8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• cenobite
    És azzal a lementett képeket tudom feltölteni valahova? Mint pl. a PGR-ben, vagy Forza2-ben?
  • stonesour
    Számotokra mi az Xbox360 Top 10 Game?
  • cenobite
    Nem lehet.
  • Checkerboy
    Nem. Csak úgy poénból képeket.

Telón hogyan lehet MP3-at hallgatni? Nem arról volt szó, h lehet?
  • Checkerboy
    #5145: Kamerás Telóról beszél, később megkapod a játékban.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Niko azért jött Amerikába (többek között), h elmeneküljön az ottani Maffia elől, mivel azzal vádolják, h lopott tőlük gyémántokat. Ezt akarja behajtani az a csávó rajta, ezért el is kezdenek lövöldözni. :)
  • Kandurex
    most akkor mi van? lehet a játékban képet készíteni? (real, .jpg?)
  • csoola
    azt irták h késöbb majd kapsz/vehetsz, de van az tuti, régiben (SA) meg emlékszem ott volt a fényképező :D
  • ldavid
    van kamerás teló is nem?
  • Minstrel
    olyan 25-30 küldetés között tartok, Russian Revolution küldetés, aki még nem járt itt annak spolier

Dimitri csávóék milyen pénzt akarnak tőlem? A Russian Revolution nevü küldetés, egy raktárépületbe kell menni, jön KicsiJákob is, ott lődözünk jó sokat aztán Dimitri meglép utána jönnek zsaruk is, de eddig mindig kinyirtak :) Csak kicsit elvesztettem fonalat, hogy milyen pénz is kell nekik.
  • cenobite
    Fotózni tudott már valaki? Csak mert amikor a statisztitkákat nézem a menüben, ott van, hogy "photos taken". Ami egyenlőre 0.
    Vagy ez lesz majd a letölthető tartalom egyik része?
  • Yoda001
    köszönöm, amúgy csak úgy sétáltam az utcán, amikor jött egy olyan nagy hummer szerű terepjáró... hát mondom megütögetem kicsit, nigger kiszáll, késsel szalad utánam, én meg szaladok a rendőrhöz aki a kereszteződésnél áll... na mondom, jól megszívja, rendőrök jöttek is el a piroslámpától, kiabáltak neki hogy álljon meg stb, pisztolyukat elővették, niggert betették rendőrkocsiba, énmeg vígan beültem a szép fekete hummerba, és mentem tovább.. ezsméletlen a játék
  • arsnl
    Amivel a mobilt előveszed(fel) utána mégegyszer megnyomod és ott tudsz, de csak pár küldi után.
  • Yoda001
    hogy tudok számokat írni PS-en telefonba?
  • Checkerboy
    Egyetértek, csak sajnos kevés 'jó móka' küldetés van a játékban...Pöppet monoton, de ha közben megyünk bárokba, Heli Tourokra, akkor kicsit lehet színesíteni :)
  • Nagydög
    Inkabb a nem tudoknak. A "menj el ide, es lodd le, akit ott talalsz" jellegu kuldeteseknel nem annyira erdekes, de ez a zsarolos-telefonos jo moka volt.
  • Csabesz100
    Checkerboy, Nagydög! Köszi a segítséget! Megvan!
  • Checkerboy
    Akkor az angolul tudó embereknek rögtön minden küldetés élményt jelent? ;)
  • Nagydög
    Azert hatha valakinek elmenyt jelent kitalalni, hogy is kell megoldani a kuldetest.
  • Checkerboy
    Heh.

