A lehetetlenség határát súrolja az Itokawa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az illúzionistának azért ez a neve, hogy illúziót keltsen.
Ilyet David Copperfield is csinált- szabadban betonon két csávót a paddal együtt több méterre emelt. Trükk. Érdekes. De nem tudomány.

Nem is szoktak okoskodni ilyeneken, csak elcsodálkozok és kész. Tudom, hogy csak úgy nem lehet lebegni. Mindennek van oka-.
De hagy jegyezzem meg, hogy mind a két videón oldalt falak vannak, és már léteznek nagyon vékony és erõs kábelek...

viszlát :DDDDDD

De érted. Ha EM hullám akkor mi a bánatért nincs hatással a Szokol rádióra? 😄 Ráadásul minden okos EM hullám mindenen áthalad kivétel a fémet. Hát a fény az nem. Az buta.😊 És a skalárhullámokról inkább nem is beszélek, mert így is már tuti 1-eseknek égnek áll a hajuk, pedig a skalár EM hullám jó esetben még a fémeken is "áthalad". Nem halad át természetesen, csak a fémet gerjeszti, vagy hogy mondjam.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Pharaoh
David Copperfild vagy ki még repült is úgy mint superman.

Élõben kötél, mágnes, trükkös rudazat nélkül nem lehet semmitsem lebegtetni, nem? Láttam ilyen mezitlábas szõnyegen állós lebegést, 1-2 cm-re lehet csak így "lebegni", hát elég gagyi, másodikra én is megcsináltam...1-2m rõl tényleg úgy tûnhet, hogy lebegek, ha jó szögben áll az illetõ.

Pharaoh
Valózsínûleg, még nem tudnak olyan erõs elektromágnest csinálni, mert a begyûjtéséhez is egy fekete lyuk kell.

Pharaoh
A 2. -ban az a buktató, hogy pont lány eldöntésénél és felállításánál van egy vágás. Milyen véletlen egybeesés.

A valasz tenyleg abban rejlik hogy akar eloben is meg tudod csinalni. Persze sokszor megfelelo hatter, fenyek, stb. kell hozza, de a viedon meg konnyebb csak azt mutatni amit te akarsz, raadasul ha nem sikerult eloszor akkor csinalsz uj felvetelt. A fureszt forgathatod, alatta, felette is nyugodtam el lehet huzni egy targyat, vagy a kezed hogy bemutasd nincs kotel, ugyanezeket bemutatjak buveszek kartyaval, ermevel, emberrel, mindegy. A masik meg tenyleg az hogy nem tudod hogy most a kamera hogy is all valojaban. Nem allitom hogy nem lehet letrehozni antigravitacios teret, mert az butasag lenne. (mondtak mar hogy a fold lapos meg repulni sem lehet) DE az tuti hogy egy kezdo buvesz is bemutatja neked ezeknek nagy reszet eloben, a tobbit meg videon. Pl a jegkremre nincs otletem eloben, csak videon.
😊 Valamit nem értek. 😊 Akkor miért nem tudom begyûjteni a fényt egy erõs elektromágnessel? 😊) vagy legalább meghajlítani az útját. Érdekes módon meghajlítani csak a gravitáció tudja. /nem a fénytörésre gondolok, hanem a valós görbítésre.

Ez
vagy Ez hogy oldható meg? Kameratrükk? A második érdekes, mert ha nem kötél, akkor nem tudom mi.

Pharaoh
Majd, ha egy tuományos folyóíratban publikál a csávó és tudósok elõtt is meg tudja ismételni tán elhiszem a videót is.

A mobilteló teljesítménye 1-2 Watt (450MHz-en mûködõké lehetett 10 W)
A fény elektromágneses hullám. Kvantumjai a fotonok. E=h*v E=energia, h=Planck állandó, v=a foton frekvenciája. "Fénysebességgel" terjed, mint a többi elektromágneses sugárzás, ami jelnleg vákumban (kerkítve) 300 000 km/s. Amúgy az elktromágneses erõtér tényleg energiát szállít, ennek a jellemzõje a Poyting-vektor, amire tényleg merõleges az elektromos és a mágneses tér iránya is. Asszem szépen mondva E x M = P A három vektor jobbsodrású rendszert alkot.
Elektromágnese sugárzások a frekvencia növekvõ függvényében:
150 KHz - 300 KHz hosszúhullám
300 KHz - 1 MHz közép
1 MHz - 30 MHz rövid
30 - 100 Ultrarövid
1 - 100 GHz mikrohullámú
infravörös
látható fény
ultraibolya fény
röntgen sugárzás
gamma sugárzás.
Az egy dolog, hogy mi csak a 400-800 nm közötti hullámhoszt látjuk.

