küldetés volt eddig nekem a pont az íre...eszméletlenül megvolt csinálva, csak az a fránya framerate kicsit leesett közben, de még így is nagyon ott volt..
azt gondoltam talán amiatt, de akkor neked valamiért lassan olvas a DVD meghajtód. Enyém is ilyen sajnos, de én warezzal nyomom, úgyhogy egy szavam se lehet :)
Ragnar360#5067
pc killer hamarosan mész a bahamákra...még volt merszed privátüzibe ilyet írni...azt hiszed, h elolvasom, te féreg! Ha itt lennél előttem.......................................................................
Sajnálom anyukád, meg apukád...HA VAN MÉG, feltételezem, hogy igen, mert túl fiatal vagy ahhoz, h már ne legyenek. neszeneked!
fanatifo: ha akarod bekopizom nagybetűkkel ide, h mit írt, aztán meglátjuk neked milyen kedved lesz...Egyébként nem lenne itt semmi cirkusz, mert törölném a a SPOILERBEVALÓ, tagek nélküli hsz-eket.
Freedy#5064
azt kifelejtetted, hogy csak warez gta-nál van a pop up
Mert késöb tölti be a textúrákat és nem lesz nagy élvezet emiatt!
bocs hogy ilyen soká írok (most tudtam gép elé jutni)
AZ Xbox 360 ARCAD miért rossz?
"ha GTA 4 ezni karasz ne ARKAD-ot vegyél" miért nem fut rajta?
BOCSÁNAT HA HÜLYÉKET KÉRDEZEK nem értek hozzá !!
Freedy#5061
nincs pc-re, egyenlőre nincs is bejelentve, nem is nagyon lehet rá számítani a közeljövőben.
Szerintem is jó ötlet lenne kirakni a bannerba, hogy nincs PC-re, nem is lesz egyenlőre. vagy valami hasonlót.
Csak XBOX 360 ra van és PS3 ra???
Vagy már van PC-re is??
#5059"De ahogy itt az SG-nél is mennek a dolgok..."
szvsz örülj neki
ha rendesen működnének, te már az oldal közelében nem lennél...
Freedy#5058
nehogy már ő legyen a hülye, ha valaki ostoba módon leír néhány nagyon lényeges dolgot a történet szempontjából!!!!!
Ragnar360#5056
Azért mondom...szerencsére csak a szemem egy-két szót olvasott el, aztán annyi. Nagyba jövök fel, mondom szépen végigolvasom azt a 160hsz-t, erre ebbe a fogyatékos külyök hsz-be akadok, már sokadszorra...hihetetlen.
Ezért is jólenne egy házigazda...lenne mit törölnie az biztos, szívesen tenném...nem azért mintha csak ez lenne a feladata
De ahogy itt az SG-nél is mennek a dolgok...kb úgy ülnek a dolgokon, mint a hivatalba a 2 perces papírmunkán 2 hétig :DDD Azért múltkor is elég sokan mondták, h OKÉ a dolog és mégsem lett belőle semmi, talán most...
erről van szó,én meg nem felejtem már el! yó hogy nem ír ide egy teljes végigjátszást. senki nem azért vette meg hogy előrre tudja az egész gém menetét...végét
Freedy#5054
engem is nagyon felidegesített, hogy ekkora spoilert ír tag-ek nélkül ez a szerencsétlen:@ És az a gáz, hogy nem először fordul nála elő az ilyen....................
Ragnar360#5052
Felesleges ezen vitázni, megérdemelte, különben is kicsillagozva ment...ha ebből itélsz gratulálok, a gyerek szimplán idióta, már a nevéből is látszik (pc killer) megérzésem szerint már direkt ír ekkora spoilereket, tagek nélkül. Nehogy én kapjam már a lehurrogást...azért mert majdnem sikerült megetetnie...kitapostam volna a belét is Top1 a topik, és mégsincs rend...vicc, törölném az ilyen hsz-eket mint a huzat, aztán majd megtanulja, hogy kell beírni vagy nem.
csoola#5050
hát mondjuk jah, bár sok ember játékát el tudja rontani egy ilyen véletlen (mert casknem direkt rak ekkora spoilert...)
mire lesz boxom én elfelejtem szerencsére :D
láttam mire válaszoltál. ha nagyon nem tetszik, akkor kéred a moderátori topikban a hsz törlését, és civilizált módon válaszolsz, nem anyázva. szerintem.
Ragnar360#5048
Talán nézd meg melyik hozzászólására válaszoltam és akkor talán megérted!
bocsi, de az ilyen és ehhez hasonló hsz-eid után nemigazán támogatom a dolgot. de én csak látogató vagyok itt, a többiek eldöntik :)
Muszály feltennem a kérdést újra, abba reménykedve, hogy most történik is ezzel kapcsolatban valami, mert ez már nem állapot...
Szeretnék házigazda lenni itt a topikban.
A korábbi kérvényemet amit ide beírtam ITTolvashatjátok el.
Köszöntem.
Ragnar360#5043
TAKARODJ A JÓ KVA *****BA!!!
(elnézést, de te már nagyon túl lőttél a célon, az idióra primitévségeddel, tudatlanságoddal...
Alias91#5042
valakinek sikerült már új lakást venni? ha igen mikor és hol?
ez a brucies dolog jó ötlet-btw eddig nálam ő a top fazon, isten a pali, ilyen igazi lakótelepi gizda:)
Hogy ha az én üzim alatt fogalmazodot ez megbenned akkor én simán fegyverrel robbantottam fel az autot!:D
Én se tom hol van olyan autobomba. Sztem csak misszioba adják nem?
Grizzly4x4#5039
Ja lenne egy kérdésem is: hogy lehet ezt az autóbombát megszerezni?
Grizzly4x4#5037
Éngem Brucie haver hívott egyszer mobilon csonakázni és akkor mentem egy fasza piros színű motorcsónakkal azóta nem volt szerencsém hozzá de ha brucie-t felhívoda mobilon lehet hogy ki lehet magadtól is választani a csónakot. Legalábbis én már mentem ugy helikopterrel hogy mobilról kiválasztottam brucie neve alatt hogy heli aztán már mentünk is!!
Egyébként most én is SnowStorm-nál szívok mondjuk tegnap este érkeztem el ide és csak egyszer próbáltam meg de miután elég hamar leépítettek a yardok és már nem volt kedvem próbálkozni mert már több órája játszottam ezért inkább kikapcsoltam a gépet és majd ma megcsinálom valahogy mondjuk látom többen írták hogy érdemesebb felhúznia nyúlcipőt lehet én is ezt fogom tenni!
Én úgy csináltam 5 csillagot, h az orosz részen(1 sziget) ahol van a hambucis meg a ruhás szinte egymás mellett, ott elloptam egy rendörautot. Behajtottam a ruhás üzletbe úgy, h csak a jobb oldalálehetet beférni egyesével. :) Erre jönnek be a rendörök és egyenként. Puff-puff:D Aztán mikor megjöttek a swatosok berobbantottam az autot. Erre az kigyulladt és aki beakart jönni az meggyulladt!:D Aztán végülis kinyirtak az utcáról :).
motorcsónakkal már ment vki?
hol érdemes keresgélni? vagy lesz majd olyan mission?
x-gombal váltasz fegyvert az autóban. Csak egyszer kell megnyomni, ha hosszan nyomod az autó reflektorját kapcsolod be.