The Omen † (film)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle, idõtlen idõk óta nem láttam jó horrorfilmet...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Megiddo?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
na ennek mi a cime??<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#smile>#smile>
na mindegy, gyorsan kivágtam a hivatalos oldalról egy részt, mehetne bannernak nem?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ld. a v for vendetta is november 5-re lett tervezve, a szabadság és szerelmet is október 23-án fogják bemutatni és a temetetlen múltat is asszem akkor mutatták be, szóval nem tudom, hogy miért gáz, hogy most lesz a premier.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nem emléem rá hogy beszéltem volna veled...<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#nevetes1>#nevetes1>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Egyébként beszéltem Istennel: nem lesz világvége.
Na egy ilyen iszonyat gyenge, mulatságos bevezetõ után már a film sem érdekel.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
évek ót keresem, de sehol nem tudtam rábukkani...
ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Csak stílusosan 😊
PSN ID.: Beegabor
Egyébként a legjobb, hogy a forgatás megelõzõen nem egy-két színész mondta vissza a szerepet, és akik maradtak azok közül is jó pár mindenféle medállal vagy kereszt viseléssel jelent meg a forgatáson. Persze a többség nem fél a saját filmjétõl, de az tény, hogy a ma filmeket gyártó korosztály (általánosan) gyermekkorának egyik legnagyobb pszciho-horrorja volt!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az ezredfordulón nem jött el a világvége. Az ördögnek más tervei vannak: 2006. VI. 6. az õ napja. El fog jönni, félelmet, káoszt és gyûlöletet hoz magával, hogy a világ ura lehessen. És mindaz a félelem, amit a gonosz seregek ura a világra bocsát, egyetlen gyereknek köszönhetõ. Bármilyen különös kisfiú is õ, családja nagy szeretettel veszi körül: nem sejtik, hogy a házukban és a világban szaporodó borzasztó balesetek és tragédiák mind a fiúnak köszönhetõk. De elõbb-utóbb kénytelenek tudomást venni róla, hogy a gyerekük nem az övék, hanem a Sátán fia. És megkezdõdik a harc az egyre növekvõ hatalommal bíró ördögi kisfiú ellen. Ha õ gyõz, a világvége jön el vele.
Minden idõk egyik legismertebb, legnépszerûbb horrorfilmjének, az 1976-os Ómennek, kiváló színészeket felvonultató, modernizált változata ’06.6.6-án kerül a mozikba az egész világon.