Dosia#4873
Üdv !valaki segítsen ,hogyan kell kiüríteni cache-et!!!
Ma vettem meg a gamet,még nem sokat játszottam vele,de eszméletlen jó,nem tudtok egy magyar oldalt,ahol érdekes infók és egyéb dolgok vannak írva a játékról?
Ragnar360#4870
Folyamatosan fejlesztik, most is van pára marathon challange, olyan mintpl az acsi, csak nem kapsz érte csak ilyen kitüntetést v nemtom...nagyon komoly már most is...majd mindenki akkor indul be mikor már egyszer végigvitte...
Nade már negyed 3 és még mindig nem jáccok, ez igy nemjo :D...na bb
17 perc alatt kijátszotta 100%-ra, az igen...gyereknek van 57000GS asszem, mottoja Pls read my bio, meg is nézem
Az only1realty is kurvára érdekes, már tegnap előtt mikor néztem, akko még csak ő volt ott és akkor 17 órát irt neki, sztem az is kamu...
WTFFF...most v én nem értem, vagy ez mind khm **** ahogy én értelmezem, ki milyen gyorsan vitte végig a fősztorit:
Ok köszi! Most sikerült de tegnap este mikor probáltam ugyanezt csináltam és semmi!
aztmondják jó, de állítólag GTA azokon akadozik.
"Szintén fagyásokat és más problémákat jelentenek Xbox 360 felhasználók. Egyikük beszámolója alapján néhány perc játék után kifagyott a szoftver, majd ezt követően minden gombnyomás fagyáshoz vezetett, amin nem segített a teljes újratelepítés vagy a lemez kicseréltetése sem. Egy másik felhasználó időről időre leszakad az Xbox Live-ról, amit követően időről időre megakad a játékmenet néhány másodpercre. Megint mások arról számolnak be, hogy nem töltődnek be a textúrák időben, és látványosan leesik a képfrissítési sebesség -- ez állítólag a BenQ DVD-meghajtókkal szerelt Xboxok esetében fordulhat elő."
amikor felkapcsolom fényszorókat akkor a hátsó lámpák nem égnek
ja meg birtam mikor sétáltam csak utcán és arra volt egy kövér rendőr, erre elkezd üldözni egy fickót aztán később megáll kifulladva és hagyja elfutni :)
Ragnar360#4859
A játékról meg beszélni nem tudok értelmes mondatokba, nyilván tudjátok, hogy miért...összezavarodott lennék (főleg mivel irni kell és nem mondani, privát chaten más :D) meg beszélhetnék most van 1 óra, hát sztem este 6 ig folyamatosan csak nyomnám a szöveget és nemtudnám, hogy mit is mondjak róla, mert mindent akarnék :DDD jÁTSZANI KELL !!!
Azért egy aprócska észrevételt megosztok tegnapról: rendőrkocsival elég keményen megborultam, ugye az autó tetején ott van a sziréna, műanyag színes burok alatt vannak maga az ÉGŐK!...borulás után, némelyik égőjéről letört ez a mondhatni üvegnek is...de még alatta maga az ÉGŐ az épp volt és villogott rendesen.
Egy legközelebbi alkalommal, annyira megborultam, h még az égőrendszer is kiszállt némelyik burok alól a kocsi a tetején...szal eléggé megfogyatkozott, na mondom jó bekapcsolom a szirénát akkor, eredmény:
NYIKORGÓ, SELEJT HANGOON A MEGMARADT SZIRÉNÁK ELKEZDTEK VIJJOGNI, DE MIVEL MIND1IKNEK MÁS A HANGSZINTJE...és mivel már alig maradt ÉPP sziréna kicsit durván TORZ HANGBA NYOMTA A CUCCOST :D
Vagy, megyek kocsival, full sötét volt és tényleg kellett volna a lámpa, nyomom az X-et...e mondom miért nem világít, nézem hát a kocsi eleje kicsit megvan törve, szvsz lámpa nuku xD ...(ha hosszan nyomjátok az X-t, akkor FÉNYSZÓRÓT KAPCSOLJA BE! és messzemre elhát ugy mint a valoságba)
Vagy, Bohan városrészbe vagyok már, csapatom neki kocsival vagy 200-al...közbe épp nem nagyon figyeltem, mert cseteltem és folyamatos beszéd közbe föleg ha izgalmas a téma, nem mindig figyel az ember, na szal a lényeg...késön vettem észre a kanyart, fogtam ZÚ kéziféket rá, a kocsi 360 fokot fordult majdnem, a sebességéből nem sokat vesztett, szembe ott a fal...jajj ne mondom, frontálisan bele, Niko kirepül a szélvédőn, a poén az, hogy pont ott 1 küldit csináltam elötte (amolyan raktár épület), és volt ott egy ajtó és pont az épület fal azon részén csapódtam be ahol az ajtó is van és BEVITTEM A KÖZFALAT GECCCCCCCCCCC....ajtóstul gecciii...OMFGGGGGGGG
Motor áááhhh kibaszott jó, azzal is buktam pár nagyot azt inkább már nem is részletezem...DDD
Na megyek is játszani, wrz huszárok meg mennyenek az ********-ba :D kicist idegeít, hogy emiatt járnak előrébb, nézegetm a saját meg más friendlistáját...kurva annyukat és nincs semmi bannolás :((
SlickAdam#4857
magyar felhasználóktól eddig nem hallottam fagyást, de írják is, hogy csak elvétve fordul elő. biztos vagyok benne hogy javítani fogják a problémát.
