8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Nagydög
    Egy baklovest talaltam. Telefonalas kozben nuku kezifek, mivel az olyankor a "yes" gomb. Bar lehet, hogy csak azt akartak ereztetni a sracok, mennyire megneheziti a mobiltelefonalas a vezetest. Az is igaz, hogy Niko akar motorozas kozben is kepes telefonalni. Sisakon keresztul is, ha kell.
  • marcinger
    Nállam is ez a helyzet Arcade gép HDD eredeti game és van pop up.
  • Alwares
    Nekem már a mobilom (a valódi) is GTA IV-es csengőhangal van felszerelve ;)
  • Carlos HUN
    Akit érdekel neten megtaláljátok!

VA_-_The_Music_of_Grand_Theft_Auto_IV-Promo-2008-RAiN
  • Kandurex
    warez?
  • zakariás
    Nekem pár hetes Arcade van 175w-os uj széria, és sajna popup-ol. Megpróbáltam haver winchesterével is, és ugyanaz a helyzet mint vinyó nélkül. Neki régebbi kiadásu gépe van, és nem vett észre olyan durva hibákat mint az én gépemen. Így számomra gép függőnek tünik az egész.
    Ps3-nál is van gép és gép között különbség. Nem hiába panaszkodtak páran hogy például el sem indul nekik a játék.
  • marcinger
    Ilyen nállam is volt már.
  • Kandurex
    kééééééész !!
  • Alwares
    Azta, nem is gondoltam volna hogy ilyet is lehet, én a 911-et csak akkor hívom ha el akarok lopni egy rendőrautót...
  • Kandurex
    nekem volt egy üldözésem melynek a végén a kocsi jobb elejét úgy összetörtem, hogy a karosszéria rászorult a kerékre így a jobb első kerék meg se mozdult folyamatosan satuzott... szal tényleg figyeltek mindenre
  • Nagydög
    Ez szerintem Brucie-s kuldetes volt. Jacob termeny szallitasi feladatot szokott adni. Eppen az egyik ilyen miatt hagytam abba most. Van hogy idore kell menni, raadasul eldugtak a leadasi pontot. Mire megtalaltam, a vevo lelepett. Lattam elsetalni, es szomorusagomban elutottem. Negyszer. Masodik probalkozasra odacsaptam a kocsit kicsit, es varatlanul a levegobe repult. Megis csak igaz, hogy a drog ol. :)
  • mucsácsó
    Hehe, ilyesmit nekem is sikerült a múltkor összehoznom.. :)
    Amúgy ha loptok egyszer egy zsaru verdát, akkor lőjetek ki a szirénák közül egy-kettőt...és úgy szirénázzatok! Nagyon poén! :D Kibaszott durva, hogy még ilyenre is odafigyeltek...
  • Kandurex
    mert? ez semmi jelenet...vannak mókásabb lehetőségek is. volt pl. hogy Kicsi Jákóbnak le kellett szállítani egy 600-as motort, ez még valahol közvetlenül az elején volt, szóval no problemo, találtam egyet, viszont 3 feka gettózot közvetlenül a motor mellett, nálam meg egy baseballütő volt, ...kis gondolkozás után előkaptam a telót, felhív 911 Niko bemondja a címet, majd hang up, előkaptam az ütőt odabasztam egyet az egyik fekának, de úgy, hogy az ütés végén a mellette lévő kocsinak is bezúztam a szélvédőjét :)... aztán futás ofkorsz :DD már a sarokról hallottam a szirénát, befordult a zsernyák és komolyan mint egy fasza movie -ban, kiugrottak a kocsiból, előkapták a fegyvert, közbe üvöltettek, hogy "kezeket fel" "renderők vagyunk" stb. szóval szépen térdre a fekákat, bilincsbe verték őket és már vitték is, de ezt tényleg úgy képzeld el, mint egy jó kis krimiben, én meg vihoghva fel a mocira :) zsíííííír, de ezt ugyanúgy el lehet játszani a mentőkkel, tűzoltókkal, bizony minden él a játékban :)
  • AntiHero
    A Liberty City Club mikor nyilik meg? Vagy hogy lehet oda bejutni?
  • bubu13
    szerintem megéri venni egy konzolt
  • BiG G
    nem mondod hogy még ezt is lehet a gta4-ben :| áh, ázzeg, pedig megfogadtam nem veszek konzolt :C
  • mucsácsó
    De van HDD-d, nemde?
  • Gaben17
    én játszottam az origi és a warez verzióval(x360) nálam mind2 esetben semmi popup,a töltési idő mindkét esetben ugyan annyi idő volt.(20 giga HDD,2006-os premium)
  • bubu13
    köszi
  • arsnl
    948-555-0100
  • bubu13
    Mi az a szám amivel le lehet kérdezni melyik szám megy a rádióban?
  • ldavid
    PEGI 18+ és nem cenzúrázott
  • csoola
    256 mb kártya, de erre ott az xbox 360 topik
  • marcinger
    Nem jár hozzá.
  • skate00

az Arcade hoz nincs vinyo vagy csak beépített?
  • Gsx-r
    A Magyarországon kaphato az milyen korhatar besorolas ala esik? Cenzurazott vagy nem?
  • Yoda001
    aki PS3-mon tolja, az megmondaná hogy eddig milyen hátrányokat tapasztalt X360-hoz képest? esetleg milyen hibák, fagyás, stb?
  • marcinger
    Lehet azért mert a 120as HDDnek nagyobb a cache memóriája.
  • Nagydög
    Pc Killer cimbi jo nagy marha volt. Ellenben, ne haragudj, Ragnar, de en sem tamogatom a hazigazdasagod. Ahhoz meg higgadnod kene par evet.
  • JaSoN HuNTeR #5085
    nem tom engem a durva játékok egyáltalán nem váltották ki belőlem h megöljek valakit:S Inkább csak szórakoztatónak találom az ilyen játékokat vagy megdöbbentőnek :)
  • Örm
    GTA IV. Gyilkosság szimulátor
  • Kandurex
    sajnos igen, mindkét konzolon kerül 20 FPS közelbe :(( szóval reménykedjünk, hogy megembereli magát a rockstar és optimalizál

(lsd: GTA III. és a Vice City között a teljesítmény különbség 20-30% volt a VC javára!!!)
  • Display
    Interesting. Az én boxom Elite. Nem flash-elt, pop-up egyáltalán nincs, Benq olvasó van benne, de az nyílvánvalóan nem számít hogy milyen típus. A framerate viszont lehetne több mert elég gyakran lecsökken. Remélhetőleg egy patch majd ezt helyrehozza. Egyébként PS3-on is előfordul ez a dolog?
  • Ragnar360
    Köszönöm szépen!
  • marcinger
    Akkor nem tudom. Lehet, hogy a 65nm proci a gond.
  • Kandurex
    jó, pc killert kénytelen voltam kitiltani a fórumról, ez szóljon azoknak is akik spoileresen írnak és nem jelezik azt (gyak. használjátok a SPOILER TAGOT!)
  • AntiHero
    enyém is az, mégis jó.
  • KG21
    annyira nem, mint nélküle. HDD nélkül játszhatatlan, HDD-vel is van, de nem olyan zavaró. Jó lenne ha eredetivel megszűnne a dolog teljesen, de a flash miatt gyanítom ugyanolyan lassan olvasná azt is :S
  • marcinger
    A gép benq driveos lehet az a baja az enyémnek.
  • csoola
    HDD-nél is fos a warez?