141
  • mod
  • NEOreg3
    4 perc és jön a sátán:C
  • Khamwasss
    életed utolós pere lesz :D
    mit érnél egy perrel ha holnap úgyis meghalsz azzal együtt akit beperelsz? xD
  • Dave9214
    nemááááá
    holanp világvége:?
    3 napja vettem az Ipod nanomat, ezért beperelem az egész fost a foygasztóvédelenél!
  • mod
    LOL.
  • mod
  • Gladiator
    feldolgozás. ha elolvastad volna legalábba z első kommentet leszűrhetted volna...
  • berlinboy6329
    akkó?
  • moralosan
    Azok nem "előző" részek.
  • berlinboy6329
    Lehet majd érteni a filmet az előző részek ismerete nélkül?
  • Herr Lehrer
    666
    !..! !..!

• Vegas
    nem.. mielőtt idejön Sátán de mikor már elmegy akkor sántán D:
  • Khamwasss
    Hm... Remélem után min. 1 hétig problémáim lesznek az alvással. nah akkor lesz jó a film :D
  • Skinner
    Komoly film lesz az biztos! Nem fogom kihagyni!
  • RelakS
    távozz tőlem sáNtán?
  • moralosan
    Az egyiket már dvd-n meg lehet venni, az újhoz pedig a bemutató időpontja van leírva.

Ne legyél má' hüjje.
  • Vegas
    † † † † † távozz tőlem † † †+ !
  • The FlashBack
    Most felkeltettétek az érdeklődésemet:]
    Leszedem az első három részt, és ráveszem a haverokat, meg a csajokat, hogy nézzük együtt:]:D
  • Rage47
    legújabb quicktime player kell hozzá sztem
  • Herr Lehrer
    nekem nem játsza le
  • DanielT
    LOÁL :DD És gondolod az sokat számít? :D
  • akyyy
    megiddo az lesz az, ahhhhhhhhhhhh
  • Cuchulainn
    Lol, lol nekem is egyből ez jutott eszembe :D
    Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, időtlen idők óta nem láttam jó horrorfilmet...
  • Dying Soul
    Lol :D
  • winnie
    az egyik az új, a másik a régi. de ez a 666-ozás csak munkacím volt, az eredetiben nincs semmi ilyesmi.
  • winnie
    nem, de azért elég sokan láthatták már:) a régit persze, hogy nem éri utol, dd szerintem a mostani mezőnyben sem erős.
  • mod
    Apokalipszis most?

Megiddo?
  • Fülüke
    Ez:
    omen 666

Meg ez:

omen

Ugyanaz????
  • BiG G
    szóval holnap lesz az ítélet napja. Jó tudni akkor korán kelek, hogy ne maradjak le semmiről sem.
  • Fülüke
    De ennek volt egy régi változata...nem?
  • akyyy
    Régebben volt egy hasonló sátánista film, hogy volt egy kisfiú, azt a kandallóba megszálta az ördög vagymi, és felnőve nagyon menű üzleti gazdag ipse lett belőle, a jövöben játszódott a film(kb 2020), vhogy arról szolt h a világ ura akar lenni, de nem diktatúrával, hanem mindeninek azt adja ami kell neki, és szinte már a föld összes országa az övé volt, kivéve kína ( a közelkeletet is megbékítette), kinát szal meg akarta szerezni de ők nem engedtek, háború indult, és akkor átváltozott sátánná oszt ucu neki, csak jött isten, és ez volt az apokalipszis

na ennek mi a cime??
  • mod
    Jó, de sztem kéne még bele a gyerek feje. :DDDd
  • mod
    [flipv]†[/flipv]

• Kandurex
    Lehet...

na mindegy, gyorsan kivágtam a hivatalos oldalról egy részt, mehetne bannernak nem?

• Tatyla
    nem forditott kereszt kéne?
  • mod
    A bemutatója se semmmi, nekem nagyon tetszettek. :-O
  • Kandurex
    Winnie, valami moziban dolgozol? Csak azért kérdem, mert ugye világprem lesz, aztán sehogy se láthattad, legfeljebb próbavetítése iccaka...asszem?!
  • winnie
    a filmben nem játszik szerepet 2006. június 6 (nem egy nap alatt játszódik, ezt illene tudni, nem lesz benne világvége, ezt is illik tudni), az pedig jó móka, hogy ekkorra tették a premiert.

ld. a v for vendetta is november 5-re lett tervezve, a szabadság és szerelmet is október 23-án fogják bemutatni és a temetetlen múltat is asszem akkor mutatták be, szóval nem tudom, hogy miért gáz, hogy most lesz a premier.
  • tigeroo
    ..most nincs kedvem hozzá...:l

de ha lesz világvége akkor előre is bocsi érte..
  • Met
    azt mondta, hogy istennel beszélt, nem a csicskásával
    [vicces]