293
PeerGuardian 2
  • mrzed001
    Vagy jön hirtelen pár BushPribék és felszabadítanak (pölö az orosz elnyomás alól ... nem, az már nem jön be .... akkor a szerb elnyomás alól .... de hát azok sincsenek itt ..... MEGVAN, akkor te terrorista vagy :P)
  • mrzed001
    Hát, mondjuk kíváncsi lennék, hogy kinek milyen durva egy napi kitiltottak listája
    Néhanapján felteszem ide a legfuribb egyedeket :P
  • lashy
    Na várjál csak ... :P
    Ha kiderül hogy olaj van alattam felezünk :D:D
  • mrzed001
    itt el tudsz minket érni :P
  • passatgt
    Itt a fórum azért van hogy lehessen beszélni
  • etitkar
    sziasztok!"PeerGuardian2" ezt a progit aki feltette és használja ha segítene nekem és hol tudom utol érni?
    [email protected]
    etitkar
  • mrzed001
    07:47:17;WareNet - Mpaa.org;xxx.xxx.xxx.xxx:xxx;xxx.xxx.xxx.xxx:xxx;TCP;Blocked
    08:14:00;Israel Local Authorities Data Processing Center Ltd;xxx.xxx.xxx.xxx:xxx;xxx.xxx.xxx.xxx:xxx;UDP;Blocked
    10:56:36;Fort Monroe DOIM;xxx.xxx.xxx.xxx:xxx;xxx.xxx.xxx.xxx:xxx;UDP;Blocked
    12:33:21;Halliburton Company;xxx.xxx.xxx.xxx:xxx;xxx.xxx.xxx.xxx:xxx;UDP;Blocked
    12:51:17;Naval Surface Warfare Center;xxx.xxx.xxx.xxx:xxx;xxx.xxx.xxx.xxx:xxx;TCP;Blocked
    14:01:31;DoD Network Information Center;xxx.xxx.xxx.xxx:xxx;xxx.xxx.xxx.xxx;UDP;Blocked
    14:04:38;Royal Signals and Radar Establishment;xxx.xxx.xxx.xxx:xxx;xxx.xxx.xxx.xxx:xxx;UDP;Blocked

Olaj, amcsi és angol katonaság, védelmi minisztérium, Mpaa, meg a zsidók
    Én nyertem :)))
  • lashy
    13:03:17 | Saudi Arabian Oil Company, Saudi ARAMCO | xxx.xx.xx.xxx:xxxx | xx.xx.xxx.xxx:xxx | UDP | Blocked

wtf? lehet egy elrejtett olajmezőn csücsülök? :P
    Egyébként mit akar ennyire a Vivendi Telecom? Minden másodpercbe blokkolja ...
    (övék lenne az Invitel?, mivel én Inviteles vagyok)
  • tomo
    mutass egyet, ahol nem hagyta annyiba, ha valaki nem fizetett nekik.
    nem fogsz taklalni peldat.

ezek csak ijesztgetnek, es ijesztgetessel probalnak penzt kicsikarni az emberekbol. tegyuk hozza eleg sok penzt.
  • mrzed001
    Aha, mert a maffia annyiban hagyta/hagyja, ha valaki nem fizetel neki Ez egy törvényesen elfogadott és támogatott maffia (van benne némi ellentmondás, vagy mégse )
  • tomo
    na ugye ezt mondom ez olyan mint egy fél maffia, szednek vedelmi penzt, de ha nem fizetsz nincs semmi.

nem lett volna per a tobbibol sem, mert ok is tudjak, hogy a "bizonyitekaik" semmit nem ernek.
  • mrzed001
    Egyre emlékszem aki nem fizetett, és nem lett per. A többi esetben a védő ügyvédje harcolta ki, hogy "csak" annyit kelljen fizetniük (a szagértő bíróság tuti a 10x-esét ítélte volna meg, pláne ha eszünkbe jutnak azok a tipikus amcsi "leöntöttem a mekiben forró kávéval a barátomat amin elcsúsztam ezért meki fizessen $1M ... és kellett is fizetnie)
  • mrzed001
    "FUD is the Fear, Uncertainty, and Doubt" azaz félelem, bizonytalanság és kétely.
  • KeKKSZike
    Mi az a FUD?
  • tomo
    ez a mocskos kiadok szovetsegenek modszere.
    megfenyeget perrel, oszt ha fizetsz nagykegyesen nem perelnek ( 5-6000 $ ) semmiseg azert a par vacak mp3 ert.

de ha ellenallsz, es nem fizetsz, nem tortenik semmi, mert ok is tudjak, hogy nem birnak megnyerni egy birosagi eljarast. igy inkabb keresnek felosebb "ugyfeleket" .

