PeerGuardian 2

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zakika
nem igy muxik nekem. ugyanis nem tudom sehogy kiloni, ha mar be van kapcsolva, csak letiltassala startquardban es utana restart

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

mrzed001
Ajánlott kikapcsolni, engem legalábbis idegesít.
Pláne hogy van amikor másodpercenként 10-30 rosszfiú ip-jét szûri ki

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Igen, hacsak másod (firewall, víruskergetõ, antispyware) nem fogja meg, mert valami nagyon csúnyát akart mûvelni.
Mellesleg bármi is fogja meg, a felsoroltak ablakában jelezve kell lennie, tehát ha egyik sem jelzi, hogy megfogta, akkor egyszerûen nem megy

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

kirol
Ha blokkol egy oldalt, és kikapcsolom a PG2-t, akkor be kellene jönnie nem?

Ha netán blokkolná, megnézed a listában és engedélyezed az IP-t, így nem fogja ezentúl blokkolni.
Frosty01
FANTASZTIKUS program. feltettem és még ki sem lehet kapcsolni, de azért blokkolja a mindenféle játékok ip-jét meg aarghh... fos....

practitioner of the forbidden arts of death

kirol
Az araditracker neketek bejön? Vagy ez a PG blokkolja?

Akkor éppen blokkolja azt az IP-t, ami a listáján van.
kirol
Ha lent a tálcán a kis ikonja villog, az mit jelent?

mrzed001
Nos, úgy tûnik sokan nem értik, hogy mi is a PG2 és mire való.
Idézném magamat:

Mindenki aki netezik 4 módon védje a gépét, ennél kevesebb veszélyes:
- Víruskergetõ
- Firewall
- Anti Spyware
- Peerguardian

PeerGuardian 2 (PG2):
A PG2 NEM FIREWALL, hanem IP alapján blokkoló. Mégpedig hatalmas lista alapján blokkol, a firewall-ok belehalnak, ha megpróbálod betölteni neki valamelyik PG2 blokkolási listát (van konverter szinte minden FW-hoz neten).
Nagyon okos emberkék összeszedték, hogy mely IP tartományokban lakoznak mely cégek, AntiP2P szervezetek (BSA, MIAA meg az anyucikája az összes ---bííííííp---), és saját ízlésed szerint megadhatod, hogy hozzád ne kapcsolódhassanak (egyszerre te sem kapcsolódhatsz természetesen hozzájuk) a következõ csoportosításban:
- ADS: reklámozók
- EDU: oktatási intézmények (koli, egyetem, ...)
- GOV: kormányzati szervek
- P2P: anti P2P szervezetek (ajánlott erõsen :P)
- SPY: Spyware-esek
- BOGON: nem valós tartományok, innen elméletileg nem kaphatnál adatot(hackerek meg hasonló rosszfiúk csalják néha csomagjaikat ilyen feladósra)
- PHISING: ismert adathalászok
- SPAM: spammerek

Szóval, a List Managerben te adhatod meg, hogy mely tartományokat nem akarod engedélyezni. Felvehetsz saját tiltás, vagy engedély listákat is, illetve a blokkolt kapcsolaton jobbklikkel megadhatod, hogy 15, vagy 60 percig, vagy örökre engedélyezze azt az IP-t.

Ok, thx! Zealot neked is:)

Ja.Amikor én feltoltam a gépemre én is azt hittem.

Az Ads a reklámozókat blokkolja.Nálam be van pipálva minden.Ha kiváncsi vagy egy Ip cimre,hogy kihez tartozik,ide beirod és megtudod.domaintools.com

Reyes - állítsd be a settingsben, hogy csak azokat írja ki amit blokkol, így el tudod olvasni mindet. A Protection fül alatt írja ki amúgy a leblokkolt címeket.

Lehet, hogy nem is kellett volna beinstallálnom, ezt a peer guardiant. Eddig legalább nyugodtan voltam<#szomoru1>

Na most...Ha én torrentezek, akkor mit kell kipipálni a P2P-n kívül? Mert van olyan, hogy Ads...és trackereket ír magyarázatnak...akkor ez most a trackereket fogja le, vagy mi?

PLS valakai írjon valamiféle használati útmutatót, hogy rendesen be tudjam/ák állítani ezt a progit. Köszönöm!

Más: hol tudom megnézni, hogy az IP-k mögött kik/mik állnak? Mert itt néhányan említették, hogy észrevették, hogy a BSA is figyelte õket. Ezt hol tudom megnézni?

Pl.a Torrentreactor.net oldalon blokkolja a AtrivoHell.CWS.BS.Hijackers(Malware Network)-ot.Még a neve sem hangzik valami túl bizalom gerjesztönek.

öregharcsa
nekem is ezt írja!!!!

http://pspfilez.extra.hu/

Jah, és most megfigyeltem azt is hogy akkor blokkolja a BSA-Hungary-t, amikor a DS-ra akarnék rámenni. Mi ez az aljasság!!!???

