141
  • Hellsing47
    télleg???:D
    nem emléem rá hogy beszéltem volna veled...
  • Vlala #18
    Ez ebben az évben már a negyedik világvége, pedig csak június van. Kezdem únni a világvégéket, lassan több lesz belőlük, mint valóságshowból.

Egyébként beszéltem Istennel: nem lesz világvége.
  • Kandurex
    Jaj, hát na! Ez volt a cinematrix -on, gondoltam bevágom mint felvezető szöveg.- A filmben gondolom nem játszik szerepet a reál dátum, szal...
  • leveskocka
    jah,ha 2006.06.06 amikor haddelhadd van,es eppen akkor van a bemutato,kisse hiteltelen:)
  • Aspyrin
    Az ördögnek más tervei vannak: 2006. VI. 6. az ő napja.
    Na egy ilyen iszonyat gyenge, mulatságos bevezető után már a film sem érdekel.
  • Kandurex
    Na, most mihez képest gyenge? Önmagában, mint film, vagy hasonlítva a régiekhez?
  • winnie
    sajnos elég gyenge lett:( pedig nagyon vártam...
  • qper
    6-án? ilyet se hallottam hogy kedden mutassanak be valamit.
  • DecenS
    megvan még valakinek az eredeti trilógia?
    évek ót keresem, de sehol nem tudtam rábukkani...
    ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
  • sweech
    huhh tetszik amiket írtok...most még jobban elkezdett érdekelni a film :)
  • fernando torres
    nekem meg névnapom van
  • Kandurex
    A címben lévő plusz jelet lecserélnéd erre (?): †

Csak stílusosan :)
  • Seth
    HUh , azta de féltem ettől a filmtől még kiskoromban. Bár már szinte semmire sem emlékszem belőle. Nemtudom megölik végül Damien-t?(ez a neve ugye???)Emlékszem vmi késre, hogy azzal lehet csak megölni, meghogy állatokat uszított rá az áldozataira, vagy saját maguk vetettek véget az életüknek,mert "megszugerálta" őket. Jól emlékszem??
  • Kandurex
    Megpróbálom rá venni a baráti kört, hogy menjünk el rá moziba kedden, de megdöbbentő, hogy ma már felnőtt emberek is mennyire tartanak a filmtől.

Egyébként a legjobb, hogy a forgatás megelőzően nem egy-két színész mondta vissza a szerepet, és akik maradtak azok közül is jó pár mindenféle medállal vagy kereszt viseléssel jelent meg a forgatáson. Persze a többség nem fél a saját filmjétől, de az tény, hogy a ma filmeket gyártó korosztály (általánosan) gyermekkorának egyik legnagyobb pszciho-horrorja volt!
  • DanielT
    Ööööö, 06.06-án születtem :P Igaz nem 2006, de ez is valami :)
  • Punker
    bakker de keméyn volt az gyerek fejjel nézzni :)
  • Lacee
    tudom ajánlani az Elveszett Próféciák c. könyvet (eredeti nevén Good Omens) a Terry Pratchett - Neil Gaiman szerzőpárostól, zseniális paródia :)
  • bertino
    uh én is megnéztem anno a trilógiát és hasonlóan vagyok vele D:
  • Kandurex
    Jó pár éve néztem meg a triológiát.... azóta is borzongok tőle :/

Az ezredfordulón nem jött el a világvége. Az ördögnek más tervei vannak: 2006. VI. 6. az ő napja. El fog jönni, félelmet, káoszt és gyűlöletet hoz magával, hogy a világ ura lehessen. És mindaz a félelem, amit a gonosz seregek ura a világra bocsát, egyetlen gyereknek köszönhető. Bármilyen különös kisfiú is ő, családja nagy szeretettel veszi körül: nem sejtik, hogy a házukban és a világban szaporodó borzasztó balesetek és tragédiák mind a fiúnak köszönhetők. De előbb-utóbb kénytelenek tudomást venni róla, hogy a gyerekük nem az övék, hanem a Sátán fia. És megkezdődik a harc az egyre növekvő hatalommal bíró ördögi kisfiú ellen. Ha ő győz, a világvége jön el vele.

Minden idők egyik legismertebb, legnépszerűbb horrorfilmjének, az 1976-os Ómennek, kiváló színészeket felvonultató, modernizált változata ’06.6.6-án kerül a mozikba az egész világon.