513
Assassin\'s Creed
-
jambi69 #473 Hello! Tegnap kezdtem el játszani vele és már elis akadtam egy résznél mág nagyon az elején! Olyat kell csinálni hogy a tetöröl kikell halgatni két embert és utána az egyiket követni kell és valamit kikellene szednem a zsebéböl a B-val :S ,de aztán lehet hogy rosszul gondolom! Valaki nem tudna benne segiteni ? Üdv -
Skyline #472 Valami 9mm-est tudok ajánlani 1 golyó is elég hozzá,csak ha lehet valami kietlen helyen használd,mert Jimmy-t majdnem visszahozták..:)
-
#471 KONZOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!! -
Wolfi24 #470 Hi! Nem tudja valaki, hogy PC-n miért lép ki a játék tök hirtelen úgy 20-30 percenként. Pedig szaggatás nélkül megy a gépemen max bontáson. Vagyis nem lehet az a baja, hogy nem elég neki valami. Ha valaki tudja a megoldást és elmondja nekem vagy ha csak tippet tud adni azt is megköszönném. Előre is köszönöm. -
#469 semmi gond, a kapu majd mindenképpen nyitva lesz később
hogy mikor azt viszont nem tudom mert már rég játszottam a játékkal -
Dodey #468 Sziasztok!Meg tudná nekem mondani hogy memory 2-ben hogy lehet kijutni a templom kertjébe mert a kapu zárva és ott állnak az őrök is!Már csak azok a zászlok hiányoznak!
-
mikey08 #467 köszi szépen
-
#466 Nem beszélni kell, hanem kihallagatni, le kell ülni a padra. -
gyuri12 #465 Hol,melyik városban? A térkép mindig mutatja,hogy merre kell menni.;) -
gyuri12 #464 Ezt tudom,viszont már túljutottam azon a részen,és nem akarom újrajátszani a játékot csak emiatt. -
mikey08 #463 sziasztok!kéne nekem egy kis segítség!az elején vagyok a játéknak és kéne beszélnem két emberrel,de nem tom mi a teendőm? -
#462 a full dna bar az ebben az esetben azt jelenti, hogy a lehető legtöbb kis téglalapot szedd össze. tehát először csinálj meg minden mellékküldetést és a célpontokat csak a legvégén gyilkold meg
itt találsz egy remek leírást arról hogy hogyan tudod megcsinálni az achievementeket -
#461 nekem van egy oylan érzésem h ezt valahonnan kimásoltad mert már biztosh olvastam valahol (: -
gyuri12 #460 Nálam is sok a bug,pedig eredeti... -
gyuri12 #459 Üdv!
Van az az acsi,amiért full DNA csíkkal kell megölni az összes célpontot. Ha az egyiket a 3.memory blockban(a dokit) nem úgy öltem meg,akkor azt később megtudom változtatni,és megkapom akkor az acsit,vagy kezdjem elölről?
Kösz előre is! -
#458 Nálam ilyenek egyszer sem fordultak elő, és a játék simán meg érdekli a 9 pontot, már csak a hangulatért is. -
sfferi #457 jah meg bocs hogy a konzolos topicba irtam pedig pc-röl beszéltem! -
sfferi #456 hi all nekem nem jó eza game a gépigény meg van pedig!Nah ez a problémám az hogy elindul aa játék nem jön be semmi csak a hang megy lemennek a videok gondolom már a játék menujéban vok mert lehet lépkedni a menuben de nincs!pls help!:S(ha már le van irva valahol ez akkor szoljatok kössz és bocs hogy nem olvasom végig a topicot de nincs rá idom) -
koj #455 Megint megakadtam! Jeruzsálemben vagyok, és nemtom valamiyen pasihoz kell elmenni, de nem jó! Elmekegy oda és azt írja (szerintem) hogy beszélni kéne vele, de nemtom hogy ekll! Próbáltam megölni nem ment, megöltem az őröket is úgy se. valami tipp? -
koj #454 Kösz! sikerült -
el bruja #453 ha x360on jáccol, B-t nyomva tartod... többire nemtom:D -
koj #452 Nem tudok angolul, németes vok! Milyen gombot kell lenyomni? -
el bruja #451 elmondja,és ki is van írva, hogy kell átmenned. Asszem gentle push a gomb neve, azt nyomva tartod, elindulsz a tömegben, és finoman mindenkit odébblök ez által. -
koj #450 Valaki udna segíteni? Az elején meég szerintem ilyen gyakoráson vagy min hogy kell a tömegen átmenni? Mert a bemegyek a tömegbe akkor leesnkek az urrnák és kezdi újra! Hogy kell átmenni hogy ne verjem le egyik ember urnáját sem? Köszönöm előre is!