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mióta felinstalláltam, a DS(sötét torrentoldal) nem jön be. A többi megy. Pedig a http blocking ki van kapcsolva.
A másik dolog meg hogy egy rakás kínai szarságot blokkol ugyanazzal az IP címmel. Pl.:Chinanet network..., China railcom beijing...
Ti nem tapasztaltátok ezt?

Pharaoh
Szerintem jogszerûtlen, ha a BSA kutakodik a gépemen, és törvénytelenûl szerzett bizonyítékot nem lehet felhasználni, úgyhogy csak lássa a BSA, mi mindent szedek le és forrjanak a levükben.

látom megint beletraféltál a dolog lényegébe...
istenem...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

lck
SpyStopper egyébként tényleg fog mindent, csak önmaga spywaregyanús. Bár ha azt vesszük konkrét kárt nekem (talán) tényleg nem okozott, és dolgozott szépen.
pedestrian
nekem a pirate bay-rõl vannak blokkoltak.

Én meg melegen ajánlom a használatát mindenkinek.Nalam is fent van a Nod 32,Agnitium Outpost,Counter Spy mellett.Egyébként a progi nem Spyware irtó,hanem IP cimeket blokkol,amelyek illegálisan akarnak csatlakozni hozzád.Szerintem meg a SpyStopper-nél vannak sokkal jobb spywareirtók is a világon.

Én nem ajánlom ezt a progit közel sem blokkol mindent!!!! AJÁNLOM: SpyStopper Pro , ez a világon mindent leblokkol: Ads , Bugs , Cookies , SCANNERS , Scripts , Spyware , Style Sheets , Sites , Worms |||| Mióta ezt használom az ég világon semmi nincs a gépemmel!

Dying Soul
Nekem megy router és tûzfal mégül is.

a list manager-ben mindet be kell pipálni?

\\__/) (O.o) ( } { )

bld
router mögül is megy? felraktam de egybõl kiírt egy hibát aztár repair de nem tûnik úgy h bámit csinálna

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ez az extrem tulreagalasa a dolgoknak.

Mersant
nagyon hasznos progi, ajánlom mindenkinek ;-) amíg nem próbáljátok ki nem hiszitek el kik jutnak be a gépedre a tudtod nélkül, én is meglepõdtem.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

HiPPoNaX
A tuzfal atenged bizonyos alkalmazasokat (mivel nyilvan azert vannak fent a gepeden, hogy hasznald oket) mint pl. filecserelok. Azonban pl. a filecserelokon is elofordulhatnak jogvedok, akikrol az eletben nem jonnel ra, hogy jogvedok, a tuzfalad meg siman beengedi oket, mivel semmi olyat nem csinalnak, amit mas hozzad kapcsolodo ugyfel ne tenne.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

tobias88
ez ingyenes?
PíszLávJuniti
Az nem rossz :D
Egyetemeken kb mindenki tölt le és fel is, tanárok is, és akik hozzáférnek az egyetemi net csatlakozáshoz. Mondjuk akkora sávszéleséggel énse tennék másképp :D

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

cSuwwi
a meghívós magyar oldalakról is kaptam bsa.hu-t a már említett blocklisten, szal...
az edukésönt (egyetemek) érdemes kivenni (alapból be van kapcsolva), mert a magyar egyetemeket is fogja, és elég sok a koleszos seeder

shit happens

ha letudnám szedni...

PíszLávJuniti
Értem.
Meghívós magyar torrent oldalak csak elég biztonságosak, külföldihez meg használok SOCKS4 proxyt. Nekem ennyi elég :)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

cSuwwi
én régóta használom, nemegyszer befigyelt egy bsa.hu is a blocked listen...

shit happens

kulabácsi
és ezt egy egyszerû tûzfal nem védi ki???

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tobacco
És már html felületrõl is kutakodnak: http://www.chiponline.hu/f.php?mod=40&id=231153

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

HiPPoNaX
Blokkolja a blacklistjeben levo IPkrol a hozzad torteno csatlakozast (nyilvan a blacklistjeben kulonfele jogvedo szervezetek es egyeb "veszelyes" intezmenyek IPregioi szerepelnek)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

PíszLávJuniti
És ez a kutakodás mégis, hogy mûködne?
A progi ezzel szemben hogy védene meg?

passatgt
Illegális file-megosztás? Ennek a tevékenységnek nagy veszélye, hogy a hálózatot monitorozó vállalatok ráakadhatnak a jogszerûtlenül megosztott állományokra, aminek aztán jogi eljárás lehet a vége. Az alkalmazás azonban képes ezeket a kutakodásokat kiszûrni...
Nézzétek meg kik szoktak figyelni:)Layered technologies DFN Verein Universyti erlangen nuremberg.Engem ezek folyamatosan figyeltek,mostmár nem:)
Innen letölthetõ:http://methlabs.org/projects/

← ElőzőOldal 6 / 6