én is utánanéztem a lebegtetéses trükköknek mert én is elõször arra gondoltam. Lebegtetés vagy marha vékony protein alapú kötelekkel, vagy láb alá dugható segédezközökkel,vagy jó takarásban lévõ rudakkal oldható meg. Itt rudakat nem igen láttam, a kenõcs tégelye is felemelkedik, nincs leragasztva. Amúgy az jégkrém /utánanéztem. 😊 /. Szóval szerinted trükk. Ha tudsz csinálni pont ilyen fûrészes videót akár videó trükkökkel de csak max 1990-es kamerával akkor elhiszem,hogy trükk.

Hogy mi a fény pontosa, még ma sem tudja senki! Miért? Mert lehet olyan mûszert készíteni, ami részecskeként, és van ami hullámként érzékeli. És mind a két megállapítás helyes! Mert a fény tulajdonsága is mint minden másé a qwantumfizikában a mérés hatására megváltozik! És ez nem csak a qwantumfizikára érvényes, hanem a mindennapokra is hiszen minden qwantumokból épül fel. Úgy is lehet mondani, hogy még mindíg nem ismert az alapja, hogy mi is vesz körül minket! Egyesek szerint 1 interaktív hologramm, én ezzel a nézettel értek 1-et, csak ki ne átkozzon senki. 😄D

Sokat foglalkozom buveszettel igy tudom nem nehez egy targyat lebegtetni, meg eloben sem. Videon meg... Nem emlekszik senki arra amikor Fred Aster korbetancolta a szobaja falat, aztan vegig setalt a plafonon? (raadasul evtizedekkel ezelott) Az olyanokra hogy miert csak a krem jott ki a dobozbol nem nehez valaszolni. A doboz le volt ragasztva. A csavarhuzonak meg egyszerre kellett volna elindulni, es csak utana kezd el a legellenallas miatt befordulni sulyponttal lefele. (bocs hogy nincs ekezet kulfodon vagyok)
Ja január 8. akkor idõutazó õ is...<#idiota>

1: A mobilteló energiája max 10W
2: A fény nem elektromágneses hullám hanem energia, qwantumokban terjed és 90 fokkal más fázisban halad mint az EM hullám. 800NM fölött is van fény, csak az infravörös. Amúgy tényleg nem túl egészséges dolog sugárforásokkal szórakozni. ;-)

Pharaoh
Hogy a film fekete fehér elég érdekes, mert Itt szinesben nyomják ugyan azt.

Serinted az SG.-s tudományos hírszerkesztõje nem olvassa ezt a sok hülyeséget?
Semmi sem véletlen. Itt a netet meg fõképp nem.-..<#vigyor5>

Én el akartam gondolkodtatni az emböröket, hogy hamarabb van antigravi, mint színes felvétel. Mikrohullámú sugárzás most is orba-szájba van mindenhol. Mobiltelcsi, 0.9 GHz, 1.8GHz, csoda, hogy mûködik a beépített kamerája ;-). Vagy mégse zavar?. (Tehát ugyanolyan elektromágneses sugárzás, mint a fény, csak sokkal nagyobb hullámhosszal. a fény kb: 400-800 nm.) Amúgy meg a Curie házaspár óta nem nagyon kísérleteznek radioaktivitással védõfelszerelés nélkül, hacsak nem akar az illetõ nyugdíjas lenni.

Az egybeesés is biztos véletlen...

Ehh...1979-ban biztos volt DV kamera nem? Örülj annak, hogy 1 általán színes!!! Mellesleg ha mikrohullámú és rádioaktív sugárforrásokkal szórakozott az illetõ, az a csoda, hogy van valamilyen értékelhetõ kép.