-
kriszkrisz #449 elado assasin creed ps3 9500ft a postat allom erdeklodes priviben -
Rodman6 #448 Nálam el sem indul, kiír valami hibát -
SonicBoom #447 Alwares, szokj hozzá. Egyre inkiább a tömegeknek készülnek a játékok, minőség nem számít, csak vegyék! Game over.... -
#446 Pff gyerekek ez az Assassins Creed a játék vége fele milyen egy bugos szar lesz! Na ennek egy külön bejegyzést fogok szentelni szerintem....
Olyan volt, megyek az utcán, szépen csinálom az Informernek a gyilkosságokat, megyek az egyik utcán, egyszercsak a semmiből lespaw-nol 8 ilyen elit katona és megtámadnak, küldetés vége.... Brrr... Eddig se tartottam sokra a játékot, csak gondoltam, ha már megvan az acsikat legalább kiszedem belőle... Erre ilyenekkel találkozok és ez csak a jéghegy csúcsa. Eddig nekem fejben egy 8 pontot ért a játék, most ezzel kb lecsúszott 7,5-re. Textúra bugok, animáció bugok, mozgási bugok, és ezek mint zavaróak, sőt pártól nem lehet játszani...
Ja igen meg volt egy olyan, hogy az idióta őr valami indittatásból leugrott a ház tetejéről és meghalt, erre megtámadtak, mert hogy akkor én öltem meg. Na lol... Amikor ez megismétlődött az csak szimplán lol volt, mikor üldözés után, lemondtak rólam és ugráltak le a házról, sorban meghaltak vagy huszan....
Na megyek vissza "debug"-olni... -
#445 Konzol topik cső -
gadamka #444 nekem is mindig kilép jeruzsálemnél... és a haveromnál is... pedig Xpm van... MIÉRT?! :D -
Display #443 Ma sikerült a végére érni. (nem egy hosszú játék, voltak kimondottan frusztráló részek, de összességében yo volt.) Ha valakit érdekel akkor elpasszolom.
-
magus4884 #442 Bocsánat elnézést kérek!!!De végülis valaki válaszolt isés nagyon köszönöm!!De szerintem atol fügetlenül hogy konzolos forum pc-s kérdést is felehet tenni!Nem olyan nagy az eltérés:) -
#441 De most tényleg téged nem zavar ,hogy konzolos topiban kérdezel egy Pc játékról ?
Legalább körbenéznél ,hogy hova írsz .
okthxby -
#440 Ha közvetlen mögé érsz a hud-on átvált a gombfunkció, úgyemlékszem a B-t kell nyomni. -
magus4884 #439 Én csak probaként töltötem le hogy ,mien a game,és hát egész jó!A grafikája tökjó(nagyon tetszik) meg minden de elég nehéz a feladatokat megcsinálni(legalább is nekem)Soha nem azt csinája amit én akarok.Pl az első feladatnál mikor kikéne rabolnom egy csávot(elöte egy csajal dumál és nem tudja mien levélröl beszél neki a csaj)Nem tudom kirabolni!,mien gomb kombinácioval és hogy tudom kirabolni?Mert vagy megütni tudom és el fut mindenki hat fele és rám jön az örség és meghalok mer nincs fegyverem csak a öklömel tudok ütni.:(Hogy tudom kirabolni?Elöre is köszönöm a segitséget!Mindent probáltam már,de lehet hogy rosz gomb kombináciot használok,vagy nem tom.Elöre is köszönöm a tippeket,és a segitségeket! -
#438 No warez?! -
amdrula #437 Attól függ, az x360-adra vagy a PS3-adra varázsoltál vistát, esetleg DSre?... -
willis #436 Uff
Nos probléma a következő:
Ahogy beérek jerusalem-ne kifagy a pogram. Vista van a gépen. Menet közben többszőr csinálta ezt, de mindig tudtam folytatni. Most viszont nem. Ahogy beérek a kapun fehér kép és kidob a játékból.
Na erre tud valaki valami megoldást? -
amdrula #435 Ha ilyen hülyeségeket kérdez az ismerősöd, akkor neki kevés mert úgyis el fog akadni ott, ahol a legtöbb, aki nem érti mit mondanak neki :D
BTW elmondták neki, hogy 9 arcot kell kinyírni, mindjárt látja is mennyi idő egyet, érezni lehet kb. hol tartasz. -
IgH #434 Gondoltam megkérdezem itt is,mondjuk több az esély h megkapom rá a választ: Egyik ismerősöm kérte h érdeklődjem meg,h hány %-a a játéknak (csak a főszálat tekintve) az h megérkezünk Damascusba és beszélünk a csávóval az assassines házba,ahova a tetőn keresztül lehet bejutni. Kösz a választ.