁ brutálisak , alig vettme ki belölük vmit : egyiptomi szimbólumok , majom , számok , feliratok (értelmetlennek tünnek , dfe lehet ,h csak tükörirassal lettek irva ...sehogy nem tudtam öket kisilabizalni ...kódszámok stb... vajon ki és minek irhatta fel ezeket , ja és mivel ? XD
    KIK ezek az emberek ? (Annyit hallottam szintén havertól , meg amire magátol is rájön az ember ,h a Desmond Miles , egy ősi bérgyilkos leszármazottja és a DNS ei által vissza tudnak menni ugymond a multban ...memóriájában , h ujra felidézzék a történteket és ,h megtalálják a keresztes lovagok kincsét(eit)!

Baromira kellene felirat , reméljuk lesz hamarosan updateben elérhetö

(megnéztem az összes emailt , beszéltem mindig Lucyval és mégsem kaptam meg a Conversionalist acsit , se a Knowledgeeset mikor nyomogatni kell a glitcheket elején egyet-kettőt max ha elhagyttam még az elsőp célpont elött(nál) de onnantol folyamatosan mindet csináltam ... na mind1...

Érdekes kérdéseket tettem fel ugyvélem , remélem nem csak számomra ... must have
    MERT EZ EGY LEGENDA , EZ EGY VÉGET NEMÉRŐ ÚT , HIHETETLEN ÉLMÉNNYEL , EZ AZ ASSASSIN'S CREED!

Köszönöm ,h elolvastátok ,s remélem sikerül megfejteunk őket

szerk.: kopiztam mashonnan , szal sry ha vmit már kérdeztem máshonnan :P féloráig irtam igy is ;)
  • offkorz
    tudom hogy nagyon fasza,nekem is nagyon bejön.kezdetektől vártam,csak kissé húzódszkodom a boxtól. :|
    [amúgymeg tényleg. :DASS:AD?:SAD]
  • el bruja
    jah, azt csak erősen tom csanácsolni, hogy kezd el, nagyon fasza játék...[télleg? :D]
  • offkorz
    lehet hogy mégis elkezdem boxon.
    [egyébként mi ismerjük ám egymást. ^^]
  • tomtrial
    sziasztok

elakadtam ... elvileg mindent megcsináltam és mégis vannak olyan városrészek amik levannak zárva, és már nincs több kilátó amivel feltudnám térképezni a lezárt részeket ...

mit tegyek?
  • el bruja
    jah jó neked... én nemtulsok mindent értek, a lényeget mongyuk má értem. Sztem ne várj vele, PCre még 1jo darab mire kijön:)
  • offkorz
    _D_SAD:?SA:D?ASD:ASDű
    már harmadszorra ^^
    én sajnos összesen fél órát játszottam még csak vele.de szinte ismerem az egész történetet már.haverz tolta nemrég boxon,azon próbáltam ki egy picit játszottam.ő persze angol tudás = 0.így lószart sem értett az egészből.én leültem,és miközben játszott hallgattam a szöveget fordítottam neki.nem vagyok pro angolos,de értettem kb.és utána olvastam.én pc-n szeretni majd játszani,így várhatok még vele.boxon nem tudok leülni és játszani,bár.lehet nem bírom ki és,mégiscsak muszály lesz. :DDASDSADS