Megin jó hír. Tényleg van elektromos erõtér úgymond a Föld felszíne, és a felsõ légrétegek között. Egy ilyen adatra emlékszem: 130 V/m. És mégse rázza meg a 2m-es embereket a 220? (260) Mert ennek az erõtérnek olyan nagy a belsõ ellenállása (elektronikai kifejezés, elnézést érte), hogy e feszültség hatására nem indul meg áram. Végül is a levegõ szigetelõ, persze, hogy nem tud "áramot kelteni". Néha a "hagyományos" fizika könyvek elég érdekesek tudnak lenni. Persze akkor már a matekkal is jóba kell lenni. Szal ez a nehezebb út. Könnyebb kanalat hajtogatni.

Már rég gyanus volt hogy az MTV-t idõutazók irányítják...<#nevetes2>

Idézet: "Bob Lazart nem tom meggyire kell felemlehetni, de õ+azt állítja, hogy van 1 anyag amit ha elektronnal bombáznak antigravitációs hullámokat kelt."
Jó hírem van srácok! Mindenkinek van antigravitációs hullámkeltõje! Mi az? TV-készülék (na jó, csak a katódsugárcsöves, CRT számítógép monitor is jó.). És még csak azt nem értettem, hogy csúcstechnika+antigravi, de a videjó(!) film fekete-fehér, és elég rossz minõségû. Ha én fel akarok fedezni valamit, direkt rosszul látható felvételt készítek róla? Meg még azt nem értem, hogy csak az asztalon(?) lévõ tárgyakra hat, a sarokban lévõ seprûre, meg magára az asztalra nem hat. A gravitációt nem lehet leárnyékolni, gondolom akkor az antigravitációt sem. (bár ebben nem vagyok szakértõ.) És, hogy még jobb legyen a kép, a csillagászok, kozmológusok újra felvetteték az antigravitáció lehetõségét, ha jól értem ezzel lehet választ adni a világegyetem inflációs tágulására.

EZT találtam. 😊

"folyamatosan változó/erõsödõ/ mezõ emeli" Magyarul nem egyenletes! Ezt magyarázom! Nézd meg jobban a videót. A tányér elõször csak táncol aztán felemelkedik. Na+ mitha lenne gravitáció, amit le kell kûzdeni. A gracitáció szerencsétlen fogót legelé húzza az erõtér felfelé, szerintem nagynjából helyesen mûködik a dolog a videón. A fûrész pörög, és igen, mivel ott valószínûlet több kraftot kap, ha megnézed, ott valóban nagyjából a súlypontjánál forog, nem?

Ez újra téves.
Könnyû belátni, hogy akármilyen jelegû is az erõtér, akkor is az összes atomra fog hatni. Ebbõl következik, hogy a kulcs súlyponjában fog hatni az eredõ erõ. Az pedig a nehezebb végéhez van közelebb.

Persze ha nem egyenletes az erõtér, akkor lehetséges...

Végülis a gravitáció és az elektromágnesesség között nincs olyan nagyon éles hatás, szóval szerintem lehet. Bár a 2 nem ugyan az. Arra gondoltam, hogy a Föld felsõ /mittomén milyen szféra/ és a felszín között kell, hogy legyen elektromos feszültség eltérés is és elég nagy. Vagyis olyan, mintha mi is 2 lemez között élnénk. Így a gravitáció talán könnyebben magyarázható lenne, ha értitek mire gondolok. A helyi gravitációt mérõ mûszer az Eötvös inga asszem. Na de ott nincs 2 lemez. De nem is kell. Mert ebben az erõtérben amit a fószer létrehozott szintén minden vonz mindent, ha megnézitek, látni, hogy a vonalzó vagy mi vonzza a gyûrût.

De ha 1 folyamatosan változó/erõsödõ/ mezõ emeli, akkor valószínûleg a könnyebbik vége emelkedik, nem?

Elvileg egyszerre indul. Késõbb meg a légellenállástól függ.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

hmmm. szoríts egy ilyen kulcsot a plafonhoz és engedd el..szerinted a könnyebbik vége indul el elõször?

voodoothursday
Nem mondtam ,hogy hiszek is neki , ezért is raktam be a wikis oldalt is, érdekes volt a téma ,és jó volt keresgélni meg utána nézni.
Ez pont olyan mint egy komoly bûvésztrükk ,az embert érdekli hogyan csinálták.
Amúgy már maga az is bûzlik hogy a videóit pénzért árusítja.Persze mindent meg lehet magyarázni valamivel és mégtalán igaz is lehet a story .De szerintem az érdeklõdésen túl senki nem foglalkozott vele komolyabban.
+Észrevétel a kulcs könyebbik vége emelkedik elõször.

