The Omen † (film)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
LOÁL 😄D És gondolod az sokat számít? 😄
akyyy
megiddo az lesz az, ahhhhhhhhhhhh

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Cuchulainn
Lol, lol nekem is egybõl ez jutott eszembe 😄
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle, idõtlen idõk óta nem láttam jó horrorfilmet...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Dying Soul
Lol 😄

az egyik az új, a másik a régi. de ez a 666-ozás csak munkacím volt, az eredetiben nincs semmi ilyesmi.
nem, de azért elég sokan láthatták már😊 a régit persze, hogy nem éri utol, dd szerintem a mostani mezõnyben sem erõs.
Apokalipszis most?

Megiddo?

Fülüke
Ez:
omen 666

Meg ez:

omen

Ugyanaz????

De k*rvajó géped van istenem....

BiG G
szóval holnap lesz az ítélet napja. Jó tudni <#smile> akkor korán kelek, hogy ne maradjak le semmirõl sem.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Fülüke
De ennek volt egy régi változata...nem?

De k*rvajó géped van istenem....

akyyy
Régebben volt egy hasonló sátánista film, hogy volt egy kisfiú, azt a kandallóba megszálta az ördög vagymi, és felnõve nagyon menû üzleti gazdag ipse lett belõle, a jövöben játszódott a film(kb 2020), vhogy arról szolt h a világ ura akar lenni, de nem diktatúrával, hanem mindeninek azt adja ami kell neki, és szinte már a föld összes országa az övé volt, kivéve kína ( a közelkeletet is megbékítette), kinát szal meg akarta szerezni de õk nem engedtek, háború indult, és akkor átváltozott sátánná oszt ucu neki, csak jött isten, és ez volt az apokalipszis<#nyes><#nyes><#nyes>

na ennek mi a cime??<#conf><#conf><#conf>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jó, de sztem kéne még bele a gyerek feje. 😄DDd

<#smile>

Kandurex
Lehet...

na mindegy, gyorsan kivágtam a hivatalos oldalról egy részt, mehetne bannernak nem?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
nem forditott kereszt kéne?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A bemutatója se semmmi, nekem nagyon tetszettek. :-O

Kandurex
Winnie, valami moziban dolgozol? Csak azért kérdem, mert ugye világprem lesz, aztán sehogy se láthattad, legfeljebb próbavetítése iccaka...asszem?!

a filmben nem játszik szerepet 2006. június 6 (nem egy nap alatt játszódik, ezt illene tudni, nem lesz benne világvége, ezt is illik tudni), az pedig jó móka, hogy ekkorra tették a premiert.

ld. a v for vendetta is november 5-re lett tervezve, a szabadság és szerelmet is október 23-án fogják bemutatni és a temetetlen múltat is asszem akkor mutatták be, szóval nem tudom, hogy miért gáz, hogy most lesz a premier.
tigeroo
..most nincs kedvem hozzá...:l

de ha lesz világvége akkor elõre is bocsi érte..
Met
azt mondta, hogy istennel beszélt, nem a csicskásával<#eplus2><#hehe><#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

télleg???😄
nem emléem rá hogy beszéltem volna veled...<#idiota><#vigyor3><#nevetes1>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Ez ebben az évben már a negyedik világvége, pedig csak június van. Kezdem únni a világvégéket, lassan több lesz belõlük, mint valóságshowból.

Egyébként beszéltem Istennel: nem lesz világvége.

Kandurex
Jaj, hát na! Ez volt a cinematrix -on, gondoltam bevágom mint felvezetõ szöveg.- A filmben gondolom nem játszik szerepet a reál dátum, szal...

leveskocka
jah,ha 2006.06.06 amikor haddelhadd van,es eppen akkor van a bemutato,kisse hiteltelen😊
Az ördögnek más tervei vannak: 2006. VI. 6. az õ napja.
Na egy ilyen iszonyat gyenge, mulatságos bevezetõ után már a film sem érdekel.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kandurex
Na, most mihez képest gyenge? Önmagában, mint film, vagy hasonlítva a régiekhez?

sajnos elég gyenge lett😞 pedig nagyon vártam...
6-án? ilyet se hallottam hogy kedden mutassanak be valamit.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

megvan még valakinek az eredeti trilógia?
évek ót keresem, de sehol nem tudtam rábukkani...
ha valaki tudna segíteni, megköszönném.

sweech
huhh tetszik amiket írtok...most még jobban elkezdett érdekelni a film 😊

fernando torres
nekem meg névnapom van

Kandurex
A címben lévõ plusz jelet lecserélnéd erre (?): †

Csak stílusosan 😊

Seth
HUh , azta de féltem ettõl a filmtõl még kiskoromban. Bár már szinte semmire sem emlékszem belõle. Nemtudom megölik végül Damien-t?(ez a neve ugye???)Emlékszem vmi késre, hogy azzal lehet csak megölni, meghogy állatokat uszított rá az áldozataira, vagy saját maguk vetettek véget az életüknek,mert "megszugerálta" õket. Jól emlékszem??

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Megpróbálom rá venni a baráti kört, hogy menjünk el rá moziba kedden, de megdöbbentõ, hogy ma már felnõtt emberek is mennyire tartanak a filmtõl.

Egyébként a legjobb, hogy a forgatás megelõzõen nem egy-két színész mondta vissza a szerepet, és akik maradtak azok közül is jó pár mindenféle medállal vagy kereszt viseléssel jelent meg a forgatáson. Persze a többség nem fél a saját filmjétõl, de az tény, hogy a ma filmeket gyártó korosztály (általánosan) gyermekkorának egyik legnagyobb pszciho-horrorja volt!

DanielT
Ööööö, 06.06-án születtem 😛 Igaz nem 2006, de ez is valami 😊
Punker
bakker de keméyn volt az gyerek fejjel nézzni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lacee
tudom ajánlani az Elveszett Próféciák c. könyvet (eredeti nevén Good Omens) a Terry Pratchett - Neil Gaiman szerzõpárostól, zseniális paródia 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

bertino
uh én is megnéztem anno a trilógiát és hasonlóan vagyok vele D:

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
Jó pár éve néztem meg a triológiát.... azóta is borzongok tõle :/

Az ezredfordulón nem jött el a világvége. Az ördögnek más tervei vannak: 2006. VI. 6. az õ napja. El fog jönni, félelmet, káoszt és gyûlöletet hoz magával, hogy a világ ura lehessen. És mindaz a félelem, amit a gonosz seregek ura a világra bocsát, egyetlen gyereknek köszönhetõ. Bármilyen különös kisfiú is õ, családja nagy szeretettel veszi körül: nem sejtik, hogy a házukban és a világban szaporodó borzasztó balesetek és tragédiák mind a fiúnak köszönhetõk. De elõbb-utóbb kénytelenek tudomást venni róla, hogy a gyerekük nem az övék, hanem a Sátán fia. És megkezdõdik a harc az egyre növekvõ hatalommal bíró ördögi kisfiú ellen. Ha õ gyõz, a világvége jön el vele.

Minden idõk egyik legismertebb, legnépszerûbb horrorfilmjének, az 1976-os Ómennek, kiváló színészeket felvonultató, modernizált változata ’06.6.6-án kerül a mozikba az egész világon.

← ElőzőOldal 3 / 3