Én először lelőttem egy teljesen más embert, erre felordít az igazi célpont, h csak a pénz kellett neki, és elfut. Bum-bum, kész a misszió :D
  • Checkerboy
    Hát, azért ha minden kérdést spoilereznék, senki nem olvasna el semmit :D EZ a misszió meg nem befolyásolja a sztorit.
  • Nagydög
    Azert esszel! Nem mindenki celpont, aki telefonal.
  • BIZ0906
  • Nagydög
    Esetleg ezt is spoilerezhetted volna, bar annyira nem sulyos.
    Francist zsarolja valaki. Tudja a zsarolo szamat, es hogy hova kene vinnie a penzt. A zsarolo valoszinuleg a kozelben van. Atkuldi a szamat, fel kell hivni, es a tomegben megkeresni, kivel trecselsz eppen telefonon. Ha megvan, megprobal elmenekulni. En kb. ot lepes utan lelottem, de gondolom egesz hosszu fogocska is lehet az ugybol. Francis baratunk multjan egyebkent annyi folt van, hogy az egy dalmatanak is becsuletere valna.
  • Checkerboy
    Felhívod, és megölöd azt, aki felvesz egy telefont, és belebeszél.

Azért, mert az a szám, egy csávónak a száma, aki Francist fenyegette, h beárulja, mert ilyen illegális cuccokat csinált.
  • Kandurex
    azért Uri, az...na...MÚÚKODJ! xD
  • BIZ0906
    Mi van már veletek? Nehogy már a Top 10ben elöttünk legyen az a láma műsor! XD
  • Csabesz100
    Egy kis segítség kellene. Mit kell csinálni annál a küldetésnél, amikor oda kell menni a partra és fel kell hívni egy telefonszámot, amit Francis ad meg? Az a neve, hogy Call an Collect!
  • Nagydög
    Ugyanma'! Niko teso meg motoron is tud telefonalni. Kicsit hulyen nez ki, mikor csutka gazon suvit vegig a hidon, mikozben jobbal a telefont szoritja a sisakjahoz. :)

KG: Mert kezifek nelkul nemigen lehet ertelmes sebesseggel bekanyarodni. Az RB viszont jol jon. Ezek szerint erre is gondoltak a fiuk.
  • KG21
    RB is kézifékgomb, használd azt, ha nagyon akarsz kézifékezni telefonálás közben, bár nemtom minek kellene
  • Alwares
    Neked három kezed van ember? Hogyan telefonálsz kormányzol és kézifékezek egyszerre? :)
  • ldavid

LOL xD
  • Checkerboy
    Statsnál General tabban ott áll az összes ismerősöd respektje és 'like'-ja
  • Nagy01
    Ha már volt akkor sry.
    Link
  • Smuge
    Hol lehet megnézni hogy melyik embernél hány %-on állok pozitívba, csak hogy kitudjam használni a bonuszaikat? Főleg Little J érdekelne mivel olcsobban tudja szállítani a fegyvereket. Telefonomba néztem de sehol nem találok rá utalást. Aki tudja....
  • ThugEdge
    "3 feka gettózot közvetlenül a motor mellett"

muhahahahhhaa
    ez tetszik
  • Yoda001
    na, toltam 4 és félórát a játékot egyhuzamban (PS3)... semmi fagyás, 1-2 bug (olyan bugokra gondolok mint ami minden általános játékba megvan), de nagyon kemény az egész egyébként kis AA-t még tehettek volna a játékhoz, de fantasztikus az egész... korházban elkezdtem dobálni a molotov koktélokat, mindenki megégett, énmeg egyszercsak kirohantam, zsaruk jöttek, őket leráztam, amikor meg már mentem vissza, ott volt 1 tűzoltó és locsolt befele (valami emberke állt az ajtónál ezért nemvolt csukva) faja ám a gém :D
  • WiZZaRD
    A vidampark ki fog nyitni valamikor? Ugy ertem, hogy mukodni fognak a cuccok benne? Hatalmas poen lenne.
  • hali
    A es RB ha jol emlekszek
  • Foxhound1980
    PS3-mon 2 gomb van a kéziféknek, X és R1. Valszeg X-en is van egy másodlagos gomb.
  • Foxhound1980
    Rendőrös misszók is hatalmasak. Tegnap pl top bűnözőket vadásztam le.