A lehetetlenség határát súrolja az Itokawa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyet David Copperfield is csinált- szabadban betonon két csávót a paddal együtt több méterre emelt. Trükk. Érdekes. De nem tudomány.
Nem is szoktak okoskodni ilyeneken, csak elcsodálkozok és kész. Tudom, hogy csak úgy nem lehet lebegni. Mindennek van oka-.
De hagy jegyezzem meg, hogy mind a két videón oldalt falak vannak, és már léteznek nagyon vékony és erõs kábelek...
viszlát :DDDDDD
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A fény elektromágneses hullám. Kvantumjai a fotonok. E=h*v E=energia, h=Planck állandó, v=a foton frekvenciája. "Fénysebességgel" terjed, mint a többi elektromágneses sugárzás, ami jelnleg vákumban (kerkítve) 300 000 km/s. Amúgy az elktromágneses erõtér tényleg energiát szállít, ennek a jellemzõje a Poyting-vektor, amire tényleg merõleges az elektromos és a mágneses tér iránya is. Asszem szépen mondva E x M = P A három vektor jobbsodrású rendszert alkot.
Elektromágnese sugárzások a frekvencia növekvõ függvényében:
150 KHz - 300 KHz hosszúhullám
300 KHz - 1 MHz közép
1 MHz - 30 MHz rövid
30 - 100 Ultrarövid
1 - 100 GHz mikrohullámú
infravörös
látható fény
ultraibolya fény
röntgen sugárzás
gamma sugárzás.
Az egy dolog, hogy mi csak a 400-800 nm közötti hullámhoszt látjuk.
2: A fény nem elektromágneses hullám hanem energia, qwantumokban terjed és 90 fokkal más fázisban halad mint az EM hullám. 800NM fölött is van fény, csak az infravörös. Amúgy tényleg nem túl egészséges dolog sugárforásokkal szórakozni. ;-)
Semmi sem véletlen. Itt a netet meg fõképp nem.-..<#vigyor5>#vigyor5>
Jó hírem van srácok! Mindenkinek van antigravitációs hullámkeltõje! Mi az? TV-készülék (na jó, csak a katódsugárcsöves, CRT számítógép monitor is jó.). És még csak azt nem értettem, hogy csúcstechnika+antigravi, de a videjó(!) film fekete-fehér, és elég rossz minõségû. Ha én fel akarok fedezni valamit, direkt rosszul látható felvételt készítek róla? Meg még azt nem értem, hogy csak az asztalon(?) lévõ tárgyakra hat, a sarokban lévõ seprûre, meg magára az asztalra nem hat. A gravitációt nem lehet leárnyékolni, gondolom akkor az antigravitációt sem. (bár ebben nem vagyok szakértõ.) És, hogy még jobb legyen a kép, a csillagászok, kozmológusok újra felvetteték az antigravitáció lehetõségét, ha jól értem ezzel lehet választ adni a világegyetem inflációs tágulására.
Könnyû belátni, hogy akármilyen jelegû is az erõtér, akkor is az összes atomra fog hatni. Ebbõl következik, hogy a kulcs súlyponjában fog hatni az eredõ erõ. Az pedig a nehezebb végéhez van közelebb.
Persze ha nem egyenletes az erõtér, akkor lehetséges...
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Ez pont olyan mint egy komoly bûvésztrükk ,az embert érdekli hogyan csinálták.
Amúgy már maga az is bûzlik hogy a videóit pénzért árusítja.Persze mindent meg lehet magyarázni valamivel és mégtalán igaz is lehet a story .De szerintem az érdeklõdésen túl senki nem foglalkozott vele komolyabban.
+Észrevétel a kulcs könyebbik vége emelkedik elõször.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
A, mert kamu
B, mert "katasztrófát" okozna ezzel??, de akkor minek beszél róla ? (Nekem azért megsughatná 😊 )
Ha emlékeim nem csalnak, "anti-grav" cuccra van laboratóriumi kisérlet is, de ott valami nagy masinába tesznek egy kis golyót, és hangyapucányit más erõt érzékelnek rajta a vártnál.
Szerintem az A -válasz az igaz.
(Az összesküvések hívenek: "UFO -tech" USA kormánynak már megvan, és ilyen emberek felbérelésével teszik nevetségessé a tudósok számára ezeket a technikákat. )
2000HUF ért küldök egy pár egypólusú mágnest mindenkinek <#eplus2>#eplus2> aki fizet(, reklamációt nem fogadok el).
Nap energiával mükködõ ruha szárító gépet is tudok küldeni ugyan enyiért.
Persze ZPM-is van raktáron, de ha lemrül az a te bajod.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Na kb ennyire eccerû átverni az embereket...
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
1. galaxisok, enyhén módosított stínekkel, de elvetettem
2. halvány lila
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
saját oldala
Wikipedia a hutchinson effectrõl
Persze az is lehet, hogy ez az elektrosztatika-féleség a gravitáció ellen hat, csak nem egyenletesen, ezért emelkednek furcsán.
De azért ne mondj ilyeneket, hogy madzagon húzzák, csak mert az egyik vége elõbb emelkedik.
A fûrész pl. körbefordul vízszintes-közeli tengely körül, miközben emelkedik.