A lehetetlenség határát súrolja az Itokawa

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez kell a népnek, nesze neked tudomány...gratula <#mf2>

viszlát :DDDDDD

A franciakulcson látszik, hogy madzagon húzzák felfelé. Ha antigravitáció lenne, egyszerre emelkedne el az egész, nem csak az egyik vége.

Igen néztem. Csak épp a weboldalukon nincs 1 videó sem.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

És ez a website szerepel a végén: http://www.americanantigravity.com

Pharaoh
A 2. ban ugyan azok vannak, mint az elõbbi videón ,csak egy kicsit rontva és elbarnítva, hogy réginek látszódjon.

A második videó az marha érdekes.😊

voodoothursday
A névre még ezt a két videót dobta ki a You tube
1.
2.

voodoothursday
Lehet hogy csak vett egy kemény subot a mérnök azt csavarta a baszust fel. 😄

Igaz. 3 lehetõség van: trükköztek, valamit így vettek fel, valamit úgy, stb. (demonstrációs vagy félrevezetés céllal), 2. tényleg van valami furcsaság.

Viszont, ha antigravitáció, akkor is egyben kellett volna felemelkednie... Bár lehet, hogy nem egyenletesen jelentkezik, vagy ilyesmi.

A másik videó is érdekes egyébként. Ott meg egy állítólag kifogyhatatlan elemet mutat ez a John Hutchinson.

voodoothursday
Ja nem , az az arc volt a mérnök a lockhead nél aki muatatta neki.

Ha ez csak demonstráció volt, akkor bizonyára rögzítve volt.

voodoothursday
Az ember a videóban azt mondja hogy valaki lockead martin-tól felhívta a figyelmét John Hutchinson egy a lockhead martin fõmérnöke által végzett lebegtetõs kisérletekre és hogy szerinte nem hoax meghogy azért gondolja mert egy ember a lockhead tõl mutatta neki. A videóban nincs megmagyarázva semmi , még az sem hogy hol van ez a fõmérnök épp.

Pharaoh
A kenõcsnél úgy rá vannak zoomolva, hogy nem lehet eldönteni, hogy ninc-e fejjel lefelé, és miért nem a tégely emelkedik fel, ahelyett ,hogy a kenõcs jön ki belõle?

Pharaoh
És mi az?

+ ha repcsi lenne vagy mágnes, akkor a kenõcs nem jöhene ki elöbb mint ahogy felemelkedik a tégelye. Ja+ az ûveg poharat se nagyon vonzza a mágnes.😊)

Akkor+ miért nem lebeg a seprû?

sz4bolcs
Tuti nem.. ez a lehetõség túl egyszerû lenne. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Aha, a golyós dolog azért kicsit furcsa. Mindkettõnek egyszerre kellene elemelkednie. Legalábbis ha repülõn lett felvéve. De lehet, hogy (ezt) mágnessel csinálták.

Szerintem repülõgép. És a riport annak demonstrációja, milyen lenne az antigravitációs hatás.

NEXUS6
Amúgy ott van a magyarázat a filmen, csak nem vette észre senki!!!!!!

😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Ja persze tényleg, csak épp a leghosszabb snitt olyan 5 máspdperc körüli, az ott szereplõ cuccosok szerinted milyen magasról zuhannak, és mi lesz egy kamerával ha onnal ledobják? (olyan 20. emeletre saccolok)
😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

😄 Nézd meg a kenõcsös részt. Szerinetd? Vagy azt amin van 1 golyó+1 fogó. A fogó felemelkedik a golyó 1* igen 1*nem. Ez nem ledobott láda.

Az a "fej" olyan, mint egy makk. 😄

vannak a földön olyan helyek ahol pontszerûen de nagy gravitációs anomália van, ez csak attól függ hogy mi van a talajban. Városneveket nem tudok, fizikatanárom anno mondott egy párat. nézzetek utánna: google

Vazz, hátszik, hogy rezeg minden. Ez egy zuhanó ládában van, vagy valami hasonlóban.. amik nem mozoknak, azok le vannak ragasztva....

Szerintem valamilyen "energia sugár" lehet a hattérben amit rá fokuszáltak arra amit lebegtetni akartak, de ez csak tipp. Érdekelne mit hablatyol a fószer közben. Valami titkos Lockhead-Martin kísérlet ha jól vettem ki, és sorolja mi lebeg, de bõvebben is érdekelne. Nem hinném, hogy trükkfilm. A végén az a kenõcsös elég meggyõzõ, és a prhár vizes is az, mert nem lötyög a víz benne.

Az utsó mondatodból nem sok mindent értettem 😄

Pharaoh
Eléggé szelektíven hat a tárgyakra ez az antigarv, van hogy felemelkedig valami, de mellette a colostok, a seprõ, az ûres kólásüveg meg meg se mozdul. És miért kell úgy rázoomolni mindene, hogy ne lehessen viszomyítani máshoz? Meg a végén a kenyérpirítót felrántotta, de a vezetékét nem, azt csak a piritó húzta magával, pedig a vezetéknek együtt kéne a géppel emelkedni.

😄

Jaj nem B kép, hanem E sorry.

Olyan az alsó B kép mint a Spore-ban a lény amikor elkezded tervezgetni.

Mo.Organ
Semmi az egész. Valaki fordítva tartotta a kamerát és most azt hiszik, hogy a gravitáció felfele hat. <#bohoc>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Hurrá! 😊 Kérésem meghallgattatott. 😄 Valaki angolul értõ elmondaná nekem, EZEN a videón pontosan mit is látni? Mert felét értem és elég érdekes. <#wow1><#conf>

Killgore
Szerintem ha ez földközelbe érne, a föld gravitációja széthullasztaná ezt a kis gyenge aszteroidát.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

menö
nekem tök 8 hogy mikor csapódik be me úgyse élek akkor már szval <#idiota><#vigyor2><#bohoc><#circling>
← ElőzőOldal 3 / 3