PeerGuardian 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Pláne hogy van amikor másodpercenként 10-30 rosszfiú ip-jét szûri ki
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mellesleg bármi is fogja meg, a felsoroltak ablakában jelezve kell lennie, tehát ha egyik sem jelzi, hogy megfogta, akkor egyszerûen nem megy
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
practitioner of the forbidden arts of death
Idézném magamat:
Mindenki aki netezik 4 módon védje a gépét, ennél kevesebb veszélyes:
- Víruskergetõ
- Firewall
- Anti Spyware
- Peerguardian
PeerGuardian 2 (PG2):
A PG2 NEM FIREWALL, hanem IP alapján blokkoló. Mégpedig hatalmas lista alapján blokkol, a firewall-ok belehalnak, ha megpróbálod betölteni neki valamelyik PG2 blokkolási listát (van konverter szinte minden FW-hoz neten).
Nagyon okos emberkék összeszedték, hogy mely IP tartományokban lakoznak mely cégek, AntiP2P szervezetek (BSA, MIAA meg az anyucikája az összes ---bííííííp---), és saját ízlésed szerint megadhatod, hogy hozzád ne kapcsolódhassanak (egyszerre te sem kapcsolódhatsz természetesen hozzájuk) a következõ csoportosításban:
- ADS: reklámozók
- EDU: oktatási intézmények (koli, egyetem, ...)
- GOV: kormányzati szervek
- P2P: anti P2P szervezetek (ajánlott erõsen :P)
- SPY: Spyware-esek
- BOGON: nem valós tartományok, innen elméletileg nem kaphatnál adatot(hackerek meg hasonló rosszfiúk csalják néha csomagjaikat ilyen feladósra)
- PHISING: ismert adathalászok
- SPAM: spammerek
Szóval, a List Managerben te adhatod meg, hogy mely tartományokat nem akarod engedélyezni. Felvehetsz saját tiltás, vagy engedély listákat is, illetve a blokkolt kapcsolaton jobbklikkel megadhatod, hogy 15, vagy 60 percig, vagy örökre engedélyezze azt az IP-t.
PLS valakai írjon valamiféle használati útmutatót, hogy rendesen be tudjam/ák állítani ezt a progit. Köszönöm!
Más: hol tudom megnézni, hogy az IP-k mögött kik/mik állnak? Mert itt néhányan említették, hogy észrevették, hogy a BSA is figyelte õket. Ezt hol tudom megnézni?
A másik dolog meg hogy egy rakás kínai szarságot blokkol ugyanazzal az IP címmel. Pl.:Chinanet network..., China railcom beijing...
Ti nem tapasztaltátok ezt?
istenem...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\\__/) (O.o) ( } { )
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Egyetemeken kb mindenki tölt le és fel is, tanárok is, és akik hozzáférnek az egyetemi net csatlakozáshoz. Mondjuk akkora sávszéleséggel énse tennék másképp :D
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
az edukésönt (egyetemek) érdemes kivenni (alapból be van kapcsolva), mert a magyar egyetemeket is fogja, és elég sok a koleszos seeder
shit happens
Meghívós magyar torrent oldalak csak elég biztonságosak, külföldihez meg használok SOCKS4 proxyt. Nekem ennyi elég :)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
A progi ezzel szemben hogy védene meg?
Nézzétek meg kik szoktak figyelni:)Layered technologies DFN Verein Universyti erlangen nuremberg.Engem ezek folyamatosan figyeltek,mostmár nem:)
Innen letölthetõ:http://methlabs.org/projects/