ez allati jo beveteli forras tekintve a cd arakat.
  • tomo
    a nagymama kisunoka, egyik sem jutott el birosagig, mert :
    1. a perrel fenyegetett megfizette a vedelmi penzt
    2. nem fizetett es megsem lett per.
  • tomo
    linket!
    en nem lattam ilyesmit.
  • mrzed001
    Aha, senkit .... persze .... mivan SG híreket sose olvasol? Pedig ide csak a legkirívóbb extrém esetek jutnak el (nagymama, kisunoka, ...)
  • tomo
    egyetlen embert sem citáltak még sehol a világon p2p töltögetés miatt büntetőbiróság elé!
    soha senkit.

szal nem kéne terjeszteni a FUD ot.
  • mandm
    Nem. Az csak annyi, hogy négy fájl ugyanaz az mint az xp-ben a négy fájl. Semmi sem tiltja, hogy bitre megegyezően létrehozzak olyan fáljokat mint az xp-jé.
    Tehát, első lépésben az egészet le kell töltenie, csak tőlem. De még ez sem bűn, hisz én csak tárolom a biztonsági másolatomat.
    Ja hogy más által is elérhető?? És ha a windows xp biztonsági másolat lemezemet, lerakom egy padra a parkban és ott hagyom??? Akkor is elérhető más számára.
    Amúgy én is emlékeztetlek a c$ rendszermegosztásra. Tehát bárni van a windowsos gépeden, az azonnal elérhető más számára is, hisz meg van osztva.
    Egy törvény se mondja ki, hogy nekem védenem kell a gépemen található adatokat.
    A megosztásomban található adatok az én privát tulajdonom. Senkinek se adtam rá engedély, hogy letöltse magához.
  • mrzed001
    ha már letöltött 4 file-t abból az alkönyvtárból, és az bitre egyezik az XP-vel, akkor azt még a bíróság is el fogja fogadni, hogy az akkor ott tényleg az XP
    (tudod, ha úgy néz ki mint egy hal, olyan a szaga mint egy halnak, olyan az íze mint egy halnak, olyan a váza mint egy halnak, az bizony hal)
  • öregharcsa
    billgétczé! mert velevan az erő ( $$$)....
  • tomo
    francokat a filelista nem bizonyit semmit.
  • mandm
    A fálista azt bizonyítja, hogy van egy fájlom, amiből pl a köv infó nyerhető ki:
    d:\programok\winfowsxp\setup.exe

Szal, ezt melyik törvény is tiltja?
  • mrzed001
    és settingsnél vedd ki a log allowed connections (loggolni tudja azt is, hogy mikor ki kapcsolódott hozzád amit átengedett)
  • mrzed001
    De filmeket/zenét letölteni jogszerű, és ha már úgyis eljárás indul ez miatt a szerencsétlen ellen, nos, tuti fognak nálla pár illegális programot is találni. [küldetés teljesítve ]
  • tomo
    szintiszta FUD tovabbra is.
    progamokat letolteni sem jogszeru...
    ezert jogszerutlenul szerzett bizonyitek.
  • bauer15
    csá és ezt hogyan használjam mit kell csinálnom??
    mert elindítom akkor kiír ip címeket és allowed
    és folyton változik?
    ez mi?
    eltudja valaki magayrázni hogyan használjam??
    köszi előre
  • mrzed001
    Letölteni nem bűncselekmény ezt ne felejtsd, tehát ha le tudja tőled tölteni az azt jelenti, hogy te megosztottad (ergó nem bűncselekményből származó bizonyíték)

Persze a félelem is jó fegyver, meg a politikusok lefizetése hogy ne hozzanak egyértelmű törvényeket, de a lényeg az, hogy ha már a bíróság előtt állsz, akkor nincs sok esélyed (pláne ha ténylegesen elkövetted a "bűnt", azaz megosztottál valamit vagy P2P-eztél)
  • tomo
    te csak a FUD ot nyomatod.
    logokat is lehet hamisitani.
    screen kepcsőroket , pl photoshoppal.
    letoltotte , megvan neki ( aha office ) aha, buncselekmennyel szerzett bizonyitek biztos sokat er .
    meg tovabbra sem bizonyithato, hogy toled szarmazika cucc.

az XML akkor is egy szoveges allomany marad. hamisitott megosztasrol halottal?

