The Omen † (film)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Pont 2000-ben is világvégét jósoltak mégse lett az nem is volt és nem is fog lenni !!!!
Valaki tegyen már rendet Hálivúdban, nagy ott a gebasz, htx.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Tele van hülyeséggel a mondatod, gondold át mégegyszer.
1. Nostradamus nem támaszt alá semmit, kelekótya jegyzetei származnak néhány (bedrogozott) éjszaka után amibe sok ember képes bármit belemagyarázni.
2. Az általad említett sok ezer tudós(?) jól hangzik de marhaság, hála az égnek nem ezzel a témával foglalkoznak a világ agyai.
3. Jézus eljövetele/végítélet napja= aki vallásos bekajálja.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ezek akkora baromságok hogy hihetetlen.
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amugy bemodnta a tv- hogy nem 2006 ba lesz világvége, hanem
2060.06.06
Notradamus és sok ezer tudos alátámasztja hogy ekkor jön el Jézus második eljövetele, ha ugy teccik, a végitéletnapja!
A sirokbol a halottak felkelnek, és egyébborzalmak lesznek 2060-ba!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
A történet nagyon jó, de ez az eredeti film érdeme.
A szavatosságát nem tudom megítélni
Engem lekötött.
Szerintem érthetõ is, az öcsém is értette a dolgokat, és õ nem látta az eredetit.
Vontatottnak sem mondanám, az eredetihez képest pláne nem.
Izgalmasnak izgalmas persze.. 😊
Kb. 7/10et adnék rá, persze ez csak az én szubjektív véleményem.
pl, történet
szavatosség
leköt-e
érthetõ
nem vontatott
izgalmas
ás lehete érezni rajta hogy már a másnapot nem éljük meg
ezekszerint és öszeségében leosztályoznád?
1-tõl 10 ig?
Tisztességes iparosmunka, semmi több.
A fíling megvan, de ez nem a rendezõ érdeme, de arra jó a film, hogy a fiatalabb generáció figyelmét is felkeltse az eredeti Omen trilógiára..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez tetszett a legjobban... <#vigyor1>#vigyor1> <#idiota>#idiota>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
VILÁGVÉGE EKSÖN
De k*rvajó géped van istenem....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mit érnél egy perrel ha holnap úgyis meghalsz azzal együtt akit beperelsz? xD
holanp világvége:?
3 napja vettem az Ipod nanomat, ezért beperelem az egész fost a foygasztóvédelenél!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ne legyél má' hüjje.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Leszedem az elsõ három részt, és ráveszem a haverokat, meg a csajokat, hogy nézzük együtt:]😄