293
PeerGuardian 2
  • Mersant
    nagyon hasznos progi, ajánlom mindenkinek ;-) amíg nem próbáljátok ki nem hiszitek el kik jutnak be a gépedre a tudtod nélkül, én is meglepődtem.
  • HiPPoNaX
    A tuzfal atenged bizonyos alkalmazasokat (mivel nyilvan azert vannak fent a gepeden, hogy hasznald oket) mint pl. filecserelok. Azonban pl. a filecserelokon is elofordulhatnak jogvedok, akikrol az eletben nem jonnel ra, hogy jogvedok, a tuzfalad meg siman beengedi oket, mivel semmi olyat nem csinalnak, amit mas hozzad kapcsolodo ugyfel ne tenne.
  • tobias88
    ez ingyenes?
  • PíszLávJuniti
    Az nem rossz :D
    Egyetemeken kb mindenki tölt le és fel is, tanárok is, és akik hozzáférnek az egyetemi net csatlakozáshoz. Mondjuk akkora sávszéleséggel énse tennék másképp :D
  • cSuwwi
    a meghívós magyar oldalakról is kaptam bsa.hu-t a már említett blocklisten, szal...
    az edukésönt (egyetemek) érdemes kivenni (alapból be van kapcsolva), mert a magyar egyetemeket is fogja, és elég sok a koleszos seeder
  • SeLFisCH
    ha letudnám szedni...
  • PíszLávJuniti
    Értem.
    Meghívós magyar torrent oldalak csak elég biztonságosak, külföldihez meg használok SOCKS4 proxyt. Nekem ennyi elég :)
  • cSuwwi
    én régóta használom, nemegyszer befigyelt egy bsa.hu is a blocked listen...
  • kulabácsi
    és ezt egy egyszerű tűzfal nem védi ki???
  • Tobacco
    És már html felületről is kutakodnak: http://www.chiponline.hu/f.php?mod=40&id=231153
  • HiPPoNaX
    Blokkolja a blacklistjeben levo IPkrol a hozzad torteno csatlakozast (nyilvan a blacklistjeben kulonfele jogvedo szervezetek es egyeb "veszelyes" intezmenyek IPregioi szerepelnek)
  • PíszLávJuniti
    És ez a kutakodás mégis, hogy működne?
    A progi ezzel szemben hogy védene meg?
  • passatgt
    Illegális file-megosztás? Ennek a tevékenységnek nagy veszélye, hogy a hálózatot monitorozó vállalatok ráakadhatnak a jogszerűtlenül megosztott állományokra, aminek aztán jogi eljárás lehet a vége. Az alkalmazás azonban képes ezeket a kutakodásokat kiszűrni...
    Nézzétek meg kik szoktak figyelni:)Layered technologies DFN Verein Universyti erlangen nuremberg.Engem ezek folyamatosan figyeltek,mostmár nem:)
    Innen letölthető:http://methlabs.org/projects/