a FUD a legerosebb fegyverük. sajnos elég hatékony is.
  • mrzed001
    Hát, elég szarság, a legtöbb szolgáltató nem él ezzel a lehetőséggel (magyarán csak pár IP-t tudott lefoglalni csórikám, ezért ami kimegy tőle az nem direktben kapcsolódik a netre, hanem az ő szerverükön/proxy-n keresztül)
    Ez a te publikus IP-d lett ott bannolva. Az interneten az az IP akkor is Unique, csak a szolgáltatód mask-olja a belső hívásokat, tehát belső hálózatban van valamilyen kamu IP címetek, amit kifelé felülír a proxy kimeneti IP címével.
    Ennek tényleg meg van az az előnye, hogy csak a szolgáltatód IP címét tudja ilyenkor BSA, de a szolgáltató azért nem hülye gondolom és naplózza (már EU miatt kötelező is neki), hogy ki éppen mire/kire kapcsolódott. És ott lettél megintcsak megfogva
  • passatgt
    mi bizonyitja, hogy nem masvalaki hasznalta az ip cimed?
    talán mert az IP Unique, azaz nem lehet 2 embernek ugyanaz, tehát ha a szolgáltatód szerint te használod, akkor más nem használhatja

Nálunk a városban mindenkinek ugyanaz az ipcíme.Pl ha valakit bannoltak 4 utcával arréb dc-ről,akkor én se tudok belépni.Vagy rapidshare-ről töltenek akkor én nemtudok
  • mrzed001
    Nos, x ezer módon lehet ezt bizonyítani, nyugodtan elhiheted (még csak egy packet logger sem kell hozzá)

akkor a válaszok visszafelé:
    mi bizonyitja, hogy amit megosztottal akarattal tetted, es nem a gonosz program onallositotta magat?
    már az hogy feltetted a megosztó programot is arra utal, hogy te meg akartál osztani valamit

talán mert az IP Unique, azaz nem lehet 2 embernek ugyanaz, tehát ha a szolgáltatód szerint te használod, akkor más nem használhatja

letoltes soran az o gepere kerul a cucc, mia bzonyitek, hogy az toled jott, es nem o rakta oda?
    screen capture, letöltési log, packet log, connection log, ....

plane ha mondjuk atnevezed a fileokat 1.exe 2.avi 3.exe 4.exe re... ez mit is bizonyit?
    letöltötte, megvan neki, elindítja ... jéééé ezzza Office ... 150 eFt

a filelista egy vacak xml file, az aztan bizonyitek....
    letölt loggoltan tőled 5 dolgot. Passzol a filenév azzal, ami a letöltési listádban van ... nyugodt szívvel állíthatja a bíróságon, hogy ha véletlenül választott 5/5 az volt ami a neve, akkor a letöltési listád hiteles, azaz ami abban szerepel az volt megosztva a gépeden

most csak ijesztgetnek , aztan aki beijed es fizet nekik, annak a penzevel elszaladnak, de ha nem fizet perre nem viszik...
    Persze, meg a BS féle razzia sem történt meg, egyesek csak úgy hiszik hogy talán még mindig fizetik az annak következtében rájuk kiszabott büntetést
  • mrzed001
    gondolom abba a gépterembe/szolgáltatóhoz volt/van letéve a BSA szervere is ezért a biztonság kedvéért (merthogy egy pillanat alatt lehet géptermen belül pölö IP-ket csereberélni) az egészet tiltólistára tették.
    Ha biztos vagy benne, hogy az amit éppen blokkol nem "rosszfiú", akkor allow permanently és kész :)
  • lck
    Van egy elég nagy tartomány amit a PG2 egész egyszerűen és nagyvonalúan BSA Hungarynak titulál (212.40.xxx.xxx) pl. ebbe beleesik a DS is.
  • tomo
    a filelista egy vacak xml file, az aztan bizonyitek....
    plane ha mondjuk atnevezed a fileokat 1.exe 2.avi 3.exe 4.exe re... ez mit is bizonyit?
    a letoltes soran az o gepere kerul a cucc, mia bzonyitek, hogy az toled jott, es nem o rakta oda?
    mi bizonyitja, hogy amit megosztottal akarattal tetted, es nem a gonosz program onallositotta magat?

sztem nem veletlenul nem kerult meg sor egyetlen perre sem. ha biztosra mehetnenek mar megtettek volna.

most csak ijesztgetnek , aztan aki beijed es fizet nekik, annak a penzevel elszaladnak, de ha nem fizet perre nem viszik...
  • Grusi
    Srácok, ez para? (a saját ip-met direkt töröltem ki)

• mrzed001
    P2P, mondjuk DC (merthát azért csak az a legjobban levadászható)
    Rosszfiú fogja, és szintén felmegy a HUB-ra fake megosztással. Szépen letölt tőled (mindenki mást blokkol addig pölö) valamit (meg a megosztási listád), és már készülhet is a vádirat. Ja, hogy most még (talán) lusták rá? Vagy igen, vagy nem, de ahogy fogy a pénzük és a támogatottságuk, eredményeket kell majd felmutatniuk a pénzes(cukros)bácsi kiadóknak, és akkor szépen előszedik amijük csak van.
  • mrzed001
    Apszolájte jó, +1 védelem
    Egyébként leírás : #34
  • bauer15
    csá ez a program most akkor végülis mire való?
    jó vagy rosz?