Ragnar360#4851
360-as verzióval eddig semmi gond nem volt, miután a cache-et kiüritettem a HDD-ről azzal a rejtett funksönnel semmi popup, frame se esett le.
papucsman#4849
Áh értem. Szóval ez inkább ps3-as tulajoknál fordul elő. Fúú...megnyugodtam.
Na megyek vissza játszani.
minden konzolnak van valami gondja úgy látszik, ezalól a "szupákompjutá" se mentes
Mas7er#4847
ezzel a csomagtartós dologgal találkozott már valaki? -v cs kam volt?
SlickAdam#4846
"Csupán egy napja van a piacon, de máris technikai problémákkal küzd a Grand Theft Auto IV, legalábbis ha a nagyobb internetes portálok fórumait nézzük. Tünetek? Komplett fagyás rögtön az első misszió alatt, elsősorban a 60GB-os, az első szériából származó PS3-ak esetében. Az installált fileok, a mentések törlése vagy a kontroller kikapcsolása még nem oldotta meg a problémát, sokaknál a PSN-ről való lecsatlakozás segített, de egyértelmű utasítás ennek elkerülésére még nem született. Egy-két esetben az X360-as verzió is hasonló jelenséget produkál, de a hiba jelenleg elsősorban a PS3 tulajokat érinti, őket is csak elvétve. A Rockstar egyelőre nem kommentálta az esetet, mindenesetre roppant kínos a Bully alig egy hónappal ezelőtti hasonló szereplése után."
forrás: 576
papucsman#4845
De milyen fagyások? Én nem tapasztaltam eddig fagyásokat.
Nállatok fagy esetleg?
Ragnar360#4844
Na re...sorry akik hivtak MP-be és nem mentem, de ahogy mondtam single most az első...este talán majd lehet megyek multiba is, de nem bizti.
Mai célkitüzésem 50%-ot elérni, ahhoz meginnt nyomhatom vagy hajnali fél 3 ig :DDD
Statisztika: kinek mennyi a Passed Outja , magyarul hány napik nem aludt (összesen) ...kicsit irritál mert nekem majd 30-at ír, ritkán szoktam visszamenni a kecóba, de volt, hogy mikor visszamennék akkor jön a telefon és akkor oda kell mennem :DDD
Ha nem sikerül egy küldi akkor mindig visszatöltöm...statisztika sucks :DDDD most van 1 mission failed, meg 1 halálom :))) ...na mind1, később lehet megunom ezt.
Vki próbálta már, hogy elcseszett küldi után nem nyomja rá a telefonba a REPLAY-t hanem újra elmegy felvenni rendesen, és hogy a videóba más szöveget mondanak-e ?
Üdv! Valaki esetlek megtudná mondani, hogy abban a Roman küldetésben mit kell csinálni amikor a netkávézóba kell menni mert fogalmam sincs!? elöre is köszi!
tudtommal az épületeknek nem lesz baja, legalább is én nem láttam ilyet
marcinger#4840
Szerintem ez annyira nem nagy gond mert a játék élményt nem csökkenti.
ldavid#4839
gondolom erre gondolnak, tegnap ezt írták: "a GTAIV nem a dobozon is feltűntetett 720p, hanem csupán 630p felbontáson fut - a Playstation 3 konzolon"
marcinger#4838
Nincs kedvem vissza olvasni. Milyen bug ez?
Milyen website-on? Mert ha a rádió zenéknek akarod tudni a nevét akkor hallgatás közben felhívod a mobiloddal a Zit!-et és elküldenek egy SMS-t amiben benne lesz az előadó és szám címe.
gabeszg#4836
A website-on található zenének tudja valaki a címét?
Hi all!
MIért van az ha szabályosan akarok közlekedni és megállok egy piros lámpánál akkor a faszom ai mindig elkezd hátulról kerülgetni pedig a lámpa még mindig piros.
lehet, hogy az én szerencsém, de eddig egy bugba nem ütközem, pop-up -al nem találkoztam ...salz, nem értem mit kell javítani
(ha csak nem a frame ratet akarják durvítani, mert azt lehetne azért)