Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Igen, emlékszem... abs. hiszek neked. PC-n általános, hogy a wrz verzióval komoly gondok vannak jó ideig. Ezt is meg kell venni, nem is kérdés.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Minstrel
autók irányitása kicsit komolyabb lett, fõleg a fékút nõtt meg nagyon, jól elõre kell gondolkodni hogy mikor akarsz megállni meg hol 😊
parkban ember locsolja virágokat, esõben esernyõvel mennek, nagyon jók ezek a részletek, nálam simán 10/10 az egész igy 2 óra játék után

http://topgearhungary.blogspot.com/

Csacsi
Majd Roman picit késõbb ad lehetõséget, és tõle lehet taxit hívni elefonon.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kandurex
no, én is leteszteltem...amikor Nico elõször kilépett az utcára...mondtam: "hát ez bizony ronda" 😊 aztán az irányítás szokatlansága,..szóval húztam a számat,.. végül bepattantam egy kocsiba és elkezdtem felfedezni a várost...5 perc után rájöttem, hogy a játék nem ronda, további 5 perc után konstatáltam, hogy a játék szép, majd amikor a Brooklyn hídi lehajtónál elmentem (gondolom tudjátok mirõl van szó) a pofám leszakadt és bejelentettem, hogy a játék gyönyörûûûû!! Arról, hogy mennyire részletesen kivan minden dolgozva szinte említést se kell ejtenem! Elképesztõ! Rendesen vonz, hogy menjek vissza garáználkodni 😄 De tényleg...nem tudom ezt tovább írni...mennem kell vissza 😄 csá!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Soldiers
nem

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Istencsászár
Gondolom a telefonon... tippre a mobilon a services? vagy ilyesmi...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
De tényleg itt valami lehet a háttérben, mert én össze vissza autóztam, száguldoztam szórakoztam, de semmi, semmi, semmi.. pedig hidd el leirnám, Mass Effectnél is irtam, mert ott sajnos durván volt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Soldiers
taxit hogy lehet hívni????

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Snexi
Nekem ez az a játék ami ha megjelenik pc-re tuti megveszem eredetiben.(Kb 2005 óta nem vettem eredetiben,az is a SA volt)

Tinman
Végén kiderül, hogy csak a wrz verzió csinálja...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Useless reply.

Tinman
Látogass el a jatekaim.hu-ra kicsihuszár...pfff.

elsõ benyomás a játékkal tömören: !!ETALON!!

ja és nincs pop-up, de van egy Pószter ! ! !

Istencsászár
nem a füle mögé hanem a HDD-re😊

Istencsászár
válasz: nem

deep
Valójában úgyse érdekel, akkormeg nem mindegy?😄
Minstrel
most én vak vagyok vagy csak sd tv miatt nemlátom a homályosságot? vagy Nektet az a homályosság amikor a nagyontávoli házak kissé elmosódottak? bár szerintem az a Ti szemeteket se bántaná 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Tomsteel
nagyon jópofa vagy, de a kérdésre nem tudnál válaszolni 😛

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Istencsászár
Az az igazság hogy én megint mocskosol mázlista és szerencsés vagyok...

- nem fagyott lett ( 1 év alatt 2szer a Fight Night online lobbyba )
- textúra pop up csak a Mass Effectnél volt... GTAban nekem NINCS.
- bugok minden játékban vannak, de pl GTAban még nemtalálkoztam semmi extrával
- vinyom kezdetek óta van
- a gépem szinte tökéletesen üzemel

mázlista egy állat vagyok😞

inkább olvasd a dörmögôt
JaSoN HuNTeR
Mind1 majd ha jön PC-n akkor lewarezolod úgye? XD Me én biztos h nem XD

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Tinman
Jónak nem mondanám... nem a játékot, hanem amit veletek lenyeletnek.
Nem kétségés, hogy állat jó játék, de konzolon ne kelljen már lefagyásokról, textúra popupról, csúnya bugokról, vegyé vinyót dolgokról olvasnom... szörnyû, komolyan mondom!

JaSoN HuNTeR
arra várhatsz 😉 Addig megváltozik a gondolkodásod.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Snexi
Következõ generációbol fogok,addigra úgy is elavul a gépem

JaSoN HuNTeR
vegyél konzolt.Megéri.

