Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Checkerboy
Csak válaszolni akartam egy régebbi üzire, egyébként meg mi a baj?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

HD JOHNNIE
A PC-re való megjelenés még mindig csak remény?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Istencsászár
<#wilting>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Checkerboy
Én szerintem beszereznék egy hûtésmódosítást + 5 ezerért, minthogy 5ször vegyek boxot :/

Nekem van benne, és tökéletesen fut rajta minden, teljesen meg vagyok elégedve =)

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

120-ból simán kijön egy olyan gép. De ha azt nézzük, xbox360 premium 60-70ezer, és ezek a játkok tökéletesen mennek rajta. Bár a gta-t nem tudhatjuk, hogy menne-e egy 120ezres gépen, mivel nem jelent meg rá..... elõre meg nem lehet ilyesmit 100%-ra megmondani.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

DJ Skyline
viszont az árak gyorsan csökkennek, az 1 éve összerakott konfigom (dream machine) már fele annyiba kerül. és nem hi-tech szupergéprõl van szó, kb került 100.000-be. most is összeállítottam egyet, kb 120.000 Ft, de mire eljutok addig hogy megvegyem, akkor kb fog kerülni feleannyiba? és nem vagyok egy nagy gémer', de szeretném hogy a GTA SA, GTA IV (reméljük lesz PC-re), TDU /meg amikkel még játszom/ fusson el maxon, vagy legalább egy maximumhoz közeli beállítás mellett. aztán azzal elleszek megint egy jódarabig

wesker24
Amugy már régen nem ilyen gépem van csak elfelejtettem néhány dolgot a leirásban frissiteni !!
Prince of Máté
Ok és ki kérdezett? 😛
ha minden pénzed a PC-dbe ölted és egy ilyenre futotta akkor ügyes vagy 😊
Ebbõl kijött volna egy PS3 is de Np.

Gépbe sok pénzt fektetni szerintem is hülyeség, ha az embernek nincs sok pénze. A PC az egyik leggyorsabban elavuló/elértéktelenedõ eszköz.

AntiHero
Addig tuti nem jön ki PCre. JA és gépre költeni hülyeség.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

wesker24
Jah nem mindenki olyan mint te hogy futja neki egy Xbox 360 konzolra vagy Ps3-ra + a játékra !! Nálam mivel lové abszolute nincsen ezért se konzol se játék !! Meg aztán 1 konzolgépért nem fogok annyit pénzt kiadni a játék még lehet beleférne !!

Amugy ami eddig volt pénzem azt Pc fejlesztésre költöttem !!

Majd ha jön a névnapom nyár közepén vagy a szülinapom összel és ha addig nem jönne ki Pc-re akkor majd elgondolkozok rajta hogy majd mi legyen !!
Mentõ, tûzoltó, rendõr küldi. PS joy-on az R3 lenyomásával lehetett aktiválni az eddigi részekben. Közben megtudtam. Taxis melót, ami nem is igazán taxis mivel a Roman cége a szállitó Roman ad. Rendõr missziót a rendõrkocsi computerbõl kell kérni. Mentõs, tûzoltóst egyelõre nem vágom.

En meglehetosen bosszus lennek, ha megvettem volna eredetiben. Bar annyira nem, mert ahogy elnezem, egy pillanat alatt talalnek ra vevot.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Köszönöm!!

Checkerboy
Elfelejtettem odaírni, h ez egy bug ami velem történt 😛

na játszottam vele egy órácskát ps3on, igen, ezaz. 10/10 simán.
aki ezt a játékot warezolta és mnem is tervezi megvételét, szégyelje magát..
Checkerboy
Lightos spoiler.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy misszió során lelõnek egy olyan ismerõsünket akivel mehettünk szabadidõben csinálni vmit (szal elhívni bowlingozni stb), erre egy pár perc múlva felhív (pedig többször is mondták, h meghalt, stb stb), h nem akarok-e menni vmit csinálni Oo

Ize... Nem szeretnek tudatlannak tunni, de mi az az R3 misszio?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

AntiHero

A klasszikus R3 missziókat kihagyták a gémbõl?

Waczkor
Még egy kis finomság😊

Elõzetesben annyit hogy 4 órát toltam ma,kb 9-10%-nál járok.
Statsban van egy ilyen hogy

Addiction level:Coming up😄

XBOX Live Gamertag:Waczkor

nekem szombaton lesz a szülinapom😄
Amúgy a játék nekem elsõre nem nagyon jöt be, de ahogy csináltam a küldiket, kocsikáztam, egyre jobban belejöttem, és magával ragadott a játék. Mindenkinek ajánlom!!!!

Amúgy sikerült elakadnom😄 Elsõ kérdõjeles küldetésnél. Aki már tart ott, az szólhatna, és akkor leírom spoilerbe, hogy pontosan hol akadtam el.

mucsácsó
Valaki majd legyen oly szíves megpróbálni, hogy X360-on HDD nélkül hogyan megy az EREDETI játék! Köszi elõre is! Gondolom popupol továbbra is, bár külföldi fórumokan azt állítják, hogy az eredetivel nincsen popup gond - bár én ezt kötve hiszem.
DJ Skyline
sajnálom hogy nem tudtam eljutni, osztálytársam ott volt, próbáltam meghívót kunyizni :| csak jókat mesélt. csináltak róla ilyen körözési képet fotópapírra a nevével, tök jó lehetett 😄

Annak a zenének nem tudod a címét/elõadóját, ami a töltés alatt megy, meg a hivatalos oldalon?

ezer hála, le se lehet tagadni hogy GTA-s zene😊

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Yoda001
hát én azt hiszem, hogy vasárnapra halasztom a megvételt, mivel akkor van a születésnapom<#idiota> jó kis ajándék lesz, már csak ki kell bírni, hmmm<#szomoru1>

http://9gag.com/gag/5135249

Jatekmenetet befolyasolo buggal nem talalkoztam. A legdurvabb, amit lattam egy lepcso folott jo egy meterrel uldogelo urgepasztor volt.

