8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• papucsman
    Még egy kérdés: Az épületekbe ha egy rakétát belelövök, akkor lesz valami baja? Kitör az ablaka? Vagy úgymarad, hibátlan állapotba?
  • Kandurex
    rendőrség, tűzoltóság, kórház, bárok, stb. stb. mindbe be lehet menni és maximálisan ki is van dolgozva (mondjuk az über a kórház, az zseniális)
  • ldavid
    A GTAIV probléma komolyabb, mint eleinte sejteni lehetett, a Rockstar munkásai a nyaralás helyett most a bugra vadásznak.
    A tegnap említett probléma egyre több játékost érint, a Rockstar egy közleménnyel próbálja meg gyorsan lenyugtatni a kedélyeket. A közlemény szerint már jó úton haladnak, és bármelyik percben, de legalábbis pár napon belül meglesz a javítás a PS3 és Xbox 360 konzolok egy részét is érintő problémára. Azok persze, akik Core/Arcade Xbox 360-nal rendelkeznek, és esetleg fagy a játék, ezzel a patch-csel vinyó hiányában sokat nem tudnak majd kezdeni...

Bele kell törődnünk, pár napig csak a GTAIV-gyel kapcsolatos hírek érkeznek, ez már nem kérdéses. A Microsoft és a Sony is úgy gondolja, hogy a GTAIV megjelenésével kirobbant újabb háborút ők nyerték meg. A Microsoft ezt azzal támasztja alá, hogy valamiféle ködös visszajelzések alapján úgy tűnik, az Egyesült Államokban pont kétszer annyi Xbox-os GTA-t értékesítettek, mint PS3-mast. A konzoleladásokat szerintük a játék leginkább májusban fogja fellendíteni. Ezzel szemben a Sony azt állítja, a játék miatt annyian vesznek most PS3 konzolt, hogy az igényeket már szinte lehetetlen kielégíteni. Erre a kis csetepatéra majd akkor térünk vissza, ha bármelyik fél konkrét adatokkal tud szolgálni.

Az Xbox Live-on a GTAIV lenyomta az eddigi két nagyágyúnak számító Call of Duty 4-et és Halo 3-mat, a Microsoft szerint csupán a megjelenés utáni 24 órában több mint egy millió játékos próbálta ki az új GTA epizód multis módozatait. Ugyanebben az időszakban nagyjából 15 millió gamerscore-ral lettek gazdagabbak az Xbox tulajdonosok.

thesource.hu
  • papucsman
    Aha értem, köszi.
  • JaSoN HuNTeR #4829
    nem mindegyikbe.De ami fontos oda belehet.
  • papucsman
    Ez valami nagyon jó játék:D.
    Lenne egy kérdésem: Belehet menni minden épületbe? Mert én most kezdtem neki, nagyon még nem tapasztaltam ki.
  • csoola
    én tudom amegoldást! tiltsák be a késeket meg az állkapcsokat!
  • SötétBarom
    Egy próbát megért -.-
  • Kandurex
  • Istencsászár
    Ezt kipróbálom
  • SötétBarom

MOST PEDIG ELHOZOD NEKEM SOPRONBA AZ XBOXODAT A GTA IV JÁTÉSZOFTVERREL EGYÜTT, HAZAMÉSZ ÉS ELFELEJTED MI TÖRTÉNT VELED.
  • Kandurex
    meg mondjuk eddigi a legszebb látvány rész: napközben, jó időben a East Borough hídon átmenni a felső szigetre ...wááá :)
  • papucsman
    XD.
  • Kandurex
    amit még senki nem írt, (persze kétlem, hogy csak én fedeztem fel) X360 -on

A slow motion módot (lassítások) bekapcsolni úgy lehet, hogy a kocsiban rálépsz cinema nézetre (piros B gomb nyomvatartva) majd L kart megnyomod.
  • LordAndrew
    Nah, megint játszottam, a középső szigeten tartok. Észrevettem egy pár dolgot:
    -Autoaim-nál, ha teljesen meghúzod a ravaszt, a célkereszt a célpontra ugrik, ha csak félig, akkor tudsz szabadon célozni. Nagyon hasznos.
    -Nincsenek "spéci" küldetések, amelyek halálba idegesítenek. Legalábbis eddig nem volt. (Az SA-ban ilyen volt pl. amikor távirányítású helikopterrel kellett egy terepasztalon csatázni. Hát abba megőszültem, amíg sikerült). Ebben nem volt semmi ilyesmi, csak a szokásos ölős, követős, autósüldözős küldik. Remélem lesz valami speciále...
    -A lent leírt ign-nes térkép nagyon hasznos, szereztem egy M4-et ingyé', pedig a boltban nem is lehet kapni.