Snexi
Én is tolnám...<#sir>

deep
Fülem mögé, a kispolcra.
Tomsteel
és azt konzolon hova rakod ?

Istencsászár
Amugy nemlehet, csak hivatalos addonok lesznek a Rockstartol.

Tomsteel
különbözõek vagyunk <#vigyor2>

Istencsászár

mama2
Még ilyen beszámolókat kérek<#worship><#vigyor2><#zavart1>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

FZoleee
Hej, jövõ pénteken asszem rendelek egy xboxot, aztán megveszem a gta IV-et 😄 Várom már 😛
Én már azt várom hogy 10 órát töltsek csak azzal, hogy nézzem hogyan repülnek el az elütött emberek, és hasonlók =D
Istencsászár
jelen pillanatban minden vágya ez a gémereknek😊, nem tök mind1 miben ülsz?

Tomsteel
Modokat lehet használni konzolokon? gondolok például az utólag fabrikált járgányokra.

cenobite
Hmm.. nem Neked ment a válasz, bocsi, valamiért "beragadt". 😊

gamertag: kenobita

cenobite
Nos, elsõ benyomások röviden:

Az intro nekem nagyon bejön, hangulatos. Mutatós ahogy a stáblistát megszerkesztették, profi munka.
Roman nagyon tuti karakter, jól "játssza" a szerepét, az igazi bevándorló, aki az amerikai álmot hajszolja. Az inge pedig fantasztikus! 😄
A grafika nekem nagyon tetszik, néha tényleg olyan mintha egy tv-filmben lennénk. Látszik a csatornákból felszálló gõz, fújja a szemetet a szél, és még milliónyi apróság... Pop-up-al még nem találkoztam, szaggatás egyszer volt, a ruhaboltban. :? Az autók irányításával szerintem semmi gond. Nekem kéziféknél sem fordul 180 fokot (valaki erre panaszkodott). A törések fantasztikusak, nagyon jól amortizálódik az autó. Egyszer gallyra vágtam a kocsi bal elejét és a kocsi totál balra húzott, nehezebb lett az irányítása. Másik: Kimentem a tengerpartra kocsival és tök más lett az irányítása a homokban. Szinte érezni lehet, ahogy küzd az autó a homokban.

Az ember hamar bele tud folyni a játékba, tényleg HATALMAS! Elkezdtem barangolni a tengerparton, megláttam egy ember sziluettjét a távolban egy sziklán. Odamentem, és egy öreg faszi tai-chi-zett magányosan. Ilyesmik... 😊

Rövid multiplayer is volt, a Cops and Crooks módot próbáltam és szerintem fasza lett. Jó kis rabló pandúr móka.

Köszönjük Rockstar!

gamertag: kenobita

trogerzsiger
Mert én már régóta terveztem a konzolt, de a gta4 miatt veszek.

én utóbbit választottam, holnap megyek megvenni x360-am =) nyenye 😄
Snexi
Ha megjelenik arról minimum 2-3 hónap múlva hallhatunk valami hivatalosat

Ebben a minutumban 😊 Nem, egyelõre még nem jelentették be (így nem is kezehetjük 100%-osan a PC-s verzió majdani eljöttét), várni kell vagy konzolt venni.
Tomsteel
viccet félretéve, kíváncsi leszek mikorra nyomják ki pc-re

Tomsteel
ez igaz? mert akkor szaladok a boltba pezsgõért 😛

Snexi
Nem lehet,kivették végül belöle

Kratos86
Azt nem tudja esetleg valaki hogy hogy lehet saját zenét berakni a játékba?

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Prince of Máté
Már bejelentették, május elsején jön ki PC-re<#wow1>

kuci06

The Classics 104.1
DJ Premier

....

Hoppá <#merges2>
Maga DJ Premier a host??? KELL.MOST. (vagy valaki töltse fel az egész adást valahova 😄)
*imádja Preemo-t*

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Istencsászár
Hájend erõmûvön lehet, kösz ebbõl nemkérek😊 jóez igyis...

trogerzsiger
Most jelentik be pécére? akko biza lehet mgse veszek konzolt.