Niko azért jött Amerikába (többek között), h elmeneküljön az ottani Maffia elől, mivel azzal vádolják, h lopott tőlük gyémántokat. Ezt akarja behajtani az a csávó rajta, ezért el is kezdenek lövöldözni. :)
most akkor mi van? lehet a játékban képet készíteni? (real, .jpg?)
csoola#5148
azt irták h késöbb majd kapsz/vehetsz, de van az tuti, régiben (SA) meg emlékszem ott volt a fényképező :D
Dimitri csávóék milyen pénzt akarnak tőlem? A Russian Revolution nevü küldetés, egy raktárépületbe kell menni, jön KicsiJákob is, ott lődözünk jó sokat aztán Dimitri meglép utána jönnek zsaruk is, de eddig mindig kinyirtak :) Csak kicsit elvesztettem fonalat, hogy milyen pénz is kell nekik.
Fotózni tudott már valaki? Csak mert amikor a statisztitkákat nézem a menüben, ott van, hogy "photos taken". Ami egyenlőre 0.
Vagy ez lesz majd a letölthető tartalom egyik része?
köszönöm, amúgy csak úgy sétáltam az utcán, amikor jött egy olyan nagy hummer szerű terepjáró... hát mondom megütögetem kicsit, nigger kiszáll, késsel szalad utánam, én meg szaladok a rendőrhöz aki a kereszteződésnél áll... na mondom, jól megszívja, rendőrök jöttek is el a piroslámpától, kiabáltak neki hogy álljon meg stb, pisztolyukat elővették, niggert betették rendőrkocsiba, énmeg vígan beültem a szép fekete hummerba, és mentem tovább.. ezsméletlen a játék
Amivel a mobilt előveszed(fel) utána mégegyszer megnyomod és ott tudsz, de csak pár küldi után.
Egyetértek, csak sajnos kevés 'jó móka' küldetés van a játékban...Pöppet monoton, de ha közben megyünk bárokba, Heli Tourokra, akkor kicsit lehet színesíteni :)
Nagydög#5140
Inkabb a nem tudoknak. A "menj el ide, es lodd le, akit ott talalsz" jellegu kuldeteseknel nem annyira erdekes, de ez a zsarolos-telefonos jo moka volt.
Checkerboy, Nagydög! Köszi a segítséget! Megvan!
Akkor az angolul tudó embereknek rögtön minden küldetés élményt jelent? ;)
Nagydög#5137
Azert hatha valakinek elmenyt jelent kitalalni, hogy is kell megoldani a kuldetest.
Francist zsarolja valaki. Tudja a zsarolo szamat, es hogy hova kene vinnie a penzt. A zsarolo valoszinuleg a kozelben van. Atkuldi a szamat, fel kell hivni, es a tomegben megkeresni, kivel trecselsz eppen telefonon. Ha megvan, megprobal elmenekulni. En kb. ot lepes utan lelottem, de gondolom egesz hosszu fogocska is lehet az ugybol. Francis baratunk multjan egyebkent annyi folt van, hogy az egy dalmatanak is becsuletere valna.
Felhívod, és megölöd azt, aki felvesz egy telefont, és belebeszél.
Azért, mert az a szám, egy csávónak a száma, aki Francist fenyegette, h beárulja, mert ilyen illegális cuccokat csinált.
BIZ0906#5129
Mi van már veletek? Nehogy már a Top 10ben elöttünk legyen az a láma műsor! XD
Egy kis segítség kellene. Mit kell csinálni annál a küldetésnél, amikor oda kell menni a partra és fel kell hívni egy telefonszámot, amit Francis ad meg? Az a neve, hogy Call an Collect!
Nagydög#5127
Ugyanma'! Niko teso meg motoron is tud telefonalni. Kicsit hulyen nez ki, mikor csutka gazon suvit vegig a hidon, mikozben jobbal a telefont szoritja a sisakjahoz. :)
KG: Mert kezifek nelkul nemigen lehet ertelmes sebesseggel bekanyarodni. Az RB viszont jol jon. Ezek szerint erre is gondoltak a fiuk.
RB is kézifékgomb, használd azt, ha nagyon akarsz kézifékezni telefonálás közben, bár nemtom minek kellene
Neked három kezed van ember? Hogyan telefonálsz kormányzol és kézifékezek egyszerre? :)
Hol lehet megnézni hogy melyik embernél hány %-on állok pozitívba, csak hogy kitudjam használni a bonuszaikat? Főleg Little J érdekelne mivel olcsobban tudja szállítani a fegyvereket. Telefonomba néztem de sehol nem találok rá utalást. Aki tudja....
"3 feka gettózot közvetlenül a motor mellett"
muhahahahhhaa
ez tetszik
na, toltam 4 és félórát a játékot egyhuzamban (PS3)... semmi fagyás, 1-2 bug (olyan bugokra gondolok mint ami minden általános játékba megvan), de nagyon kemény az egész egyébként kis AA-t még tehettek volna a játékhoz, de fantasztikus az egész... korházban elkezdtem dobálni a molotov koktélokat, mindenki megégett, énmeg egyszercsak kirohantam, zsaruk jöttek, őket leráztam, amikor meg már mentem vissza, ott volt 1 tűzoltó és locsolt befele (valami emberke állt az ajtónál ezért nemvolt csukva) faja ám a gém :D
A vidampark ki fog nyitni valamikor? Ugy ertem, hogy mukodni fognak a cuccok benne? Hatalmas poen lenne.