EmThor
GTA TRAILER ZENE
az a bizonyos überkirály ruszki rap szám, akinek még nincs meg szedje kedvére

Seryoga - King Ring (GTA IV)

ja igen, és eddig nekem full bugmentes, nem is tudom volt-e valami, ja igen mikor levan zárva ugye a híd, és zsaruk állnak a túloldalt a kordonon, ott át lehet mászni? mert én kirepültem a szélvédõn, és át a kordonon, bár a zsarukák egybõl seggbelõttek😊...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

AntiHero
Én akkor dobtam el az agyam mikor mentem Little Jacobal egy jeepbe. Eleered az esõ és behajtottunk egy kis utcába. OMG... Mondom. Iszonyat hangulatos volt, közbe szolt a jó kis jamaikai zene. MUSTHAVE!

realisztikus?:d, ha az AC-egy élõ világ volt valaki szerint akkor ez 5x ûbereli, az MI meg, "mintha az embereknek lenne eszük", télleg én is minnél többet játszok vele annál jobban lenyûgõz az egész, a grafika szerintem szenzációs, egyzserûen nem lehet hozzáfûzni semmit, LÁTNI KELL!!!<#banplz>

Istencsászár
Jaja😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
Vonatoztatok már??? MEKKORA ÜBBER KIRÁLYSÁG!! Fel lehet kapszkodni egyébként a nagy jármûvekre az X -el!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Mindenkinél ilyen volt, ebben is egyedi meg kell szokni😊 utána fatasztikus.

AntiHero
Velem is ez volt😊

Waczkor
Nálam is ez történt.Esõben meg iszonyat jól néz ki😊

K*rva nagy gém😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

EmThor
lol több volt a pc-s újságíró az eventen mint konzolos. welkám tu hángöri

még képek a launch party-ról
Kandurex
gyerekek én meg mondom õszíntén, délután amikor elindítottam olyan ocsmánynak tûnk a játék grafikailag, hogy nem igaz, és most már, hogy visszem a küldetéseket, tolom a játékot, ismerekedek vele,...egyszerûen LENYÛGÖZ! CSODA!! GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛ!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

KG21
elõvettem a Saints Rowt összehasonlítás céljából, csak 3% ig nyomtam azt mert annyira vacak. Nagy a kontraszt a két játék közt, mindenben fényévekkel jobb a GTA, lehangoló látványilag, mozgásban, történetben, mindenben a Saints Row ehhez képest, nem is teszem be többet 😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Denes888
Aki x360-on szeretne majd multiba lövöldözni, poénkodni az vegyen fel: Denes888 a gamertagom.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

SD456
Hi all!

Hát ez a játék üt! 😄 Nem vártam még játékot ennyire. (Még 12 kor hozta futár, most hagytam abba<#vigyor>) Majd valaki jön multizni? Még csak a MP tutorialt néztem meg, jó lenne már tolni valakivel.

PS3 ID: SDani456

mama2
<#wow1><#wow1>. Az interneten MINDENHOL azt olvasom ismertetõkbe és fórumon is hogy:KIRÁLY, hiba NINCS, 10/10,10/10,10/10,10/10.
Itt is azt olvasom hihetetlen.😄
Amúgy Kalozoner: Tényleg félelmtes lehet. Akkro a MI jó? És realisztikus az egész?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

igen a részletekben nagyon ott van a játék, minden de minden apróság meg van csinálva, pl amikor a "kiscsajt" szopatod a kocsiban én szakadtam annyira jól megvolt csinálva, a gázt féket rendesen nyomja, amikor elbambul egy autós és rádudálok megköszöni, néha kicsit félelmetes<#buck>

Na re, mamár többet nem jelentkezem 😄DD az elsõ élménybeszámolót majd holnap megírom.

Azért annyit mondok, h úgyis tudjátok mit gondolok, meg igazából túl sokat is billiárdoztam Roman-el...szal 😄DD

Ja annyit kérnék, hogy vegyen fel minden kedves fórumlátogató Livera (persze akinek van 360 és Live) , gamertagom : xl Ragnar lx

aaasdd
Ha látsz egy taxit akor nyomd meg az LB-t és füttyent neki aztán ha megáll akkor nyomd meg hosszan az Y-t és beszállsz utasként és utána kiválasztod az uticélt aztán ennyi.
AntiHero
5 és fál óra után azt kell mondanom hogy az eddigi legjobb GTA!

Ami eleinte nem tetszet pl grafika az mosmár tetszik😊 (jól gondoltam hogy csak szokni kell😛)

Az apro kis részletekben a játék etalon. Annyi minden kis dolog van ebeb a játékba hogy felsorolni is nehéz.

A Lövöldözés meg írtó faszán megvan csinálva. (aszittem ez lesz a játék gyenge pontja)

Istencsászár
Esernyõt énis néztem, amint elkezdett esni elõvették, de nem mindenki! csak akinél volt😊 nagyon aprólékos.