na, mától én is egy boldog tulajdonos vagyok... tudom, nagy valószínűséggel senkit sem érdekel, de nekem nagy öröm XD
nasum#5032
Hali kerdes hogy tudok kocsiban vagy motoron fegyvert valtani. Ugyebar lb-vel lovok jobb karral celzok. Ez meg nem igazan megy:))), de mindig az uzit adja be az a legjobban hogyan valthatok fegyvert vezetes kozben tehat?
WingmanG#5031
lehuztam netet és megy,köszi szépen,örök hálám
Foxhound1980#5030
Húzd le a netről a gépet. Ma reggel több embernek is fagyott a játék. Valamit valószinű variáltak a PSN-ön. Ha úgy sem indul akkor szopás van, lehet a save fájl sérült mentés közben. A gépen próbálkozz egy hard resettel amit úgy tudsz megcsinálni, hogy a kezelőpanelen addig nyomvatartod a bekapcs érintkezőt amig sipolás mellett ki nem kapcsol.
WingmanG#5029
aha,reggel ota probálom,de nem birom betölteni,pedig semmit nem állitottam,rendesen állitottam le PS-t meg minden,de semmi
WingmanG#5026
ja,és ha kiakarok lépni játékbol PS gombbal,elmegy a kép,bejönn a jellegzetes PS-es tripla csigos hibahang,és leáll..
WingmanG#5025
Na kész..
megvettem kedden PS3ra GTA4-et,el is jutottam benne jó sokáig,erre most reggel inditom,rendesen indul,és amikor "intro" után,kiirja : Loading-küldetés neve. ,kész megáll,megy végig rajta az a fénycsik,de nem megy tovább...
vkinek valami ötlete?
bár nem hinném hogy sok van...
a ps3-as intro eleje miért hosszabb, mint xbox-os? legalábbis youtube-on néztem ps3-ast és ott több kép van benne az elején, xbox-on azthiszem a dominozós kép után betölt, de videon voltak még utána rendőrök meg egy autós
Egy rakás Swat-os, de katonaság és tank sem jön. Helikopter, rendőrök, és kommandósoK rohangálnak az utcákon. Lőnek mint a barom.
haarmaan#5020
Ha valakinek 1-es régiókódú (USA) verzió van a GTA4-böl attól kérdezném hogy a múlti játék régiókra van bontva? Akinek esetleg USA verzió van (1-es régió) tud e múltiba játszani az EU-s játékkal rendelkezővel (2 régió). Szeretném megvenni a játékot, de mivel csak az USA Store-rol tudok vásárolni, de a letölthető tartalmak csak azonos régiójú játékkal futnak lásd (CoD 4,Motorstorm,Guitar Hero,stb) ezért mindenfélekép az 1-es régiókódút szeretnék venni. Viszont nem szeretnék úgy járni mint a Gran Turismo 5 Prologueal. Ezt az USA store-ról szedtem le, de emiatt csak 1-es régiókódú játék tulajdonosokkal tudok játszani múltiba.
csoola#5018
sztem vicces h mindenkit be akarnak vetni :D de inkább ilyen spec-ops alakulat lenne fasza (mint a swatosok cask szivosabb-keményebb-erösebb kivitelben:D)
Display#5016
XBox 360-nál a cache ürítése hatással van a játék sebességére? (framerate)
Megint jön a katonaság a max csillagnál? :D Vagy már annyira megkomolyodott a gém hogy ne az jöjjön?(remélem igen)
4 csillagot elsőre megcsináltam:), ( van ilyen acsi h le kell rázni 4 csilagot:D, a nehezebb melo a 4 csillagot előhozni volt:D ), rendőrök eddig 2szer ha elkaptak... könnyen le lehet őket rázni, csak be kell menni kis utcákba, majd ki egy főútra és gázba taposni s egyből ki lehet menni a hatáskörükből, aztán megállni egyhelybe és megvárni amig vége.
Nem akkor nem vesznek észre, még a helikopter elől is el lehet így szlisszolni. Bár ahol utoljára láttak ott körbenéznek az utcákon rendesen, de ki is kell kerülni a körözési körből ami egyhelyben való állásal nem fog menni... Egyébként néha itt is megvan bennük az öngyilkos hajlam, vannak olyan helyek ahová lemész ők meg ugratnak utánad és nagy eséllyel felrobbanak megfulladnak és a többi. De egyébként mikor sima tűzpárbaj van, egész jól helyezkednek és próbálnak bekeríteni. Tök jó.
rendőrök elől mennyire lehet elbujni? pl ha bemész egy sikátorba, amikor nem lát egy sem, észrevesznek?
előző részekben mindig oda jöttek, ahol áltál, ha tetőn voltál, ha a víz alatt.
M1kka Makka#5011
Áááh, nagyon vártam az új GTA-t de nem akartam elhinni h tényleg ennyire jó.Mostanra beláttam h az!Hihetetlen h mennyi apróságra odafigyeltek A R*-os srácok.
Az előbb csak úgy elkezdtem a gumit égetni, drifteltem körb-körbe és egyszer csak azt vettem észre h a bsl hátsót sikerült elégetnem és defektet kaptam:)
A rendőrök nagyon fel lettek tuningolva, már 2 csillagnál para van h elkapnak, 3 csillagnál már nem adok magamnak 50%ot h sikerül meglépnem.
Ja a Snow Stormnál vok leragadva én is:)
Tényleg nehéz akkor lerázni a zsarukat... Mondjuk nem lehetetlen mert már megvan a walked free achivement is. :D
a rendőrök örök respawn miatt amúgy se érdemes velük szívózni,..én általában azonnal nyúlcipőt húzok már egy csillagnál is...egyébként 3 után már iszonyat nehéz lerázni őket :/
Én örülök hogy Dwaynet nyírtam ki, legalább nem cseszeget folyton h menjünk ideoda, a többi barát is rohadtul idegesít
Ezért szeretem ha konzolra előrr jön valami mint pc-re.Bár itt nemtudom lesz-e pc-s megjelenés de már kivülről fogom tudmi mi merre szóról szóra olvasom a dolgokat
Egyébként az autóbomba nagyon kemény... Olyan jókat szórakoztam vele... Beálltam a rendőrautó elé, ráraktam a bombát és elkezdtem lövöldözni-> körözés, be a kocsiba rendőrök utánam. Telefonról aktiváltam a bombát és volt egy kis tüzijáték mögöttem. :D
ezeket nem is tudtam köszi:) Ezt hol olvastad?
Dwayne spec. tulajdonsága az(netes leírás szerint) hogy ha felhívod akkor követni fog minket egy autó bandatagokkal. Ez olyan mint pl . Little Jacob-nál a fegyvervásárlás(elhozza a közeldbe és az autó csomagtartójából árulja olcsóbban mintha boltban vennéd) vagy Packie-nél az autóbomba kérés...
Én igazából azért Dwayne-t öltem meg, mert pénzre számítottam playboy-tól, de később amikor nézegettem a statot rájöttem, hogy Dwayne-nel haverkodni lehet és spec. tulajdonságot megnyitni nála. Egyébként van még a játékban több ilyen rész ahol választani kell 2 ember között.