ZPM-es gyerekek villanyszámláját nézném meg.

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

Aki megtalálja az anti-grav cuccra a megoldást , vagy ZPM -et gyárt, az miért nem irja le hogyan tette ?
A, mert kamu
B, mert "katasztrófát" okozna ezzel??, de akkor minek beszél róla ? (Nekem azért megsughatná 😊 )

Ha emlékeim nem csalnak, "anti-grav" cuccra van laboratóriumi kisérlet is, de ott valami nagy masinába tesznek egy kis golyót, és hangyapucányit más erõt érzékelnek rajta a vártnál.

Szerintem az A -válasz az igaz.

(Az összesküvések hívenek: "UFO -tech" USA kormánynak már megvan, és ilyen emberek felbérelésével teszik nevetségessé a tudósok számára ezeket a technikákat. )

2000HUF ért küldök egy pár egypólusú mágnest mindenkinek <#eplus2> aki fizet(, reklamációt nem fogadok el).

Nap energiával mükködõ ruha szárító gépet is tudok küldeni ugyan enyiért.

Persze ZPM-is van raktáron, de ha lemrül az a te bajod.

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

Egyet kérdezek, ha elektromágneses jelenség, miért a kulcs egyik vége emelkedik csak?

Csak vonalak...kb 2 órát szántam erre a 4 képre. Gondolj bele ha 1 hónapot szánok rá...nem biztos hogy meg tudnád külömböztetni a hubble képeitõl

Na kb ennyire eccerû átverni az embereket...

A 2. videón elmondja, hogy ez vmiféle elektomágneses jelenség, és azzal manipulál, ha jól megnézitek, ez egy homogén erõtérszerûség lehet, mivel két lemez között játszogat. Az egész olyan, mint egy elektromágnes (szerintem), csak épp sokkal több mindent vonzz, és talán finomabban kalibrálható a mezõ.

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

ötletek:
1. galaxisok, enyhén módosított stínekkel, de elvetettem
2. halvány lila

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Egy kis teszt, ezek micsodák szerintetek?

jajjmá alig látok bocsi.

voodoothursday
A diet 7up nem rosz de én redbullt használtam volna 😄😄😄

Bob Lazart nem tom meggyire kell felemlehetni, de õ+azt állítja, hogy van 1 anyag amit ha elektronnal bombáznak antigravitációs hullámokat kelt.

NEXUS6
Az elsõ videónál 1 perc 11 másodpercnél feltûnik egy anyag, egy különleges folyadék, ha valami/valaki kapcsolatba kerül vele veszít súlyából!!!!

😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

voodoothursday
Hát google ad pár oldalt ,többek közt ott volt az arc saját oldala ahol leírja hogy mit csinált , ellenben ott a wikipedia által dobott leírás ,hogy igazából nem sikerült az embernek reprodukálnia ezt 90-en óta .Persze lehet mindenféle összesküvés elméletet találni mert azt állítja hogy a Canadai rendõrség elvitte a laborját bár beismerte hogy a videón pár dolgot kicsit meg bûvészkedett hogy a discoverynek legyen mûsorideje.

saját oldala
Wikipedia a hutchinson effectrõl

Különben meg mindenki azt hisz amit akar... az erõ legyen veletek...<#alien>

A festékes doboz aljára kötöttek valamit madzagot, ahogy kihúzza, jön vele a festék. Amikor elfogyik megrántja a dobozt, de látszik, hogy megfeszül a madzag...

Mondjuk lehet, hogy itt valami elektrosztatika-féleség van. Az egyik videóban ilyesmivel játszik.

Persze az is lehet, hogy ez az elektrosztatika-féleség a gravitáció ellen hat, csak nem egyenletesen, ezért emelkednek furcsán.

Párszor elõfordult már a tudomány történetében, hogy egyszercsak felfedeztek valamit...

Aha, én is írtam, hogy antigravitáció esetén egyszerre kellene emelkedniük.
De azért ne mondj ilyeneket, hogy madzagon húzzák, csak mert az egyik vége elõbb emelkedik.
A fûrész pl. körbefordul vízszintes-közeli tengely körül, miközben emelkedik.