Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
parkban ember locsolja virágokat, esõben esernyõvel mennek, nagyon jók ezek a részletek, nálam simán 10/10 az egész igy 2 óra játék után
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ja és nincs pop-up, de van egy Pószter ! ! !
http://topgearhungary.blogspot.com/
- nem fagyott lett ( 1 év alatt 2szer a Fight Night online lobbyba )
- textúra pop up csak a Mass Effectnél volt... GTAban nekem NINCS.
- bugok minden játékban vannak, de pl GTAban még nemtalálkoztam semmi extrával
- vinyom kezdetek óta van
- a gépem szinte tökéletesen üzemel
mázlista egy állat vagyok😞
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nem kétségés, hogy állat jó játék, de konzolon ne kelljen már lefagyásokról, textúra popupról, csúnya bugokról, vegyé vinyót dolgokról olvasnom... szörnyû, komolyan mondom!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Az intro nekem nagyon bejön, hangulatos. Mutatós ahogy a stáblistát megszerkesztették, profi munka.
Roman nagyon tuti karakter, jól "játssza" a szerepét, az igazi bevándorló, aki az amerikai álmot hajszolja. Az inge pedig fantasztikus! 😄
A grafika nekem nagyon tetszik, néha tényleg olyan mintha egy tv-filmben lennénk. Látszik a csatornákból felszálló gõz, fújja a szemetet a szél, és még milliónyi apróság... Pop-up-al még nem találkoztam, szaggatás egyszer volt, a ruhaboltban. :? Az autók irányításával szerintem semmi gond. Nekem kéziféknél sem fordul 180 fokot (valaki erre panaszkodott). A törések fantasztikusak, nagyon jól amortizálódik az autó. Egyszer gallyra vágtam a kocsi bal elejét és a kocsi totál balra húzott, nehezebb lett az irányítása. Másik: Kimentem a tengerpartra kocsival és tök más lett az irányítása a homokban. Szinte érezni lehet, ahogy küzd az autó a homokban.
Az ember hamar bele tud folyni a játékba, tényleg HATALMAS! Elkezdtem barangolni a tengerparton, megláttam egy ember sziluettjét a távolban egy sziklán. Odamentem, és egy öreg faszi tai-chi-zett magányosan. Ilyesmik... 😊
Rövid multiplayer is volt, a Cops and Crooks módot próbáltam és szerintem fasza lett. Jó kis rabló pandúr móka.
Köszönjük Rockstar!
gamertag: kenobita
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
The Classics 104.1
DJ Premier
....
Hoppá <#merges2>#merges2>
Maga DJ Premier a host??? KELL.MOST. (vagy valaki töltse fel az egész adást valahova 😄)
*imádja Preemo-t*
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...