Jó játékot mindenkinek
  • Drephis
  • JaSoN HuNTeR #4816
    Aki hülye az haljon meg ;)
  • HUNMarcus
    nálam eddig 2x fordult elő hogy tölti az egyik multi játékot és semmi, ki akarok lépni a játékból és újraindul a gép (ps3)
  • papucsman
    boxon úgytudom lehet, venni hozzá billt meg egeret, csak drága.
  • Timbu
    Egy nagyon amatőr kérdésem lenne: lehetséges ezt akármelyik konzolon billentyűzet + egér párossal irányítani? :)
  • papucsman
    Én még nem találkoztam fagyásokkal.
    Valakinél tényleg fagy?
  • Örm
    Durva és antiszociális a GTA IV.
  • papucsman
    Hello. Nekem is van XBOXom, és megvanrá a játék is:). Naggyon jóóó:).
  • dienesoft
    Egyetértek.Kevés időm van játszani, de az a baj, ha belekezdek nagyon durván, akkor nincs az az isten, aki engem kirángasson az Xbox elől.. :]
  • mucsácsó
    Ott a Taxi (nyomd az Y-t hosszan, és beszáll) ami pár dodóért elvisz oda, ahova kell menned a misszió miatt. Ennyit megér bőven, főleg hogy a többszöröse úgyis visszajön.. :)

Totti: felesleges kikapcsolni, ha megölöd valamelyik karaktert, akkor nem ment még akkor sem, ha az autosave be van lőve. Jacobot én is megöltem véletlen múltkor...lezúgtunk a motorról, és nem bírta már szusszal az öreg :D
  • mucsácsó
    Nah én is most fejeztem be a játszódást, éjfél óta toltam. Hát nagyon nehéz volt letenni, de ideje már lassan alvadni :D Aki játszott vele, az tudja, hogy tényleg nem egyszerű befejezni :D Annyimindent lehet csinálni a játékban, hogy az egyszerűen leírhatatlan. ...Egyszerűen fenomenális a játék minden tekintetben...sokkal többet nyújt a játék, mint én azt elvártam.. :) Nem is tudom, hogy én mikor csodálkoztam ennyire egy játékon...azt hozzáteszem, hogy nem vagyok GTA-buzi, bár szerettem nagyon az előző részeket is. Ez az a játék, ami megéri a pénzét, az biztos. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire überrészletes, és mi mindenre odafigyeltek a készítők...a grafikára mindezekmellett egy szót nem szólhatunk, én szerintem nagyon stílusus és szép, főleg a sokoldalú időjárás és napszakváltozás miatt. Én azon csodálkozom, hogy mindezt sikerült "csak" 3-3 és fél év alatt véghezvinniük.. :) Kétségtelenül az év játéka, egyszerűen nincsen, ami ringbeszállhatna vele. De szerintem az évtized játéka címére is hatalmas eséllyel pályázhat, sőt. A hatalmas hype-ot abszolúte meg lehet érteni, nem úgy mint az szvsz gyatra Halo 3 esetében. A GTA IV tényleg mászthev játék erősen, ha van konzolod! ;)
  • CSOCSO
    es minek kapcsoltad ki????
    nekem mar van vagy 15 ujrakezdett missionom.. fel is bassza az agyamat allandoan hogy a vilag vegere el kell autoznom a misson miatt mar megint :(

hulyeseg kibekapcsolgatni.
  • Alwares
    Huh de jót játszottam vele. Szerda este lett meg a játék és ez idő alatt játszottam vele 12 órát, ez ám a kocka üzemmód! :D Lassan ráhajtok pár acsira is. Éreztem, hogy ez egy maradandó, tartalmas játék lesz. Küldetésekben 15%-nál tartok és a mellékküldiket/elfoglaltságokat is csinálom rendesen. Jó kis játék ez :)
  • Kandurex
    "magyar seggbe, magyar liveot" :DD

egyébként durván jó volt a mai multimóka :) összejött egy 12 fős társaság, ment az ökörködés rendesen :D eszméletlen jó volt! a végén még befigyelt egy rózsaszín robogó verseny is :D
  • Petyus_
    Házad előtt van egy felfestett parkoló (residents only felirattal), az a "garázs".
  • Minstrel
    sry,töröljétek a hsz-t
  • Alwares
    Egyébként ha már megnézi valaki az acsikat abból kiderül, hogy mi lesz Vlad-al. Csak meg kell nézni a képet...
  • Checkerboy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem lehet nem megölni, egyébként meg major spoiler...
  • Kandurex
    hát ez bizony kissé spoiler...SPOILER!!!
  • Minstrel
    ha Vlad-ot nem ölöm meg akkor másfelé megy a sztori? próbáltátok nem megölni?
  • Örm
    Hello!
    A játék dobozának a hőtuljan szerepel egy 2-4 co-op felírat. Ez pontosan mit jelent? Van benne co-op? Mert én még nem találkoztam ilyennel.
  • pc killer
    Valaki látott már valami buggy félét a játékban?(mint a régebbi GTA-kban a BF injection) Ha igen akkor hol van?
  • Nagydög
    En veletlenul talalkoztam egyel a masodik sziget eszaki reszen. Mivel butykos gumihoz valo terep nem sok van, igazan supermotosithattak volna. Asszem azzal mennek mindenhova. :)
  • Sland
    Krosszmotort, azaz Sanchez-t amúgy hol a picsába lehet találni? én még egyet sem láttam :S
  • Sland
    Nah, már CSÍTEK is vannak...